![]() |
Cashback Wisła Kraków
Dyskusja, głosowanie. http://cashback.wisla.krakow.pl/
Osobiście uważam, że w użyciu powinny być wszystkie karty. Tak, żeby każdy mógł wybrać swoją własną. |
Zagłosowałam. Pokazały się wyniki. Oczywiście prowadzi nabardziej szkaradny i kiczowaty projekt :-P
|
Zagłosowane - 5.
Jeszcze ew. 1 może być. Jestem w szoku jak zobaczyłem wyniki. 4?? Poważnie?? |
5 - jest fajna, elegancka, w ładnym stylu
a prowadzi 4 robiona chyba przez niespełnionego grafika z gimnazjum |
Zaczną się martwić jak na czoło wysunie się ta klepsydra z numerem 6 ;)
|
Najładniejsza 5. 1 też ujdzie. Ale to paskudztwo nr 4 (która aktualnie wygrywa!) to jest jakaś tragedia...
|
Jak dla mnie również nr 5. Bardzo elegancka.
|
Ja tez glosowaem na 5.. jakim cudem 4 prowadzi... Jest sposob zeby zobaczyc wyniki jak juz si oddalo glos?
|
No ja też na 5-tkę....Hmm...
|
Ma ktoś konto na koszernym forum? Może postanowili się odwdzięczyć za przystanek i to oni głosują na to paskudztwo :D
|
Nie ma nic na forum. Skasuj ten wpis, bo jeszcze im pomysł podsuniesz.
|
Jak dla mnie to 1.
|
Nie wierzę, wygrywa najbrzydsza... :/
|
Też wybrałem 5, ale to bardziej na zasadzie selekcji negatywnej, bo żadna szału nie robi ;)
|
Również nr 5, uważam, że tego typu rzeczy powinny być stonowane, a nie jakieś ,,oczoje*ne". Powinni móc tylko głosować Ci co mają kk (co są zarejestrowani na portalu biletowym).
|
A ja zagłosowałem na trójkę, nawiązanie do barw, stadionu i miasta. Do tego estetycznie wykonana.
|
Moze zostaly juz wczesniej zamowione karty we wzorze nr 4 i musza wygrac :D skoro wszystkim tutaj sie nie podoba ten wzor to glosujmy :) nie wiem jak u was ale ja glosowalem wczoraj na 5 i dzisiaj tez moglem drugi raz :D
update: mozna glosowac raz na 24h z jednego adresu IP |
Ja zagłosowałem na 2, 4 prowadzi, bo ma "modne" tło.
|
Ja zaglosowalem na 1 ale uwazam ze powinien byc wybor i kazdy moglby sobie wybrac swoj optymalny :)
|
Nie dziwię się teraz czemu w Polsce jest tak brzydko skoro ludzie mają tak marne poczucie estetyki...
I ci co głosują i ci co dopuścili 4 do publicznej prezentacji ;/ Głosuje na 5 |
Mój głos idzie tylko i wyłącznie na 5
Propozycja 4 to nieporozumienie |
Myślę, że głosowanie powinno być dwustopniowe. Obecna formuła, gdzie mamy większość propozycji z gwiazdą, a jedną z logiem SSA (bo tej ostatniej na której nic nie widać nawet nie liczę), powoduje, że głosy na gwiazdę rozkładają się. Jakby była druga tura, to wtedy wszyscy kibice Wisły (a nie SSA ;-) ), mogliby zagłosować na wybraną propozycję z gwiazdą.
Nie chciałbym nosić karty z logiem SSA. Jestem kibicem klubu, a nie jakiejś spółki... |
Na obecną chwilę wyniki prezentują się następująco:
1) 17% 2) 6% 3) 12% 4) 38% 5) 16% 6) 11% Do zakończenia głosowania 11 dni. |
Można głosować wielokrotnie po uplynieciu 24h więc zachęcam do ponownego głosowania. Pewnie po zmianie IP też pojawia się możliwość głosowania także jak się komuś nudzi :-)
|
Czwórka jest mega paskudna...
|
Po raz drugi na 1 z przywiązania do jedynego właściwego herbu
|
Ja również głosuję na 1 opcję, prostota, bezpośrednie nawiązanie do barw i największe szanse na wygranie, gdyż zajmuje drugie miejsce.
Natomiast zarówno 3 jak i 5 również są bardzo ładne. Ta 5 to jakieś nieporozumienie delikatne. |
Cytat:
|
Może zdecydujmy się na jedną wersję, bo inaczej głosy się rozbiją i wygra najpaskudniejsza, ale przemawiająca do kibiców TeleFoniki:-/
Ja już dwa razy na piątkę głosowałem. |
1 albo 5
Prowadzi 4, niemozliwe. Paskudztwo i to z logiem ssa. Kto na to głosuje?! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl