|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wg mnie to definitywnie ostatnia runda (wiosenna) Brożka i Boguskiego w Wiśle. Pamiętam, jak rozstawali się z nami Baszczu i Zieńczuk i odchodzil w duzo lepszej formie (nie liczac kontuzji Baszcza), a teraz niejako na siłę trzymamy duet B&B na boisku. Jeśli wtedy mogliśmy dac szansę mlodszym to tym bardziej musimy teraz...
Głowę bym chcial zobaczyć jeszcze w drużynie, ale czy sam tego będzie chcial w maju? Bardzo jestem ciekaw jal Carillo podejdzie do naszej drużynowej "starszyzny". |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pomijając, że przy pierwszym kryzysie połowa forum będzie chciała, żeby pakował manatki
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jak będzie próbował uskuteczniać Atletico wykonawcami, którzy nie potrafią bronić to poleci szybko. Jednakże myślę, że ma więcej oleju w głowie niż jego poprzednik i możemy się spodziewać zupełnie innego stylu gry.
Punktowo też poniżej pewnego poziomu nie zejdziemy, ja jestem optymistą. Szczególnie po przeczytaniu paru wywiadów z Carrillo. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Sam jestem ciekaw tego projektu. Zna angielski na jakims tam poziomie, zna hiszpanski, przejawia checi do nauki nowych jezykow. Trenowal kluby o srednio-europejskiej renomie. Pracowal z wieloma trenerami z najwyzszej, swiatowej polki. Ma pomysly na druzyny, ktore prowadzi i przede wszystkim potrafi te pomysly wdrazac. Z tego co mozna o nim wyczytac, jest wymagajacy wzgledem pilkarzy. Na papierze super to wyglada. Wiadomo, wyjdzie jak wyjdzie. Ja osobiscie jakakolwiek ocene i jakiekolwiek wymagania wzgledem niego bede stawial przed rozpoczeciem nowego sezonu. Mam nadzieje, ze bedzie wtedy jeszcze u nas pracowal
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
pepe.
Niby dlaczego? |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Czytaj ze zrozumieniem. MLODSZYM a nie mlodym. O ile mnie pamięć nie myli przyszedl wtedy Kirm i Alvarez. Meritum wypowiedzi bylo takie że nie możemy trzymac na siłę Pawla i Boguskiego póki nie będą jeszcze chodzili. Niech sie te nasze legendy nie rozmieniaja na drobne.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
pepe,
bez przesady. Jeden zawodnik to nie cala druzyna. Jesli odejdzie Carlitos na pewno przyjda/dzie inni/y. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Boguski to jest esencja gry na wstrzymanie akcji. Podania za plecy, albo do tylu, brak dryblingi, brak ryzykownych podan do przodu. Jest, bo jest. Biega bo biega. Ale czesto nawet to bieganie to takie pozorowanie obecnosci na boisku, bo co z tego, ze sie przesuwa wraz z formacja, jak keidy pilka idzie w jego regiony nie ma nawet grama agresji w tej grze?
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
"nie ma Carlitosa nie ma Wisly" jednak nie brało się z niczego. http://weszlo.com/2017/12/10/nie-ma-...-nie-ma-wisly/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oesu, daj spokój ze stanoskim, klasyczne .......enie, czyli jak tylko Wisłą przegra to możemy się przejechać po wszystkich! nie czytałem opinii po meczu z Zagłębiem, czy dostało się panu Pawłowi od strojów? Gadajmy o Carillo, a nie o Carlitosie!
![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Szanuj Bogusia swego bo możesz nie mieć zadnego! Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi Bogusia. Ktoś coś doda? ![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Bardzo mi się podoba takie stwierdzenie: "Jestem trenerem z jednym defektem: nie umiem grać na remis. Nigdy, niezależnie kto jest rywalem. Jestem nienasycony. Interesuje mnie tylko zwycięstwo. Nie wystarczy mi 1:0, 2:0, ja chcę zawsze więcej, 3:0, 4:0, a nawet wyżej" Wiadomo, że to tylko wywiad i życie weryfikuje pewne sprawy, ale mnie takie podejście mimo wszystko imponuje. Ileż to razy, nas już gubił minimalizm i to nie tylko za ostatniego trenera?
![]()
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka Gdyby to najczęstsze słowo polskie Gdyby mama miała ...., to by była ojcem" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
heheszki , ale wszystko to moim zdaniem bardziej Pablo Brożkobara dotyczy
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Panowie, bez jaj.
Co miał powiedzieć trener, który dopiero przychodzi? że będzie grać na remis? Być może przez to chce trochę wlać nadziei w serca kibiców i piłkarzy. Pamiętajcie, że życie zweryfikuje jego słowa. Na razie bez podniecenia polecam czekać na rezultaty i rękę nowego trenera. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
@ArturBarlinek
Po co napisałeś tego swojego posta? Tutaj masz co napisałem: Cytat:
![]()
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka Gdyby to najczęstsze słowo polskie Gdyby mama miała ...., to by była ojcem" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Potem będzie narzekanie, że mając 1-0 tracimy gola w końcówce, bo atakowaliśmy w 6 i dostaliśmy kontrę.
"Zabrakło wyrachowania". |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Bogus jest dziki, Bogus jest zły,
Bogus ma bardzo ostre kły. Kto spotyka na boisku Bogusia, Ten pod siebie szybko siusia. Powód: literowka
Ostatnio edytowane przez patti : 20.12.2017 o godz. 14:01.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
U Ramireza gralismy zachowawczo a i tak trailismy gole w końcówce więc co za różnica? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
xanti1906 napisał:
Cytat:
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Przecież Carrillo powiedzial, ze przy 1:0 dla nas w koncowce meczu, sam bramkarz bedzie biegl przez cale boisko w pole karne przeciwnika by pomoc zespolowi w walce o wieksza wygrana
Na powaznie to sadze, ze niektorzy nadinterpretuja slowa Carrillo. Wydaje mi sie, ze meritum tej wypowiedzi mialo byc poprostu nie siadanie na laurach przy korzystnym wyniku. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Co juz sie moze podobać. Będziemy miec w sztabie wegierskiego analityka z Videotonu. Duzy plus, że Carillo nie szukal pretekstu by ściągnąć jakiegoś Hiszpana (bo sie z nim latwiej dogada), tylko patrzy wyłącznie pod kątem wartości dodanej do zespolu. Językowo to ogarnięty koleś i będzie to duża różnica względem Kiko.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 20.12.2017 o godz. 17:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Długi i zarazem ciekawy wywiad
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...mowa,12786007/ Jestem optymistycznie nastawiony widać,że chce pracować z młodzieżą i lubi ciężkie treningi.Z mojej strony ma duży kredyt zaufania oby tylko nie było wielkiego bum ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
- Na tym etapie lepiej nie rozmawiać o konkretnych nazwiskach, bo to może zaszkodzić klubowi. Teraz ważna jest Wisła Kraków jako całość. Wraz z Manuelem Junco będziemy szukać najlepszego rozwiązania dla Wisły. Wiemy, czego chcemy, mamy plany A i plany B. Kibice nie mają się czego obawiać w kwestii decyzji personalnych, bo Manuel Junco jest świetnym fachowcem.
Czytaj więcej: http://www.gazetakrakowska.pl/sport/a/joan-carrillo-wisla-krakow-to-klub-wielkich-mozliwosci-rozmowa,12786007/3/ Jak pisalem - Trener juz powiedzial kogo chce i Junco teraz szuka na to srodkow i miejsca ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|