|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
W porownaniu do meczów jesiennych Wisly to nie ma chyba zadnego elementu gry który nie został poprawiony przez ten miesiac i kilka dni przez nowego trenera. No musialbym elaborat napisac zeby wszystkie aspekty gry wymienic ktore zostaly poprawione... Poczynajac od gry Buchala na przedpolu... a taki byl do lini przyklejony zawsze... Taktyka, gra pilka, wymiana podan, szybsza gra, rozgrywanie, gra w ofensywie, wiecej biegania pressing zwlaszcza w 2 polowie... (Lionch kot ) stale fragmenty.... no mnostwo pozytywów. Jedyny minus moim zdaniem dzisiaj to Carlitos. I chodzi mi o ocene jego gry a nie wkladu w wynik. Duzo spowolnień gry duzo strat, niepotrzebnych kiwek. To dzisiaj przy tak biegajacej Arce az nadto sie rzucalo w oczy. Ogolnie Ara Świnia duzo biegała, z gry niewiele przy bramkach klasyczny fart szczegolnie pierwsza bramka ale trzeba przyznac ze odkryli lige i uznali ze jak nie masz wiekszych atutów technicznych to wystarczy troche pobiegać a nóż akurat ktoś sie machnie przy strzale i pilka wpadnie pod nabiegajacego zawodnika i odbije sie do bramki. Mi mecz sie podobal duzo emocji duzo jak na polska lige biegania fajna momentami nasza gra, wiec ja jestem zadowolony apetyt rosnie. Jeszcze tylko bombe potwierdzą i bedziemy mieli naprawde kogo w pomocy wybierac ![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|

|
||||||
|
|