|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jeśli Carlitos zostanie to może być to całkiem sensowne rozwiązanie. Jest kim i z kim pracować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dżizas... o czym my będziemy pisali i czym się emocjonowali w czasie okienka zimowego?!!!
No chyba, że sagą o sprzedawaniu Carlitosa ... odpukać |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
O ile mi wiadomo w czerwcu kończy mu się kontrakt. Skoro gość nie radzi sobie w pierwszej lidze to chyba oczywiste, że należy go pożegnać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
W Mielcu sobie radzil. Tylko w tych Chojnicach ciagle trybuny. Ja bym mu szanse dal.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Poziom samej Wisły piłkarsko mega skoczył do góry, o wiele za wysoko dla Drzazgi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Bo odszedł Krzysiu i Brlek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ja bym go scignal z wypozyczenia nie wyobrazam sobie zeby byl gorszy niz Zdenek
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Zacznijmy może od tego, że kadra zespołu nigdy nie jest tak naprawdę zamknięta.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Już któryś raz na forum się spotykam ze stwierdzeniem ,że Ondrasek ma wysoki kontrakt. Czy ktoś się mniej więcej orientuje o jakich zarobkach mówimy ? Więcej niż Carlitos,który wg krakowskiej zarabia 30k/miesiąc ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Bodajże ok 1,5x
Ostatnio edytowane przez filemon : 22.11.2017 o godz. 16:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Może to nie było najbardziej fortunne określenie, ale transfer ten ogłoszono w trakcie BEZNADZIEJNEGO okresu dla Wisły, czyli końcówki 2015 roku. Może chcieli w ten sposób pokazać, że robią cokolwiek, żeby było lepiej. Nawet jeśli się mylę to nie zmienia faktu, że nie nadaje się do gry w Ekstraklasie. Ani wtedy ani teraz.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Judaszyński odszedł na początku lipca a w/w czwórka przyszła bodajże między 29 sierpnia a 5 września
Brlek i owszem, odszedł 20 sierpnia, ale już wcześniej na jego następce namaszczono Halilovicia/Wojtkowskiego. Junco zdawał się mieć następców, zanim odejdą podstawowi zawodnicy. I jednak tutaj nas zaskoczył końcem okna transferowego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Przecież mąka_cwks odszedł na początku lipca, jeszcze przed I kolejką.
Co do Kolara to jak dla mnie to będzie wzmocnienie, co prawda długo nie dane nam było go oglądać, ale w meczu z Sandencją jak dla mnie pokazał się z dobrej strony (wiem, że to nic nie mówi, bo już nie jeden słaby piłkarz miał przebłyski w debiucie, ale na razie tylko na tej podstawie to można ocenić). Co do Kostala to też jest potencjał spory, jedyny minus to taki, że linie pomocy mamy bardzo mocno obsadzoną i bardzo dużo jest zawodników mogących grać na skrzydłach. Jednak nie rezygnowałbym z niego bo w nim też widzę duże wzmocnienie, problem pewnie jest taki jak w był w przypadku Pereza, Imaza, Halilovića, Arsenića - potrzeba gry. Jak na razie to do odstrzału z letnich nabytków jest tylko Ze. Jednak mimo wszystko ciągle wierze, że nas jakoś pozytywnie zaskoczy. ![]() Edit: Masz rację co do odejścia, aczkolwiek chyba bardziej nie było ,,planowane" miejsce odejścia, bo już o nim i Brleku, że odejdą mówiono od końca wiosny. Zwłaszcza, że ten pierwszy coś zainteresowany dalszą grą w Wiśle nie był. Czy Halilović był zastępcą za niego? Myśle, że bardziej za Brleka.
Ostatnio edytowane przez R33 : 22.11.2017 o godz. 22:56.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale raczej nie było to "planowane" odejście tylko trochę wymuszone. Więc zastępstwo za Mąkę szukano dość długo, poza tym jeśli miał to być Haljlović to dość szybko się nie sprawdził.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Jakim cudem miałby to być Halilović, skoro jest najbardziej ofensywnie usposobiony z trójki Basha, Perez? No ludzie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
||
|
Mnie ciągle interesuje na jakiej podstawie twierdzicie (bo jest takie grono osób), że Kostal to materiał na super grajka?
Nie twierdzę, że to ogór, ale wchodzi na mecz z Puszczą i niczym się kompletnie nie wyróżnia. Cytat:
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Kostal zauroczyl wielu (w tym mnie w przedsezonowych sparingach). Strzelał, dryblowal, ladnie gral z Haliloviciem i Ondraszkiem. Wtedy widać że byl w sporym gazie, byl w rytmie meczowym, mógł na niego Kiko postawic i dac mu szansę jak Ze Manuelowi? No ale nie dal. Trudno. Gdy było mu dane zagrać nie prezentowal sie najgorzej na boisku. Myślę że głównym powodem dla którego nie gra jest niedostateczna gra w defensywie oraz gorsze umiejetnosci gry kombinacyjnej niz Imaz i Boguski. No i doswiadczenie.. Ponadto wyżej stoją notowania Małeckiego, Bartosza czy Wojtkowskiego. Co mnie nie zreszta nie dziwi. Trzeba go wypożyczyć w zimie, moze gdzies za granice bo jak teraz nie łapie się na ławkę to tym bardziej nie pogra wiosną. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. A tak bardziej serio to mówili o śląskich klubach. Są blisko i jest ich dość dużo. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...ela_23396.html
Michał Knura był dzisiaj na śniadanku z zarządem, więc info raczej pewne. Ze szans otrzymał aż nadto i tylko w debiucie cokolwiek dał naszej drużynie. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|