|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Myślisz ,że ile krzynie ? spokojnie mógłby tu wrócić i stać było by go na nas pewnie pójdzie dalej
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dajcie spokój, tym Guzmicsem. On razem z Ivanem to był by babol za babolem. Kasa misiu i tyle.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co widzę Llonch ma 25 Imaz też 26 więc nieprzesadzaj
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
25 czy 26 to nie są MŁODZI PERSPEKTYWICZNI. To są już stare konie do gry. Nie o takich starych pisałem.
Młody perspektywiczny to chłopak max 21 lata z jakimiś epizodem w młodzieżówce (skoro perspektywiczny). Tacy do nas trafią? Wybiorą inne lepsze kluby hiszpańskie, a nie zapomnianą Polskę. Ani Llonch ani Carlitos nie podpada pod kategorię MŁODY PERSPEKTYWICZNY. Raczej pod kategorię ZAPOMNIANY w niższych ligach hiszpańskich, dla którego gra w Polsce to szansa na wybicie się i zarobienie większych pieniędzy potem gdzieś w Turcji itd. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
My możemy wybierać piłkarzy z niższych lig hiszpańskich starszych, po przejściach których kariera przyhamowała i którzy w związku z tym są chętni do podróż na kraj świata futbolowego do Polski żeby wrócić do żywych. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Na dzień dzisiejszy poza Arkiem mamy w kadrze ludzi którzy mogą zagrać na środku obrony: Gonzalez, Arsenić, Velez. Nie jest źle.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
25-29 do wiek w którym piłkarz już ma być ukształtowany i brakować mu jedynie może wielkiego doświadczenia., To wiek w którym można na nim zarobić spore pieniądze i miejmy nadzieję tak bedzie ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Dlatego napisałem: Choćby w III lidze hiszpańskiej. Równie dobrze może być w II francuskiej, I chorwackiej czy albańskiej.... Teza jest taka, że Junco może kogoś takiego znaleźć. I obstawiam dolary przeciwko orzechom, że szuka. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Młody zdolny - ma dla mnie jednoznaczne znaczenie i napisałem jak to rozumiem wcześniej (max 21 lat). Jeśli inaczej zdefiniujemy MŁODY - tj piłkarz na którym możemy zarobić jak to piszesz - to tak - takich 29 letnich MŁODYCH możemy całymi kontenerami zwozić z Iberii z niższych lig. Ale przypuszczam że FraMataowi nie o takich MŁODYCH chodziło. Mnie szkoda czasu na bicie piany ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale ja nie napisałem że 26 latek jest młody.... Chyba nie zrozumiałeś.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
czemu taki mały hejt na te kurve wczoraj ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Mirek Szymkowiak wrócił do C+ jako ekspert do Ligi Plus Extra.
Z ciekawostek co u niego to ponoć miał zalane mieszkanie. Oj to na pewno sprawka kibiców sąsiadki... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję,że będzie dłużej niż tylko na chwilę.Natomiast Jacek sprzątaczka Bednarz został dyrektorem sportowym Piasta Gliwice.Skorża dostał jeszcze jedną szanse w Pogoni za to poleciał Paolo Terziotti
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 23.10.2017 o godz. 19:19.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
2) odnośnie do Skorży - taki mecz ostatniej szansy to mydlenie oczu; Skorża jest już skreślony, po prostu szukają kogoś nowego. Nie rozumiem, po co Skorża wszędzie ciąga za sobą tego Włocha; ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czaro Może w umowie ma wpisane co innego a robi co innego np: wpisali mu,że jest sprzątaczką i ma sprzątać kible a faktycznie ogłosili,że jest dyrektorem sportowym
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ale to by nic nie zmieniało, bo takie zakazy/zobowiązania dotyczą określonej działalności (działania, wykonywania pewnych funkcji), a nie zajmowania stanowisk o określonej nazwie. Ale jak już jesteśmy przy żartach, to Jacek - zdaje się - nigdy nie wstydził się pracy u podstaw. Z kibicami chciał walczyć jak ze stajnią Augiasza, a skończyło się na tym, że robił sobie zdjęcia z myjką przy graffiti "łysy ....".
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Nasz modniś, Guerrier, w C+ opowiadał rzekomo o miłości do Legii. Ma ktoś jakiś materiał do tego wywiadu?
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie wiem jakich wypowiedzi oczekujecie od gościa który robil sobie zdjęcia z penisem i koszulka Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Tak to w skrócie mniej więcej wyglądało. ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Przecież wystarczyło popatrzeć jak on wchodzi po schodach żeby ocenić, że inteligencją to nie grzeszy. Dajcie już Mokebe spokój
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A craxy nie kocha ?
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
100 lat Iliev
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
@Arkadiusz.Czerepach
Jeżeli sędzia nie ma dogłębnej znajomości przepisów o spalonym, nie rozróżnia sformułowań,. o których Stempniewski nie raz mówi w L+E - pozycja spalona a spalony, to może niech zacznie składać klocki Lego, albo wraca na pastwiska do B Klasy - tam będzie wiedział - których kibiców więcej wokół boiska, dla tych trzeba sędziować...... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|