The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.11.2017, 23:28
Drugi mecz z rzędu nasi rywale nie grali. Dobrze, że są 3 punkty. Bardzo nieskutecznie z przodu.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 17.11.2017, 23:38
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Strasznie tego żałuję, ale koncepcja budowy drugiego Atletico właśnie poszła się j...ać....
Gratuluję zwycięstwa. Przerwa na reprezentację chyba jednak trochę zaszkodziła.
Jedziemy dalej.

A ja uwzam ze zagralismy dzis dobry mecz,po pierwszej połowie on juz powinen byc z zasadzie zakonczony 3;0 i idziemy spać.

W drugiej ta czerowona kartka to tylko nasrała sprawe,bo tamci od tego momentu jedyne co mieli w glowach to zeby klaśc sie na naszej połowie jak Fraczczak i wrzucać te pilki na afere.Moglismy to oczywiscie wykorzystać ale jak zwykle braklo skutecznosci,2;0 i byly spokój.
A tak jak zwykle ostatnia minuta i strach ,w sumie to tez jest jakos zwiazane ze soba ze takie gole wlasnie padaja jak ten nieuznany (oczywiście slusznie) dla Pogoni.No i graleś ,walczyles ,miales sytuacje i co z tego.

Mimo wszytsko mecz na plus,podoba mi sie coraz bardziej pudelek Perez,duzo widzi i fajnie te pilki przezuca,moze sie do niego przekonam w koncu
Ale gra ruszyła,przydal by sie tez bardziej na środek ktos kto po odbiorze Bashy posle piłke,bo Hailllovic ma zadatki ale to chyba nie to.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
rychu
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 17.11.2017, 23:50
Brawo dla sędziów, którzy w dwóch kluczowych sytuacjach zachowali się dobrze.

Perez kolejny dobry mecz, cały czas pod grą, dużo celnych podań, przerzutów.
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.11.2017, 23:51
TIR_DO_SŁUBIC napisał(a):Wyświetl post
Drugi mecz z rzędu nasi rywale nie grali. Dobrze, że są 3 punkty. Bardzo nieskutecznie z przodu.
Ale masz ból dupy że Wisła wygrywa. I dobrze.
Drugi raz z rzędu rywal kompletnie zdominowany, tylko nieskuteczności i szczęściu zawdzięcza brak pogromu.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 17.11.2017 o godz. 23:59.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.11.2017, 23:55
Mecz całościowo na plus,powinien być rozstrzygnięty już po 1 połowie.
Ale to co graliśmy w końcówce to absolutny kryminał. Prosiliśmy się o przypadkową bramkę.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 18.11.2017, 00:03
Zasłużone zwycięstwo, dobry mecz. I znów - widoczny progres. Bardzo dobrze wygląda rozgrywanie piłki od tyłu, od obrońców przez Bashę do Pereza. Pojawiają się automatyzmy, czekałem na to kilka długich, frustrujących miesięcy. Kilka highlightów wg mnie.

1.PEREZ
Oglądam go z dużą przyjemnością. Przegląd pola, opanowanie, świetna technika. Widzi wszystko i w zasadzie nie myli się w swoich wyborach. A wszystko robi jakby od niechcenia, chociaż z przeciwnikiem na plecach. Wygląda na to, że będzie z każdym tygodniem tylko rósł. Może się okazać, że w rundzie wiosennej więcej się będzie pisało i mówiło o Perezie niż o Carlitosie. Niektórzy forumowicze muszą mieć się z pyszna.

2. IMAZ
Też z każdym meczem lepiej. Dziś asysta i kilka świetnych kluczowych podań, kot w grze kombinacyjnej. Za faul na nim wyleciał z boiska Rapa. Czy tylko mi się wydaje, ze Imaz zrzucił kilka kilo? I tu też są rezerwy, bo z grającym po prawej stronie obrony Bartkowskim za dobrze się jeszcze nie rozumieją.

3. BARTKOWSKI
Dużo entuzjazmu w grze, widać, że chłopakowi bardzo zależy. Chce za wszelką cenę wykorzystać swoją szansę i moim zdaniem - mimo sporej ilości strat i kłopotów z grą pod pressingiem - wykorzystuje ją. Charakterny gość, trzymam za niego kciuki.

4. STAŁE FRAGMENTY
Wreszcie! Widać, że bramka Bartkowskiego to ćwiczone zagranie, Imaz próbował go wcześniej chyba 2 razy. Do tego rozegranie Małeckiego po ziemi do Arsenica też dalekie od przypadku. Widać, że nad tym pracowaliśmy w przerwie reprezentacyjnej.

Ja jestem kontent, poziom zaufania do Kiko wzrósł u mnie dziś znacząco
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 18.11.2017, 00:05
Zwycięzców się nie sądzi ale mam pretensje ,że na tak słabą Pogoń nie ruszyliśmy z większym animuszem. Co prawda mieliśmy sytuacje w 1 połowie, ale powinno być ich znacznie więcej. Nerwówka w końcu i fart ,że nas sędziowie nie przewalili z tym golem dla Pogoni.
Co do graczy to wszyscy zagrali nieźle, poza Halilovicem i paradoksalnie strzelcem bramki Bartkowskim.
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 18.11.2017, 00:17
Mam pytanie do osób oglądających mecz w TV. Czy w końcówce, to my zagraliśmy tak głupio popełniając bezsensowne faule? Z perspektywy trybun, wiadomo emocje, wyglądało to jakby Gil próbował nas przekręcić, dyktując wyimaginowane rzuty wolne i przedłużając bezpodstawnie doliczony czas gry. W skrócie na ekstraklasa.tv, tego nie ma zmontowanego.
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka
Gdyby to najczęstsze słowo polskie
Gdyby mama miała ...., to by była ojcem"
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 18.11.2017, 00:18
Świetny mecz w naszym wykonaniu i ogromna nieporadność Pogoni. Oczywiście niepotrzebna nerwówka w końcówce, ale Pogoń postawiła wszystko na jedną kartę...

Mecz powinien się skończyć 3-0 z dwoma bramkami Carlitosa... miał dzisiaj ogromnego pecha.

Jedyny zarzut za ten mecz mam do Halilovicia. Sporo strat i nie mógł sobie znaleźć miejsca na boisku. Myślę, że pora aby Wojtkowski zagrał na tej pozycji, albo Imaz i Małecki wrócił na skrzydło.
Odpowiedz cytując
obikenobi
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 18.11.2017, 00:28
Barti napisał(a):
Mam pytanie do osób oglądających mecz w TV. Czy w końcówce, to my zagraliśmy tak głupio popełniając bezsensowne faule? Z perspektywy trybun, wiadomo emocje, wyglądało to jakby Gil próbował nas przekręcić, dyktując wyimaginowane rzuty wolne i przedłużając bezpodstawnie doliczony czas gry. W skrócie na ekstraklasa.tv, tego nie ma zmontowanego.
Byłem na prasowej i akurat przy telewizorku usiadłem. Gil jak to Gil - wprowadza niepotrzebną nerwowość i dyktuje aptekarskie wolne. Wychwyciłem co najmniej dwie takie sytuacje, kiedy w mojej ocenie powinien wstrzymać się z użyciem gwizdka, a mimo to jednak to zrobił. Gdyby serio chciał nas przekręcić, to nie pokazałby czerwa piłkarzowi Pogoni a i mógłby uznać gola dla gości. Co prawda jest VAR, ale:
1. Cholera wie, czy zwróciliby mu uwagę
2. Nawet gdyby, to cholera wie, czy Gil by się tym przejął
Co do meczu.
Bartkowski to idealny przykład, jak należy czekać na swoją szansę, a kiedy ją dostał, to ją wykorzystuje. Nie płacze po mediach, nie tupie nogą, nie odpuszcza. Nie wiem czy to prawda, ale pojawiały się plotki, że chce pójść na wypożyczenie. To jednak zrozumiałe. Jak w końcu dostał swoją szansę, to nie zawodzi. Czapki z głów.
Zabrakło dziś skuteczności i spokoju w końcówce. Mecz mogliśmy i powinniśmy zamknąć wcześniej, a tak było nerwowo do końca, co też nie powinno nam się zdarzyć w meczu z najsłabszym zespołem grającym w 10. Tak czy inaczej zwycięstwo zasłużone.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 18.11.2017, 00:31
Mi się bardzo podoba nasz środek, wreszcie mamy dwóch gości, którzy potrafią grać do przodu, a nie tylko do tyłu. Super się na to patrzy, przydałaby się tylko jaka 10ka (szkoda, że Brlek odszedł bo bylibyśmy naprawdę mocni).
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 18.11.2017, 00:38
Za co Głowacki i Bartkowski dostali żółte kartki? Mecz oglądałem do 85 minuty później musiałem jechać do pracy
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Stary 18.11.2017, 00:41
@obikenobi
Wiesz...gdyby nie dał czerwa w tej sytuacji to by chyba wyleciał z ekstraklasy za ten przewał...zwłaszcza że konsultował to faktycznie, jak sam zauważyłeś z varowcami...to samo faul na Buchaliku...nie chcę tworzyć spiskowej teorii dziejów, ale gość ma chyba jakiś problem i jest ewidentnie uprzedzony do Wisły
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 18.11.2017, 00:41
Ja tam Halilovicia z chęcią oglądam, myślicie, że fakt, że w drugiej połowie mieliśmy mniej okazji nie miał nic wspólnego z jego zejściem? Jest bardzo kreatywny, potrafi zagrać nieprzewidywalną piłkę. Niestety tych przełomowych podań przełamujących schemat w środku nie widać przy golach / okazjach. Nie rzucają się one aż tak w oczy, a Halilović ma do tego dryg.

Dużo lepiej wyglądają Imaz i Perez, już im tak piłka nie lata przed oczami szybko, że nie nadążają, powoli łapią w jakim tempie się u nas gra i z każdym meczem ostatnio jest lepiej. Perez dziś profesura, Imaz może nie był jakiś regularny, miał okresy przestojów, ale był konkretny w swoich poczynaniach (ciasteczko do Carlitosa - tylko ten niestety złamał niekonwencjonalnie zamiast zrobić najprostszą rzecz jaką mógł - odejść na prawo i strzelić, akcja z czerwoną kartką i zaliczył asystę).

Basha nieoceniony, podobnie Sadlok. Trochę gorzej chyba tylko Bartkowski (mimo pięknej bramki dającej zwycięstwo), Boguski dziś mały plusik, nie irytował, parę razy ładnie poklepał.

Z takim składem i taką grą można na Wisłę patrzeć. Ba, patrzeć z przyjemnością. Jeszcze jakby Carlos nastawił celownik to byłoby super. No i czy tylko ja zauważyłem, że coś mu dzisiaj driblingi też w ogóle nie wychodziły? Nie zagrał źle, miał swoje okazje ale w skali Carlitosa to było nędzne spotkanie. Chociaż gdyby ktoś inny zagrał podobny mecz na pewno bym go pochwalił

PS. jebłem po kanale jaki założył Imaz gościowi Pogoni lekko muskając piłkę Nawet jak wyniki by były gorsze to jednak przy tym hiszpańskim zaciągu często można się nacieszyć, nawet jak z bramkami idzie średnio

Końcówka to było już bronienie wyniku, a że nie mamy do tego zawodników, a prowadzenie było minimalne to zrobiło się gorąco.

Ja się tam cieszę, że nasz treneiro wreszcie poszedł po rozum do głowy i przestał forsować catenaccio.

up@: Żółte kartki bodajże cztery (po dwie dla każdej drużyny) posypały się po nieuznanym golu dla Pogoni w ostatniej minucie. Pogoń poszła agresywnie na naszych, a my nie czekaliśmy biernie - chociaż obyło się bez rękoczynów.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 18.11.2017 o godz. 00:48.
Odpowiedz cytując
obikenobi
Senior Member

Stary 18.11.2017, 00:46
Dzimi napisał(a):
Za co Głowacki i Bartkowski dostali żółte kartki? Mecz oglądałem do 85 minuty później musiałem jechać do pracy
Bartkowski za jakieś dyskusje/rozróbę.

Ważne info: GŁOWACKI NIE DOSTAŁ KARTKI. Potwierdzone w protokole meczowym. Gil ukarał Fojuta.
Odpowiedz cytując
obikenobi
Senior Member

Stary 18.11.2017, 00:48
Barti napisał(a):
Wiesz...gdyby nie dał czerwa w tej sytuacji to by chyba wyleciał z ekstraklasy za ten przewał...zwłaszcza że konsultował to faktycznie, jak sam zauważyłeś z varowcami...to samo faul na Buchaliku...nie chcę tworzyć spiskowej teorii dziejów, ale gość ma chyba jakiś problem i jest ewidentnie uprzedzony do Wisły
Moim zdaniem raczej nie jest uprzedzony. On jest po prostu skandalicznie słaby. A co do przewału...to nie takie już ta liga widziała. Najlepiej wie o tym dzisiejszy sędzia techniczny.
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 18.11.2017, 00:50
Perez - obecnie brakuje mu tylko dynamiki. Chcialbym go zobaczyc na 10, dzis kazde podanie do przodu mial dobre.
Halilovic to co zwykle - straty.
Bartkowski nie lamie spalonego i potrafi grac glowa >> Cywka.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Stary 18.11.2017, 00:52
Cytat:
Moim zdaniem raczej nie jest uprzedzony. On jest po prostu skandalicznie słaby. A co do przewału...to nie takie już ta liga widziała. Najlepiej wie o tym dzisiejszy sędzia techniczny.
Techniczny Jarzębak i ten co nas przekręcił w Kielcach ponieśli karę. Nie lubię napieprzać po sędziach, ale nie tłumaczyłbym tego słabością. Dziwnym trafem co pokazują statystyki myli się głównie przeciwko Wiśle. Dobra, tak jak trener pomijam milczeniem i nie komentuję już pracy sędziego
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 18.11.2017, 00:56
Ale po co znowu ta nerwowka w koncowce, zaczeliby w koncu konczyc mecze w odpowiednim momencie a nie czekac tak dlugo jak tylko sie da. Dobrze, ze tam na koncu byl faul bo zremisowac ten mecz to bylby skandal. Szkoda szans, poprzeczek i innych akcji, bardzo wazne zwyciestwo dajace przynajmniej na ten moment awans na 3 miejsce. Perez jego postawa cieszy najbardziej, poczatek w Wisle mial kiepski ale ostatnio prezentuje sie bardzo dobrze, nie to co Ze Manuel, ktory gdzies zaginal i nawet na lawke sie nie lapie. Oby w kolejnych spotkaniach nie bylo juz takiej nerwowosci, zwlaszcza za 2 tygodnie z Gornikiem bo oni nasze zawahanie z pewnoscia wykorzystaja
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.11.2017, 09:34
mitmichael Racja to by było frajerstwo zremisować mieć tyle okazji to powinno być 3:0.Ważne jednak są trzy punkty, wkurzały mnie wczoraj nie dokładne podania i straty.Chyba Cwyka na dłużej na ławce bo Bartkowski naprawdę trzyma poziom na prawej stronie
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 18.11.2017, 10:00
Brawo.

Szkoda ze w pierwszsej połowie nie napoczęlismy meczu, to by bylo spokojnie z 3. Halilovic znowu utwierdza mnie w przekonaniu ze nadaje sie na Sandecje. Im wiekszy scisk w srodkowej strefie tym gorzej.
Kolejny przeciwnik lecimy dalej
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 18.11.2017, 12:41
brak słow po prsot
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 18.11.2017, 12:50
Widziałem około 15 minut pierwszej połowy, ale to, co widziałem dało mi dużą satysfakcję - po raz pierwszy od bardzo dawna Wisła grała lepiej jako drużyna niż jako zawodnicy każdy z osobna. Jeżeli rzeczywiście tak było przez cały mecz, to znaczy, że Pogoń pasowała nam taktycznie i przynajmniej wypracowaliśmy jeden wariant grania. Cieszyłbym się, gdyby tak było, niech pracują nad innymi wariantami, na inaczej grających przeciwników.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 18.11.2017, 12:58
1:0 wymęczone, lecz ZASŁUŻONE. To nie był fart, tylko najmniejszy wymiar kary, gdyż mieliśmy sporo sytuacji, zabrakło szczęścia.

NAjbardziej zbudowany jestem postawą Bartkowskiego, drugi mecz z rzędu bardzo dobry. Dobrze się ustawia, dobrze broni, walczy i w przodzie też coś próbuje działać, dużo lepiej od Cywki. Cywki mi szkoda bo to bardzo sympatyczny chłopak, ale niestety w tym sezonie bardzo mizernie się prezentował, notorycznie wkręcany w ziemię, dziesiątki piłek przechodzących jego stroną. Naprawdę jest pozytywnie zaskoczony grą Bartkowskiego (bramka nie ma żadnego znaczenia w kontekście jego oceny,a to tylko jeszcze większy plus).

Perez i Halilovic bardzo mizernie zaprezentowali się na tle rywala, a przypomnijmy, że to ostatnia drużyna. Perez mimo, że ma dobrą nogę to strasznie wolno podejmuje decyzje.

Pierwszy mecz Carlitosa gdzie mogę napisać, że zagrał słabo.

Boguski w swoim stylu ping-pong. Imaz czyli hiszpański Boguski w miare ok, chyba się powolutku rozkręca,

Zmartwiła mnie lekko gra Arsenica, sporo dziwnych zagrań, ale wydaje mi się, że to przypadek bo chłopak papiery na granie ma.

Cały czas rotujemy na tym środku, nie wiem jak pogodzić wszystkich grajków i defensywnych i ofensywnych: Velez, Pol, Basacha, Perez, Halilovic, Wojtkowski... Najsłabiej mom zdaniem prezentuje się Halilovic, może dlatego, że były duże nadzieje związane z nim, ratuje go tylko młody wiek.

Co do końcówki, jakoś dziwnie byłem spokojny o wynik, gdyż nie dopuszczałem myśli, że drwale ze szczecina nie grają cały mecz i nagle wturlają gola z afery. Sporo takich spotkań było gdzie rywale niszczyli nas piłkami na afere i chaos, czyli wrzuta w pole karne na oślep i niech się dzieje co chce, to jest nasz najsłabszy punkt, szczególnie preferowany przez koronę kielce i niegdyś jagiellnie w meczu gdzie stracilismy dwie bramki w koncowe i przegralismy chyba 2014.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 18.11.2017 o godz. 13:02.

Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 18.11.2017, 12:59
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Halilovic znowu utwierdza mnie w przekonaniu ze nadaje sie na Sandecje.
Niestety, to prawda - Halilovic znów zagrał źle i nie wykorzystał swojej szansy. Ciągle zbyt wiele mu brakuje, by stanowić wartościowy punkt zespołu. Na szczęście pracuje nad sobą i kiedyś może się to zmienić.

W chwili obecnej nie jest odpowiednim wsparciem ani realną konkurencją dla Pereza czy Bashy. Daje od nich znacznie mniej.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 18.11.2017, 13:12
Markus napisał(a):Wyświetl post
Niestety, to prawda - Halilovic znów zagrał źle i nie wykorzystał swojej szansy. Ciągle zbyt wiele mu brakuje, by stanowić wartościowy punkt zespołu. Na szczęście pracuje nad sobą i kiedyś może się to zmienić.

W chwili obecnej nie jest odpowiednim wsparciem ani realną konkurencją dla Pereza czy Bashy. Daje od nich znacznie mniej.
Problem z Haliloviciem polega na tym, że żeby się rozwijać musi częściej grać, a nie sądzę, żeby miał realną szansę w sytuacji, gdy do zdrowia wrócą Velez, Llonch, a Basha czy Perez utrzymaja formę, a może nawet zaczną grać jeszcze pewniej (a przecież jeszcze dochodzi wariant z Brożkiem, Kolarem czy Ondraskiem na boisku). Poza tym chyba rzeczywiście najgorszy czas już za Wisłą i może się okazać, że warto raczej sprowadzić Hiszpana z 2 czy 3 ligi, który da nam tu i teraz więcej, niż czekać 2 lata, aż Tibor rozwinie się piłkarsko. Pod tym względem (abstrahując od kwestii talentu) Petar miał zdecydowanie łatwiej.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 18.11.2017, 13:33
Coraz przyjemniej się patrzy na Wisle. 100% racji miał Kiko, mówiąc, że potrzeba po prostu czasu. I będzie jeszcze lepiej. Składnie, płynnie. Niebo, a ziemia w porównaniu do tego co było 2 msc temu.
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 18.11.2017, 13:37
Mi też się podobała gra Wisły wczoraj, już podobała mi się z Sandecją. Widać pomysł, sposób, skończyła się laga na chaos. Jest fajna, krótka piłka, rozegranie od tyłu, kombinacyjnie z przodu.

Ale nadal za wcześnie na pieśni pochwalne. Wiosna wiele pokaże. Teraz mieliśmy dwa mecze pod rząd z leszczami, to nie był żaden realny wyznacznik. Niecierpliwie wyczekuję kolejnych spotkań.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ale masz ból dupy że Wisła wygrywa. I dobrze.
.
Nie, zupełnie nie, jestem szczęśliwy. Ty za to jak zwykle w swoim stylu jesteś przygłupem.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 18.11.2017 o godz. 13:49.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 18.11.2017, 13:48
czaro napisał(a):Wyświetl post
Widziałem około 15 minut pierwszej połowy, ale to, co widziałem dało mi dużą satysfakcję....
Bez sensu jest takie pisanie, a pamiętasz pierwsze 25 minut we wronkach jak prowadizliśmy 1:0 i jak graliśmy?

Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 18.11.2017, 14:01
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Bez sensu jest takie pisanie, a pamiętasz pierwsze 25 minut we wronkach jak prowadizliśmy 1:0 i jak graliśmy?
Dlatego bardziej zagajałem, żeby ktoś się odniósł niż cokolwiek stwierdzałem. Dzięki za odpowiedź!
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów