The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2017, 12:34
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
najważniejsze było PO pomidorze
pytalem juz w innym watku. Co tam sie dzialo ?
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 30.10.2017, 12:48
w pomidorze było to za mało wprost , więc po nim prowadzacy wyłożył kawe na ławe , i zapytal tak że bardziej wprost sie nie dało

"w tym programie mączyński powiedzial ze do legii nie pojdzie , a dzisiaj jest w legii, wiec ja ciebie pytam carlosie czy zlozysz nam tu i teraz deklaracje ze nie pojdziesz do legii"

ale lepiej tam pisac chyba , szkoda zeby szla ta rozmowa na dwa watki
Odpowiedz cytując
staszek2309
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 30.10.2017, 13:01
Wczorajsza Liga + Extra na żenującym poziomie.
Kiedyś gość zapraszany do studia był najważniejszą osobą w programie, wokół niego wszystko się kręciło.
Przy nowym prowadzącym gość (ktokolwiek by to nie był) to kwiatek do kożucha. Najważniejsi są pseudo eksperci, którzy pier....lą aż uszy bolą. Biedny Carlitos siedział w studio ponad 2 godziny, a rozmawiali z nim może z 15 minut.
Chłopak jest dobrze wychowany, bo niejeden na jego miejscu poszedłby sobie w pi...du.
Kultowy kiedyś program zszedł na psy.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 30.10.2017, 13:07
to racja, ale może problemem była bariera językowa + staż w ekstraklasie, jednak jak gościem jest polski piłkarz i to z doświadczeniem ligowym to może być wciągany w rozmowe na kązdy temat, a gdy jest obcojęzyczny świeżak , to poza rozmowami stricte na swój temat niewiele ma do zaoferowania, tak sobiie gdybam
Odpowiedz cytując
staszek2309
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 30.10.2017, 13:13
Przecież cała rozmowa jest tłumaczona na bieżąco więc Carlitos na pewno wiedział co się dzieje i spokojnie mógł się wypowiedzieć w kilku kwestiach.
Poza tym fajnie jest porozmawiać z kimś kto ma świeże spojrzenie na naszą Ekstraklapę. A tak pozostaje słuchać towarzystwa wzajemnej adoracji. Jedyna osoba z tego grona na plus to Szymek. Jego się fajnie słuchało.
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 30.10.2017, 13:36
Macie L+ Extra - https://openload.co/f/Pq5RtpTiFjo
Dogrywka - https://openload.co/f/PNcRFn-sdR4
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 30.10.2017, 14:46
C+ pokazuje jak nisko można upaść z programem, który przez kilkanaście lat był uważany najlepszy w kraju.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 30.10.2017, 16:22
A byl jakis inny ligowy zeby porownac?
Odpowiedz cytując
jacek67
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 30.10.2017, 16:28
Wiesniak , niebylo innego programu .Ale mozna porownac z latami x wstecz i tam bylo to calkiem inaczej prowadzone ( lepiej )
Powód: literowka
Ostatnio edytowane przez jacek67 : 30.10.2017 o godz. 16:28.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 30.10.2017, 16:29
Az taki stary nie jestem ale jak mozesz to przypomnij jaki? Ja pametam tylko magazyn Gol z Laskowskim ( jeszcze z wlosami) na dwojce.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 30.10.2017, 16:38
staszek2309 napisał(a):Wyświetl post
Przecież cała rozmowa jest tłumaczona na bieżąco więc Carlitos na pewno wiedział co się dzieje i spokojnie mógł się wypowiedzieć w kilku kwestiach.
Poza tym fajnie jest porozmawiać z kimś kto ma świeże spojrzenie na naszą Ekstraklapę. A tak pozostaje słuchać towarzystwa wzajemnej adoracji. Jedyna osoba z tego grona na plus to Szymek. Jego się fajnie słuchało.
ale zdajesz sobie sprawe że to na bieżąco , to tak naprawde nie jest na bieżąco (jak np w kinie z lektorem) tylko jest krótkie opóźnienie ?
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 30.10.2017, 18:34
Niech ktos z laski swojej zechce podac liste kontuzjowanych zawodnikow i od razu rodzi sie pytanie: Co do chuja sie dzieje ze caly czas mamy szpital?
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 30.10.2017, 18:38
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...llonch_malecki

Brożek
Małecki
Gonzalez
Velez
Llonch

takich kontuzji jak np Kostala pobolą 2 dni plecy nie ma co nawet liczyć
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 30.10.2017, 18:45
Dzieki. Całkiem wesoło. Oby Carlitos sie uchował.
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 30.10.2017, 18:45
Czyli Cywka i popularny Pudel na dłużej w wyjściowym składzie. Niedobrze.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 30.10.2017, 18:59
Tyle tych kontuzji się napatoczyło, w dodatku trwają już sporo czasu... aż się zaczyna człowiek zastanawiać czy coś nie jest sknocone w przygotowaniu siłowym.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 30.10.2017, 19:03
Charlie napisał(a):Wyświetl post
Czyli Cywka i popularny Pudel na dłużej w wyjściowym składzie. Niedobrze.
Spokojnie, jedzie z nami też Ze Manuel, będą z Perezem na przemian grać pierwsze skrzypce.
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 30.10.2017, 19:11
Co się stało z Ondraszkiem w takim razie? Myślałem, że on się wciąż leczy.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 30.10.2017, 19:24
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Tyle tych kontuzji się napatoczyło, w dodatku trwają już sporo czasu... aż się zaczyna człowiek zastanawiać czy coś nie jest sknocone w przygotowaniu siłowym.
Kontuzje nie tylko się przydarzają, ale i są zastanawiająco długo leczone. 5 kontuzji temu pytałem, czy mamy aż takiego pecha czy coś jest nie tak z treningiem?

Pytanie do studentów AWF - czy to aby na pewno chodzi o przygotowania przedsezonowe a nie bieżące treningi? Czy nastąpiły w ostatnim czasie zmiany w zakresie fizjoterapii i opieki medycznej?

Llonch dopiero co zaczął do formy wracać... Wielka szkoda.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 30.10.2017, 19:28
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
A byl jakis inny ligowy zeby porownac?
Swego czasu Magazyn Orange Ekstraklasa na TVN (lata bodajże 2006-2008), Szybka piłka na TVP (2008-2010 bodajże), chyba też Polsat coś miał w sezonie 11/12. Ale do Ligi+ się nie umywały.
Odpowiedz cytując
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Stary 30.10.2017, 19:42
Jeśli z tym debilem to do mnie to może ja jestem debilem, za to ty na pewno chamem. Skąd tyle agresji i te diagnozy - z Babińskiego nadajesz? Nagłówek tego forum brzmi: Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Poważnie?

Jeśli chodzi o moją wypowiedź dotyczącą Carlitosa, po prostu nie podoba mi się jak grajki kręcą. Lubię Małeckiego za wierność jak i Darka Dudkę za to że zawsze prosto z mostu mówił że Wisła to dla niego tylko przystanek. A Lopez chciałby stracić cnotę i mieć cnotę. Nie wiem jak inni, ale mi przykro się słucha grajka (bardzo dobrego grajka, ale wyciągniętego bardzo niedawno przez Wisłę z hiszpańskiego zadupia), który po kilku kolejkach mówi że będzie mistrzem, ale wcale niekoniecznie z Wisłą. Przed meczem z legią był na łazienkowskiej co już wydało mi się dziwne, ale się dookoła zachwycano jaki profesjonalista, szuka sposobów na Pazdana. No i minął tydzień, z legią bez gola, ale za to jest "poważna oferta", a jak poważna to z "L"... Ostatnio niemal co okienko to ktoś idzie do elki. Ale to ja jestem pewnie przewrażliwiony.

PS

Do Karherop: jasne, masz rację, już sobie obejrzałem pełną wypowiedź na youtubie. Wciąż jednak przykro słuchać...
Powód: JŻS
Ostatnio edytowane przez Harcownik : 30.10.2017 o godz. 20:10.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 30.10.2017, 19:58
@Harcownik

Pytanie o mistrzostwo brzmiało inaczej. Nie chodziło o ten sezon.

-" czy wyjedziesz z Polski jako mistrz kraju? Z Wisłą lub innym klubem"
-"tak"

Poza tym te podjazdy ze strony anal+ były co najmniej odrzucające i poniżej jakiegokolwiek poziomu.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Stary 30.10.2017, 20:20
Ja tam wierzę w to, co powiedział Junco - żaden polski klub nie może sobie w tym momencie pozwolić na Carlitosa. Myślę, że można tutaj zakładać sumkę podobną do ceny Brleka, wyobrażacie sobie Legię płacącą nam takie pieniądze? Z czego? Z programu zaciskania pasa po udanych występach w europejskich pucharach? Prędzej bym już tam widział Sadloka jako konkurenta do składu dla Hlouska - warunkami kontraktu z Legią nie wygramy, nie ma się co łudzić, jedyne co może tutaj zatrzymać Maćka to pewne miejsce w składzie.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 30.10.2017, 22:02
Zgadzam się z Czerepachem. Carlitos świetny nie tylko na boisku.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 30.10.2017, 23:21
Harcownik , przepraszam za chamstwo.

Jesteś po prostu niemądry.

gość nie wie czy zostanie w Wiśle czy nie , więc zapytany odpowiedział że NIE WIE CO BEDZIE

powiedział 100% prawdy , więc jakie tu kręcenie ?

powiedz po prostu że będzie fajny dopiero wtedy jeśli powie że bedzie w Wiśle do końca życia, po czym faktycznie spełni te słowa i jak przyjdzie oferta w której będzie X więcej zarabiał , to ją odrzuci z wdzięczności za "wyciągnięcie z zadupia"

ps co do Twoich przykładów

1. Małecki (nic do niego nie mam) taki wierny, że jak tylko się pojawiła okazja wyjechał za granice , a jak tam go życie zweryfikowało, to wrócił do PL umierać za Pogoń

2. no tutaj to już Ciebie weryfikuje ale logika...
Dudka powiedział że nie będzie Wiśle dożywotnio - super wypowiedź, prosto z mostu
Lopez powiedział że nie bedzie w Wiśle dożywotnio - kręci, kombinuje

tak wiem ich wypowiedzi nie były słowo w słowo identyczne, , ale meritum owszem !
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Stary 30.10.2017, 23:34
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
Harcownik , przepraszam za chamstwo.

Jesteś po prostu niemądry.

gość nie wie czy zostanie w Wiśle czy nie , więc zapytany odpowiedział że NIE WIE CO BEDZIE

powiedział 100% prawdy , więc jakie tu kręcenie ?

powiedz po prostu że będzie fajny dopiero wtedy jeśli powie że bedzie w Wiśle do końca życia, po czym faktycznie spełni te słowa i jak przyjdzie oferta w której będzie X więcej zarabiał , to ją odrzuci z wdzięczności za "wyciągnięcie z zadupia"

ps co do Twoich przykładów

1. Małecki (nic do niego nie mam) taki wierny, że jak tylko się pojawiła okazja wyjechał za granice , a jak tam go życie zweryfikowało, to wrócił do PL umierać za Pogoń

2. no tutaj to już Ciebie weryfikuje ale logika...
Dudka powiedział że nie będzie Wiśle dożywotnio - super wypowiedź, prosto z mostu
Lopez powiedział że nie bedzie w Wiśle dożywotnio - kręci, kombinuje

tak wiem ich wypowiedzi nie były słowo w słowo identyczne, , ale meritum owszem !
Rowniez sie zgadzam.

Wole jego wypowiedzi, notabene bardzo cieplo sie wypowiadal o wszystkich w szatni. Mowil tez, ze stara nie rozmawiac po hiszpansku tylko po angielsku, na pytania w pomidorze odpowiadal po polsku itd itp. Wole szczere powiedzenie "Byc moze zdobede mistrzostwo z innym klubem" niz slodkie pierdzenie Krzysia.
Odpowiedz cytując
rafaello56
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 30.10.2017, 23:50
Wszyscy chyba zdajemy sobie sprawę, że Carlitos odejdzie zapewne jeszcze tej zimy, a pytanie brzmi gdzie? Osobiście wolę by odszedł do zagranicznego klubu przy dużej sumie odstępnego dla Wisły. Pytania prowadzących podsuwają myśl, że słuszną drogą dla Carlitosa to transfer do 7egi, a tymczasem taka opcja nic mu nie daje, bo dużo większe pieniądze za grę dostanie w Chinach. 7egia jest przez dziennikarzy wykorzystywana do nadmuchiwania baloniku wspaniałego klubu ze stolicy z którego również prawdziwe gwiazdy uciekają -przykład VOO
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 31.10.2017, 00:03
rafaello56 napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy chyba zdajemy sobie sprawę, że Carlitos odejdzie zapewne jeszcze tej zimy, a pytanie brzmi gdzie? Osobiście wolę by odszedł do zagranicznego klubu przy dużej sumie odstępnego dla Wisły. Pytania prowadzących podsuwają myśl, że słuszną drogą dla Carlitosa to transfer do 7egi, a tymczasem taka opcja nic mu nie daje, bo dużo większe pieniądze za grę dostanie w Chinach. 7egia jest przez dziennikarzy wykorzystywana do nadmuchiwania baloniku wspaniałego klubu ze stolicy z którego również prawdziwe gwiazdy uciekają -przykład VOO
Temat "polityka finansowa Wisły" jest chwilowo martwy, więc ciężko stwierdzić, czy ta zima czy lato (czyt czy mamy aż takie problemy finansowe by ryzykować walkę o 14 miejsce na koniec sezonu). Idą MŚ w Rosji więc trochę czasu będzie bo liga kończy wcześniej.

Fugiel napisał(a):Wyświetl post
Rowniez sie zgadzam.

Wole jego wypowiedzi, notabene bardzo cieplo sie wypowiadal o wszystkich w szatni. Mowil tez, ze stara nie rozmawiac po hiszpansku tylko po angielsku, na pytania w pomidorze odpowiadal po polsku itd itp. Wole szczere powiedzenie "Byc moze zdobede mistrzostwo z innym klubem" niz slodkie pierdzenie Krzysia.
Miejmy nadzieję, że ten "inny klub" to dopiero w przyszłym sezonie.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 31.10.2017, 00:21
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Temat "polityka finansowa Wisły" jest chwilowo martwy, więc ciężko stwierdzić, czy ta zima czy lato (czyt czy mamy aż takie problemy finansowe by ryzykować walkę o 14 miejsce na koniec sezonu). Idą MŚ w Rosji więc trochę czasu będzie bo liga kończy wcześniej.

Miejmy nadzieję, że ten "inny klub" to dopiero w przyszłym sezonie.
Hola, hola. Sugerujesz, ze bez Carlitosa, taktyk Kiko walczylby o 14 miejsce?
Odpowiedz cytując
SlawekS
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 31.10.2017, 00:56
Do L Carlitos nie pójdzie. Wydaje się być inteligentny. Po co się ma narażać na to, że go ktoś z liścia potraktuje.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów