The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2018, 16:17
Ty za to chyba w obu wypadkach ciekawe wnioski wysnuwasz. Bronic Carillo po trzech meczach, zeru porazkach i pięciu punktach? Bronic? Po trzech meczach? Pieciu punktach? Bronic?
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 26.02.2018, 16:27
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
Ty to chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem , a już napewno bez zrozumienia psychologii społeczności forumowiczów

otóż : po Carillo jebia ci co bronili Kiko , natomiast ci co jebali Kiko , bronią Carillo i zachwycają się "stylem" który co prawda żadnych korzyści na razie nie przyniosł , ale z czasem napewno tak będzie
Negujesz to? Twierdzisz, że totalna żenada, tj. kopanie na oślep w przód jest bardziej rozwijająca dla piłkarzy?
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 26.02.2018, 17:24
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Ty za to chyba w obu wypadkach ciekawe wnioski wysnuwasz. Bronic Carillo po trzech meczach, zeru porazkach i pięciu punktach? Bronic? Po trzech meczach? Pieciu punktach? Bronic?
wiem, wiem

ale powiedz, czytasz forum
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 26.02.2018, 17:32
Z przykroscia stwierdzam, ze mi sie zdarza
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 26.02.2018, 17:37
Ty to chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem , a już napewno bez zrozumienia psychologii społeczności forumowiczów

otóż : po Carillo jebia ci co bronili Kiko , natomiast ci co jebali Kiko , bronią Carillo i zachwycają się "stylem" który co prawda żadnych korzyści na razie nie przyniosł , ale z czasem napewno tak będzie
Uogólniasz. Broniłem Kiko, bronię Carillo. Każdego z innych powodów.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.02.2018, 18:12

Bo nie gramy chvjowo jak graliśmy za Kiko. Wybrano takiego trenera na jakiego było nas stać.Wierzę,że z Joanem zajdziemy daleko może nie teraz,ale za rok czy dwa kto wie
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 26.02.2018, 19:09
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Bo nie gramy chvjowo jak graliśmy za Kiko. Wybrano takiego trenera na jakiego było nas stać.Wierzę,że z Joanem zajdziemy daleko może nie teraz,ale za rok czy dwa kto wie
Obawiam się, ze jeśli w tym sezonie osiągniemy to, co zwykle, a w następnym do końca rundy jesiennej powtórzymy mniej więcej to samo, możesz nie doczekać sukcesów Joana . W sumie jestem ciekaw czy będzie bardzo nerwowo, jeśli dostaniemy w czapę w 3 lub 4 z pięciu najbliższych spotkań, czego oczywiście nam nie życzę.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 26.02.2018, 19:19
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
powiedzcie tak szczerze, czy widzicie jakiś progres w grze naszej drużyny w porównaniu do tego co było za Ramireza ? Bo ja szczerze mówiąc nie widzę, żadnej różnicy, mało tego nie dochodzimy w ogóle do sytuacji strzeleckich, co martwi...
Ciężko rozmawiać o progresie w sytuacji, gdy odwrócona zostaje filozofia gry. Mamy dwa systemy walutowe, których nie należy ze sobą mieszać. To trochę porównywanie nieporównywalnego.

Jeśli więc chodzi o poprawę gry a la Atletico, to nie, nie poprawiła się. Bo za Carillo nawet nie próbujemy grać a la Atletico. Jeśli chodzi o poprawę gry a la Barcelona, to też się nie poprawiła, bo za Kiko nawet nie próbowaliśmy grać a la Barcelona.

Oczywiście zastrzegam, dla osób, które zaraz zaczną czepiać się słówek (bo na pewno połowa czytających to forum już planowała się rzucić do prostowania), że style Atletico i Barcelony są tylko skrajnym i nie do końca uzasadnionym uproszczeniem zastosowanym dla uwidocznienia różnic, a nie zachowania pełnej porównywalności. Toutes proportions gardees - aussi.
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 26.02.2018, 19:21
Progres w grze jest wyraźny, nie ma o czym mówić, ale martwi mnie brak kreatywności drugiej linii. Oby powrót Brleka temu zaradził, ale jak na razie Mitrovic nie pokazał niczego, żeby udowodnić, że zasługuje na 1. skład w 3. meczu z rzędu... Nie jest tragiczny jak Perez, ale oczekuję więcej. Cywka zaskakuje na plus. Oby tak dalej.
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 27.02.2018, 07:49
Mitrovic najwięcej podań i skuteczność w okolicach 85%, to jest rzeczywiście nic ujebaliście się go, bo jest mało widoczny, jak strzeli bramkę to wtedy będzie szał chociaż by chuja grał w meczu... takie to jest właśnie ocenianie.

@Arkadiusz.Czerepach ja wiem, że jesteś nieomylny a ja nie umiem czytać ze zrozumieniem i nie rozumiem psychologii społeczności forum dyskusje z Tobą są dla mnie tak fascynujące, że je właśnie kończę w tym momencie ustępuję Ci pola i daję miejsce do popisu.

nie widzicie różnicy, to macie problem z oczami. gra Kiko opierała się głównie na farcie, na tym, że jakoś to będzie. U Carrillo tego nie ma, jest jakiś pomysł (weźmy pod uwagę, ile Carrillo pracuje w Wiśle) po bramce się nie cofamy tylko dalej gramy swoje. to my staramy się dominować a Wy ciągle narzekacie. dla mnie jest gigantyczna różnica i nie jest to w żadnym względzie ta sama Wisła, chociaż zawodnicy są Ci sami...
Odpowiedz cytując
AlvaroTS
Member

Od: 12.2015

Stary 27.02.2018, 08:22
Trafne spostrzeżenie. Jak dla mnie Mitrović to jest kawał piłkarza , który jako jedyny potrafi grać maksymalnie na 2 kontakty. A że ma kaleki obok siebie to nie widać jego gry.
Odpowiedz cytując
Ma_niek
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 27.02.2018, 10:28
Llonch kaleka?
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 27.02.2018, 10:41
AlvaroTS napisał(a):Wyświetl post
Trafne spostrzeżenie. Jak dla mnie Mitrović to jest kawał piłkarza , który jako jedyny potrafi grać maksymalnie na 2 kontakty. A że ma kaleki obok siebie to nie widać jego gry.
DO tyłu to się łatwo gra na dwa kontakty
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 27.02.2018, 11:03
Mitrovic moze i coś umie, ale to jest szóstka, albo ósemka, a nie najbardziej ofensywny z trójki pomocników.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 27.02.2018, 11:14
Ma_niek napisał(a):Wyświetl post
Llonch kaleka?
Wolicjonalnie- nie. Technicznie- nie jestem pewien.
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.02.2018, 12:33
wściekłe pięści węża napisał(a):Wyświetl post
Progres w grze jest wyraźny, nie ma o czym mówić, ale martwi mnie brak kreatywności drugiej linii. Oby powrót Brleka temu zaradził, ale jak na razie Mitrovic nie pokazał niczego, żeby udowodnić, że zasługuje na 1. skład w 3. meczu z rzędu... Nie jest tragiczny jak Perez, ale oczekuję więcej. Cywka zaskakuje na plus. Oby tak dalej.
Z jednym nie bardzo mogę się zgodzić ,że Cywka zaskakuje in plus ,dla mnie nie spełnia warunków na wartościowego gracza na tej pozycji. Co oczywiście może się zmienić.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
Eberk
Member

Od: 04.2010

Stary 27.02.2018, 17:57
Z tego co widze, to praktycznie wszystko zostalo powiedziane w tym temacie. Ja odniose sie jeszcze do kilku wypowiedzi.

FraMat napisał(a):Wyświetl post
Mnóstwo podań w środku. Piłka nawet ładnie chodzi, aż do pola karnego. Potem miotamy się przed szesnastką, czasami coś wrzucimy na rosłych obrońców.
nesta napisał(a):Wyświetl post
Pomoc, która w tym ustawieniu jest tak ważna i ma napędzać grę, składa się z całkowicie przeciętnych piłkarzy, którzy nie mają żadnych aututów w grze do przodu (a tu jeszcze ktos potrafił snuć wątpliwości nad sensem Brleka)
Pepinho napisał(a):Wyświetl post
nie mamy kontroli nad spotkaniem w czasie jego trwania gdyż nasza linia pomocy tak jak już ktoś wyżej napisał złożona jest z bardzo przeciętnych kopaczy nawet jak na warunki słabej Ekstraklasy.
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
Dodatkowo mamy zbyt dużo zawodników grających zbyt asekuracyjnie i zbyt mało kreatynie. (...)
Sadlok gra beznadziejnie na wiosnę. Mam nadzieję, że to się poprawi, bo z przodu marnie, a z tyłu beznadziejnie

I trudno dodac cos wiecej. Nie ma odpowiednich umiejetnosci, wiec gra jest asekuracyjna i ciezko cos wykreowac w ataku. Mimo wszystko troche lepiej Mitrovic ogarnial, chociaż nadal byl to kiepski wystep i znow mial mase niecelnych zagran. Cywka z tego co zauwazylem, to przewaznie robi za tlo, a jego gra polega ni mniej ni wiecej na „podaj do najblizszego, najlepiej w poprzek”. Najlepszy Pol Llonch, coraz lepszy w ofensywie, a w defensywie znow bardzo dobrze. Brakuje, oj brakuje kogos kreatywnego. Nie rozumiem, dlaczego Carrillo nie da zagrac Haliloviciowi od poczatku.
Co do Brleka, to sie gosciu, nesta, ciut zagalopowales. Wyjales moja opinie zupelnie z kontekstu, gdzie pisalem, ze nie wiem czy jest sens sciagac Brleka na 4 miesiace, bo na dluzsza mete nic nam to nie da, skoro juz po jakichs 10 meczach wroci do Genoi. Zajmiemy moze 1 miejsce czy 2 wyzej, do pucharow sie i tak nie dostaniemy, a po sezonie znow bedzie dziura w srodku.
Wiec wyglada na to, ze wyszczegolniles sobie z mojej wypowiedzi to, co bylo ci na reke i teraz pitolisz od rzeczy.

WioReXXX napisał(a):Wyświetl post
Tak jak juz tu pisalem - nie widzialem progresu w naszej grze w ostatnich meczach w porownaniu do jesieni.

Ten mecz to potwierdzil.

Nie wygralismy, bo tym razem nie bylo Steinborsa albo nie podal pod nogi Kuciak.

Wyglada to, poki co - bardzo slabo.

Z tymi bramkarzami to sie zgodze. Sam byłem zdania, ze te wszystkie bramki to bardziej prezenty od przeciwnika niz efekt naszej dobrej gry i gdyby nie to, nie byloby tych 5 punktow w 3 meczach. I mecz z Piastem tego dowiodl. Tylko 2 strzaly celne i było widac to w grze. A trudno wygrywac nie strzelajac na bramke.

Hives4 napisał(a):Wyświetl post
Ręcznik

Sadlok - Emeryt - Odpad z Chorwacji - Odpad z 1 ligi

Parodysta Cywka - Llonch - MitroPerez ver 2

Emeryt Dziki - Carlitos - Odpad z 2 ligi hiszpańskiej

Sadlok nie zagral lepszego meczu niż Bartkowski, a jesli nazywasz Imaza odpadem z 2 ligi, to Carlitos zagral na poziomie co najwyżej 3 ligi, takze troche jestes niekonsekwentny. A emeryt Dziki lepszy niz Maly w sile wieku

mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Bartkowski troche lepiej dzisiaj ogarnial niz z Arka, tak mi sie przynajmniej wydawalo
I mi także, czas pracuje na jego korzysc.

guardian_angel napisał(a):Wyświetl post
Jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć co na treningach prezentują Boguski, Cywka i Bartkowski, że Carillo tak się ich uczepił? (...)
Kilka rzeczy mi się jednak podobało, przechwyty jakich nie widziałem już od wielu lat, tylko co z tego skoro zaraz taki Cywka czy Mitrovic zamiast napędzić kontrę to podadzą spowrotem do obrońcy czy Buchalika. Coraz lepszy Arsenic i Imaz. Jak zawsze świetny Llonch. Carlitos i Sadlok - to nie był ich dzień. O Wasilewskim nie wiem w sumie co myśleć na obecną chwilę...

Mysle, ze się ich nie uczepil, a zwyczajnie prezentuja się lepiej niż konkurencja. Po prostu dysponuje skladem jakim dysponuje i pewnych rzeczy nie przeskoczy. Ale ogółem się zgadzam z ta opinia. I tez w sumie nie wiem co myslec o Wasylu.

regan napisał(a):Wyświetl post
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Co mi się rzuciło dzisiaj w oczy to fatalne ustawienie Bartkowskiego w obronie. Tak bardzo schodził do środka, że pozostawial całkowicie poza kontrolą prawa strone. Nie wiem jak fatalnie musi się prezentować Palcic ze nie powachal jeszcze murawy.

Podobna sprawa z Boguskim.... naprawdę musi wychodzić w pierwszym składzie? Małecki, Wojtkowski, Kolar, Balaniuk, Kostal sa w az tak fatalnej formie? Dramat.
A nie rzucilo Ci sie w oczy ze Sadlok robi to samo?
Że cala druzyna zagęszcza srodek pola przesuwajac sie formacjami w jedna strone i tym samym druga strona jest bardziej odkryta?

To jest element taktyki a ty widze ze jeszcze do tego nie doszedłeś...

A i jeszcze mi podaj ile Malecki Wojtkowski itd. Mieli w tym sezonie kluczowych podań podań otwierających droge do bramki...?
Boguski w 3 ostatnich meczach miał przynajmniej dwie. z Lechią na 1:1 i dzis co spudlowal Imaz do pustej.
Także szanujcie Bogusia swego... i tyle w temacie

Dokladnie. Doszedlem do takiego spostrzezenia, ze Boguski z jednej strony ma to szczescie, ze paradoksalnie mimo tego, ze bardzo czesto gra piach, to jednak jest lepszy niz reszta i wiecej daje druzynie, jakkolwiek to nie zabrzmi (a w zasadzie zakrawa to na paranoje i przede wszystkim jeszcze gorzej swiadczy o jego konkurentach do gry). Stad tak czesto wychodzi w pierwszej jedenastce. Z drugiej strony ma pecha, bo cala złosc i frustracja się skupia na nim, a klub od dawien dawna nie jest w stanie sciagnac nikogo lepszego, kto by Rafala posadzil na lawie. Także, tak jak napisal Regan: szanujcie Bogusia swego

s1mone napisał(a):Wyświetl post
Ja tam wolę jak drużyna utrzymuje się przy piłce niż za nią biega, mimo wszystko. Widać w tym temacie wysyp płaczków po Kiko, którzy tak go kochali, że będą na siłę udowadniać, że gramy to samo. Nie. Nie gramy tego samego.

Materiał jest ten sam co za Kiko, ale gra zupełnie inna. Mi taka gra bardziej odpowiada. A, że nie punktujemy po 3 punkty w każdym meczu? No cóż, jakby wystarczyło trenera zmienić do czegoś takiego to byłoby bardzo dziwne. Teraz przynajmniej nikt nami nie wyciera podłogi, co się zdarzało w niektórych meczach za Kiko Atletico. W każdym ze spotkań mamy przewagę i walczymy o punkty. Nie mamy składu, żeby od razu taśmowo w każdym meczu wygrywać. Kto tego oczekiwał przed rundą powinien puknąć się w łeb.
CrazyBoy96 napisał(a):Wyświetl post
Tylko debil stwierdzi, że gra Wisły się nie zmieniła, a zmieniła się przez kilka aspektów, nie chce mi się szczegółowo opisywać, dlatego napiszę w skrócie, że aktualną Wisłę da się oglądać. Wiadomo, że do ideału dużo brakuje, o ile kiedykolwiek to nastąpi, ale myślę, że idąc w tą stronę i dobierając innych zawodników niż aktualnie, w niedalekiej przyszłości może to zaowocować.
MaLk napisał(a):Wyświetl post
A że, wbrew pozorom, nawet dobry trener sam nie gra, w kadrze nie znajdują się same orły, sokoły i rozgwiazdy lokalnej ligi, a zmiana systemu gry na ofensywny nie robi się "sama" jak po przesunięciu suwaków w menedżerze piłkarskim, będzie jeszcze przez jakiś czas bolało.
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Styl gry zespołu zmienił się diametralnie na plus, wykonawcy zostali ci sami. Trener nie jest cudotwórcą, żeby w kilka miesięcy Boguski, Cywka, Bartkowski i inni przeskoczyli z umiejętnościami szczebel wyżej.

Nic dodac nic ujac. Chociaz oczywiscie, można odpowiedziec, ze sposob gry i taktyka zmienila sie diametralnie, ale wynik jaki tym sposobem uzyskujemy lepszy poki co nie jest, a nawet bym powiedzial, ze wrecz wiecej bylo zagrozenia z przodu za Kiko, no ale wtedy to Carlitos robil nam gre, a w tej chwili to glownie traci pilki. W zasadzie gra sie konczy do 30m od bramki przeciwnika i stad tak malo sytuacji do strzelenia gola. Na to wszystko potrzeba czasu. Dajmy spokojnie pracowac Carillo, zwłaszcza, ze wykonawcow najlepszych to on nie ma. Nie od razu Rzym zbudowano

Charlie napisał(a):Wyświetl post
Carlitos chyba przez całe spotkanie ani razu się nie uśmiechnął :(
Vinci napisał(a):Wyświetl post
Dla niego gra przy takiej temperaturze, to jak wyprawa na księżyc...

Interesujace jest to, ze uparcie rezygnuje z gry z dlugim rekawie. W sumie gdzies kiedys przeczytalem jego wypowiedz, ze to nie w jego stylu czy, ze woli w krotkim, ale nie sadze żeby te temperatury były bez wpływu zwlaszcza na Hiszpanow, chociaz Llonch i Imaz pokazuja sie o dziwo z bardzo dobrej strony, a przynajmniej zdecydowanie sie wyrozniaja na tle innych.

Hives4 napisał(a):Wyświetl post
Przez dwa lata siedział tylko na ławce. Był na wylocie, ale przez problemy innych bramkarzy dostał nowy kontrakt. Gra teraz, bo Cuesta jest szklany. Jeden dobry mecz przeplata trzeba słabymi. Jedną dobrą interwencję dwiema niepewnymi i jednym babolem. Przy rzutach rożnych pogubiony jak dziecko we mgle. Dzisiejszy mecz to dobry przykład (o ile go oglądałeś), miał super interwencję, ale kilka razy zachował się niepewnie, a raz doprowadził kibiców niemal do zawałów, gdy w jednej sytuacji dwa razy odbił piłkę jak siatkarz zamiast ją złapać. Przeciwnik przez niego miał setkę, ale ją zmarnował. Bramkarz w sam raz na mierzenie w środek/dół tabeli, a nie na walkę o puchary czy też solidne miejsce w grupie mistrzowskiej...

I ja niestety jestem od dawna tego samego zdania. I nie zmieni tego fakt, ze raz na jakis czas zaliczy swietna interwencje, zwłaszcza, ze w takich momentach ta pilka leci zazwyczaj wprost w niego; tak jak w niedziele czy w meczu z Lechem. To nie jest bramkarz, na którym mozna polegac. Raczej jest pewne, ze predzej czy pozniej cos odwali i to, ze przy kazdej zawieszonej pilce w polu karnym bedzie stal przyspawany do linii. Mam takie same odczucia.

jova napisał(a):Wyświetl post
Biorąc pod uwagę jak wysoko gramy i jakich obrońców mamy, to atakujące drużyny mogą też nas gładziutko kontrować. Cholera wie z jakim nastawieniem wyjdziemy na mecze z silniejszymi zespołami.
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
od ostatnich jesiennych kolejek do teraz Sadlok to cień samego siebie. smutno to wygląda.
w drugiej połowie dużo tych spalonych wpadło ale tak szczerze, to nasze wysokie stanie w obronie stwarza w ostatnich meczach głównie zagrożenie.

Zauwazylem to samo i w ogole mi sie to nie podoba. Widze tu duzo wiecej wad niz zalet. Jesli Carrillo zagra tak samo przeciwko Koronie czy Jagielloni (o Leglej nie mówiąc), to Buchalik moze wyciagac pilke z siatki raz za razem. Poki co nie mielismy okazji sprawdzic sie w tej taktyce z przeciwnikiem, ktory gra na jakims przyzwoitym poziomie w ofensywie, a przeciez juz, mozna powiedziec, stracilismy w ten sposób bramke przeciw Lechii, gdzie skrzydlem urwal sie Stolarski i przeciw Arce, gdzie bodajze Wasilewski zostal z tylu. No i ta czerwona kartka Arsenicia z Piastem, gdzie obroncom uciekl Papadopulos. Z bardziej klasowym przeciwnikiem moze tu dojsc do jakichs pogromow, czego bym bardzo nie chcial.

Generalnie trzeba sobie uzmyslowic, ze z tym stanem personalnym nie jestesmy zadnym potentantem w tej chwili, a tylko i wylacznie sredniakiem i trudno tu liczyc na walke o puchary, nie mowiac o przebrnieciu kwalifikacji. Widac tutaj wielka dysproporcje miedzy stanem faktycznym i rzeczywistoscia, a oczekiwaniami wielu osob. Sam sie zlapalem na jakims irracjonalnym przypuszczeniu, ze przy nowym trenerze z marszu bedziemy wygrywac gladko po 3:0. A to nie takie proste. Wszystko wymaga czasu.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 27.02.2018, 18:10
Matko Boska. Ile czasu siedziales nad tym postem?
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 27.02.2018, 18:16
takiego posta, warto sobie pisać w wordzie, coś sie zawiesi pryz dodawaniu i potem gorycz i frustracja
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 27.02.2018, 18:38
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Matko Boska. Ile czasu siedziales nad tym postem?
To sie nazywa pasja! Żeby tak wszyscy podchodzili do swoich obowiązków co kolega do pisania postów
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 27.02.2018, 21:18
Sesja poprawkowa w pełni. Wszystko lepsze, byle nie nauka
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 27.02.2018, 23:37
albo praca
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 28.02.2018, 00:40
czaro napisał(a):Wyświetl post
Sesja poprawkowa w pełni. Wszystko lepsze, byle nie nauka
No baa ...
Jak moja miała sesję (no, kilka lat już minęło) to obiady były czterodaniowe.
Odpowiedz cytując
Eberk
Member

Od: 04.2010

Stary 28.02.2018, 09:56
Zajelo mi to chwilke
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów