The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2017, 14:31
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Dyrektor Wisły Kraków: chcemy znów grać w europejskich pucharach z Barcelon:
http://sport.tvp.pl/34231081/dyrekto...ch-z-barcelona
Czy to oznacza, że mamy oceniać grę Wisły mając na uwadze lokaty 1-3 w lidze, czy raczej cieszyć się z remisu z Niecieczą? Pytam, bo na forum istnieje spory rozdźwięk pomiędzy oczekiwaniami użytkowników.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 03.10.2017, 15:42
Cytat:
– Boicie się utraty Carlitosa?
– Nie zamierzam tego ukrywać: zainteresowanie nim jest spore. Otrzymałem już kilka zapytań z klubów zagranicznych. Drużyn z Ekstraklasy nie stać, by go odkupić. Mam dużą satysfakcję, że to udany transfer. Niewielu wiedziało, kim on jest.
Przynajmniej tyle, żadnego rozdawania za półdarmo. Licze, że wiosne zagra jeszcze u nas, a potem powyżej miliona euro powinno wpaść. Oczywiście przy założeniu, że utrzyma formę.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 03.10.2017, 16:07
Cytat:
Czy to oznacza, że mamy oceniać grę Wisły mając na uwadze lokaty 1-3 w lidze, czy raczej cieszyć się z remisu z Niecieczą? Pytam, bo na forum istnieje spory rozdźwięk pomiędzy oczekiwaniami użytkowników.
Jesteśmy wielkim klubem, ostatnie 6 lat było bardzo trudnym czasem, ale myślę że powoli wychodzimy na prostą.
Mam wrażenie, że z każdym miesiącem jest stabilniej. Niech słowa Sadloka będą najlepszym świadectwem. Ostatnio powiedział, że jest bardzo zadowolony z faktu że ma na koncie już 100 meczów w barwach takiego klubu jak Wisła Kraków i ma nadzieję że będzie mu tu dalej grać i powiększać ten dorobek.
Manuel Junco to najlepsza osoba która mogła nam się trafić na stanowisku dyrektora sportowego.
Oczywiście nie zawsze będzie zaliczał takie strzały życia jak z Carlitosem, Wojtkowskim, Velezem, Llonchem czy Arsenicem. Czasem przyjdzie mu trafić kulą w płot i sprowadzić takiego Valencie, czy Hugo.

Ja osobiście jednak wierzę, że to wszystko zmierza ku dobremu, dlatego kupuję bilety i staram się wspierać klub najczęściej jak to możliwe.
Kibica Wisły charakteryzuje też to, że jest mega wymagający i niech tak pozostanie...
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 03.10.2017, 17:33
Przecież Junco walkę o tytuł warunkuje i raczej nie mówi, że już teraz i na gwałt - spokojnie wszystko w swoim czasie
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Stary 03.10.2017, 18:18
Mnie się bardzo podoba to racjonalne i stonowane podejście Manuela do całej sytuacji w i wokół Wisły. Super.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Stary 03.10.2017, 18:23
krzaq12: Z tymi strzałami życia w postaci Wojtkowskiego Veleza, Lloncha czy Arsenicia to ja bym poczekał. Po tych kilku meczach to naprawde nie można wiele powiedzieć. Llonch jest w miarę dobrym (jak na ekstraklasowe warunki) ale żeby to był strzał życia ? bez przesady.

Dla mnie miarą tego o co walczymy, będzie to czy Zatrzymamy Sadloka. to powinien być priorytet. Bez niego nasza gra będzie wyglądać jeszcze gorzej niż bez Brleka.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 03.10.2017, 19:03
ale to nie jest kwestia umiejetnosci Junco , przeciez Maćkowi sie kończy kotrakt, tutaj to jest kwestia wyłącznie tego czy stać nas żeby zaproponować mu pensje porównywalną z konkurencyjnymi klubami, tutaj jest pole popisu dla księgowej nie dla dyr.sp.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.10.2017, 20:41
Menadżer lub sam zawodnikiem negocjuje umowę z osobą odpowiedzialną za transfery czyli Junco.Dostaje określony budżet i musi to jakoś wykorzystać przy zgodzie zarządu
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
pomeran
Senior Member

Stary 03.10.2017, 23:22
Czepiasz się Czerepachu wszystkich, że odpisują nie na temat a sam robisz dokładnie to samo..
w którym miejscu w powyższym poście napisałem, że przedłużenie kontraktu zależy od umiejętności Junco ?

"Miarą tego o co walczymy.." -jako klub.

Ale paradoksalnie dobrze, iż wywołałeś tego co może, a czego nie Manuel Junco w tej sprawie. Może nie ściągać miliona hiszpanów i zawsze o te pare euro więcej będzie dla Maćka. Na kim jak nie na nim mamy budować tą nową Wisłę ? Już bez Głowackiego, Brożka, Boguskiego..
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 04.10.2017, 00:19
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Przecież Junco walkę o tytuł warunkuje i raczej nie mówi, że już teraz i na gwałt - spokojnie wszystko w swoim czasie
To prawda, że warunkuje. Z drugiej strony takie słowa mają moc sprawczą. Jeżeli były członek zarządu i menedżer klubu mówi, że jego ambicją jest grać w pucharach i że już o tym myśli, to siłą rzeczy pobudza wyobraźnię i oczekiwania kibiców.

Oczywiście to nic nie zmienia w kontekście pozycji Wisły czy celów na ten sezon. Wymaganie od drużyny czegoś więcej niż pierwsza 8 byłoby niepoważne. Bardziej miałem na myśli to, że wmawianie sobie na siłę pozycji pariasa (zwłaszcza w Ekstraklasie) jest równie niepotrzebne.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 04.10.2017, 09:31
pomeran napisał(a):Wyświetl post
Czepiasz się Czerepachu wszystkich, że odpisują nie na temat a sam robisz dokładnie to samo..
w którym miejscu w powyższym poście napisałem, że przedłużenie kontraktu zależy od umiejętności Junco ?

"Miarą tego o co walczymy.." -jako klub.

Ale paradoksalnie dobrze, iż wywołałeś tego co może, a czego nie Manuel Junco w tej sprawie. Może nie ściągać miliona hiszpanów i zawsze o te pare euro więcej będzie dla Maćka. Na kim jak nie na nim mamy budować tą nową Wisłę ? Już bez Głowackiego, Brożka, Boguskiego..

wypada mi się tylko zgodzić , aczkolwiek nie do końca

z Hiszpanów już dzisiaj moge stwierdzić że wypalili: Gonzales, LLonch, Velez i Carlitos

na potrzeby dalszej dyskusji uznajmy za niewypał : Perez, Imaz, Cuesta

oczywiście wysokości ich zarobków to są spekulacje , ale zakładamy że zarabiają mało
zakładamy też że z ich pensji łącznie starczyłoby na godną wypłate dla Sadloka (tzn, to Twoje założenie inaczej Twój post nie miałby sensu)

(tu rodzi się pytanie do zarządu czy chcemy wracać do polityki kominów płacowych i jak wpłynęłoby na szatnie że wszyscy mają kontrakty budżetowe a Maciek gwiazdorski?)

niewiadomych jest więcej: czy wypłaty samej nietrafionej trójki wystarczyłyby na Maćka ?
całej hiszpańskiej siódemki pewnie tak , ale czy faktycznie zamieniłbyś Ivala,Pola, Frana i Carlosa na jednego Maćka ?

reasumując rację masz jedynie w tym że poprzez zatrudnienie tych piłkarzy ograniczył budżet na ewentulne nowe konrakty

ale juz z tym że to błąd moim zdaniem racji nie masz, co chyba powyżej wykazałem
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.10.2017, 09:40
Cytat:
niewiadomych jest więcej: czy wypłaty samej nietrafionej trójki wystarczyłyby na Maćka ?
To ile ty mu chcesz dać 100 tys zł ?!?! Sadlok pewnie kasuje ok 40-50 tys miesięcznie

Cytat:
CZAS potrzeba czasu zrozum to w końcu jak wypalą to będziesz ich nosić na rękach
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 04.10.2017, 10:21
ja to rozumiem, natomiast Ty jak zwykle nie...

wiesz co to jest założenie na potrzeby dyskusji ?

nijak się ma do mojego prywatnego zdania...
Odpowiedz cytując
wester
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 04.10.2017, 15:36
Strzelam że Pani Marzenie pomaga tam wiele osób związanych ze środowiskiem fanów czy dzialaczy TSu. Jak na ten moment wnioskuje, że współpraca na liniach decyzyjnych układa się dobrze, a nawet jeśli dochodzi do jakiś sporów to nie wychodzą one na zewnątrz do otoczenia. Największym zagrożeniem dla obecnej Wisly byłoby jeśli gdzieś tam na górze zaczynałby pojawiać się koncepcje typu" Ten Junco jednak źle robi. po co nam sami obcokrajcowy, ta hiszapnska Wisla nie ma sensu, lepiej postawić na naszych młodych Polaków. "

Tego typu skrajna huśtawka mogłaby być bardzo niebezpieczna dla całego projektu powrotu Wisly na szczyt. Została obrana taka droga i nie wolno teraz zawracać ani poddać się jakimś rewolucyjnym koncepcja które mogą komuś przychodzić do głowy. Jeśli nie wszystko będzie współgrać, jeśli wyniki będą niezadowalające to Wisla wcale nie będzie potrzebować rewolucji tylko ewolucji.
Ostatnio edytowane przez wester : 04.10.2017 o godz. 15:38.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 04.10.2017, 18:39
Tendencja powrotu do "polskiej" Wisły wróci wraz z rozwojem akademii i zawodników z roczników 2000, 2001 i później. Sam to Junco przyznał. Ze starszych roczników ciężko korzystać i trudno mu się zresztą dziwić.
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 04.10.2017, 19:59
Cytat:
krzaq12: Z tymi strzałami życia w postaci Wojtkowskiego Veleza, Lloncha czy Arsenicia to ja bym poczekał. Po tych kilku meczach to naprawde nie można wiele powiedzieć. Llonch jest w miarę dobrym (jak na ekstraklasowe warunki) ale żeby to był strzał życia ? bez przesady.

Dla mnie miarą tego o co walczymy, będzie to czy Zatrzymamy Sadloka. to powinien być priorytet. Bez niego nasza gra będzie wyglądać jeszcze gorzej niż bez Brleka.
Oczywiście Llonch to może rzeczywiście nie jest strzałem życia, ale podejrzewam że solidnym zawodnikiem jak na to skąd go wyciągnęliśmy.
Wojtkowski jak sam mówił miał konkretne oferty z kilku innych klubów e-klasy (Górnik, Pogoń i Legia) i sam przyznał że wizja i nowy projekt Wisły go przekonał.
Velez dla mnie bardzo solidne wzmocnienie. Twardziel, który w żadnym z meczów w których zagrał nie zawiódł.
Natomiast osobiście uważam, iż Carlitos i Arsenić to strzały życia. Oczywiście wg mnie. Przyszli za darmo, odejdą za kilka mln euro.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 04.10.2017, 20:05
Carlitos to już ma 27 lat tak więc z tymi milionami bym się nie rozpędzał.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 04.10.2017, 20:16
to jeszcze z 6-7 lat grania , z czego 3-4 w tzw. najlepszym wieku
aczkolwiek oczywiście racja, nie stanowi to wartości dodanej do ceny z powodu "perspektywicznosci"
Odpowiedz cytując
pomeran
Senior Member

Stary 04.10.2017, 22:00
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
wypada mi się tylko zgodzić , aczkolwiek nie do końca

z Hiszpanów już dzisiaj moge stwierdzić że wypalili: Gonzales, LLonch, Velez i Carlitos

oczywiście wysokości ich zarobków to są spekulacje , ale zakładamy że zarabiają mało
zakładamy też że z ich pensji łącznie starczyłoby na godną wypłate dla Sadloka (tzn, to Twoje założenie inaczej Twój post nie miałby sensu)

(tu rodzi się pytanie do zarządu czy chcemy wracać do polityki kominów płacowych i jak wpłynęłoby na szatnie że wszyscy mają kontrakty budżetowe a Maciek gwiazdorski?)

całej hiszpańskiej siódemki pewnie tak , ale czy faktycznie zamieniłbyś Ivala,Pola, Frana i Carlosa na jednego Maćka ?

reasumując rację masz jedynie w tym że poprzez zatrudnienie tych piłkarzy ograniczył budżet na ewentulne nowe konrakty

ale juz z tym że to błąd moim zdaniem racji nie masz, co chyba powyżej wykazałem
Velez zagrał dotychczas tylko w kilku spotkaniach. Sam czekam na jego powrót ale niech utrzyma tą formę chociaż
przez rundę. Gonzalez jak dla mnie gra niczym Guzmics pod koniec pobytu w Krakowie.. Popełnia w kazdym meczu conajmniej jeden błąd, który stwarza przeciwnikowi 100 % szansę. Jego początki były ok ale ten rok jest tragiczny. Poza truskawką na torcie w postaci jego crossow. Wyrobił sobie dobrą markę na wiosnę i jedzie na opinii. Jest zdecydowanie najsłabszy w formacji obronnej.
To jest czcze Gadanie czy bym wolał czy nie. Jesli do tej pory nie przedłużyli to znaczy, ze moze byc o to ciezko, a szkoda. Bo to powinien byc ten fundament na przyszły sezon. Sadlok, Bartosz i Wojtkowski. Hiszpanie tylko jako nadbudowa. W tym sezonie mamy wyższy budzet płacowy niz w roku poprzednim.. A biorąc pod uwage to ile kontraktów konczy sie w czerwcu- nie jest najszczęśliwszym rozwiązaniem. Bo sami sobie ograniczamy finansowo pole manewru. Tak, wolałbym nowy gwiazdorski kontrakt zamiast Ze Manuela, (przy klauzuli opiewającej na 700 tys Euro jasnym jest, ze nie mieliśmy zamiaru go wykupić), Imaza, Pereza czy Cuesty. Gość ktory mecz w mecz jest regularnie jednym z lepszych na to zasługuje. A ze moge sobie tylko woleć.. To juz inna kwestia. W Legii naściągali najemników i zbierają tego plony.
Odpowiedz cytując
tas de fleia
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 05.10.2017, 10:17
Zatrzymanie Sadloka faktycznie jest ważne. Ktoś tu pisał, że zespól trzeba tworzyć wokół Polaków. Co do zasady to też mam takie zdanie na ten temat. Obawiam się tylko jednego - generalizując, wydaje mi się, że podejście piłkarzy w dzisiejszych czasach mocno się zmieniło i ciężko będzie nam o nowych Głowackich, Baszczyńskich, Brożków czy Małeckich. Patrząc co się dzieje, niestety dzisiaj piłkarzom bliżej do naszego do niedawna ulubionego przez większość pseudowiślaka, który odwiedzi nas już niedługo ze swoją nowa miłością. I teraz nasuwa się wątpliwość czy budowa drużyny na takich zmanierowanych i mącących "swoich" piłkarzach to coś o co jest sens aż tak walczyć? Przecież w obliczu kłopotów w klubie do prasy nie biegali ci zagraniczni najemnicy tylko właśnie nasz wychowanek, który tylko odpowiadał jak ktoś go zapytał. Oczywiście nie twierdzę, że każdy piłkarz ma tak nierówno po kopułą, ale ten przykład też pokazuje na podejście tych zaangażowanych wychowanków. Także podsumowując to cieszmy się póki dane nam oglądać Arka, Pawła czy Rafała bo nie wiadomo czy i kiedy doczekamy takich następców. Ale faktem jest, że Maciek to absolutnie kluczowy piłkarz i lewego obrońcy na takim poziomie w Polsce to nie znajdziemy na pewno i warto byłoby go zatrzymać.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 05.10.2017, 12:09
Sadlok w przyszłym sezonie skończy 29 lat i będzie chciał dobry kontrakt - tzn wysoko płatny + conajmniej 3-letni. O ile z długością kontraktu nie będzie specjalnych problemów, to problem będzie z wysokością kontraktu.
Z jednej strony jestem przekonany, że Głowa gra naprawdę już ostatni sezon w WIśle, więc schodzimy z jego uposażenia + to co ma aktualnie Maciek - może dać sumę, która zadowoli jego i klub. Problem może być w Legii, która może rzucić każdą kwotę, a Sadlok podpisać nowy kontrakt może już w styczniu, dlatego klub powinien teraz zacząć rozmowy w tej sprawie, aby nie dać się zaskoczyć. Wierzę, że Zarząd klubu zdaje sobie z tego sprawę i podejmuje lub w najbliższym czasie podejmie działania zmierzające do przedłużenia kontraktu i podwyżki dla Sadloka, bo inaczej będziemy w głębokiej d.... jeśli chodzi o Maćka...
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 05.10.2017, 12:19
Szanuje Maćka za jego postawę na boisku, w każdym meczu jest bardzo aktywny, daje wiele możliwości w ofensywie, top ekstraklasy, zawodnik niewątpliwie ocierający się o powołanie do kadry. Nie mniej, skoro nie walczymy o MP oraz nie mamy mega ciśnienia na puchary, a on sam chciałby na prawdę sporą podwyżkę to powinniśmy go sprzedać. Część kasy z transferu przeznaczyć na młodego z perspektywą.
Odpowiedz cytując
pomeran
Senior Member

Stary 05.10.2017, 14:54
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Szanuje Maćka za jego postawę na boisku, w każdym meczu jest bardzo aktywny, daje wiele możliwości w ofensywie, top ekstraklasy, zawodnik niewątpliwie ocierający się o powołanie do kadry. Nie mniej, skoro nie walczymy o MP oraz nie mamy mega ciśnienia na puchary, a on sam chciałby na prawdę sporą podwyżkę to powinniśmy go sprzedać. Część kasy z transferu przeznaczyć na młodego z perspektywą.
Kontrakt dobiega końca czerwiec 2018, wiec zadnych godnych pieniędzy Wisła nie otrzyma. Z kontraktu schodzi przede wszystkim postcupialowy Ondraszek. Do tego Brożek i niestety Głowacki. Kwestia tego czy w ogole bedzie chęć ze strony Sadloka. Zobaczymy na ile Junco potrafi byc przekonujący. Za rok bedzie trzeci sezon pod Ts, więc powoli, powoli powinna sie klarować kadra mająca walczyć o cos wiecej. Przynajmniej wg slow Manuela.
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 18.10.2017, 15:58
Postanowiłem odnieść się w tekście do krytyki Romana Kołtonia, Bożydara Iwanowa i Tomasza Hajto w ostatnim Cafe:

https://twitter.com/watch_esa/status/920318890772717568

Skrytykowali pracę Manuela Junco, czego nie mogłem zaakceptować.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 18.10.2017, 17:14

Gratki, ale czy ci idioci to zrozumieją ...
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Stary 18.10.2017, 18:17
Kocur napisał(a):Wyświetl post

Gratki, ale czy ci idioci to zrozumieją ...
Niestety ani jeden z Panów nie odpowiedział mi na Twitterze, cóż, szkoda.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 18.10.2017, 18:31
Kołtoń coś bełkotał na tt, że zaproponuje prowadzącemu zaproszenie Kiko i Junco do CF. Prawdopodobne jak śnieg w lipcu.

Powiem tak, że choć słyszałem już wiele głupot i bredni na temat naszej sytuacji, to trio Ivanov, Hajto i Kołtoń pobiło wszelkie szczyty hipokryzmu. Wtórował im Kryszałowicz, który zdaje się nie pamiętać, że Junco był w klubie gdy on grał w Wiśle.
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 18.10.2017, 18:48
X-Ray, wyrazy szacunku za Twój tekst.

Wisła jest aktualnie klubem kontrkulturowym - w tym sensie, że jest zarządzana wedle modelu innego niż dominujący w polskich ligach. Hajto, Kołtoń, Iwanow nie zaatakowali Wisły dla sportu albo z frustracji osiągnięciami Legii (oby królowała nam wiecznie) - przez nich przemówiła obawa, że projekt Junco się powiedzie. Jeśli naszej drużynie uda się systematycznie osiągać sukces sportowy (awans do pucharów), to kolejni właściciele zaczną poszukiwać dyrektorów sportowych w typie naszego Manuela i zagrożone staną się interesy całego środowiska polskiej piłki: przepłacanych kopaczy, działaczy (wśród których przeważa typ Kręciny, a nie Sarapaty), menedżerów i wszystkich łowiących swoje rybki w tej mętnej wodzie.
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Stary 18.10.2017, 19:18
crux.a napisał(a):Wyświetl post
Wisła jest aktualnie klubem kontrkulturowym - w tym sensie, że jest zarządzana wedle modelu innego niż dominujący w polskich ligach. Hajto, Kołtoń, Iwanow nie zaatakowali Wisły dla sportu albo z frustracji osiągnięciami Legii (oby królowała nam wiecznie) - przez nich przemówiła obawa, że projekt Junco się powiedzie. Jeśli naszej drużynie uda się systematycznie osiągać sukces sportowy (awans do pucharów), to kolejni właściciele zaczną poszukiwać dyrektorów sportowych w typie naszego Manuela i zagrożone staną się interesy całego środowiska polskiej piłki: przepłacanych kopaczy, działaczy (wśród których przeważa typ Kręciny, a nie Sarapaty), menedżerów i wszystkich łowiących swoje rybki w tej mętnej wodzie.
Bardzo ciekawe spojrzenie, faktycznie, coś w tym może być.

Czuje się doceniony.
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 18.10.2017 o godz. 20:50.

Cytat:
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.10.2017, 19:21
https://pbs.twimg.com/media/DMNgfD0X0AAZ8Il.jpg:large

Profesjonalny dziennikarz,powinien mimo swoich sympatii klubowych zachować obiektywizm. Odnoszę wrażenie,że od lat Wisła jest traktowana z mniejszą sympatią w ogólnopolskich mediach od innych klubów,nie tylko Legii. Wypowiedzi Hajty nawet nie warto komentować,bo to ćwierć inteligent,który poczuł się mocny robiąc z siebie błazna przy komentowaniu reprezentacji.
Miejmy nadzieję,że nowi Wiślacy poczują rangę meczu i pokażą tym pajacom jacy są "fatalni" .
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów