The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2018, 10:27
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Wiek piłkarzy z wczorajszego meczu: Bramkarz - 27 lat, PO - 25, SO - 38, SO -27, LO - 24, PP - 34, SP - 31, SP- 30, SP-26, LP - 28, N - 28. Zmiennicy: 30 lat, 24 lata i 35 lat. Ludzi w tym wieku chcesz uczyć takich rzeczy ? :O :O :O
Oczywiście że tak. ,może nie uczyć ale powiedzieć że mają grać po ziemi , ruszać się bez piłki ,czy po prostu grać szybciej.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 06.03.2018, 10:32
Cytat:
Oczywiście że tak. ,może nie uczyć ale powiedzieć że mają grać po ziemi , ruszać się bez piłki ,czy po prostu grać szybciej.
Że też nie pomyślałem, że trenerski fach polega na tym, żeby mówić piłkarzom, że mają grać lepiej i już. Mogłem zostać trenerem...
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 06.03.2018, 10:56
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Ja sie pytam skad wam sie wzielo w glowach ze z tym materialem ludzkim bedziemy klepac inne zespoly w tej lidze?

WISLAZWE z calym szacunkiem za caloksztalt ale:
"Krakowska pilka", "kolektyw" - pytam sie, na podstawie czego mamy to grac? Cywki, Mitrovica, Bousia w pomocy?
"Danie szansy" - klub walczy o kazdy punkt zeby sie znalezc w gornej 8 - to nie jest moment na dawanie szans...

Jezeli Wisla nie wygra ze Slaskiem to trener i zarzad beda mieli naprawde duzy problem.

p.s. Dzis byly 2 dzidy na Carlitosa, nie strzelil.
Na podstawie tego: Jesus Imaz, Carlistos, Małecki, Brlek..

Zawsze słyszę, że to nie jest odpowiedni czas na dawanie szans. Przychodzi nowy trener i zawsze mami nas nową wizją gry, dawaniu szans młodym i w ogóle a wczoraj mieliśmy tego obraz.
Więc pytam.. Kiedy jest ten odpowiedni czas?

- W sparingach NIE, bo zgrywamy optymalną jedenastkę.
- Pauza LO? Nie ma problemu damy tam ŚO
- Kontuzja Wasyla? Okej, mamy na ławce ŚO - ale lepiej wpuścić ŚP i zrobić w chuuj roszad w obronie.
- Mecz ze Śląskiem. Zmiany? Nie czas na eksperymenty.
- Mecz z Legią? To klasyk, zagrają Ci co zawsze.
- Mecz z Sandecją? Ostatnia szansa na awans do ósemki- nie czas na eksperymenty.

Po sezonie.. W przyszłym sezonie nastawiamy się na danie szansy młodym, zmieniamy politykę transferową, itp.. Przy kim ma się uczyć Świątko jak nie przy Głowackim lub Wasilewskim?
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 06.03.2018, 11:15
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post

Zawsze słyszę, że to nie jest odpowiedni czas na dawanie szans. Przychodzi nowy trener i zawsze mami nas nową wizją gry, dawaniu szans młodym i w ogóle a wczoraj mieliśmy tego obraz.

- Kontuzja Wasyla? Okej, mamy na ławce ŚO - ale lepiej wpuścić ŚP i zrobić w chuuj roszad w obronie.
- Mecz z Sandecją? Ostatnia szansa na awans do ósemki- nie czas na eksperymenty.

Po sezonie.. W przyszłym sezonie nastawiamy się na danie szansy młodym, zmieniamy politykę transferową, itp.. Przy kim ma się uczyć Świątko jak nie przy Głowackim lub Wasilewskim?
Wyciąganie wniosków po jednym meczu jest mocno nieuprawnione. Było 5 meczów w tym roku, Brożek wszedł chyba po raz pierwszy.
Poza tym jeśli wejdziemy do top8 będzie 7 kolejek, gdzie można poeksperymentować. O ile zarząd się zgodzi na ryzyko.
Odpowiedz cytując
GBO
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 06.03.2018, 11:16
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Wiek piłkarzy z wczorajszego meczu: Bramkarz - 27 lat, PO - 25, SO - 38, SO -27, LO - 24, PP - 34, SP - 31, SP- 30, SP-26, LP - 28, N - 28. Zmiennicy: 30 lat, 24 lata i 35 lat. Ludzi w tym wieku chcesz uczyć takich rzeczy ? :O :O :O
Słabo wygląda to zestawienie w kontekście naszej polityki kadrowej, która ma na celu kupować młodych promować ich i sprzedawać z zyskiem.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 06.03.2018, 11:41

Chciales zmiany Kiko? To masz
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
maxipiter
Banita

Od: 09.2005

Stary 06.03.2018, 11:45
Żeby chociaż walczyli, a tu nic. Dno!!
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.03.2018, 11:52
maxipiter napisał(a):Wyświetl post
Żeby chociaż walczyli, a tu nic. Dno!!
Teraz to żeś przypier...ił , walczy to się w Syrii ,czy Afganistanie a oni mają grać w piłkę .
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 06.03.2018, 12:05
Cytat:
Czy Ondrasek już jest zdrowy? Brozio wygryza go ze składu? Przecież Paweł nawet nie potrafi obecnie odegrać w tempo piłki na 90cm ... i Ondrasek przegrywa z nim rywalizacje?
Na Ondraska nie ma sensu juz stawiać - wszystkie szanse jakie dostał jesienią zmarnował. Jest szklany, kolejna kontuzja to kwestia czasu, juz lepiej dać szanse Kolarowi, czy Bałaniukowi, też nic nie grają, ale jeszcze tylu szans nie zmarnowali.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 06.03.2018, 12:06
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Wyciąganie wniosków po jednym meczu jest mocno nieuprawnione. Było 5 meczów w tym roku, Brożek wszedł chyba po raz pierwszy.
Poza tym jeśli wejdziemy do top8 będzie 7 kolejek, gdzie można poeksperymentować. O ile zarząd się zgodzi na ryzyko.
Po raz pierwszy wyszedł a po raz drugi znalazł się w meczowej kadrze..
Z całym szacunkiem dla Pawła, chciałbym aby zakończy karierę tak aby większość zapamiętała go pozytywnie. Nie chciałbym żeby się okazało, że Paweł będzie wyśmiewany z łatką ''wiecznego talentu''

Dariook napisał(a):Wyświetl post
Chciales zmiany Kiko? To masz
Przepraszam!
Chciałem dobrze..
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 06.03.2018, 12:27

Przepraszam!
Chciałem dobrze..
Jak teraz Kiko pojdzie do legii i wezmie bez formy Carlitosa, ktory zostanie krolem strzelcow i odejdzie za 5mln ojro...wszystko bedzie Twoja wina!

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 06.03.2018, 13:17
Pepinho napisał(a):Wyświetl post
Zanosi się na kolejne wietrzenie kadry latem. Mam nadzieję, że już bez Pana Junco. Ostatnie transfery to żal.

dobre, dobre, kolego wczoraj w podobnej godzine grał chyba Manchester City, oszczędź nam nerwów i sie "przerzuć" obejrzysz dobrą piłke na miare Twoich oczekiwań, wszyscy będą zadowoleni
Odpowiedz cytując
szym_ek
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Stary 06.03.2018, 13:20
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post

dobre, dobre, kolego wczoraj w podobnej godzine grał chyba Manchester City, oszczędź nam nerwów i sie "przerzuć" obejrzysz dobrą piłke na miare Twoich oczekiwań, wszyscy będą zadowoleni
Manchester United
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 06.03.2018, 13:30
jeden chvj ,
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 06.03.2018, 13:38
No nie wiem, nie wiem, ManU pod wodzą Mourinho nie gra porywającego futbolu (wczorajszego meczu nie liczę), więc spora część wymagających forumowiczów zapewne i tam miałaby zastrzeżenia...

Nie jest łatwo zadowolić kibica Wisły
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.03.2018, 13:48
Bo niektóre mecze powinniśmy wygrać choćby z Piastem
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 06.03.2018, 14:19
Bo powinniśmy wygrać.

Cóż za porywająca, merytoryczna argumentacja, poparta szeregiem analiz potencjału sportowego i ekonomicznego, zgrania, formacji, taktyki, cech wolicjonalnych, formy oraz wszelkich innych istotnych uwarunkowań, niewątpliwie godna Arkadiusza Malarza.
Odpowiedz cytując
inspektor erektor
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 06.03.2018, 15:22
bez kitu, niektórzy chyba się dopiero obudzili z hibernacji w którą zapadli 10 lat temu, w złotych cupiałowskich czasach

zrozumcie ludzie plis, że jesteśmy bidokami, płacimy z opóźnieniem, wisimy miastu gruby hajs za wynajem, a jeszcze jakieś półtorej roku temu przy okazji zamieszania z Meresiem mało brakowało, a wylądowalibyśmy w czwartej lidze (jak nie tak dawno nasi przyjaciele z Łodzi) i ekscytowalibyśmy się derbami z Hutnikiem Nowa Huta

sam fakt, że możemy się nazywać średniakami najwyższej klasy rozgrywkowej w tym kraju, sam fakt że piłkarze wchodzą na boisko przechodząc pod łukiem z napisem "Lotto Ekstraklasa" to jest błogosławieństwo, a przede wszystkim efekt katorżniczej pracy nowego zarządu spółki

możemy wkręcać sobie nie wiadomo jaką mentalność i pisać "przecież jesteśmy Wisłą Kraków!" - prawda, jesteśmy, tak samo Piast Gliwice jest Piastem a Jagiellonia Jagiellonią

nie ma żadnych obiektywnych argumentów, dla których mielibyśmy mieć zwycięstwo przyznane "z urzędu" w meczach przeciwko takim drużynom, jak Piast czy Korona. tam też grają dobrzy zawodowi piłkarze i oni też chcą wygrać

dopóki nasza strategia kadrowa będzie oparta na "moneyballu" i jednocześnie nie zainwestuje w nas jakaś gruba ryba, dopóty będziemy średniakami ligowymi przeplatającymi dobre mecze z totalną kaszaną. taka już jest aktualna wiślacka rzeczywistość - czasem trafi nam się kozak (Carlitos na jesieni, Brlek w poprzednim sezonie, Llonch czy Sadlok ogólnie), czasami klapa (Perez, Ze Manuel, Valencia, Bałaszow)
www.zlamacsport.blog.pl - sport w obiektywnej analizie
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 06.03.2018, 15:35
jeszcze zmiane trenera po serii gorszej gry jestem w stanie zrozumieć chociaż niepopieram , ale w naszych warunkach finansowych teksty w stylu "mam nadzieje że nastepne okienko bedzie bez Junco" to jest tak aberracja że większą chyba już by było tylko wywieszenie na meczu płótna "Meresiński wróć"
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 06.03.2018, 19:20
Moje dwa grosze:

O ile sama porażka mnie nie zaskoczyła (zreszta stawialem Jage jako zdecydowanego faworyta i niektorzy z tego kpili)to juz pewne elementy gry mocno mogły irytować.

Mianowicie:
Wypada nam SO, dokonujemy 3 (!) roszad w ustawieniu. Jagiellonia nawet mając gorszy dzień musiala w nas wjeżdżać jak w masło.
Naprawdę aż takim ryzykiem bylo wpuscic SO Świątko za Wasyla? To po co ten chlopak jeździ z zespołem skoro nie zasluguje na gre? Na wycieczki? To już nawet Smuda miał więcej odwagi.
Carrillo zarobil u mnie za to dużego minusa. Postawienie Palcicia na LO który grał tam pierwszy raz w życiu też było genialnym posunięciem. Chłopaka nawet nie zamierzam oceniać bo grał tam z przymusu.

Stawianie na Brożka. Kolar i Balaniuk sa az tak słabi? Trzeba bylo ich w zimie wypożyczyć lub rozwiązać kontrakty bo kolejne pol roku na trybunach nic im nie da.

Carlitos. Kolejna sytuacja. Facet jest sflustrowany. Gwiazda która myśli tylko o golach, zamiast o drużynie. 45 min na ławce aż tak zaszkodziło by Wiśle? Od 4 spotkań i tak nie wnosi nic do zespołu. Zimny prysznic zrobilby mu lepiej niż nieograniczony kredyt zaufania.

Porażka była niejako wkalkulowana i naprawdę Carrillo mógł zaskoczyć czymś rywala. A tak zaskoczył swoich zawodników.

Na maly plus Mitrovic.
Velez na duży minus.
Brlek bez oceny. Nie bylo gościa przez 60 min meczu.
Odpowiedz cytując
barto
Junior Member

Od: 07.2017

Stary 06.03.2018, 19:44
@Karherop

Tak, Balaniuk i Kolar są słabi, lepiej oswoić się z tą myślą już teraz, a nie bezpodstawnie liczyć, że odpalą. Balaniuka nie widzi 3.! kolejny trener, Kolara tłumaczą trochę kontuzje z jesieni, ale na dzisiaj - zdrowy! - w hierarchii za Brożkiem... czy trzeba coś więcej dodawać? Mam ogromny szacunek do Pawła, ale chyba wszyscy się zgodzimy, że starzeje się paskudnie, a to on pojechał do Białegostoku a nie Kolar.

Co do formy Carlitosa, ja się mogę nawet zgodzić z tym co piszesz, tylko tu pojawia się pytanie - kto za Carlitosa? I to pytanie nawiązuje bezpośrednio do tego co pisałem powyżej.
Powód: czeski błąd :)
Ostatnio edytowane przez barto : 06.03.2018 o godz. 19:45.
Odpowiedz cytując
guardian_angel
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 06.03.2018, 19:56
Ludzie, litości, byle kołek, odciąży nam skrzydła samą swoją obecnością, a tak jest jedno wielkie gówno, Boguski nie istnieje, więc Carlitos tak czy siak schodzi na jego pozycję i efekt jest taki jaki jest. Nawet ja mogę za darmo postać w polu karnym i poskakać do główek/pobiegać za obrońcami, a już Carlitos z Imazem będą mieć więcej miejsca. Czemu 3 trener tego nie zauważa? Nie wiem, ale wiem, że najlepsze mecze graliśmy (i zarazem Carlitos) z Ondraskiem, który w tych meczach dotknął może 2 razy piłkę.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 06.03.2018, 20:20
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Wypada nam SO, dokonujemy 3 (!) roszad w ustawieniu. Jagiellonia nawet mając gorszy dzień musiala w nas wjeżdżać jak w masło.
Naprawdę aż takim ryzykiem bylo wpuscic SO Świątko za Wasyla?
Idę o zakład, ze wtedy w tym miejscu przeczytalibyśmy teksty o tym, jaki ten trener głupi, że mając ogranego ŚO już w składzie, pozostawia go na boku obrony, zamiast zastąpić go mającym już za sobą debiut bocznym obrońcą, jednocześnie wprowadzając na środek kompletnie nieogranego debiutanta, przez co nawet mająca gorszy dzień Jagiellonia mogła w nas wjeżdżać jak w masło...

Nie, nie bronię decyzji Carillo. Nie wiem co by było lepsze, może efekt byłby lepszy, może gorszy. Wiem tylko, że w tych posunięciach, które zrobił nie było nic aż tak nadzwyczajnego, żeby się tego czepiać.
Odpowiedz cytując
pozowski
Member

Od: 03.2010

Stary 06.03.2018, 20:25
barto napisał(a):Wyświetl post
Tak, Balaniuk i Kolar są słabi, lepiej oswoić się z tą myślą już teraz, a nie bezpodstawnie liczyć, że odpalą.
Przepraszam opierasz swoje wnioski na jakiej podstawie? Paru minut jakie dostali?
Bałaniuk, Kolar, Halilovic porządnej szansy nie dostali a forum orzekło słabi.

Dajmy im szansę się wykazać w meczach o coś jak zagrają przeciętnie to pożegnać bez żalu.
Trzymanie słabych czy przeciętnych obcokrajowców poza kadrą meczową mija się z celem i logiką.
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 06.03.2018, 20:34

Serio te 4 nazwiska to Twoim zdaniem gwarancja lepszej gry, przeciez obecnie poza Carlitosem ktory tez wyglada slabiej to nie sa gracze jakos wyraznie wybijajacy sie w ekstraklasie.
Jezeli uwazasz ze mamy sklad lepszy od wynikow to rozumiem dlaczego najwiekszym problemem byl trener.

Kolega wyzej odpisal ze jak awansuja do gornej osemki to niech graja te wszystkie Kolary, Kostale czy Halilovice - obawiam sie ze wtedy czar Junco niestety prysnie
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 06.03.2018, 20:37
pozowski napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam opierasz swoje wnioski na jakiej podstawie? Paru minut jakie dostali?
Bałaniuk, Kolar, Halilovic porządnej szansy nie dostali a forum orzekło słabi.

Dajmy im szansę się wykazać w meczach o coś jak zagrają przeciętnie to pożegnać bez żalu.
Trzymanie słabych czy przeciętnych obcokrajowców poza kadrą meczową mija się z celem i logiką.
Trzech (!) trenerow (Ramirez, Sobolewski, Carillo) na nich nie stawialo albo ni stawia w ogole. W derbach nawet Sobol na ostatnie minuty wolal Pereza wpuscic.

Nie wiem o co chodzi, bo nie wierze, ze sa az tak slabi, zeby nie pelnic jakiejkolwiek sensownej rolei w tym zespole. Ale wyglada to zalosnie - nie lapac sie na lawke? Nie moc wygryzc Cywki ze skladu? Serio?

Tibor dostal lacznie ponad 600 minut w tym sezonie - to wystarczajaco zeby pokazac COKOLWIEK.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 06.03.2018, 20:58
inspektor erektor napisał(a):Wyświetl post
bez kitu, niektórzy chyba się dopiero obudzili z hibernacji w którą zapadli 10 lat temu, w złotych cupiałowskich czasach

zrozumcie ludzie plis, że jesteśmy bidokami, płacimy z opóźnieniem, wisimy miastu gruby hajs za wynajem, a jeszcze jakieś półtorej roku temu przy okazji zamieszania z Meresiem mało brakowało, a wylądowalibyśmy w czwartej lidze (jak nie tak dawno nasi przyjaciele z Łodzi) i ekscytowalibyśmy się derbami z Hutnikiem Nowa Huta

sam fakt, że możemy się nazywać średniakami najwyższej klasy rozgrywkowej w tym kraju, sam fakt że piłkarze wchodzą na boisko przechodząc pod łukiem z napisem "Lotto Ekstraklasa" to jest błogosławieństwo, a przede wszystkim efekt katorżniczej pracy nowego zarządu spółki

możemy wkręcać sobie nie wiadomo jaką mentalność i pisać "przecież jesteśmy Wisłą Kraków!" - prawda, jesteśmy, tak samo Piast Gliwice jest Piastem a Jagiellonia Jagiellonią

nie ma żadnych obiektywnych argumentów, dla których mielibyśmy mieć zwycięstwo przyznane "z urzędu" w meczach przeciwko takim drużynom, jak Piast czy Korona. tam też grają dobrzy zawodowi piłkarze i oni też chcą wygrać

dopóki nasza strategia kadrowa będzie oparta na "moneyballu" i jednocześnie nie zainwestuje w nas jakaś gruba ryba, dopóty będziemy średniakami ligowymi przeplatającymi dobre mecze z totalną kaszaną. taka już jest aktualna wiślacka rzeczywistość - czasem trafi nam się kozak (Carlitos na jesieni, Brlek w poprzednim sezonie, Llonch czy Sadlok ogólnie), czasami klapa (Perez, Ze Manuel, Valencia, Bałaszow)
ZARAZ ZARAZ

Kolego trochę się zagalopowałeś i skompromitowałeś tym samym... Chcesz powiedzieć, że musi do nas przyjść SZEJK ARABSKI abyśmy byli w tej śmiesznej lidze w czołowej piątce i walczyć z takimi zarobasami jak Górnik czy JAgiellonia

Odpowiedz cytując
pozowski
Member

Od: 03.2010

Stary 06.03.2018, 21:21
WioReXXX napisał(a):Wyświetl post
Trzech (!) trenerow (Ramirez, Sobolewski, Carillo) na nich nie stawialo albo ni stawia w ogole. W derbach nawet Sobol na ostatnie minuty wolal Pereza wpuscic.

Nie wiem o co chodzi, bo nie wierze, ze sa az tak slabi, zeby nie pelnic jakiejkolwiek sensownej rolei w tym zespole. Ale wyglada to zalosnie - nie lapac sie na lawke? Nie moc wygryzc Cywki ze skladu? Serio?

Tibor dostal lacznie ponad 600 minut w tym sezonie - to wystarczajaco zeby pokazac COKOLWIEK.
Boguski jak gra każdy widzi ale placu u 3 trenera nie luzuje.
Sorry ale to jest gra na alibi bo zgrać trzeba drużynę, bo prestiżowy mecz, bo ósemka, bo puchary.
Na puchary nie ma szans spadek nam nie grozi zrobić przegląd kadr, ocenić piłkarzy bo na Cywce, Boguskim, Brożku, Mitroviciu my nie zarobimy a jeżeli mamy się rozwijać to co sezon powinniśmy jednego czy dwóch zawodników za godne pieniądze sprzedawać.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 06.03.2018, 22:11
pozowski napisał(a):Wyświetl post
Boguski jak gra każdy widzi ale placu u 3 trenera nie luzuje.
Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że to stwierdzenie nie wyczerpuje tematu. Ponieważ mogą z niego wynikać 2 rzeczy. Gra, bo zaślepieni zawodowcy nie dostrzegają tego, co w mig rozkminiają domorośli specjaliści, jak my. Gra, bo ci, którzy siedzą na ławce są jeszcze słabsi niż on.

Poza tym kiepsko z pamięcią. Ramirez odstawił Boguskiego i Brożka, a gdy już to zrobił zaczęło się szczucie...
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 06.03.2018, 22:46
Ale przeciez to jest proste jak cep.

Boguski jest slaby... a tamci na ławce słabsi od niego. Kto normalny w FM trzymal by lepszych graczy na ławce lub za meczowa 18 ?

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów