The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.12.2017, 13:31
momo napisał(a):Wyświetl post
Małe a znaczące 'może walczyć' a nie 'będzie zwyciężać'.

Jak już wybierasz cytaty to:

O to chodzi głównie 'poplecznikom', o oczekiwania. Budujemy drużynę 'na sprzedaż' a nie na mistrza czy puchary. Jak finanse będą ok, to wtedy można mieć wymagania.

Zapraszam na mecz.

Naprawde nie wiem po co w to dalej brniesz.
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 08.12.2017, 14:05
Cytat:
Nie lubię, wolę rozmawiać z zawodnikami w cztery oczy, nie potrzebuję do tego prasy. Przed każdym treningiem, meczem rozmawiamy z zawodnikami i to jest moment na tego typu sugestie.

Nie należy prać brudów publicznie, nawet jeśli coś by się działo.
To tak odnośnie narzekania niektórych, że po meczu przegranym Kiko nigdy nikogo nie krytykował, a wręcz chwalił za wysiłek.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 08.12.2017, 14:08
A gdzie tu jest napisane, ze kogos krytykowal?
Odpowiedz cytując
JudasPriest
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2017

Stary 08.12.2017, 14:32
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Szkoda, że nie mogę przeczytać.
Mam założone oprogramowanie usuwające reklamy (bo nazwa Ad... Block w pełnej wersji nie przechodzi na forum) a przeglądsportowy koniecznie chce, żebym czytał jego reklamy.
Niech się wali.
Musisz tylko kliknąć w przeglądarce ikonę AD.Blokca. Wtedy rozwinie Ci się lista i wybierasz "wstrzymaj blokowanie na tej stronie"
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 08.12.2017, 14:37
JudasPriest napisał(a):Wyświetl post
Musisz tylko kliknąć w przeglądarce ikonę AD.Blokca. Wtedy rozwinie Ci się lista i wybierasz "wstrzymaj blokowanie na tej stronie"
To oczywista oczywistość. Ale nie po to go instalowałem.
Precz z reklamami.

(nawiasem: na tym forum też ich nie czytam. Przepraszam właścicieli strony)
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Stary 08.12.2017, 14:42
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
A gdzie tu jest napisane, ze kogos krytykowal?
Były jednostki na forum, które śmiały się, że trener po meczu nie krytykuje zespołu tylko mówi: "zespół włożył dzisiaj wiele pracy" i do tego się odnosiłem.
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 08.12.2017 o godz. 14:44.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 08.12.2017, 15:01
Ja sie pytalem o ten konkretny cytat, ktory przywolales. Gdzie tam jest wzmianka o jakiejs krytyce.
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Stary 08.12.2017, 15:10
Ja sie pytalem o ten konkretny cytat, ktory przywolales. Gdzie tam jest wzmianka o jakiejs krytyce.
O braku krytyki.

Cytat:
Nie lubi pan krytykować publicznie zawodników. Inni trenerzy czasem to robią, choćby po to, by pobudzić zawodnika.
Takie zostało zadane pytanie.

Cytat:
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 08.12.2017, 15:15
Teraz wszystko jasne. Wczesniej ciezko bylo wylapac o co konkretnie komu chodzi, bez znajomosci zadanego pytania
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 08.12.2017, 15:55
FraMat napisał(a):Wyświetl post
To oczywista oczywistość. Ale nie po to go instalowałem.
Precz z reklamami.

(nawiasem: na tym forum też ich nie czytam. Przepraszam właścicieli strony)
Skonfigurowałem uBlocka tak, że widzę tylko jedną reklamę. Czasami warto iść na kompromisy

Tu jest fajna zajawka na http://weszlo.com/2017/12/08/probier...dzil-roslinke/ :
Weszło napisał(a):
Dziś na konferencję prasową przed meczem z Lechem przytaszczył wielką doniczkę, nasypał ziemi, podlał i słusznie spostrzegł, że… od razu nic nie rośnie. A tym samym w obrazowy sposób przekazał prawdę, jaka niewątpliwie obowiązuje też w futbolu – na efekt pracy trzeba poczekać.
Może Kiko powinien powtórzyć ten manewr
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 08.12.2017 o godz. 21:55.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 08.12.2017, 16:49
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie toleruję jadu płynącego od tych kretynów teraz tak jak nie tolerowałem go wcześniej.
Ty nie tolerujesz nikogo, kto ma inne zdanie niż ty.

Coś tam pisałeś, że ściagnęliśmy no nameów. Pojęcie bardzo względne, dlatego wytłumacz mi proszę, kogo nazwisko zrobiłoby na tobie wrażenie?
Wasilewski-Leicester
Perez-Real Valladolid
Cuesta,Velez-Almeria
Imaz-Cadiz
Ze Manuel-Porto
Kolar-Lokomotiva
Ci anonimowi zawodnicy przyszli z zespołów o podobnej 'reputacji', albo i lepszej, niż Wisła.

Teraz powiedz, który zespół z naszej ligi sprowadził kilku zawodników z lig z top5, który zatrzymał swoich kluczowych piłkarzy? Odpuśćmy Legię i Lecha, bo słusznie tutaj zauważono, że nie jesteśmy na tym samym poziomie.

Moim zdaniem mamy lepszą kadrę niż rok temu, lepszą, niż zdecydowana większość ekstraklasy, a same transfery 'na papieprze' wypadają znacznie lepiej niż w ostatnich latach. Nigdy nie zrozumiem waszej taryfy ulgowej dla Kiko...

- "Drużyna już jest zbudowana, niemal wszyscy piłkarze weszli na odpowiedni poziom fizyczny."
- "udało nam się zbudować zespół, który może w tej lidze walczyć z każdym."

Tyle w temacie. Sam Kiko pozamiatal swoich forumowych poplecznikow
Hola hola panie Kiko! Przeż zespół się zgrywa przynajmniej 2 lata, co też waść wygadujesz?
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 08.12.2017 o godz. 16:56.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 08.12.2017, 18:03
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Ty nie tolerujesz nikogo, kto ma inne zdanie niż ty.

Coś tam pisałeś, że ściagnęliśmy no nameów. Pojęcie bardzo względne, dlatego wytłumacz mi proszę, kogo nazwisko zrobiłoby na tobie wrażenie?
Wasilewski-Leicester
Perez-Real Valladolid
Cuesta,Velez-Almeria
Imaz-Cadiz
Ze Manuel-Porto
Kolar-Lokomotiva
Ci anonimowi zawodnicy przyszli z zespołów o podobnej 'reputacji', albo i lepszej, niż Wisła.

Teraz powiedz, który zespół z naszej ligi sprowadził kilku zawodników z lig z top5, który zatrzymał swoich kluczowych piłkarzy? Odpuśćmy Legię i Lecha, bo słusznie tutaj zauważono, że nie jesteśmy na tym samym poziomie.

Moim zdaniem mamy lepszą kadrę niż rok temu, lepszą, niż zdecydowana większość ekstraklasy, a same transfery 'na papieprze' wypadają znacznie lepiej niż w ostatnich latach. Nigdy nie zrozumiem waszej taryfy ulgowej dla Kiko...

Hola hola panie Kiko! Przeż zespół się zgrywa przynajmniej 2 lata, co też waść wygadujesz?
Przeciez tam juz jakis muminek czy ktos inny napisal, ze budujemy (choc Kiko stwierdzil, ze zbudowal) druzyne na sprzedaz. Zapewne dlatego gra Glowacki, Boguski, Basha, Perez i cala reszta poza Carlitosem, Sadlokiem i Wojtkowskim, ktorych moze faktycznie uda sie sprzedac. Zapewne dlatego ci sami ludzie nie licza na zbyt dobre wyniki, wszak im gorsze wyniki, tym wiecej chetnych na pilkarzy takiej druzyny
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 08.12.2017, 18:57
Można powiedzieć, że nawet Kiko jest przeciw Wolfy-emu

powinieneś zwyzywać Ramireza od debili jak co poniektórych o odmiennym zdaniu

Zgodzę się z jedną rzeczą w tym ostatnim wywiadzie z Kiko, że trenerzy często za szybko są zwalniani. Natomiast część zwolnień ma swoją argumentację. Przykłady można mnożyć. Trzeba do tego dodać że punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia. Jakby Ramirez był właścicielem klubu, a nie trenerem jego retoryka była by zgoła inna.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 08.12.2017 o godz. 21:00.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 08.12.2017, 19:06
- "Drużyna już jest zbudowana, niemal wszyscy piłkarze weszli na odpowiedni poziom fizyczny."
- "udało nam się zbudować zespół, który może w tej lidze walczyć z każdym."

Tyle w temacie. Sam Kiko pozamiatal swoich forumowych poplecznikow
O ile tekst o walce z każdym to zwykły lukier, to tekst o drużynie kompletnej i w formie fizycznej rzeczywiście jest istotny. Na pewno nie do pominięcia w dyskusji nad postawą drużyny i na pewno wytrąca wiele argumentów za łagodną oceną drużyny w słabszych meczach.

Niech w takim razie Ramirez pokaże ten kompletny zespół w akcji,trzymam kciuki i liczę, że zimować będziemy nie niżej, a może nawet wyżej w tabeli niż jesteśmy teraz.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 08.12.2017, 19:50
czaro napisał(a):Wyświetl post
O ile tekst o walce z każdym to zwykły lukier, to tekst o drużynie kompletnej i w formie fizycznej rzeczywiście jest istotny. Na pewno nie do pominięcia w dyskusji nad postawą drużyny i na pewno wytrąca wiele argumentów za łagodną oceną drużyny w słabszych meczach.

Niech w takim razie Ramirez pokaże ten kompletny zespół w akcji,trzymam kciuki i liczę, że zimować będziemy nie niżej, a może nawet wyżej w tabeli niż jesteśmy teraz.
Wygląda to przede wszystkim tak, że Kiko osiągnął już swój limit z drużyną. Na zarzuty o braku stylu odpowiada, że ja gra bardziej ofensywnie, to traci więcej bramek. Mogę się mylić, ale to chyba jego w tym głowa, żeby znaleźć złoty środek.
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 08.12.2017, 19:56
W przypadku Kiko nie jest tak, że "sky is the limit". Tutaj "sky is unreachable".

Przypominam, że w kalendarzu ligowym mieliśmy na rozkładzie leszczy (wygrane z Sandecją i Pogonią które w gruncie rzeczy zakłamują rzeczywistość, słaby mecz w Niecieczy). To nie jest tak, że nagle zaczęliśmy dobrze grać. My graliśmy z leszczami. Przyjedzie teraz Płock i nam się postawi, jedziemy na Derby i możemy tam nie istnieć jak w pierwszym meczu Derbowym, na koniec przyjeżdża Lubin który teraz jest nieprzewidywalny. Myślę, że 5 punktów to obowiązek. Powinniśmy racjonalnie mierzyć w 7. Inaczej zima może być w klubie nerwowa, Ryanair może kołować.

Trener otwarcie mówiący o tym, że:

Cytat:
drużyna już jest zbudowana, niemal wszyscy piłkarze weszli na odpowiedni poziom fizyczny
oraz
Cytat:
udało nam się zbudować zespół, który może w tej lidze walczyć z każdym
to trener zaocznie podpisujący na siebie wyrok jeżeli rzeczywistość pokaże inaczej. I ten wyrok, bez względu na wszystko, powinien zostać wówczas wykonany bezwzględnie.

Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 08.12.2017 o godz. 20:38.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 08.12.2017, 21:31

Kiko pozamiatal
ten wywiad jest jak Biblia : na wszystko znajdzie się odpowiedni cytat

Kiko Ramirez napisał(a):Wyświetl post

W Wiśle zawsze była krytyka. Może wynika to z tego, że ludzie wciąż żyją wspomnieniami tych czasów, gdy Wisła miała dużo pieniędzy i bardzo dobrych zawodników. Trzeba być realistą
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 08.12.2017, 21:57
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
Jak śmiał tak skrytykować kolegów z forum
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 08.12.2017, 23:01
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem co w tym dziwnego. Do konca zycia bede zyl tamtymi wspomnieniami jako kibic Wisly, wy nie? Na pewno nie wspomnieniami meczow prowadzonych przez Kiko. Nie widzialem jednak ani jednego wpisu w tym temacie, gdzie ktos krytykujacy Kiko, wymagalby od jego druzyny takich samych wynikow jak mial dajmy na to Kasperczak. To juz wy, kochasie Kiko, wyimaginowaliscie sobie, ze ktos tak sadzi, najprawdopodobniej tylko po to zeby odwrocic kota ogonem gdy braknie argumentow.
Widzialem za to wpisy o czasie, budowie, a tu nagle... zonk, Kiko czas i budowa juz nie sa potrzebne. Czekam z niecierpliwoscia na kolejne wpisy i jakze sensowne(jak zwykle) argumenty i tezy na temat jego pracy
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 08.12.2017 o godz. 23:27.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 08.12.2017, 23:33
przyznaj jednak że do moich postów nie przyczepisz sie logicznie ani merotorycznie nigdize , jak chcesz to przejrzyj całą moją historie na forum, możesz sie ze mną w istocie sprawy nie zgadzać , ale nie zarzucisz mi .......enia głupot o jakich piszesz powyżej (częściowo słusznie)
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 08.12.2017, 23:51
Powiem tak. Jakbym prezentowal poziom co poniektorych tutaj, to zrobilbym nawet kur we z logiki, zeby sie tylko na sile przyczepic, malo wazne do kogo. Z mojej strony takich ruchow sie nie spodziewaj
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.12.2017, 09:05
TT ćwierknął,że Kiko na wylocie zarząd ma jakieś "ale" oraz niektórzy piłkarze....
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 09.12.2017, 10:20
Gdzie ćwierknął? Podrzuć Brylant źródło pls
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
jacek67
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.12.2017, 10:29
https://mobile.twitter.com/hanejko_p...91260636094470
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 09.12.2017, 10:43
Kto wie ile z tego jest prawdy - ale do wizerunku Kikusia / jego wypowiedzi etc cała sytuacja raczej pasuje..
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
azkaz
Senior Member

Od: 09.2016

Stary 09.12.2017, 13:10
Cytat:
(nikt nie oczekiwał raczej że tak odpali)
Bez głupkowatych przechwałek - widziałem go podczas lipcowego sparingu ze sosnowcem jak przy linii bramkowej zakładał siatę piętą jednemu z obrońców - ciągle mam to zagranie zapisane w telefonie - i wtedy powiedziałem, że ten gość zamiecie ligę. Nie wierzyłem w Brleka, nie wierzyłem w Cywkę ale akurat Carlitos wniósł taką finezję od pierwszych kontaktów z piłką, że postawiłbym na niego całą wypłatę.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.12.2017, 13:34
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Gdzie ćwierknął? Podrzuć Brylant źródło pls
Od tego się zaczęło pewnie chodzi o Janexa89 czy jak mu tam:

https://twitter.com/arturo0955/statu...00958093430787

potem już poleciało

https://twitter.com/MichalTrelaBlog/...39053421858817

Wydaje mi się,że to plota i bunt Denisa,że nie gra
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 09.12.2017, 15:29
Zima będzie gorąca jak w trzech najbliższych meczach nie będzie 7 punktów. Klubowy obóz "anty" to nie tylko jeden, trzech, pięciu piłkarzy.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 09.12.2017, 15:31
Powiem tak. Jakbym prezentowal poziom co poniektorych tutaj, to zrobilbym nawet kur we z logiki, zeby sie tylko na sile przyczepic, malo wazne do kogo. Z mojej strony takich ruchow sie nie spodziewaj
Chłopie, ekscytujesz się jak nie wiadomo co, czymś, co powiedział ktoś, kogo Twoim zdaniem mamy uważać za cieniasa trenerki, każąc nam to przyjąć jako prawdę bezwzględną i objawioną, która ma obalić wszystko, co było mówione o budowaniu zespołu i jednocześnie zarzucasz robienie z logiki panny lekkich obyczajów? Nie zauważasz tutaj drobnej sprzeczności? Jeśli masz rację i Kiko jest cieniasem trenerki, to to, co opowiada w wywiadzie nie powinno być żadnym argumentem, bo niby dlaczego miałbym mu wierzyć?

Ale tak na serio, wypowiedzi do bliżej nieokreślonego kręgu "popleczników Kiko" na tym forum bez próby wskazania choćby konkretnej osoby, o konkretnej osobie wskazują na to, że po prostu wskazać niczego konkretnego nie potrafisz i polemizujesz sam z wymyślonymi przez siebie tezami.

Skupiając się jednak na merytorycznej treści wypowiedzi Kiko, to - abstrahując już od tego, że przywiązywanie nadmiernej wagi do medialnych komunikatów, gdzie zwykle mówi się to, co odbiorca chce usłyszeć i ujmuje wszystko w otoczkę "politycznej poprawności" - jakim cudem dopatrzyłeś się tam czegoś, co niby zaprzeczałoby temu, co do tej pory było na tym forum pisane "o czasie i budowie"?

Przecież Kiko wyraźnie w zacytowanym przez Ciebie fragmencie powiedział, że "Drużyna już jest zbudowana, a przypominam, może nie zauważyłeś dekoracji świątecznych, mamy w tej chwili grudzień i 18 kolejek ekstraklasy za sobą. Przecież Kiko w tej wypowiedzi wprost przyznał, to, że drużyna do tej pory była budowana, czyli przyznał rację tym forumowiczów, którzy od początku sezonu pisali na tym forum oczywiste oczywistości jak to, że drużyna jest w przebudowie i wymaga czasu. Kiko w swojej wypowiedzi właśnie zaznaczył ten moment, że już od teraz możesz zacząć go rozliczać z gry. Że wcześniej budował i wprowadzał piłkarzy na "odpowiedni poziom" (przy czym ciągle nie wszyscy na nim są, vide słowo "niemal").

Innymi słowy - jeśli kogoś Kiko zaorał swoją wypowiedzią, to tych, którzy nie zauważali, że do tej pory zespół był w budowie, wielu zawodników nie było na odpowiednim poziomie fizycznym oraz potrzeba było czasu, żeby to zmienić, a rozliczać ze stylu chcieli już od początku sierpnia, we wrześniu czy październiku, a nie teraz, dopiero po kilkunastu spotkaniach tego sezonu.

Jeśli zadasz sobie już odrobinę trudu i zechcesz polemizować z konkretnymi wypowiedziami konkretnej osoby a nie z wymyślonym obrazem bliżej nieokreślonej grupy bliżej nieokreślonych "kochasi Kiko", na ten przykład z moimi (i przy okazji nie będziesz usiłował sprowadzić na drogę nierządu logiki), zapewne zaważysz, że mogę mieć satysfakcję to, co napisał Kiko wprost idealnie wpisuje się w to, co na tym forum pisałem na ten temat. Przypomnę, że już dawno temu pisałem o tym, że pierwsze efekty budowy powinny przyjść gdzieś w okolicach drugiej połowy listopada, a na początku grudnia pisałem, że właśnie nadszedł ten moment, kiedy mogę zacząć rozliczać Kiko ze stylu gry. Nie znaczy to jednak, że jestem jakimś poplecznikiem Kiko, czy że będę się rajcował każdym jego słowem, które wypowie, tylko dlatego, że akurat się zgodziło z tym, co kiedyś napisałem. Wypowiedzi medialne dzielę co najmniej przez pół. Wyraźnie też pisałem, że jeśli w wyniku tej oceny, która dopiero się rozpoczyna okaże się, że Kiko sobie nie poradził, pożegnam się z nim bez żalu.

Największym problemem tego forum są ci wszyscy "specjaliści", którzy nie potrafią spojrzeć na sytuację obiektywnie i całościowo i po każdym jednostkowym przypadku, który potwierdzi coś gdzieś kiedyś powiedzieli, będą wałkować, jak to nie byli genialni. Po jednym złym meczu zaspamują forum, że mieli rację, że Kiko jest cienki. Inni po jednym dobrym meczu będą się popisywać, jak to nie byli przewidujący, że Kiko robi dobrą robotę. Następni wytną jedno zdanie z wypowiedzi Kiko, żeby tylko pokazać, jakimi wspaniałymi analitykami nie są. I tak dalej, od Sasa do lasa, z każdym kolejnym wydarzeniem wahnięcie jakby jedno wydarzenie miało być wyznacznikiem całości. Życie jest trochę bardziej skomplikowane. Obiektywnie można oceniać trenera tylko w długoterminowej perspektywie i z uwzględnieniem wszystkich uwarunkowań, jakie na jego pracę miały wpływ. To, co powie i czego nie powie Kiko gdzieś w wywiadzie czy na konferencji Kiko czy ktoś inny nie zwalnia mnie od własnego myślenia.

Nie zwalnia mnie np. od tego, żeby zauważyć, że drużyna może i jest "już" zbudowana, ale co najwyżej w kontekście tego sezonu. Dylematy co będzie po odejściu naszych emerytów (i ewentualnie "gwiazd", jeśli trafi się dobry kupiec) ciągle pozostają aktualne. Projekt powrotu na salony dopiero się rozpoczął i jeszcze trochę potrwa, niezależnie od tego, czy z Kiko na pokładzie, czy bez niego.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 09.12.2017, 15:40
Boze drogi. Mi chodzilo o to, ze niektorzy z morda i wyzwiskami wyskakuja na dzien dobry, jesli ktos ma inne zdanie a Ty jakis elaborat piszesz, ktorego nawet nie chce mi sie czytac.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów