The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2017, 11:51
Myślisz ,że ile krzynie ? spokojnie mógłby tu wrócić i stać było by go na nas pewnie pójdzie dalej
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 21.10.2017, 12:09
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
nie zgadzasz sie , ale potwierdzasz to co ja pisze

znowu logika
*Połowicznie się z Tobą zgadzam.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.10.2017, 13:04
Myślicie, że Junco nie jest w stanie znaleźć młodego, perspektywicznego stopera gdzie indziej? Choćby w III lidze hiszpańskiej?
Zamiast bawić się w odgrzewanie starych kotletów?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 21.10.2017, 13:14
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Myślicie, że Junco nie jest w stanie znaleźć młodego, perspektywicznego stopera gdzie indziej? Choćby w III lidze hiszpańskiej?
Zamiast bawić się w odgrzewanie starych kotletów?
Młody perspektywiczny piłkarz z III ligi hiszpańskiej jeszcze wierzy ze może zrobić karierę w Hiszpanii i chce powalczyć o ichniejszą La Liga. Skusić go mogą tylko duże pieniądze np. (Anglia) do opuszczenia Hiszpanii w młodym wieku.

Do nas trafiają nieprzypadkowo przeżute "odpady" które nie miały szans na karierę w Hiszpanii, albo nie poradziły sobie w wyższych klasach rozgrywkowych. Najmłodszy to 26 letni Carlitos, reszta starsza. Zejdź na ziemię. Perspektywiczny i młody Hiszpan to nie nasz poziom finansowy jak i żadnego polskiego klubu!

My możemy młodych perspektywicznych poza Polską szukać na Słowacji, Węgrzech itd. Nawet Chorwacja to tylko ci których odpali Dinamo. Nie fantazjujmy.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 21.10.2017 o godz. 13:17.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 21.10.2017, 13:17
Dajcie spokój, tym Guzmicsem. On razem z Ivanem to był by babol za babolem. Kasa misiu i tyle.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 21.10.2017, 13:21
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post

Do nas trafiają nieprzypadkowo przeżute "odpady" któreklasach rozgrywkowych. Najmłodszy to 26 letni Carlitos

My możemy młodych perspektywicznych poza Polską szukać na Słowacji, Węgrzech itd. Nawet Chorwacja to tylko ci których odpali Dinamo. Nie fantazjujmy.
Z tego co widzę Llonch ma 25 Imaz też 26 więc nieprzesadzaj
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 21.10.2017, 13:31
wiertar napisał(a):Wyświetl post
Z tego co widzę Llonch ma 25 Imaz też 26 więc nieprzesadzaj
25 czy 26 to nie są MŁODZI PERSPEKTYWICZNI. To są już stare konie do gry. Nie o takich starych pisałem.

Młody perspektywiczny to chłopak max 21 lata z jakimiś epizodem w młodzieżówce (skoro perspektywiczny). Tacy do nas trafią? Wybiorą inne lepsze kluby hiszpańskie, a nie zapomnianą Polskę.

Ani Llonch ani Carlitos nie podpada pod kategorię MŁODY PERSPEKTYWICZNY. Raczej pod kategorię ZAPOMNIANY w niższych ligach hiszpańskich, dla którego gra w Polsce to szansa na wybicie się i zarobienie większych pieniędzy potem gdzieś w Turcji itd.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 21.10.2017, 14:20
25 czy 26 to nie są MŁODZI PERSPEKTYWICZNI. To są już stare konie do gry. Nie o takich starych pisałem.

Młody perspektywiczny to chłopak max 21 lata z jakimiś epizodem w młodzieżówce (skoro perspektywiczny). Tacy do nas trafią? Wybiorą inne lepsze kluby hiszpańskie, a nie zapomnianą Polskę.

Ani Llonch ani Carlitos nie podpada pod kategorię MŁODY PERSPEKTYWICZNY. Raczej pod kategorię ZAPOMNIANY w niższych ligach hiszpańskich, dla którego gra w Polsce to szansa na wybicie się i zarobienie większych pieniędzy potem gdzieś w Turcji itd.
Wg polskich standardów, to Damian Kądzior jest dalej młody i perspektywicznym. W cywilizowanym świecie footballu to piłkarz w pełni rozwinięty. Z tym epizodem w hiszpańskiej młodzieżówce to bym nie przesadzał, bo jeśli nie lądują oni w Realu lub Barcy, to w Deportivo albo innym Gijon.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 21.10.2017, 14:27
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Wg polskich standardów, to Damian Kądzior jest dalej młody i perspektywicznym. W cywilizowanym świecie footballu to piłkarz w pełni rozwinięty. Z tym epizodem w hiszpańskiej młodzieżówce to bym nie przesadzał, bo jeśli nie lądują oni w Realu lub Barcy, to w Deportivo albo innym Gijon.
Nie interesują mnie polskie standardy i robienie owszem, z ciekawego piłkarza jak Kądzior młodego zdolnego. Młody zdolny musi być przynajmniej MŁODY. 24-letni Kądzior jest może i zdolny, ale młody już nie jest.

My możemy wybierać piłkarzy z niższych lig hiszpańskich starszych, po przejściach których kariera przyhamowała i którzy w związku z tym są chętni do podróż na kraj świata futbolowego do Polski żeby wrócić do żywych.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 21.10.2017, 14:31
Na dzień dzisiejszy poza Arkiem mamy w kadrze ludzi którzy mogą zagrać na środku obrony: Gonzalez, Arsenić, Velez. Nie jest źle.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 21.10.2017, 15:02

Misiu... Nie chodzi mi o to że 25-26 lat to młodzi perspektywie Tuczno, bo wiadomo że nie, ale o to że się mijasz z prawdą pisząc że Carlitos jest najmłodszy...

25-29 do wiek w którym piłkarz już ma być ukształtowany i brakować mu jedynie może wielkiego doświadczenia., To wiek w którym można na nim zarobić spore pieniądze i miejmy nadzieję tak bedzie
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.10.2017, 15:13
Młody perspektywiczny piłkarz z III ligi hiszpańskiej jeszcze wierzy ze może zrobić karierę w Hiszpanii i chce powalczyć o ichniejszą La Liga. Skusić go mogą tylko duże pieniądze np. (Anglia) do opuszczenia Hiszpanii w młodym wieku.

Do nas trafiają nieprzypadkowo przeżute "odpady" które nie miały szans na karierę w Hiszpanii, albo nie poradziły sobie w wyższych klasach rozgrywkowych. Najmłodszy to 26 letni Carlitos, reszta starsza. Zejdź na ziemię. Perspektywiczny i młody Hiszpan to nie nasz poziom finansowy jak i żadnego polskiego klubu!

Super.
Dlatego napisałem: Choćby w III lidze hiszpańskiej.
Równie dobrze może być w II francuskiej, I chorwackiej czy albańskiej....

Teza jest taka, że Junco może kogoś takiego znaleźć.
I obstawiam dolary przeciwko orzechom, że szuka.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 21.10.2017, 15:24
wiertar napisał(a):Wyświetl post
Misiu... Nie chodzi mi o to że 25-26 lat to młodzi perspektywie Tuczno, bo wiadomo że nie, ale o to że się mijasz z prawdą pisząc że Carlitos jest najmłodszy...

25-29 do wiek w którym piłkarz już ma być ukształtowany i brakować mu jedynie może wielkiego doświadczenia., To wiek w którym można na nim zarobić spore pieniądze i miejmy nadzieję tak bedzie

? błąd 1 roku jest nieistotny w tej dyskusji - chyba że chcesz bić pianę o nieistotne detale.

Młody zdolny - ma dla mnie jednoznaczne znaczenie i napisałem jak to rozumiem wcześniej (max 21 lat). Jeśli inaczej zdefiniujemy MŁODY - tj piłkarz na którym możemy zarobić jak to piszesz - to tak - takich 29 letnich MŁODYCH możemy całymi kontenerami zwozić z Iberii z niższych lig. Ale przypuszczam że FraMataowi nie o takich MŁODYCH chodziło.

Mnie szkoda czasu na bicie piany
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 21.10.2017, 16:25
Ale ja nie napisałem że 26 latek jest młody.... Chyba nie zrozumiałeś.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 23.10.2017, 09:24
czemu taki mały hejt na te kurve wczoraj ?
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 23.10.2017, 11:37
Mirek Szymkowiak wrócił do C+ jako ekspert do Ligi Plus Extra.
Z ciekawostek co u niego to ponoć miał zalane mieszkanie. Oj to na pewno sprawka kibiców sąsiadki...
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 23.10.2017, 17:29
Mam nadzieję,że będzie dłużej niż tylko na chwilę.Natomiast Jacek sprzątaczka Bednarz został dyrektorem sportowym Piasta Gliwice.Skorża dostał jeszcze jedną szanse w Pogoni za to poleciał Paolo Terziotti
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 23.10.2017 o godz. 19:19.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 23.10.2017, 18:22
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję,że będzie dłużej niż tylko na chwilę.Natomiast Jacek sprzątaczka Bednarz został dyrektorem sportowym Piasta Gliwice.Skorża dostał jeszcze jedną szanse w Pogoni poleciał za to poleciał Paolo Terziotti
1) odnośnie do Bednarza - niesamowite, jak ten człowiek potrafi się ustawić. Ekstraklasa S.A. powinna natomiast zastanowić się nad wpisywaniem do kontraktów swojej kadry kierowniczej postanowień o zakazie konkurencji. To patologia, że facet, który dwa miesiące wcześniej nadzorował Piasta teraz w nim pracuje;
2) odnośnie do Skorży - taki mecz ostatniej szansy to mydlenie oczu; Skorża jest już skreślony, po prostu szukają kogoś nowego. Nie rozumiem, po co Skorża wszędzie ciąga za sobą tego Włocha;
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 23.10.2017, 19:27
czaro Może w umowie ma wpisane co innego a robi co innego np: wpisali mu,że jest sprzątaczką i ma sprzątać kible a faktycznie ogłosili,że jest dyrektorem sportowym
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 23.10.2017, 21:53
Ale to by nic nie zmieniało, bo takie zakazy/zobowiązania dotyczą określonej działalności (działania, wykonywania pewnych funkcji), a nie zajmowania stanowisk o określonej nazwie. Ale jak już jesteśmy przy żartach, to Jacek - zdaje się - nigdy nie wstydził się pracy u podstaw. Z kibicami chciał walczyć jak ze stajnią Augiasza, a skończyło się na tym, że robił sobie zdjęcia z myjką przy graffiti "łysy ....".
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 26.10.2017, 20:29
Nasz modniś, Guerrier, w C+ opowiadał rzekomo o miłości do Legii. Ma ktoś jakiś materiał do tego wywiadu?
Odpowiedz cytując
sedonh
Banita

Od: 03.2015

Stary 26.10.2017, 20:38
wolfu napisał(a):Wyświetl post
Nasz modniś, Guerrier, w C+ opowiadał rzekomo o miłości do Legii. Ma ktoś jakiś materiał do tego wywiadu?
uuuu będą ciche dni w domu
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 26.10.2017, 21:31
Nie wiem jakich wypowiedzi oczekujecie od gościa który robil sobie zdjęcia z penisem i koszulka Wisły.
Odpowiedz cytując
szorstki
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.10.2017, 10:12
Nie mam ale oglądałem to "Jeden na jeden" w nc+. Dziki Donald mało się nie zesikał z tej miłości. W streszczeniu jego murzyńskie pi....nie to była nowa wersja "kocham waś wsistkich". Kocham Wisłe, ale kocham też Legię. Kocham Wisłę ale Wisła nie da mi przecież tego co Legia. Bo najbardziej kocham szmal dlatego gram gdzieś na końcu świata. Więc kocham Wisłę i Smudę bo mnie wyrwali z mojego dzikiego kraju ale kocham też Legię bo mi może da więcej kasy. I kocham was wszystkich.

Tak to w skrócie mniej więcej wyglądało.
Kibic z sektora A wizytówką klubu
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 27.10.2017, 11:30
Przecież wystarczyło popatrzeć jak on wchodzi po schodach żeby ocenić, że inteligencją to nie grzeszy. Dajcie już Mokebe spokój
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 27.10.2017, 12:33
A craxy nie kocha ?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 27.10.2017, 13:01
https://twitter.com/kowalcwks/status/923631793542238209 Murzynek Babo w Afryce mieszka ...
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 27.10.2017, 14:11
arth_ur napisał(a):Wyświetl post
https://twitter.com/kowalcwks/status/923631793542238209 Murzynek Babo w Afryce mieszka ...
Donald bedzie kochal kazdego kto da mu leasing ....
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 27.10.2017, 15:08
100 lat Iliev
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 27.10.2017, 15:30
@Arkadiusz.Czerepach
Jeżeli sędzia nie ma dogłębnej znajomości przepisów o spalonym, nie rozróżnia sformułowań,. o których Stempniewski nie raz mówi w L+E - pozycja spalona a spalony, to może niech zacznie składać klocki Lego, albo wraca na pastwiska do B Klasy - tam będzie wiedział - których kibiców więcej wokół boiska, dla tych trzeba sędziować......
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów