The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.10.2017, 11:10
Badal ktos powiazania Kasztelana i UFA?

Ja w dalszym ciagu twierdze ze byla akcja calej tej firny w celu wyludzenia danych poufnych
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.10.2017, 12:25
mic napisał(a):Wyświetl post
Bernatzky narazie u prawników siedzi, bo mu Wisla dzieci w szkole straszyla.... ....a w lipcu
Za chwilę będzie,że to przez TS upadli

Miga się odezwał:

http://www.przegladsportowy.pl/pilka...mpaign=fanpage
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Snow
Ave Wisła!

Od: 09.2003

Stary 09.10.2017, 12:45
W momencie "próby" przejęcia Wisły przez Stecherta, z łatwością można było znaleźć takie informacje w Internecie:

1) Firma Stechert była bliska upadku na poczatku roku i wykupił ja Loeser.
2) Całkowity brak danych na temat jakichkolwiek zleceń wykonanych przez Stechert po 2015 roku. Brak aktualizacji strony, kanału na YouTube etc.
3) Firma Stechert wyprzedaje maszyny produkcyjne.

Nie chcę mi się wypisywać więcej typu 'Loeser oskarżony o pranie brudnych pieniedzy', czy brak jakiejkolwiek wzmianki o tych domniemanych firmach, które uratował. Już te 3 podpunkty całkowicie ośmieszają dziennikarzy, którzy łykneli wszystko jak pelikany. Wystarczyło 5 min w google.

Tym bardziej śmieszy artykuł Migi powyżej. Wisła nie oszukała żadnego przeznaczenia. Bankructwo firmy było oczywiste i było kwestią czasu. Loeser wykupił masę upadłościową tylko po to by ją spieniężyć.
Ostatnio edytowane przez Snow : 09.10.2017 o godz. 12:49.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 09.10.2017, 13:59
Cale szczęście że Nauczeni doświadczeniem kibice Wisły zaczęli prześwietlać te spółkę i całego tego Losera. Podjęte wam że jak by to było w innym polski klubie to kibice tegoż klubu przyjęli by ich z Otwartymi rękami... A dziś płakali by nad nagrobkiem swojego klubu.

Dziś reszta Polskiej piłki powinna nam naprawdę bardzo duzo zadzwieczac, bo to my niestety przerabialiśmy najpoważniej tych wszystkich "bogatych inwestorów".... Dobrze że już jest to za nami. Ale oczy cały czas musimy mieć otwarte
Ostatnio edytowane przez wiertar : 09.10.2017 o godz. 14:02.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 09.10.2017, 18:00
Miga napisał(a):
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/lotto-ekstraklasa,wisla-krakow-firma-stechert-ktora-chcial-kupic-klub-oglosila-bankructwo,artykul,820086,1,727.html
Szkoda czasu na tego człowieka. On jest bezczelny do granic możliwości. Nawet te infantylne wpisy na tt nie tłumaczą tej żenady słabą orientacją.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.10.2017, 20:20
czaro napisał(a):Wyświetl post
Szkoda czasu na tego człowieka. On jest bezczelny do granic możliwości. Nawet te infantylne wpisy na tt nie tłumaczą tej żenady słabą orientacją.
On po prostu jest jednym z wielu grafomanów produkujących materiały wzięte z d... Przez chwilę był w centrum zainteresowania, "PS" sprzedał dużo numerów i miał dużo wejść, a wiarygodność? Jest w ogóle coś takiego w tej branży?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 09.10.2017, 21:08
wolfy napisał(a):Wyświetl post
On po prostu jest jednym z wielu grafomanów produkujących materiały wzięte z d... Przez chwilę był w centrum zainteresowania, "PS" sprzedał dużo numerów i miał dużo wejść, a wiarygodność? Jest w ogóle coś takiego w tej branży?
Zmięty nie jest ani lepszym, ani gorszym dziennikarzem od innych. W postaciach takich jak on widać ogromny kryzys tej branży. Trawestując Kazika: nie wierzę dziennikarzom. Nie dlatego, że są nieuczciwi i sprzedajni, tylko dlatego, że są niedouczeni, nie mają mistrzów, a rynek zmusza ich do pogoni za informacją, która nie musi być dokładna ani sprawdzona, byleby była świeża.

Żeby zweryfikować negatywnie "ofertę" Bernatzky'ego, wystarczyło pomyśleć. Zmięty nie miał na to czasu.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 10.10.2017, 00:31
On po prostu jest jednym z wielu grafomanów produkujących materiały wzięte z d...
No, tak - miałem na myśli tylko to, że jest świadom tego, co robi (a nie teorie spiskowe etc.).
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 10.10.2017, 11:37
czaro napisał(a):Wyświetl post
No, tak - miałem na myśli tylko to, że jest świadom tego, co robi (a nie teorie spiskowe etc.).
Czy jest świadom nie byłbym taki pewny. Do tego potrzeba zdolności do introspekcji, a to wymaga inteligencji. Koleś uwiarygodnił taki wał rok po akcji z Meresińskim.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 10.10.2017, 14:37
Nie wiem, co musiałby mieć w głowie, żeby jeszcze wierzyć w to, że naprawdę była jakaś szczera oferta.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 10.10.2017, 16:07
panowie bądźcie poważni, jedyne logiczne wyjaśnienie to to które ja podałem

wiem jakie są czasy, ale aż takich idiotów do mediów nie biorą
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 10.10.2017, 17:29
Dokładnie tak jak mówisz. Zaryzykował swoją reputację za miliony, które przecież gołodupiec wypłacił w 3 walizkach na miejscu kompletnie nie zważając na konsekwencje na spadek poziomu jego wiarygodności. Na pewno nie dlatego, że dostał informacje ze źródła, które uważał za wiarygodne. Na pewno nie
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 10.10.2017, 17:44
Czy jest świadom nie byłbym taki pewny. Do tego potrzeba zdolności do introspekcji, a to wymaga inteligencji. Koleś uwiarygodnił taki wał rok po akcji z Meresińskim.
mial bardzo wiarygodnego informatora, nie dziwie sie.

Zmiety to dziennikarz zyjacy z newsow od innych ludzi. On sam je w wiekszosci weryfikuje. I dal sie wydymac, nie jestem zaskoczony

Bogus C to chlop majacy miliardy monet, wielka firme i sztab prawnikow. Sprzedal klub jakiemus gnojkowi za poreczenie napisane na papierze toaletowym, a wy sie smiejecie z Migi

Ja tam sie zastanawiam co za rok .......nie. Kto przebije to moze absurdu?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 10.10.2017, 18:41
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie tak jak mówisz. Zaryzykował swoją reputację za miliony, które przecież gołodupiec wypłacił w 3 walizkach na miejscu kompletnie nie zważając na konsekwencje na spadek poziomu jego wiarygodności. Na pewno nie dlatego, że dostał informacje ze źródła, które uważał za wiarygodne. Na pewno nie
prymitywna redukcja do absurdu
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 10.10.2017, 18:49
szprotson Janekx89 ? no tak
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 10.10.2017, 19:43
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
tylko do tej pory janekx wydawał się,ba wręcz był rzetelnym informatorem.zeszloroczna wpadka z meresiem do ktorej sam zresztą sie przyznał mogła byc takim "wypadkiem przy pracy"...janekx skreślil sie tak w zasadzie dopiero teraz,po tej alcji z niemcami. nawet jeśli to był jedyny onformator zmiętego to miał on podstawy by brać te informacje jako w miarę wiarygodne.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 10.10.2017, 21:39
szprotson napisał(a):Wyświetl post
mial bardzo wiarygodnego informatora, nie dziwie sie.

Zmiety to dziennikarz zyjacy z newsow od innych ludzi. On sam je w wiekszosci weryfikuje. I dal sie wydymac, nie jestem zaskoczony

Bogus C to chlop majacy miliardy monet, wielka firme i sztab prawnikow. Sprzedal klub jakiemus gnojkowi za poreczenie napisane na papierze toaletowym, a wy sie smiejecie z Migi

Ja tam sie zastanawiam co za rok .......nie. Kto przebije to moze absurdu?
Nikt, bo na nasze szczęście Telefonika nie ma już nic do gadania w tej kwestii.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 11.10.2017, 12:21
@Picasso
Tylko, że nikt nie podważał wiarygodności kolegi Janekx89 odnośnie spraw transferowych

Natomiast jego tweety z różnego rodzaju bluzgami np na TS i na mitycznych "Kiboli rządzących klubem" były dalekie od jakiejkolwiek uczciwości i rzetelnej oceny, podobnie jak przekonanie, że "TS ma gówno do gadania, bo TFK może wszystko" - tylko świadczą o koledze....

Z użytkownikiem maLk kilkukrotnie pisaliśmy w trakcie "spektakularnego tygodnia", że kolega Janekx89 ma raczej blade pojęcie o prawie, a że na dodatek ze zwykłą logiką również jest na bakier ( o "działalności" Stechert Grup pisało sporo użytkowników) to i się w tej sprawie zblamował.

Zaś z kolegą zmiętym miałem okazję pomailować przy okazji działań JM, ale kiedy rzuciłem wskazówki, gdzie może uzyskać informacje dotyczące sprawy, żadnych działań nie podjął. Słowem ujrzałem jakość jego dziennikarstwa, i przy okazji afery Stecherta był dla mnie mało wiarygodny od początku.....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 11.10.2017, 17:15
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
@Picasso
Tylko, że nikt nie podważał wiarygodności kolegi Janekx89 odnośnie spraw transferowych

Natomiast jego tweety z różnego rodzaju bluzgami np na TS i na mitycznych "Kiboli rządzących klubem" były dalekie od jakiejkolwiek uczciwości i rzetelnej oceny, podobnie jak przekonanie, że "TS ma gówno do gadania, bo TFK może wszystko" - tylko świadczą o koledze....

Z użytkownikiem maLk kilkukrotnie pisaliśmy w trakcie "spektakularnego tygodnia", że kolega Janekx89 ma raczej blade pojęcie o prawie, a że na dodatek ze zwykłą logiką również jest na bakier ( o "działalności" Stechert Grup pisało sporo użytkowników) to i się w tej sprawie zblamował.

Zaś z kolegą zmiętym miałem okazję pomailować przy okazji działań JM, ale kiedy rzuciłem wskazówki, gdzie może uzyskać informacje dotyczące sprawy, żadnych działań nie podjął. Słowem ujrzałem jakość jego dziennikarstwa, i przy okazji afery Stecherta był dla mnie mało wiarygodny od początku.....
nie dokońca się zrozumieliśmy.broń boże nie bronie janekxa.chodzi mi o to,że jego informacje jako nic nie warte pierwszy raz pokazały sie przy okazji Meresia.gośc wziął na klatę,że faktycznie "pomylil sie".ok zdarza sie nawet najlepszym.i tak na prawdę cała swoja wiarygodnośc stracil dopiero teraz przy okazji rzekomych informacji o faszystach.prędzej biorę w obronę zmiętego,że mogło mu się wydawać,ze janekx to dobre źródło informacji.czy mógł go sprawdzic lepiej?może tak może nie,tego nie wiem.fakt jest taki: oparł się na janekxie i sam stracil wiarygodność.zwłaszcza na forum.czy jest w stanie to odrobić.być może tak ale czeka go długa i ciężka praca.pytanie tylko czy będzie chciał
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 11.10.2017, 17:58
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
nie nie, nie kazdy czlowiek na swiecie musi miec konto na tt ...
no ale niewazne, temat zakonczony naszym sukcesem
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 11.10.2017, 19:06
Nie chodziło mi o twitta bardziej o prywatne kontakty
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 12.10.2017, 07:31
Cytat:
TS Wisła właścicielem Wisły Kraków S.A.
A tematem przewodnim Janekx89, no ludzie, błagam was...
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 12.10.2017, 08:29
Chodziło mi o kontakty Migi
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 02.11.2017, 21:31
Pewnie było. Z kronikarskiego obowiazku, że się ukazało. http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...eton,12590266/
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 23.11.2017, 19:44
Salvum odszkodowania kolejnym partnerem Wisły Kraków

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...bialej_gwiazdy
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 24.11.2017, 10:55
krzaq12 napisał(a):Wyświetl post
Salvum odszkodowania kolejnym partnerem Wisły Kraków

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...bialej_gwiazdy
Widać zarząd nie próżnuje w poszukiwaniu nowy partnerów.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 03.12.2017, 12:15
Zastanawia mnie jak duże wsparcie daje sponsor meczu. W spotkaniu z Górnikiem Zabrze będzie nim WHIZZ.
Ciekawe, czy jest to wsparcie równe np. opłaceniu wynajmu stadionu na ten mecz, czy jednak mniejsze wsparcie?
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 03.12.2017 o godz. 12:29.
Odpowiedz cytując
-Szymek79-
Member

Od: 12.2011

Stary 03.12.2017, 12:37
krzaq12 napisał(a):Wyświetl post
Zastanawia mnie jak duże wsparcie daje sponsor meczu. W spotkaniu z Górnikiem Zabrze będzie nim WHIZZ.
Ciekawe, czy jest to wsparcie równe np. opłaceniu wynajmu stadionu na ten mecz, czy jednak mniejsze wsparcie?
Myślę, że to jednak mniejsze wsparcie, niż opłacenie wynajmu, chociaż w przypadku sponsorów o wyższym kapitale może to mieć miejsce.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 03.12.2017, 12:39
Sądzę, że wątpię, aby tego typu sponsoring pokrywał >50% kosztów wynajmu (dzierżawy).
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 03.12.2017, 16:45
A jaki jest koszt wynajmu stadionu na mecz? Orientuje się ktoś?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów