|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
A byl jakis inny ligowy zeby porownac?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Az taki stary nie jestem ale jak mozesz to przypomnij jaki?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Niech ktos z laski swojej zechce podac liste kontuzjowanych zawodnikow i od razu rodzi sie pytanie: Co do chuja sie dzieje ze caly czas mamy szpital
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...llonch_malecki
Brożek Małecki Gonzalez Velez Llonch takich kontuzji jak np Kostala pobolą 2 dni plecy nie ma co nawet liczyć |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dzieki. Całkiem wesoło. Oby Carlitos sie uchował.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Czyli Cywka i popularny Pudel na dłużej w wyjściowym składzie. Niedobrze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Tyle tych kontuzji się napatoczyło, w dodatku trwają już sporo czasu... aż się zaczyna człowiek zastanawiać czy coś nie jest sknocone w przygotowaniu siłowym.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Co się stało z Ondraszkiem w takim razie? Myślałem, że on się wciąż leczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Pytanie do studentów AWF - czy to aby na pewno chodzi o przygotowania przedsezonowe a nie bieżące treningi? Czy nastąpiły w ostatnim czasie zmiany w zakresie fizjoterapii i opieki medycznej? Llonch dopiero co zaczął do formy wracać... Wielka szkoda. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Swego czasu Magazyn Orange Ekstraklasa na TVN (lata bodajże 2006-2008), Szybka piłka na TVP (2008-2010 bodajże), chyba też Polsat coś miał w sezonie 11/12. Ale do Ligi+ się nie umywały.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
|
Jeśli z tym debilem to do mnie to może ja jestem debilem, za to ty na pewno chamem. Skąd tyle agresji i te diagnozy - z Babińskiego nadajesz? Nagłówek tego forum brzmi: Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Poważnie?
Jeśli chodzi o moją wypowiedź dotyczącą Carlitosa, po prostu nie podoba mi się jak grajki kręcą. Lubię Małeckiego za wierność jak i Darka Dudkę za to że zawsze prosto z mostu mówił że Wisła to dla niego tylko przystanek. A Lopez chciałby stracić cnotę i mieć cnotę. Nie wiem jak inni, ale mi przykro się słucha grajka (bardzo dobrego grajka, ale wyciągniętego bardzo niedawno przez Wisłę z hiszpańskiego zadupia), który po kilku kolejkach mówi że będzie mistrzem, ale wcale niekoniecznie z Wisłą. Przed meczem z legią był na łazienkowskiej co już wydało mi się dziwne, ale się dookoła zachwycano jaki profesjonalista, szuka sposobów na Pazdana. No i minął tydzień, z legią bez gola, ale za to jest "poważna oferta", a jak poważna to z "L"... Ostatnio niemal co okienko to ktoś idzie do elki. Ale to ja jestem pewnie przewrażliwiony. PS Do Karherop: jasne, masz rację, już sobie obejrzałem pełną wypowiedź na youtubie. Wciąż jednak przykro słuchać... Powód: JŻS
Ostatnio edytowane przez Harcownik : 30.10.2017 o godz. 20:10.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
@Harcownik
Pytanie o mistrzostwo brzmiało inaczej. Nie chodziło o ten sezon. -" czy wyjedziesz z Polski jako mistrz kraju? Z Wisłą lub innym klubem" -"tak" Poza tym te podjazdy ze strony anal+ były co najmniej odrzucające i poniżej jakiegokolwiek poziomu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tam wierzę w to, co powiedział Junco - żaden polski klub nie może sobie w tym momencie pozwolić na Carlitosa. Myślę, że można tutaj zakładać sumkę podobną do ceny Brleka, wyobrażacie sobie Legię płacącą nam takie pieniądze? Z czego? Z programu zaciskania pasa po udanych występach w europejskich pucharach? Prędzej bym już tam widział Sadloka jako konkurenta do składu dla Hlouska - warunkami kontraktu z Legią nie wygramy, nie ma się co łudzić, jedyne co może tutaj zatrzymać Maćka to pewne miejsce w składzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Zgadzam się z Czerepachem. Carlitos świetny nie tylko na boisku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Harcownik , przepraszam za chamstwo.
Jesteś po prostu niemądry. gość nie wie czy zostanie w Wiśle czy nie , więc zapytany odpowiedział że NIE WIE CO BEDZIE powiedział 100% prawdy , więc jakie tu kręcenie ? powiedz po prostu że będzie fajny dopiero wtedy jeśli powie że bedzie w Wiśle do końca życia, po czym faktycznie spełni te słowa i jak przyjdzie oferta w której będzie X więcej zarabiał , to ją odrzuci z wdzięczności za "wyciągnięcie z zadupia" ps co do Twoich przykładów 1. Małecki (nic do niego nie mam) taki wierny, że jak tylko się pojawiła okazja wyjechał za granice , a jak tam go życie zweryfikowało, to wrócił do PL umierać za Pogoń 2. no tutaj to już Ciebie weryfikuje ale logika... Dudka powiedział że nie będzie Wiśle dożywotnio - super wypowiedź, prosto z mostu Lopez powiedział że nie bedzie w Wiśle dożywotnio - kręci, kombinuje tak wiem ich wypowiedzi nie były słowo w słowo identyczne, , ale meritum owszem ! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wole jego wypowiedzi, notabene bardzo cieplo sie wypowiadal o wszystkich w szatni. Mowil tez, ze stara nie rozmawiac po hiszpansku tylko po angielsku, na pytania w pomidorze odpowiadal po polsku itd itp. Wole szczere powiedzenie "Byc moze zdobede mistrzostwo z innym klubem" niz slodkie pierdzenie Krzysia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Wszyscy chyba zdajemy sobie sprawę, że Carlitos odejdzie zapewne jeszcze tej zimy, a pytanie brzmi gdzie? Osobiście wolę by odszedł do zagranicznego klubu przy dużej sumie odstępnego dla Wisły. Pytania prowadzących podsuwają myśl, że słuszną drogą dla Carlitosa to transfer do 7egi, a tymczasem taka opcja nic mu nie daje, bo dużo większe pieniądze za grę dostanie w Chinach. 7egia jest przez dziennikarzy wykorzystywana do nadmuchiwania baloniku wspaniałego klubu ze stolicy z którego również prawdziwe gwiazdy uciekają -przykład VOO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
||
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Do L Carlitos nie pójdzie. Wydaje się być inteligentny. Po co się ma narażać na to, że go ktoś z liścia potraktuje.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|