The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2018, 09:34
No i o to chodzi, teraz tylko rzeźba i grajek jak znalazł
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 05.01.2018, 11:08
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Dać go na pół roku do akademika to od razu zrzuci masę
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 05.01.2018, 11:36
bardziej stawiałbym na odpalenie Pereza Pereszczaki, a zostanie Lloncha, ale pożyjemy- zobaczymy
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.01.2018, 11:43
Co wy chcecie od Pereza przecież pod koniec roku był wiodącą postacią drużyny...
Ja mam nadzieję, że zostanie i przepracuje okres przygotowawczy i pokaże na co go stać.
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 05.01.2018, 12:00
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
Co wy chcecie od Pereza przecież pod koniec roku był wiodącą postacią drużyny...
Ja mam nadzieję, że zostanie i przepracuje okres przygotowawczy i pokaże na co go stać.
Wytrzeźwiałes już?
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 05.01.2018, 12:03
silver03 napisał(a):Wyświetl post
To ten co go parchy pogoniły bo za gruby? I my odpad po sracovii mielibyśmy brać? Litości...
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 05.01.2018, 13:03
Probierz nie parchy , a za pogonienie Kądziora to na miejsce el profesore już bym polskiego guardiole zwolnił z obowiązku przychodzenia do pracy
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 05.01.2018, 14:01
Kądzior sam nie chciał do sąsiadki, a w Jadze już nie pracuje
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 05.01.2018, 14:29
Mitrović ładnie dogrywa do napastników i ma niezły strzał z dystansu .https://www.youtube.com/watch?v=AsDA4ULftIE
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 05.01.2018, 15:01
Nie chcę krytykować zagrań, ale patrząc na te prostopadłe podania, to poziom tamtejszych obrońców nie powala. A już to co się działo przy ostatniej wrzutce na tym filmiku to tylko się uśmiechnąć można
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 05.01.2018, 15:27
fajny lobik
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 05.01.2018, 15:39
jeśli z tym płaceniem za operacje i rehabilitację to prawda, to w tym klubie kogoś srogo pop.ierdoliło na łeb, jeszcze bym zrozumiał jakby na wakacjach te kontuzje odnieśli, ale w robocie? szkoda gadać...
Odpowiedz cytując
maciekkk
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 05.01.2018, 16:01
^ o co chodzi ?
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 05.01.2018, 16:01
TOMEK 11 napisał(a):Wyświetl post
jeśli z tym płaceniem za operacje i rehabilitację to prawda, to w tym klubie kogoś srogo pop.ierdoliło na łeb, jeszcze bym zrozumiał jakby na wakacjach te kontuzje odnieśli, ale w robocie? szkoda gadać...
Ciekawe jak jest w innych klubach naszej e-klapy? Może się okazać taka praktyka jest popularna w biedniejszych klubach.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 05.01.2018, 16:07
TOMEK 11 napisał(a):Wyświetl post
O to, że piłkarze koszty operacji i rehabilitacji pokrywają z własnych środków.
I tak, jest to prawda, pomimo tego, że pewnie Pani Prezes niedługo udzieli wywiadu w którym tę rzeczywistość będzie próbowała w jakiś ładny sposób przedstawić.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 05.01.2018, 16:36
Jeśli tak to się dziwie, że ktokolwiek się zgodził tutaj grać.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
maciekkk
Senior Member

Stary 05.01.2018, 16:43
A skąd takie informacje się wzięły? Można prosić jakieś źródło tych rewelacji ?
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 05.01.2018, 16:49
Już dawno o tym pisano. Także i to, że są to koszty rzędu 20-30 tys złotych.
A wystarczyło, żeby klub zwrócił się nawet do małego sponsora o pomoc.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 05.01.2018, 16:51
Generalnie jest to powszechny trend? W innych klubach w e klasie też tak jest? Czy tylko u nas jest taka akcja?
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Ma_niek
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 05.01.2018, 16:58
Ja sie mu nie dziwie ze nie chce wracac. Chlop musi bulic niemala kase za operacje i rehabilitacje a tu w klubie mu nie placa jeszcze. Cyrk to jest. Czekaj tez przypadkiem za swoje sie juz pozniej nie leczyl?. Zamiast dac Velezowi kase to podpisujemy jakiegos 31 letniego serba funfla trenera na najmocniej obsadzona pozycje w klubie.
Odpowiedz cytując
Arek95
Senior Member

Od: 07.2017

Stary 05.01.2018, 16:58
Mitrović swoim stylem przypomina takiego Meliksona, który lubił czy to uderzyć z daleka, dobrze wykonywał stałe fragmenty gry oraz co chyba najważniejsze dla Carillo potrafi grać szybką piłkę. Potrafi uwaga! CELNIE zagrać czy to z klepki czy dośrodkowania. W jakimś sensie przypomina Maora tyle że Serb znacznie mniej się kiwa i częściej pojawia się na środku boiska do rozegrania czy też rozprowadzenia akcji.
Moim zdaniem bardzo dobry transfer... Ale warto pamiętać, że zaciąg serbski średnio u nas wypalał.
Odpowiedz cytując
maciekkk
Senior Member

Stary 05.01.2018, 17:46
Ale skąd są te informacje, że Velez sam musiał płacić ? To jakieś domysły czy jego wywiad czy co ?
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 05.01.2018, 18:10
Nikt przecież nie będzie zdradzał źródeł informacji, bo wiadomo z czym by się to wiązało. Ja już kiedyś o tym pisałem - o ile takie informacje jak np. plany transferowe ma jedynie kilka osób i nikt się tym chwalić nie będzie to takie rzeczy, związane z szeroko pojętą szatnią wychodzą bardzo szybko.
Problem nie dotyczy tylko Veleza. Gonzalez też zastanawia się czy wracać.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 05.01.2018, 18:16
maciekkk napisał(a):Wyświetl post
^ o co chodzi ?
O to,że Velez leczył się na własny koszt
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 05.01.2018, 18:46
Nie ma kasy na leczenie pilkarzy, i to naprawde niezlych, ale na kontrakty trzech trenerow i ich pilkarzy (czy Ramirez czy Carillo sprowadzaja swoich ulubiencow) juz sa. 30-osobowa kadra tez jest, nie wiadomo po co tak naprawde.

Szanuje obecny zarzad, chwala im za to, ze wyciagneli klub z olbrzymich tarapatow, ale cos zaczyna isc nie w te strone co trzeba.
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 05.01.2018, 19:26
Przecież to brzmi jak jakiś sabotaż... Nie dać kasy piłkarzowi na leczenie to samo w sobie jest już żenada. Ale nie dać kasy na leczenie Hiszpanowi, gdy ma się w składzie tylu jego rodaków to już działanie na szkodę klubu. W pesymistycznym scenariuszu Velez (w sumie słusznie) się wypnie i już u nas nie zagra, Cuesta i Gonzales będą chcieli się ewakuować, a Llonch i Carlitos nie przedłużą kontraktów. Kto w takiej sytuacji zostawia kontuzjowanego piłkarza na lodzie?... Szkoda nerwów na to tracić.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 05.01.2018, 19:42
Hives4 napisał(a):Wyświetl post
Przecież to brzmi jak jakiś sabotaż... Nie dać kasy piłkarzowi na leczenie to samo w sobie jest już żenada. Ale nie dać kasy na leczenie Hiszpanowi, gdy ma się w składzie tylu jego rodaków to już działanie na szkodę klubu. W pesymistycznym scenariuszu Velez (w sumie słusznie) się wypnie i już u nas nie zagra, Cuesta i Gonzales będą chcieli się ewakuować, a Llonch i Carlitos nie przedłużą kontraktów. Kto w takiej sytuacji zostawia kontuzjowanego piłkarza na lodzie?... Szkoda nerwów na to tracić.
A czy to nie dotyczy tego że Velez chciał mieć drogi zabieg w Hiszpanii a nie tańszy w Polsce? To chyba nie chodzi o to ze w ogóle nie ma kasy na leczenie, ale na drogie leczenie za granicą?
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 05.01.2018, 19:44
Albo na twitterze albo w ktoryms ( z licznie pojawiajacych sie ostatnio ) wywiadow ktos powinien temat nie placenia za zabiegi i rehabilitacje podjac
bo brzmi to kompromitujaco dla klubu i zarzadu, ktory wyglada (wygladalo?) na to ze zmierza w dobrym kierunku
chociaz na chwile obecna nie wiem po co nam 27 pilkarzy na kontraktach i zatrudnianie kolejnych 30-paro latkow na 16 gier do konca
No bo chyba nie po to zeby zamaist na 8 miejscu skonczyc na 6 ?
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 05.01.2018 o godz. 19:47.
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
rokfor
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2004

Stary 05.01.2018, 20:05
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Albo na twitterze albo w ktoryms ( z licznie pojawiajacych sie ostatnio ) wywiadow ktos powinien temat nie placenia za zabiegi i rehabilitacje podjac
bo brzmi to kompromitujaco dla klubu i zarzadu, ktory wyglada (wygladalo?) na to ze zmierza w dobrym kierunku
chociaz na chwile obecna nie wiem po co nam 27 pilkarzy na kontraktach i zatrudnianie kolejnych 30-paro latkow na 16 gier do konca
No bo chyba nie po to zeby zamaist na 8 miejscu skonczyc na 6 ?
Podejrzewam, że gdyby to była sytuacja niecodzienna, to temat byłby już dawno przez media podjęty.
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 05.01.2018, 20:17
Cytat:
Podejrzewam, że gdyby to była sytuacja niecodzienna, to temat byłby już dawno przez media podjęty.
Też tak uważam, poza tym nagle wychodzi że Velez nie chce wracać, to samo Ivan, a Pol nie ma zamiaru przedłużać kontraktu. I to wszystko po transferze kolejnego ŚP do Wisły. Może tak właśnie rodzą się domysły....

Nie pokrywa się to z tym co na swoim profilu publikuje Ivan, np. kilka tygodni temu, zdjęcie krakowskiego rynku z podpisem-drugi dom, już wkrótce zobaczymy się itp. Ciężko mi uwierzyć w to że Ivan nie ma zamiaru wracać.

Oczywiście mogę się mylić.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów