|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Badal ktos powiazania Kasztelana i UFA?
Ja w dalszym ciagu twierdze ze byla akcja calej tej firny w celu wyludzenia danych poufnych ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Miga się odezwał: http://www.przegladsportowy.pl/pilka...mpaign=fanpage ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
W momencie "próby" przejęcia Wisły przez Stecherta, z łatwością można było znaleźć takie informacje w Internecie:
1) Firma Stechert była bliska upadku na poczatku roku i wykupił ja Loeser. 2) Całkowity brak danych na temat jakichkolwiek zleceń wykonanych przez Stechert po 2015 roku. Brak aktualizacji strony, kanału na YouTube etc. 3) Firma Stechert wyprzedaje maszyny produkcyjne. Nie chcę mi się wypisywać więcej typu 'Loeser oskarżony o pranie brudnych pieniedzy', czy brak jakiejkolwiek wzmianki o tych domniemanych firmach, które uratował. Już te 3 podpunkty całkowicie ośmieszają dziennikarzy, którzy łykneli wszystko jak pelikany. Wystarczyło 5 min w google. Tym bardziej śmieszy artykuł Migi powyżej. Wisła nie oszukała żadnego przeznaczenia. Bankructwo firmy było oczywiste i było kwestią czasu. Loeser wykupił masę upadłościową tylko po to by ją spieniężyć.
Ostatnio edytowane przez Snow : 09.10.2017 o godz. 12:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cale szczęście że Nauczeni doświadczeniem kibice Wisły zaczęli prześwietlać te spółkę i całego tego Losera. Podjęte wam że jak by to było w innym polski klubie to kibice tegoż klubu przyjęli by ich z Otwartymi rękami... A dziś płakali by nad nagrobkiem swojego klubu.
Dziś reszta Polskiej piłki powinna nam naprawdę bardzo duzo zadzwieczac, bo to my niestety przerabialiśmy najpoważniej tych wszystkich "bogatych inwestorów".... Dobrze że już jest to za nami. Ale oczy cały czas musimy mieć otwarte
Ostatnio edytowane przez wiertar : 09.10.2017 o godz. 14:02.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Miga napisał(a):
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
On po prostu jest jednym z wielu grafomanów produkujących materiały wzięte z d... Przez chwilę był w centrum zainteresowania, "PS" sprzedał dużo numerów i miał dużo wejść, a wiarygodność? Jest w ogóle coś takiego w tej branży?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
Żeby zweryfikować negatywnie "ofertę" Bernatzky'ego, wystarczyło pomyśleć. Zmięty nie miał na to czasu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, tak - miałem na myśli tylko to, że jest świadom tego, co robi (a nie teorie spiskowe etc.).
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Czy jest świadom nie byłbym taki pewny. Do tego potrzeba zdolności do introspekcji, a to wymaga inteligencji. Koleś uwiarygodnił taki wał rok po akcji z Meresińskim.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem, co musiałby mieć w głowie, żeby jeszcze wierzyć w to, że naprawdę była jakaś szczera oferta.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
panowie bądźcie poważni, jedyne logiczne wyjaśnienie to to które ja podałem
wiem jakie są czasy, ale aż takich idiotów do mediów nie biorą ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Dokładnie tak jak mówisz. Zaryzykował swoją reputację za miliony, które przecież gołodupiec wypłacił w 3 walizkach na miejscu kompletnie nie zważając na konsekwencje na spadek poziomu jego wiarygodności. Na pewno nie dlatego, że dostał informacje ze źródła, które uważał za wiarygodne. Na pewno nie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Zmiety to dziennikarz zyjacy z newsow od innych ludzi. On sam je w wiekszosci weryfikuje. I dal sie wydymac, nie jestem zaskoczony Bogus C to chlop majacy miliardy monet, wielka firme i sztab prawnikow. Sprzedal klub jakiemus gnojkowi za poreczenie napisane na papierze toaletowym, a wy sie smiejecie z Migi Ja tam sie zastanawiam co za rok .......nie. Kto przebije to moze absurdu? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szprotson Janekx89 ?
no tak![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
tylko do tej pory janekx wydawał się,ba wręcz był rzetelnym informatorem.zeszloroczna wpadka z meresiem do ktorej sam zresztą sie przyznał mogła byc takim "wypadkiem przy pracy"...janekx skreślil sie tak w zasadzie dopiero teraz,po tej alcji z niemcami. nawet jeśli to był jedyny onformator zmiętego to miał on podstawy by brać te informacje jako w miarę wiarygodne.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
@Picasso
Tylko, że nikt nie podważał wiarygodności kolegi Janekx89 odnośnie spraw transferowych Natomiast jego tweety z różnego rodzaju bluzgami np na TS i na mitycznych "Kiboli rządzących klubem" były dalekie od jakiejkolwiek uczciwości i rzetelnej oceny, podobnie jak przekonanie, że "TS ma gówno do gadania, bo TFK może wszystko" - tylko świadczą o koledze.... Z użytkownikiem maLk kilkukrotnie pisaliśmy w trakcie "spektakularnego tygodnia", że kolega Janekx89 ma raczej blade pojęcie o prawie, a że na dodatek ze zwykłą logiką również jest na bakier ( o "działalności" Stechert Grup pisało sporo użytkowników) to i się w tej sprawie zblamował. Zaś z kolegą zmiętym miałem okazję pomailować przy okazji działań JM, ale kiedy rzuciłem wskazówki, gdzie może uzyskać informacje dotyczące sprawy, żadnych działań nie podjął. Słowem ujrzałem jakość jego dziennikarstwa, i przy okazji afery Stecherta był dla mnie mało wiarygodny od początku..... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
nie nie, nie kazdy czlowiek na swiecie musi miec konto na tt ...
no ale niewazne, temat zakonczony naszym sukcesem ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie chodziło mi o twitta bardziej o prywatne kontakty
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
|
|
|
Cytat:
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chodziło mi o kontakty Migi
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewnie było. Z kronikarskiego obowiazku, że się ukazało. http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...eton,12590266/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Salvum odszkodowania kolejnym partnerem Wisły Kraków
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...bialej_gwiazdy |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Zastanawia mnie jak duże wsparcie daje sponsor meczu. W spotkaniu z Górnikiem Zabrze będzie nim WHIZZ.
Ciekawe, czy jest to wsparcie równe np. opłaceniu wynajmu stadionu na ten mecz, czy jednak mniejsze wsparcie?
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 03.12.2017 o godz. 12:29.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Myślę, że to jednak mniejsze wsparcie, niż opłacenie wynajmu, chociaż w przypadku sponsorów o wyższym kapitale może to mieć miejsce.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Sądzę, że wątpię, aby tego typu sponsoring pokrywał >50% kosztów wynajmu (dzierżawy).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
A jaki jest koszt wynajmu stadionu na mecz? Orientuje się ktoś?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|