|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Zastanowiłem się na sokojnie i nie wiem cz Imaz jest lepszy niż Varela czy Kante. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No akurat nie, często odskakiwała.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie wiem, kto to MMTS, ale weź trochę zluzuj.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Ramirez za pewne odejdzie tylko co dalej, na lepszych zawodników nas nie stać, nowy trener to też z całą pewnością nowi gracze w zimie co zrozumiałe.
Uważam, że w sytuacji w jakiej się znaleźliśmy branie czego popadnie z za granicy jest błędem. Kadra jest jak jest każdy to widzi, liczenie że nagle Wojtkowski, który dziś wygrał 1 pojedynek na 11 pociągnie ten zespół wyżej w tabeli jest równie prawdziwe jak to że Ramirez jest dobrym trenerem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
\
Co Ty pie...przed zmiana odebrał pike ,walczył i został zmieniony 10 min po wznowieniu II połowy.Jakie zniknął?
Posłuchaj komentarzy podczas meczu(na których nie opieram swoich racji),które pochodza od profesjonalistów związanych z piłka ,a nie jakiegoś wolfiego zza okularów ,klepiacego na forum Wisły. Cytując klasyka: "Kim Ty q...a jesteś.....pajacu...." ![]()
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 10.12.2017 o godz. 18:59.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
wolfy to taki typ człowieka, że przy spotkaniu z większością z nas powiedziałby "dzień dobry", następnie obrócił się o 360 stopni, siadł na dupie, i przez pół godziny widziałby gwiazdki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Jeśli to prawda, że szatnia zaczyna się męczyć z "Kiko - niemową", a kontrowersyjne decyzje personalne (stawianie na Hiszpanów z marszu) też nie przysporzyły Kiko zwolenników, to zatrudnianie kolejnego Hiszpana - choćby miał perfekcyjnie opanowany angielski, to dziwna decyzja. :/
Ciągle się zastanawiam co by było gdyby Kazek miał tak szeroką kadrę dwa lata temu, ale to raczej science- fiction... Sobol teraz jedyny wybór, czy ma więcej doświadczenia niż przed rokiem do prowadzenia zespołu? Nie wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Podtrzymuję, że to murawa. Albo raczej piach.
A propos Ramireza. Zawsze go broniłem uważając, że jak na nasze warunki jest człowiekiem na miejscu i jeśli da mu się spokojnie popracować, efekty przyjdą. Dodatkowo sądziłem, że mamy za mało kasy, żeby pozbywać się trenera, płacić dwóm jednocześnie skoro jesteśmy cały czas w górnej połówce. Jednak to zarząd ma najwięcej do powiedzenia. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wolfy to najsympatyczniejsza osóbka na tym forum, wara mi od niego
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Przeczytaj temat a później się wypowiadaj, OK?
Po drugie - możesz powoływać się na profesjonalistów z C+, mnie nie przekonują.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 10.12.2017 o godz. 19:10.
![]()
Już za cztery lata,
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Koniec, nie ma Kiko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mozna zmienic nazwe tematu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Kiko won!!!
|
|
|
|
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
No i po Kiko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Szybko się uporali. Czyli witamy powoli:
![]() zapewne od nowej rundy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
No ciekawe na ile będzie taka roszada kosztowna dla klubu...
Cytat:
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Mówiłem ze grali dzisiaj na zwolnienie kiko,.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
MMTS - przykro mi że pracujesz na kasie w markecie, ale nie oceniaj wszystkich swoją miarą. Twój wywód pokazuje że na prace wymagające intelektu się nie kwalifikujesz, ale spróbuj może na budowie
Bardzo dziękuję za sprowadzenie mnie do pionu. Już się poprawiam. A tak na poważnie, to pod katem kultury pracy i dyskusji bardziej cenię merytoryczną i spokojną wymianę argumentów. Dlatego jednak powrócę do biernego śledzenia forum, jak to miało miejsce poprzednio. Nie mam już 20 lat żeby ktokolwiek obrażał mnie w taki sposób, jeszcze w imię bliżej niezwiązanego mentalnie i historycznie trenera. Warto jednak może zastanowić się, dlaczego osoby takie jak chociażby ja zaczynają się uaktywniać na forum takim jak to? A może po prostu naprawdę nie podoba się im obraz obecnej Wisły? Tym bardziej że forum nie jest prywatnym folwarkiem i jest po to aby dyskutować. A sprowadzając rzecz do meczu z Płockiem, to niestety obnażył wszystko co ostatnio złe w naszej drużynie. Brak nakreślonej taktyki alternatywnej (do 15-20 minuty jeszcze można było mieć nadzieję, że wygramy). Alternatywnej, tzn. tej która ma być zastosowana, jak coś pójdzie nie po naszej myśli, albo jak przeciwnik okaże się silniejszy niż oczekiwaliśmy. Reakcja zespołu, a tym samym i trenera nie była chyba najlepsza, skoro drużyna po wyjściu z szatni prawie dostała bramkę 3-4 min później. Widać było że Basha gra cały środek od obrońców po 30 metr, a Perez gra na alibi, to doskakując a to odskakując od przeciwników, ale bez wyraźnego zamiaru odbioru. Widać było że bardzo często akcje kończyły się na Sadloku, ponieważ nie miał przez kogo przegrać więc albo sam coś kombinował, albo wybijał długie piłki do przodu. Imaz dzisiaj bez dynamiki, Carlitos gubił się we własnych zwodach, jakby stracił pewność siebie. Drużyna ewidentnie straciła wiatr w żaglach i Kiko nie potrafi ich ponownie nakręcić. Rozumiem, że nie będziemy grać agresywnie jak Korona. Niemniej jednak powinniśmy umieć spokojnie budować akcje, zachować płynność gry i podań. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Chuja Kiko zarabiał. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Teraz czekam aż Kiko zwoła konferencję na ulicy, na której powie, że ogólnie to piłkarze byli po jego stronie i wszyscy związani z klubem go kochali, tylko ten zarzad jakiś taki niecierpliwy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Raczej chodzi o zerwanie umowy.
Pewnie przegrywając z Płockiem jasne się stało z niee zdobędziemy na koniec roku określonej liczby punktów w kontrakcie kiko.
Ostatnio edytowane przez South : 10.12.2017 o godz. 19:18.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zmusisz mnie? Lepiej trochę zluzuj dzieciaku...
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Tak, miałem na myśli raczej ekwiwalent za wypowiedzenie umowy. Chociaż może nasi się odpowiednio zabezpieczyli od prawnej strony. Akurat w tym powinni być mocni, z racji wcześniejszych doświadczeń. Tak czy inaczej zmiana przed derbami, już ogranicza nasze szanse, na powtórzenie wyniku z jesieni...
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czy to znaczy, że dzisiaj kopacze zrobili wszystko, żeby nie dać zarządowi pretekstu do pozostawienia Ramireza?
Jeśli tak, to nie mam słów. Po raz kolejny. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Osobiście nie łudziłbym się że po odejściu Kiko nasi piłkarze nagle zaczną grać lepiej. Mam wątpliwości co do poziomu wielu z nich. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ale ja czytam te posty, chociaż większość z nich jest skandaliczna i trochę mi głupio, że marnuję tu czas. MMTS nie napisał, że pracuje na kasie i chyba nie było potrzeby go obrażać. A jeszcze głupsze są te teksty o usadzaniu Ciebie, bo pokazują tylko bezsilność i niezdolność do odpyskowania.
Stąd też, mając na uwadze, że to internet a nie klatka mma, proponuję nikogo nie usadzać i nikogo nie prowokować - rozmawiać jak ludzie. A mając na uwadze, że to forum kibiców Wisły proponuję też nie pisać, że będziecie kibicować Cracovii, byleby drużyna zaliczyła wstrząs, a także nie pisać o swoim (jak rozumiem już byłym) trenerze stosując inwektywy. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieję, ze nowy trener, ktokolwiek by to nie był, doczeka do końca sezonu.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|