|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Która kartka kibica powinna trafić do obiegu? | |||
| 1 |
|
30 | 20,98% |
| 2 |
|
2 | 1,40% |
| 3 |
|
13 | 9,09% |
| 4 |
|
17 | 11,89% |
| 5 |
|
71 | 49,65% |
| 6 |
|
10 | 6,99% |
| Głosujących: 143. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sprawdzasz w swoim profilu, dopiero musisz wydać dyspozycję przelewu na konto.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2016
Offline |
|
|
musisz uzupełnić dane na swoim profilu żeby otrzymywać zwrot. Uprzedzam, że zaksiegowanie transakcji u mnie trwa już ponad miesiąc! Wyczytałem, że to z powodu możliwości zwrotu zakupu tak długo czekają ze zwrotem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jest tu jakaś osoba która dostała zwrot za zakup karnetu ?
Ja kupiłem karnet 2 tygodnie temu a w zakładce '' Moje Korzyści'' dalej tylko 5 zł za wyrobienie karty |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
90 dni na rozliczenie transakcji....
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Wadowice
![]() Skawina ![]() Jak widać FC zabrały się mocno do roboty i hurtowo wyrabiają nowe KK. Podobno klub ma szansę na spory zastrzyk finansowy jeśli uda się wyrobić konkretną ilość takich KK. Sam zastanawiałem się czy wyrobić nową KK (moja ma jeszcze pół roku ważność) ale chyba się skuszę, z każdego kupionego biletu, część środków wraca na konto moje i Wisły. Do tego kilka dużych ptk jak Carrefour, Deichmann, czy Adidas online. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Czy jak już kupiłem bilet to będę mógł w dniu meczu wyrobić tą nową kartę kibica? (moja ma jeszcze pół roku ważności) Czy wtedy będę miał jakieś problemy z wejściem na stadion?
Mam 100 km do Krakowa więc wyrobienie karty przed kupnem biletu nie wchodziło w grę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W sumie dobre pytanie, ja też mam już bilet na sobotni mecz, ale mam zamiar wyrobić nową KK w sobotę, kolega podobnie. Wydaje mi się, że nie powinno to stanowić problemu, ale może ktoś się jeszcze wypowie.....
dzięki ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To prawda że jest 90 dni na zatwierdzenie transakcji? Spora część zakupów na moim koncie jest zarejestrowana już z początkiem lutego a status pokazuje że ciągle otwarty i nie widzę w tabelce kwoty wsparcia dla klubu.
Po za tym słaby jest ten system zakupów poprzez sklepy online gdzie dane zapisują się w cookies i miałem sytuacje gdzie transakcja nie została zapisana. ![]()
Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam tak samo jak TY.
![]() Ja robiłem zakupy w Carrefour na początku miesiąca i w połowie lutego i cały czas mam status ,,Obrót jest nadal otwarty" Wydałem łącznie na zakupy około 80 zł. Cashback to około 2 zł. Póki co brak informacji o wsparciu Wisły Kraków. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No dokładnie Carrefour to podstawowe źródło, wierzę że KIEDYŚ te transakcje zostaną zatwierdzone. Oferta w cale nie jest taka bogata jeśli chodzi o sklepy stacjonarne.
![]()
Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Rób zakupy, otrzymuj zwrot pieniędzy i jednocześnie wspieraj Wisłę Kraków. To możliwe! Zobacz jakie to proste:
|
|
|
|
Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Witam,
Ja mam takie pytanko co do Cashback. Wszystkie te sklepy mają zwrot od 1% do 4% za zakupy 450zł netto. Czy zwrot następuje tylko przy tak dużej transakcji a mniejsze kwoty przepadają? Czy może te wszystkie mniejsze transakcje (załóżmy 50zł) będą się sumować do czasu osiągnięcia tego pułapu 450zł netto i wtedy zostaną zwrócone? Ktoś się orientuje? ![]()
ELO!!! Z WISŁĄ do końca świata!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że za wszystkie zakupy jest zwrot 1-4% , a kwota, która tam jest podana dotyczy tych punktów shopping deals. Ale mogę się mylić, więc jak coś to mnie poprawcie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak to wygląda w np. Carrefourze:
zakupy - cashback - shopping points 88,21 PLN - 1,76 PLN - 0,19 66,77 PLN - 1,33 PLN - 0,14 86,02 PLN - 1,72 PLN - 0,19 W "Danych bankowych" wystarczy wpisać tylko nazwę banku, właściciel konta i numer konta czy trzeba też kod banku, IBAN i BIC Sam sobie odpowiem może komuś się przyda - wystarczy numer konta (bez spacji) i właściciel - info infolinia.
Ostatnio edytowane przez Coglin : 23.03.2017 o godz. 15:57.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Otrzymałem już pierwszy zatwierdzony zwrot za zakup biletu na mecz za 30 zł z 18 lutego, 2,40 do konta i 30 groszy na wsparcie klubu. Niestety transakcja wcześniejsza z Carrefoura jeszcze nie zaliczona, czyli wszystko zależy od partnera.
![]()
Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja również robię przeważnie zakupy w Carrefour i póki co nie ma wsparcia klubu (transakcja nadal nie została rozliczona) Zakupy robione w ubiegłym miesiącu.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
A w umowie jest jakiś termin, czas podany do kiedy partner musi zrealizować transakcję? Bo można tak czekać dwa lata ... ?
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba jest podana liczba 90 dni.
Nie pamiętam, kiedyś to czytałem i ktoś taki termin przytaczał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
90 dni to prawda, carrefour rozlicza po około 2 misiącach niestety
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pytanie....Podobno można łączyć cashbak z rezerwacjami na booking.com , ktoś potwierdzi ?
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
kilka dni temu wyrobiłem nową kartę kibica...jedyne co chciałbym o niej powiedzieć, to że jest ona wyjątkowo brzydka, zawsze KK nosiłem w portfelu w pierwszej, widocznej przegrodzie, ciesząc nią wzrok, tej niestety nosił tak nie będę...nawet taki mały kawałek plastiku jest wizytówką klubu, tego jak poważnie podchodzi się do swoich obowiązków...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
|

|