|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Mam nadzieje ze nowy trener będzie odpowiednia osoba przy której złapie trochę doświadczenia i praktyki. Kończyć kurs a jak się uda załatwić sobie praktyki w większym klubie przy boku jakiegoś klasowego trenera. A wiemy ze nasz nowy trener przy boku Pochettino i Sousy miał się czego uczyć.
Tego panu Radkowi życzę i niech będzie naszym Wislackim Fergusonem albo Wengerem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Carillo mial tez praktyki u Beniteza i Guardioli. Co jak co, ale Radek musi zacząć jeździć po Europie by miec większe porównanie i dobre wzorce.
Junco jednoznacznie daje do zrozumienia że Sobol może być kolejnym trenerem Wisly, jak projekt z Carillo sie wypali (oby za kilka lat). |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dlatego fajnie by było żeby dokończył rundę z nami a później trochę wyłapać doświadczenia bo najpierw trzeba sprawdzić czy nasz nowy trener zapewni nam odpowiednia jakośc na dłuższy okres żeby Radek mógł się rozwinąć w Europie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Dlatego fajnie by było, by Carillo popracował 3 lata, a w międzyczasie Sobol zrobił praktyki. Zaś któryś z naszych "emerytów", który ma w planach trenerkę może robić jako drugi trener.
Tylko warunek pierwszy, Carillo ma popracować dłużej niż do grudnia 2018, nawet jak mu Carlitosa sprzedadzą. Czytałem zajawkę wywiadu Junco z PS i już mi ciśnienie podniosła. Mam nadzieję, że jest gdzieś całość w sieci. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No Rafał przecież tez robi papiery Arek chyba tez ale on już i tak ma akademie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Myśle, że w polskich warunkach nie najmniejszych szans, żeby trener przepracował 3 lata. Albo słabe wyniki, albo jakieś niesnaski w szatni, albo po prostu irytacja trenera, że pomimo dobrych wyników zarząd nie jest w stanie kupić mu przyzwoitych graczy, choćby za hajs ze sprzedanych. I choć życzę Carrillo jak najlepiej to dywagowanie w tym momencie dywagowanie czy będzie trenerem na lata nie ma sensu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu jest wywiad, w sumie niezły. http://www.przegladsportowy.pl/pilka...846,1,727.html
Jak będzie stabilizacja w sztabie to będzie można rozwijać następców. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
lololollol
Ostatnio edytowane przez Arkadiusz.Czerepach : 03.10.2022 o godz. 18:41.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miejmy nadzieję, że przez święta wszyscy przemyślą co zrobić, by Joan pobił jednak wynik Kiko.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Charlie napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to hop !!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Zamienił siostrzeniec stryjka na kijek że tak sparafrazuje
Mam nadzieję że to rozwiązanie przejściowe i temat ponownie odejdzie w zapomnienie ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
Trener napastników i fachowiec od stałych fragmentów. Ten temat powstał 6 lat temu... super postępy od tamtego czasu poczyniła Wisła Kraków. Jeśli Ci panowie nie pójdą za Brzęczkiem to bez sensu tu kogokolwiek zatrudniać, i tak go zmarnują
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Dramat⌠idziemy na dno z pełną świadomością Zarządu ....a.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|