|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Przypomnij sobie Małego w formie... o powołaniu nie mógł nawet pomarzyć.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kądzior nie zrobił na mnie wrażenia natomiast Angulo podobał mi sie jak jeszcze górnik grał w 1 lidze oglądałem 2-3 mecze górnika i widać było umiejętności ale wiek raczej schyłkowy jak na gracza, pewnie jego forma ulotni sie po rundzie jesiennej jak chociażby forma Vassiljeva w zeszłym sezonie. Z GZ po spadku uważałem, ze najciekawszy jest Kurzawa, ale dziś jest nieosiągalny dla nas....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
mam nadzieję, że ludzie zarządzający klubem nie mają tak zaściankowego myślenia jak ty ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Waldek Sobota też bardzo późno wypłynął. Tu jest Polska i wielu ciekawych piłkarzy jak legendarny Kiełbasa pewnie się kisi w niższych ligach bo nie mają dobrego menagera, znajomości.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
prawda
ale taka historia jak Piechny to sie chyba predko nie powtórzy ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Chyba ze Wdowczyk gdzies trafi i zacznie znowu kupowac mecze
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
dzięki Wdowczykowi facet został królem strzelców w KAŻDEJ klasie rozgrywkowej w jakiej grał [od okręgówki po ekstraklase(wtedy 1lige)] ?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
W duzej mierze. Watpie zeby strzelil tyle bramek bez kupowania meczow przez Dariusza W.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To chyba najszybciej wyjechał Kuba ? chodzi mi o wiek oczywiście
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Z polskiej ligi na pewno Janczyk był młodszy. Również młodszy był Szczęsny ale to bardziej wiek juniorski. Czy byli młodsi od nich to już trzeba by było sprawdzić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że nie było jeszcze tego wątku tutaj, więc zamieszczam.
Ostatnio przez TT przewinęła się informacja, że nie będziemy szaleć na rynku transferowym w zimie. Mimo tego pojawiła się plotka (źródło: http://www.calabriasport24.net/croto...o-sul-mercato/ ostatni akapit), że do Wisły może trafić Słoweniec Andrej Kotnik. Oto, co wyczytałem w polskich mediach:"Kotnik trafił do Crotone latem z ND Gorica. Ofensywny pomocnik nie zdołał wywalczyć miejsca w podstawowym składzie włoskiego zespołu i do tej pory zagrał jedynie w dwóch spotkaniach Primavery. Nic nie wskazuje na to, by Włosi skorzystali z opcji pierwokupu piłkarza i już zimą odeślą go do Słowenii, skąd Kotnik ruszy dalej. Do Polski albo na Słowację." Oto ten Pan na transfermarkcie: https://www.transfermarkt.pl/andrej-...spieler/382007 A tu jego filmik: https://www.youtube.com/watch?v=D0QYlNrJ4J8 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Calkiem ciekawy grajek.
Wg mnie teksty o braku wzmocnień mozna włożyć miedzy bajki. Jak Junco znajdzie drugiego Carlitosa w 3 lidze to go odpuści? Wolne żarty Ten tekst jedynie miał na celu odwrocic uwagę innych klubow, aby nie chciały się bic o tych samych pilkarzy co my. |
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Karherop
Zgadzam się z tym co napisałeś. Jakieś transfery będą. Natomiast zapewne nie będzie takiej wielkiej budowy/przebudowy jak na początku sezonu. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Poza tym obóz w Hiszpanii jest od 14 stycznia to warto by domknąć kadrę przed wyjazdem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Przed każdym oknem wszyscy liczą na zamkniecie kadry przed obozem, a i tak najwiekszy ruch transferowy jest w okolicach zamkniecia okna transferowego. Niejako rynek wymusza takie zachowanie. Wielu dobrych zawodników czeka do końca okna licząc na najlepsza ofertę i taka Wisla moze być 3-4 wyborem, natomiast w przypadku klubu mamy taka sama sytuacje...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Raczej Junco już nie szuka takich piłkarzy by Wisła była trzecim czy czwartym wyborem
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pepe72 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
My naprawde obecnie nie musimy nikogo sciagac, niech sie tylko wszyscy wylecza.
Co nie zmienia faktu ze jezeli bedzie mozliwosc na sciagniecie kogos z potencjaleem to pewnie takiego grajka zakontraktujemy. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Myślę, że obecnie Junco ma tak, jak ja w FM zawsze- niby nie potrzebuje już nikogo, ale jak się trafi jakiś wariat, to wezme
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nikogo nie musimy sprowadzać? Ja widzę potrzebę ściągnięcia chociażby skrzydłowego do gry od zaraz, takiego który posadzi z miejsca na ławce Boguskiego, a na Małeckim/Imazie wywrze odpowiednią presję. Marzy mi się też "dycha" z prawdziwego zdarzenia, ktoś kalibru Wolskiego w szczycie formy u nas (tak, marzy :()
Ostatnio edytowane przez Patryko : 26.11.2017 o godz. 00:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Czyli sadzamy Wojtkowskiego i Bartosza na stale na ławke?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozumiem postulat sprowadzenia skrzydłowego, ale według mnie należałoby kogoś w takim razie pożegnać, bo konkurencja na skrzydłach i tak jest spora. Małecki, Boguski, Imaz, Bartosz, ewentualnie Wojtkowski no i w głębokiej rezerwie Kostal. Ze Manuela pozwolę sobie nie policzyć.
A czy potrzebujemy 10 to też bym nie był taki pewien. Niech Kiko się wykaże i skleci drużynę z tego, co ma obecnie. Na 10 może zagrać coraz lepiej spisujący się Perez, robiący postępy Halilović, Wojtkowski, albo możemy grać dwoma napastnikami. Osobiście pokładam spore nadzieje w Kolarze i Bałaniuku, zobaczymy, czy słusznie. Mamy dosyć komfortową sytuację przed tym okienkiem - możemy, ale nie musimy. Jak się trafi perełka w przystępnej cenie, to Manuel zapewne skorzysta, ale pewnie nie będzie prowadził intensywnych poszukiwań. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odpowiedziałeś sobie sam kogo powinniśmy pożegnać
![]()
Piggy oddaj hajs
|