The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
CrazyBoy96
Senior Member

Od: 03.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.01.2018, 19:27
Nagonka na chłopa większa niż na Ragana, choć tak konkretnymi bombami nie rzucał
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 20.01.2018, 19:31
Idea forum - wiem, ale nie powiem
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Od: 08.2008

Stary 20.01.2018, 19:37
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Idea forum - wiem, ale nie powiem
Idea odpowiedzialnosci, zeby sie cos nie wypier... przez dlugi jezyk.
A jak ktos ma problem z cierpliwosci i z tego powodu musi sobie powrzucac na moja osobe to powinien zmienic strone blon bo pasuje do zydowizny.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 20.01.2018, 19:46
Z moim informacji (dodam jedynie, że z pewnego źródła) wynika, że ktoś z obecnej kadry może odejść, ale także można spodziewać się transferów do klubu. Stay tuned, chociaż różnie może być
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 20.01.2018, 19:52
teo napisał(a):Wyświetl post
Idea odpowiedzialnosci, zeby sie cos nie wypier... przez dlugi jezyk.
A jak ktos ma problem z cierpliwosci i z tego powodu musi sobie powrzucac na moja osobe to powinien zmienic strone blon bo pasuje do zydowizny.
Jutro ma być tych 2 nowych ?
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 20.01.2018, 20:29
To zostaje twitter Janekx'a

https://twitter.com/Janekx89
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Stary 20.01.2018, 20:53
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Slyszalem o najblizszych dniach.
Odpowiedz cytując
wislak2214
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 20.01.2018, 20:58
Slyszalem o najblizszych dniach.
Sypiesz takimi ogólnikami;d Każdy tak może sobie napisać . Jest okienko, coraz bliżej start ligi więc należy się kogoś spodziewać. Sam Carlillo mówił w jakimś wywiadzię , że pracują nad wzmocnieniami z Junco , więc przestań już z siebie robić informatora...
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Stary 20.01.2018, 21:05
wislak2214 napisał(a):Wyświetl post
Sypiesz takimi ogólnikami;d Każdy tak może sobie napisać . Jest okienko, coraz bliżej start ligi więc należy się kogoś spodziewać. Sam Carlillo mówił w jakimś wywiadzię , że pracują nad wzmocnieniami z Junco , więc przestań już z siebie robić informatora...
Nie czytaj dodaj do ignorowanych czy cos
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 20.01.2018, 21:22
Nie czytaj dodaj do ignorowanych czy cos
zapytaj jednej ze szklanek, niech zdradzi jakies info.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
Levis88
Senior Member

Od: 02.2015

Stary 20.01.2018, 21:36
Gość jedzie takimi ogólnikami że głowa mała, szkoda karmić trola.
Bomby miały być po zejściu z kontraktów niektórych naszych tuz, coś się zmieniło?
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 20.01.2018, 21:37
Czy ci zawodnicy są z eklstraklasowa przeszłością, tak jak kilkanaście dni temu ktoś sugerował? Ty lub regan, chyba.
Odpowiedz cytując
JarooP
Socios Wisła Kraków

Stary 20.01.2018, 22:18
Tam czytam i nie wierze co niektórzy zachowują się jak dzieci��
Co z tego ze teo i regan rzucili coś o transferach. Niektórzy nie znają zasad poufności nawet jeśli coś wiedza powiedzieć nie mogą uszanujcie to i poczekajcie jak się sytuacja wyjaśni. Napewno coś na rzeczy jest bo sam knura o tym pisał.

Cierpliwość panowie rzecz rzadko spotykana. Jedyne co nam pozostało to codziennie sprawdzać newsy transferowe i tyle w temacie. Poluźnijcie gumki w majtkach
Odpowiedz cytując
CrazyBoy96
Senior Member

Od: 03.2017

Stary 20.01.2018, 23:04
Oczywistą oczywistością jest, że transfery do klubu jeszcze będą Forum jest po to, żeby pisać, a każdy piszę sobie co tylko chce Życie z czasem weryfikuje tylko kto jest ogarnięty a kto chce sobie zrobić fejm
Jak dla mnie taki Ragan już jest spalony, chciał zabłysnąć strzelając jakąś bombe, lecz dla niego niestety mu się nie udało
Jeżeli chodzi o Teo, to On sam nic nie obiecywał, jednak zrozumiałe jest rozgoryczenie innych użytkowników jego dystansem nie podając żadnych szczegółów

Ja z doświadczenia wiem, że nie warto sugerować się informacjami innych użytkowników, bo i tak zawiodą w 90%

Ja tylko mogę zapewnić, że zobaczymy nową twarz w klubie i to pewnie nie jedną, ale to tak z dystansem
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 20.01.2018, 23:27
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Nie do mnie pytanie ale..
Wg moich informacji jutro mają być w Krakowie. Niestety do chwili obecnej nie udało mi się ustalić personaliów zawodników.

Przyjeżdżają podobno w asyście menadżerów. Być może koło południa coś się wyjaśni.. Ale pewnie to już oficjalna strona klubu poinformuje o tym fakcie.
Testy medyczne.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 20.01.2018, 23:34
@ZWE
Lolek?
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka
Gdyby to najczęstsze słowo polskie
Gdyby mama miała ...., to by była ojcem"
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 20.01.2018, 23:57
Wybaczcie, ale niczego nie napisze, bo w kregu zainteresowania Wisly jest obecnie 8 zawodnikow i ktorzy na pewno przyjada tego nie wie nikt poza 3-4 z bezposredniego kierownictwa klubu
Ja napisze narodowosc y i z a przyjedzie x i v i bedzie z teo beka nie dziekuje
Podajesz miesiąc i rok urodzenia tych 8 zawodników i dziękuję. Trafisz dwóch i jestes kozakiem. Udowadniasz ze nie opowiadasz bajek.

Ale nie, nie zrobisz tego po prostu rzucasz textami z dupy.
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Stary 21.01.2018, 00:05
CrazyBoy96 napisał(a):Wyświetl post
Oczywistą oczywistością jest, że transfery do klubu jeszcze będą Forum jest po to, żeby pisać, a każdy piszę sobie co tylko chce Życie z czasem weryfikuje tylko kto jest ogarnięty a kto chce sobie zrobić fejm
Jak dla mnie taki Ragan już jest spalony, chciał zabłysnąć strzelając jakąś bombe, lecz dla niego niestety mu się nie udało
Jeżeli chodzi o Teo, to On sam nic nie obiecywał, jednak zrozumiałe jest rozgoryczenie innych użytkowników jego dystansem nie podając żadnych szczegółów

Ja z doświadczenia wiem, że nie warto sugerować się informacjami innych użytkowników, bo i tak zawiodą w 90%

Ja tylko mogę zapewnić, że zobaczymy nową twarz w klubie i to pewnie nie jedną, ale to tak z dystansem
Kiedy regan napisal o bombie, ja dodalem, ze beda dwie male.
Teraz Ty piszesz, ze przyjedzie dwoch zawodnikow

Jakbym robil sobie fejm to by sie to raczej nie pokrylo Cos tam moze i wiem, a moze dobrze lawiruje niech bedzie, lawiruje i dlatego Karherop nie zrobie tego czego oczekujesz neich tak bedzie
A moze tak po prostu ktos prosil - nie pisknij pol slowka, bo jak sie rozniesie ze jada do nas to moga z lotniska w Krk poleciec... do Warszawy.
I po co potem mam sluchac, ze przez jakiegos teo nie doszlo do transferow a tym bardziej stracic kompana do whisky?

Jak ktos napisal... zluzujcie majty. Ja juz widzialem sytuacje kiedy zawodnik jechal na testy medyczne a nastepnego dnia podpisywal kontrakt w innym klubie. Wisly nie stac na frajerstwo
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 21.01.2018, 01:41
A co wy myslicie? Ze my informatorzy wam wyszczekamy wszystko co wiemy? Że wam podamy kawa na ławe kto, kiedy, za ile i ile bedzie mial kontraktu? Że odbierzemy wam możliwość tych wszystkich rozkminek na shoutboxie w typowanie nazwiska, narodowosci itd. ciagnących sie tygodniami? Mamy wam tak just like that wszystko wyśpiewać?. Nie Nie Nie! Tak nie bedzie!
A to że jakaś bombka czasem nie wypali to najlepszym informatorom sie przytrafiało

CrazyBoy96 napisał(a):Wyświetl post

Jeszcze zobaczysz że termin bomba zostanie na stałe wpisany do słownika transferowego
Ostatnio edytowane przez regan : 21.01.2018 o godz. 01:47.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Piotr777
Senior Member

Stary 21.01.2018, 01:45
Wystarczy, abyście nie robili z siebie idiotów. Obaj. Resztę jesteśmy w stanie wybaczyć.
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 21.01.2018, 02:01
regan napisał(a):Wyświetl post
A co wy myslicie? Ze my informatorzy wam wyszczekamy wszystko co wiemy? Że wam podamy kawa na ławe kto, kiedy, za ile i ile bedzie mial kontraktu? Że odbierzemy wam możliwość tych wszystkich rozkminek na shoutboxie w typowanie nazwiska, narodowosci itd. ciagnących sie tygodniami? Mamy wam tak just like that wszystko wyśpiewać?. Nie Nie Nie! Tak nie bedzie!
A to że jakaś bombka czasem nie wypali to najlepszym informatorom sie przytrafiało

Jeszcze zobaczysz że termin bomba zostanie na stałe wpisany do słownika transferowego
https://youtu.be/CExlwc5DSpM
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 21.01.2018, 07:20
A ja wiem, ze bedzie jeden, dwoch a moze nawet trzech nowych zawodnikow. Cos tam grają w pilke. No chyba ze sie wszystko wysypie na ostatniej prostej to wtedy nie bedzie zawodnikow. Ogolnie to huja powiem

My informatorzy musimy trzymać się razem
Ostatnio edytowane przez Dariook : 21.01.2018 o godz. 07:26.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 21.01.2018, 07:58
Ty przynajmniej zawsze masz pewne info!!!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 21.01.2018, 09:25
regan napisał(a):Wyświetl post
A co wy myslicie? Ze my informatorzy wam wyszczekamy wszystko co wiemy? Że wam podamy kawa na ławe kto, kiedy, za ile i ile bedzie mial kontraktu?
Tak dobrze grasz swoją rolę, że az sam w to uwierzyłeś Ach ta siła autosugestiii.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.01.2018, 09:53
My informatorzy... No ....a mać!
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
barto
Junior Member

Od: 07.2017

Stary 21.01.2018, 10:02
Takich mitomanów i kabotynów jak regan to ze świecą szukać gdzie indziej Ale przynajmniej jest wesoło z "informatorami"
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 21.01.2018, 10:09
Ale jadu o jeden post. Czasem mam wrażenie, że niektórzy wyładowują swoją codzienną frustrację zebraną w domu, pracy czy na ulicy na innych użytkowników. Transfery nie zależą od regana, a niektórzy już by go chcieli wieszać bo napisał o bombie. Temat transferów jest bardzo śliski i w każdej chwili może wydarzyć się coś nieoczekiwanego. Przykład np. z Ofoe czy wielu innych zawodników. Dajcie sobie na luz.
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 21.01.2018, 10:13
Dlatego nie należy pisać o tym w tak jednoznaczny sposób jak on to zrobił. Wystarczyło wykazać się odrobiną inteligencji. A tak wystawił się na słuszną szyderę.
A generalnie z tymi "informatorami" na forum jest jeden podstawowy problem. Zdaje się, że g**no wiedzą. Może to i lepiej
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
rokfor
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2004

Stary 21.01.2018, 10:57
Martinus napisał(a):Wyświetl post
Dlatego nie należy pisać o tym w tak jednoznaczny sposób jak on to zrobił. Wystarczyło wykazać się odrobiną inteligencji. A tak wystawił się na słuszną szyderę.
A generalnie z tymi "informatorami" na forum jest jeden podstawowy problem. Zdaje się, że g**no wiedzą. Może to i lepiej
Ludzie on sobie jaja robi...
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 21.01.2018, 11:02
Martinus napisał(a):Wyświetl post
Lepiej bym tego nie ujął.

A kolega regan i tak juz dawno zostal zdemaskowany. Średnio 2-3 razy w roki rzuca postem "będzie bomba" i robi sobie ubaw z dywagacji innych. Na Sboxie tylko to potwierdził
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów