|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Moim zdaniem właśnie jest takim łącznikiem, z tym, że zdecydowanie bliżej mi go porównać do Mączyńskiego, czyli do człowieka, który kiedy trzeba wchodzi między obrońców, asekuruje, bierze od nich piłkę, przekazuje właśnie dalej na skrzydła, czy do wyżej ustawionego pomocnika. A do tego potrafi odebrać i wygrać głowę, co już wyżej napisałem. Jedyne co mi się nie podoba, z czym się zgadzam, to, że często jest elektryczny, pod presją się gubi. Potrzebuje spokoju i dotarcia się, to jego pierwszy kontrakt w karierze z tak siłową kopaniną jak nasza.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
A co do pecha, to poprostu chciałem to ładnie ubrać w słowa ale zgadzam się że ten pech bierze się z jego .......owatosci. To że pograł w Hiszpanii nie znaczy że da rade w ekstraklasie. framat Perez=Stilic? Przciez tak jak mówisz Perez to środkowy pomocnik czyli taki box2box. I niby Semir to też taki box 2box według ciebie? Hehe powiedz że zartujesZ ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
z obecnej kadry najbardziej do Brożka , ale tak jak pisałem wielu by sie znalazło ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wg Knury w przyszłym tygodniu jest szansa zakontraktowac PO i PP. Bliżej jest PP i będą to na pewno obcokrajowcy.
Oznacza to jednocześnie że ktoś jeszcze musi odejść z zespolu poza Ze Manuelem. Nie wiemy jednocześnie jak notowania u nowego trenera zmalaly/wzrosły u tych kilku problematycznych nazwisk: Pereza, Cywki czy Kostala. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kostal do odpalenia na pewno. Tzn na wypożyczęnie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Z Cywką i Kostalem chyba trener poczeka z oceną do końca obozu. Perez to chyba już odstrzelony przez Carrillo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dzisiaj czytałem wywiad z Cywka i raczej nastawiony jest na wypelnienie kontraktu do czerwca i walkę o skład w środku pola. Tym bardziej że w nowym systemie za Carrillo mają grać w środku pomocy 3 graczami w jednej linii. Taktyka wydaje mi się o tyle ciekawa że z racji braku bocznych pomocników w tym systemie środkowy boczny pomocnik będzie zabezpieczal stronę gdy skrajny obrońca będzie gnal do przodu.
Tak więc raczej sie teraz z Cywka nie rozstaniemy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Skad wnioski ze odstrzelony?. Kostal po ostatnim sparingu raczej sie nie pokazal z dobrej strony wiec pewnie wypozyczenie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chodzilo mi o post wyzej i Pereza
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Jutro ma przyjechać dwóch nowych na testy medyczne
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Przeważnie wówczas gdy nie ma przecieków, kim są owi zawodnicy to można liczyć na interesujące transfery. Oby tak było i tym razem..... Bardzo potrzebujemy prawoskrzydłowego, oj bardzo
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No i beda dwie bombki o których pisalem... oby tylko dojechali
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Teo, gwarantujesz, że będziemy przecierali oczy ze zdumienia, jeżeli dwa owe transfery wypalą ?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
To zalezy czy myslimy o tych samych zawodnikach
A poważnie. Mysle ze beda podzielone opinie ale ze to pomysły Carillo to wierze ze beda to wartosciowi gracze dla drużyny |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Dawaj nazwiska i nie ........
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty Teo napisz choc narodowosc bo tu sie robisz na informatora
. Ja sie zastanawiam po co u nas jakis scauting i Junco jak i tak jak przychodzi do transferow to sa ludzie trenera. I bylo tak juz za Kiko. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym się tam nie nakręcał. Będą to jakieś no name'y, które albo wypalą (Carlitos) albo nie (Ze Manuel).
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
srałeś, a nie pisałeś
https://www.youtube.com/watch?v=Nrj18AtHdRA :// cytowanie na ff dalej nie dział |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Junco jest po to, żeby podjąć ostateczną decyzję, przekonać wybranego piłkarza żeby do nas przyszedł i wynegocjować jak najlepszy kontrakt. Niektórzy myślą, że rola Junco to jeżdżenie po świecie i szukanie piłkarzy. On jest dyrektorem sportowym a nie skautem.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wybaczcie, ale niczego nie napisze, bo w kregu zainteresowania Wisly jest obecnie 8 zawodnikow i ktorzy na pewno przyjada tego nie wie nikt poza 3-4 z bezposredniego kierownictwa klubu
Ja napisze narodowosc y i z a przyjedzie x i v i bedzie z teo beka nie dziekuje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hahaha dobre następny informator
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
To po kiego grzyba się w ogóle wypowiadasz na takie tematy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|