|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
No i o to chodzi, teraz tylko rzeźba i grajek jak znalazł
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dać go na pół roku do akademika to od razu zrzuci masę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
bardziej stawiałbym na odpalenie Pereza Pereszczaki, a zostanie Lloncha, ale pożyjemy- zobaczymy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Probierz nie parchy , a za pogonienie Kądziora to na miejsce el profesore już bym polskiego guardiole zwolnił z obowiązku przychodzenia do pracy
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Kądzior sam nie chciał do sąsiadki, a w Jadze już nie pracuje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mitrović ładnie dogrywa do napastników i ma niezły strzał z dystansu .https://www.youtube.com/watch?v=AsDA4ULftIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
fajny lobik
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
^ o co chodzi ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jeśli tak to się dziwie, że ktokolwiek się zgodził tutaj grać.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A skąd takie informacje się wzięły? Można prosić jakieś źródło tych rewelacji ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Już dawno o tym pisano. Także i to, że są to koszty rzędu 20-30 tys złotych.
A wystarczyło, żeby klub zwrócił się nawet do małego sponsora o pomoc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Generalnie jest to powszechny trend? W innych klubach w e klasie też tak jest? Czy tylko u nas jest taka akcja?
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ja sie mu nie dziwie ze nie chce wracac. Chlop musi bulic niemala kase za operacje i rehabilitacje a tu w klubie mu nie placa jeszcze. Cyrk to jest. Czekaj tez przypadkiem za swoje sie juz pozniej nie leczyl?. Zamiast dac Velezowi kase to podpisujemy jakiegos 31 letniego serba funfla trenera na najmocniej obsadzona pozycje w klubie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Mitrović swoim stylem przypomina takiego Meliksona, który lubił czy to uderzyć z daleka, dobrze wykonywał stałe fragmenty gry oraz co chyba najważniejsze dla Carillo potrafi grać szybką piłkę. Potrafi uwaga! CELNIE zagrać czy to z klepki czy dośrodkowania. W jakimś sensie przypomina Maora tyle że Serb znacznie mniej się kiwa i częściej pojawia się na środku boiska do rozegrania czy też rozprowadzenia akcji.
Moim zdaniem bardzo dobry transfer... Ale warto pamiętać, że zaciąg serbski średnio u nas wypalał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale skąd są te informacje, że Velez sam musiał płacić ? To jakieś domysły czy jego wywiad czy co ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nikt przecież nie będzie zdradzał źródeł informacji, bo wiadomo z czym by się to wiązało. Ja już kiedyś o tym pisałem - o ile takie informacje jak np. plany transferowe ma jedynie kilka osób i nikt się tym chwalić nie będzie to takie rzeczy, związane z szeroko pojętą szatnią wychodzą bardzo szybko.
Problem nie dotyczy tylko Veleza. Gonzalez też zastanawia się czy wracać. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nie ma kasy na leczenie pilkarzy, i to naprawde niezlych, ale na kontrakty trzech trenerow i ich pilkarzy (czy Ramirez czy Carillo sprowadzaja swoich ulubiencow) juz sa. 30-osobowa kadra tez jest, nie wiadomo po co tak naprawde.
Szanuje obecny zarzad, chwala im za to, ze wyciagneli klub z olbrzymich tarapatow, ale cos zaczyna isc nie w te strone co trzeba. |
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Przecież to brzmi jak jakiś sabotaż... Nie dać kasy piłkarzowi na leczenie to samo w sobie jest już żenada. Ale nie dać kasy na leczenie Hiszpanowi, gdy ma się w składzie tylu jego rodaków to już działanie na szkodę klubu. W pesymistycznym scenariuszu Velez (w sumie słusznie) się wypnie i już u nas nie zagra, Cuesta i Gonzales będą chcieli się ewakuować, a Llonch i Carlitos nie przedłużą kontraktów. Kto w takiej sytuacji zostawia kontuzjowanego piłkarza na lodzie?... Szkoda nerwów na to tracić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Albo na twitterze albo w ktoryms ( z licznie pojawiajacych sie ostatnio ) wywiadow ktos powinien temat nie placenia za zabiegi i rehabilitacje podjac
bo brzmi to kompromitujaco dla klubu i zarzadu, ktory wyglada (wygladalo?) na to ze zmierza w dobrym kierunku chociaz na chwile obecna nie wiem po co nam 27 pilkarzy na kontraktach i zatrudnianie kolejnych 30-paro latkow na 16 gier do konca No bo chyba nie po to zeby zamaist na 8 miejscu skonczyc na 6 ?
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 05.01.2018 o godz. 19:47.
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
Nie pokrywa się to z tym co na swoim profilu publikuje Ivan, np. kilka tygodni temu, zdjęcie krakowskiego rynku z podpisem-drugi dom, już wkrótce zobaczymy się itp. Ciężko mi uwierzyć w to że Ivan nie ma zamiaru wracać. Oczywiście mogę się mylić. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|