The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2017, 09:07
Jutro pewnie powalczymy z Koroną jak równy z równym, bo do składu powróci Carlitos, Małecki, Głowacki... niestety remis, albo DAJ BOŻE wygrana zamarzą obraz nędzy i rozpaczy... Po prostu na ten zespół nie da się patrzeć, to jest męczarnia dla oka kibiców i podejrzewam dla samych zawodników brać w tym udział... W meczu w Kielcach przecież było widać, że piłkarze nie wiedzą co mają robić na boisku, biegali jak dzieci we mgle. I mimo, że przez 90! minut grali w przewadze to oddali 3! celne strzały! masakracja!
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.09.2017, 09:31
daniel123 napisał(a):Wyświetl post
myślałem ze jak wejdę dzisiaj na internet to przeczytam " Kiko Ramirez nie jest już trenerem Wisły Kraków , tymczasowo zespól prowadził będzie Radosław sobolewski" a tu nadal kelner trenerem
To może nie myśl, bo Ci to ewidentnie słabo idzie Taki mały Cupiałek, tylko głupszy i bez kasy

Wątpię żeby Kiko miał jakiekolwiek problemy z powodu tego meczu tak szczerze mówiąc. Na szczęście wszystko wskazuje że zarządzają nami ludzie kompetentni i z planami sięgającymi dalej niż najbliższy mecz.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.09.2017 o godz. 09:39.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 22.09.2017, 09:39
Tylko zwycięstwo i to nie po bramce zdobytej w 90 minucie tylko wysokie....
W składzie najlepiej gdyby w miejsce Ze Manuela czy Imaza - dla których powinno się znaleźć miejsce na trybunach, znaleźli się w środku Velez do spółki z Bashą, na lewym Małecki, na prawym Wojtkowski (o ile będzie miał siły) z przodu obok Carlitosa Brożek, który zebrął od kibiców zjeby w środę, chociaż akurat tych, którzy powinni dostać zjeby było więcej....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
PlayLikeAPro
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 22.09.2017, 09:45
Tabela bez Carlitosa, Kiko OUT!!!

A tak na serio to moim zdaniem najbliższe 5 męczy, może okazać się dużo lepszymi spotkaniami w naszym wykonaniu niż poprzednie. Powoli klaruje nam się środek pola z Bashą i Perezem, a i Wojtkowski puka do pierwszej 11. Dodatkowo duet Banialuka z Carlitosem i jakoś to powinno wyglądać. Gorzej chyba być nie może.

Kiko do swojej taktyki powinien w takich przypadkach, jak z Koroną, dodać próby strzałów z daleka. Jak przeciwnik stawiał autobus na 20 metrze to Basha spokojnie mógł podciągnąć pod 25 i ładować, licząc na rykoszet bądź dobitkę. Trzeba pomóc szczęściu.

Licze na 6 pkt w pięciu meczach a później na wygraną z sandecją. Będę uradowany z 25 punktów po rundzie.
Powód: obrazek
Ostatnio edytowane przez PlayLikeAPro : 22.09.2017 o godz. 10:23.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 22.09.2017, 10:04

jak widać obrona Kiko na tym forum to niebezpieczna sprawa
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.09.2017, 10:12
obrona lepsza niż w "taktyce" Kiko
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 22.09.2017, 10:22
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Tylko zwycięstwo i to nie po bramce zdobytej w 90 minucie tylko wysokie....
W składzie najlepiej gdyby w miejsce Ze Manuela czy Imaza - dla których powinno się znaleźć miejsce na trybunach, znaleźli się w środku Velez do spółki z Bashą, na lewym Małecki, na prawym Wojtkowski (o ile będzie miał siły) z przodu obok Carlitosa Brożek, który zebrął od kibiców zjeby w środę, chociaż akurat tych, którzy powinni dostać zjeby było więcej....
Zjebac jedna z legend klubu,goscia majacego 34 lata i chcacego pomoc Wisle w trudnych czasach,z na pewno niewygorowanym kontraktem,z Wisla w sercu,... To mozna zobaczyc tylko od gosci,ktorych Ty nazywasz "kibicami"...
You'll never know...
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 22.09.2017, 10:34
wyar napisał(a):Wyświetl post
Zjebac jedna z legend klubu,goscia majacego 34 lata i chcacego pomoc Wisle w trudnych czasach,z na pewno niewygorowanym kontraktem,z Wisla w sercu,... To mozna zobaczyc tylko od gosci,ktorych Ty nazywasz "kibicami"...
Ogólnie z szacunkiem do poszczególnych piłkarzy na forum jest słabo. Zamiast krytyki (nawet ostrej) coraz więcej obrażania personalnego poszczególnych piłkarzy... szkoda...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Stary 22.09.2017, 10:42
Trochę spokoju wszystkim życzę. Przy tylu zmianach kadrowych, niestety trener musi szukać optymalnego ustawienia. Niestety odbija się to na stratach punktów w lidze czy ostatnio na odpadnieciu z pucharu. Velez z miejsca pokazał że jest numerem 1 jeśli chodzi o defensywnego pomocnika to niestety wypadł przez kontuzje, Llonch dopiero wraca do formy po długiej przerwie, próbowany Basha pokazał że potrafi przeciąć podanie ale i wyprowadzić piłkę, zagrał z Zagłębiem i tez wypadł, teraz ostatnio wrócił i pokazał się dobrze. Kiko wiec wcale nie ma łatwego zadania. Gdy tylko środek zaczyna jakoś wyglądać to co chwile ktoś wypada. Jak jest to ważna pozycja nie musze nikogo przekonywać. Trener ma cały czas pod górkę z zestawieniem środka pomocy. Jeśli chodzi o defensywnego pomocnika to na dzień dzisiejszy jest Basha i Llonch, a dojdzie Velez. Gorzej z ofenstwnyn, Halilovic nie spełnia oczekiwań, może Wojtkowski albo Perez? Może Imaz?
Najlepiej żeby zagrać taka sama dwójką przez kilka meczów z rzędu, ale jak to zrobić skoro albo kontuzja albo któryś się nie sprawdzi, a w obwodzie są następni do sprawdzenia.
To samo jeśli chodzi o atak, pierwsze mecze Carlitos z Zdenkiem, który do dziś leczy kontuzje . Teraz jest Bałaniuk, plus kontuzjowany Kolar. Brożka nawet nie liczę.
Ja osobiście twardo teraz postawiłbym w tych meczach na parę Carlitos Bałaniuk. Inaczej się nie zgrają. I dopiero po takich na przykład 5 meczach powiemy czy to jest ta dwójka czy nie.
Wiem, że to oklepane ale potrzeba czasu aż wykrystalizuje się jakiś środek i atak na stałe.
Oby tylko strata do lidera w rundzie rewanżowej nie była zbyt duża. Po czuje, ze wtedy odpalimy.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 22.09.2017, 11:09
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post

jak widać obrona Kiko na tym forum to niebezpieczna sprawa
Chore.

Osobiście nie bronię Kiko, staram się tylko zwrócić uwagę, że nie ma możliwości jakiejkolwiek oceny wpływu jego pracy na to co prezentuje obecnie Wisła. Bo żeby można było rzetelnie oceniać, potrzebne są jasne kryteria i solidny punkt odniesienia. Na przykład, gdyby Wisła w tym samym składzie zdobyła Mistrzostwo Polski w poprzednim sezonie, zachwycając stylem gry, mielibyśmy świetny punkt odniesienia. W sytuacji, gdy drużyna jest właściwie nowa, zawodnicy anonimowi o nieznanych umiejętnościach, wyciąganie jakichkolwiek daleko idących wniosków jest popieprzone. To tak, jakby ktoś po przeczytaniu pierwszej książki w życiu starał ocenić czy pisarz jest świetnym czy też słabym autorem.
Odpowiedz cytując
RAPH
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 22.09.2017, 11:48
Don Donson napisał(a):Wyświetl post
Kiko Kiko Erotiko

Trenera nie ma co ruszać do końca sezonu - on przynajmniej z połową składu gada w tym samym języku.
Widzicie jakiegoś polaczka teraz, który miałby ogarnąć ten majdan?
Nie no spox Jasiu Urban zna hiszpański i jeszcze polski więc dotrze do większej liczby zawodników ;P
cięzko jest lekko żyć.........
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 22.09.2017, 12:27
Przypominam nieśmiało, co napisałem 12 września w temacie "IX kolejka Wisła Kraków - Piast Gliwice"

Cytat:
Szczerze - to wolałbym, żebyśmy teraz we wszystkich meczach, nawet kosztem straty punktów, testowali nowych graczy, wszelkie możliwe konfiguracje ich ustawień na boisku, po to, żeby od wiosny zacząć grać:
- ustalonym,
- sprawdzonym,
- żelaznym,
- optymalnym,
- skutecznym,
- wchodzącym na coraz wyższy poziom składem.

Potraktowanie najbliższych 3 miesięcy jako poszukiwanie takiego składu i budowanie nowego stylu opłaci się w dłuższej perspektywie, nawet jeśli zdobycze punktowe byłyby minimalne.
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...1&postcount=22

Podtrzymuję.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 22.09.2017, 12:38
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Przypominam nieśmiało, co napisałem 12 września w temacie "IX kolejka Wisła Kraków - Piast Gliwice"

http://www.wislakrakow.com/forum/sho...1&postcount=22

Podtrzymuję.
Można do tego tylko dodać, że jak na razie i tak wychodzimy tego, jakże trudnego okresu, obronną ręką.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 22.09.2017, 12:46
To dawanie kilku miesięcy czasu brzmiałoby zupełnie sensownie, gdyby nie jeden malutki detal. Podpisujemy z zawodnikami krótkie kontrakty i taka przebudowa, jak w tym okienku, to tak naprawdę nie jakiś wyjątkowy okres przejściowy, tylko raczej nowa norma, do której powinniśmy się przyzwyczaić i spodziewać w kolejnych oknach transferowych. Jeśli Kiko nie będzie w stanie opanować sytuacji w ciągu kilku najbliższych kolejek, to trzeba się poważnie zastanowić, czy to jest trener, który poradzi sobie w naszych realiach.
Odpowiedz cytując
Snow
Ave Wisła!

Od: 09.2003

Stary 22.09.2017, 12:56
jova napisał(a):Wyświetl post
To dawanie kilku miesięcy czasu brzmiałoby zupełnie sensownie, gdyby nie jeden malutki detal. Podpisujemy z zawodnikami krótkie kontrakty i taka przebudowa, jak w tym okienku, to tak naprawdę nie jakiś wyjątkowy okres przejściowy, tylko raczej nowa norma, do której powinniśmy się przyzwyczaić i spodziewać w kolejnych oknach transferowych. Jeśli Kiko nie będzie w stanie opanować sytuacji w ciągu kilku najbliższych kolejek, to trzeba się poważnie zastanowić, czy to jest trener, który poradzi sobie w naszych realiach.
Bez jaj z starszymi zawodnikami mamy podpisane 1+1, z młodszymi 2+2. W czym widzisz problem?
1+1 oznacza, że wystarcza wola klubu przedłużenia kontraktu i tyle.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Stary 22.09.2017, 13:05
Widzę problem w tym, że wielu z tych piłkarzy kopie się w czoło i możemy nie chcieć przedłużać ich umów. Sytuacja finansowa klubu nie jest też jakoś szczególnie stabilna i ktoś może uznać, że nie potrzebujemy tak szerokiej kadry grając tylko w lidze.
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 22.09.2017, 13:39
To lepiej według Ciebie podpisać z takim paralitykiem kontrakt np. 3+1 ? Żeby się później z nim bujać przez 3 lata ? Teraz przynajmniej odejdzie po roku i budżet będzie w normie. Jak wypali to porozmawiają o przedłużeniu. Sytuacja będzie o tyle prostsza, że tam z kąd przyszedł go nie chcieli więc wracać do czego miał nie będzie.

Uprzedzając Twoje stwierdzenie, że po co kupujemy w takim razie szroty i niepewnych gości odpowiedź jest jedna ---> $$$. Jak wypali to dobrze, jak nie to bez żalu żegnamy. Nie mamy pieniędzy aby kupować ukształtowanych zawodników w formie. Zrozum to.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 22.09.2017, 13:46
"Uważam jednak, iż nasza gra nie wyglądała źle, czego nie mogę powiedzieć o końcowym rezultacie."

Następny mitoman- wizjoner ala Robercik rowerzysta.

Weź facet ....a stań twardo na nogach. Nikt Cie od razu nie zwalnia, ale zacznij widzieć co się dzieje.
Z wiecznie zadartym nosem i .......enie pod publikę to daleko nie zajdziesz.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Stary 22.09.2017, 13:48
adam_09 napisał(a):
To lepiej według Ciebie podpisać z takim paralitykiem kontrakt np. 3+1 ?
Przecież ja ani nie skrytykowałem praktyki podpisywania krótkich kontraktów, ani nie pochwaliłem. W moim poście chodziło o podkreślenie, że w przyszłości też będziemy mieli dużo przetasowań w kadrze, że wymiana 5-10 piłkarzy to wcale nie musi być jednorazowa sytuacja. Taka polityka transferowa ma swoje wady i zalety, ale nie o tym jest ta rozmowa.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Stary 22.09.2017, 13:54
wolfy napisał(a):Wyświetl post
A "krytykuj" sobie do woli. Jeden kretyn więcej do chóru żałosnych ....euszy nie potrafiących przyjąć porażki z godnością. Chociaż IMHO to pod krytykę nie podchodzi.
Mamy piłkarzy po kontuzjach, którzy nie grali w klubach, grubo po trzydziestce i młokosów. Co trzy dni mogą teraz grać Sadlok, Buchalik, Cywka, może Małecki i Gonzalez.
Pisałem właśnie o Małeckim. I o Carlitosie. Żaden po 30 nie jest, ani nie jest młokosem.

W ciągu dziewięciu miesięcy pracy oceniałem prace Kiko pozytywnie. Nigdzie nie pisałem o jego zwolnieniu, nigdzie mu nie cisnąłem. Mam świadomość, że jest dopiero na etapie budowy zespoły.

Po 9 miesiącach stwierdziłem, że zrobił błąd nie biorąc Carlitosa i Małego - i tada! - jestem kretynem nie potrafiącym przyjąć porażki!

Innym słowem Kiko przez dziewięć miesięcy pracy nie popełnił ŻADNEGO błędu, wszystkie jego decyzje są genialne, wszystkie zmiany odpowiednie. Każdy kto ośmieli się go skrytykować jest żałosnym kretynem.

Powiem szczerze, że takich agresywnych obrońców nie miał nawet Kasperczak/Smuda/Skorża za swoich najpiękniejszych czasów... Własnych kibiców po szalu wyzywać od kretynów, w obronie gościa którego 10 miesięcy temu nawet nie znałeś....
wyar napisał(a):Wyświetl post
[B]Wreszcie na koncu,takze w kierunku tych,ktorzy sa przeciw Ramirezowi... Kiko opanowal druzyne po ostatnim kryzysie,i osiagnal 6 miejsce,w warunkach nieplacenia pilkarzom (a zakladam,ze i on mial trudnosci z dostaniem kasy) za prace po 2 miesiace i wiecej. Wtedy byl wystarczajaco dobry dla Was ?
Jeżeli cytujesz mój post, to mi odpisuj a nie pisz do jakiś "innych".

Bo ja jedną rzecz mu zarzuciłem, a piszesz elaborat o historii meczy Korona - Wisła, o całokształcie pracy trenera.

Nie gramy co trzy dni. Gramy w lidze i rozegraliśmy DWA mecze w PP. Tyle. Robienie z tego "gry na dwóch frontach" to jakiś nie śmieszny żart...

Zróbmy mecz o Tarcze Krakowa i już będzie gra na trzech frontach... Dorzućmy udział w jakimś tunieju w styczniu w Tucji i zrobi się gra na czterech frontach...

--

A najbardziej bym się ubawił, gdyby sam Kiko w którymś wywiadzie powiedział "zrobiłem błąd, mogłem wziąć na ławkę M. i C.". Musielibyście samemu Ramirezowi cisnąć od kretynów...
Ostatnio edytowane przez Konrad. : 22.09.2017 o godz. 14:03.
Ddf
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 22.09.2017, 14:04
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
"Uważam jednak, iż nasza gra nie wyglądała źle, czego nie mogę powiedzieć o końcowym rezultacie."

Weź facet ....a stań twardo na nogach. Nikt Cie od razu nie zwalnia, ale zacznij widzieć co się dzieje.
Kiko postanowił wbić nóż w plecy swoim fanom.

Nasza gra nie wyglądała źle. Luuuudzie. I teraz siedzi sobie piłkarz Wisły i czyta te brednie i może jak niektórzy kibice nawet w nie uwierzyć. I o ile w przypadku kibiców skończy się na paru głupotach wypisanych na tym forum, o tyle w przypadku piłkarza może skończyć się kolejną porażką w 4 dni.

Już wcześniej pisałem, że gość buja w obłokach i nie wie co gada (przy okazji podobieństw Wisły i Piasta, że obie drużyny lubią ryzyko). Teraz tylko to potwierdza.
Odpowiedz cytując
Snow
Ave Wisła!

Od: 09.2003

Stary 22.09.2017, 14:28
Sorry ale lista czubków na tym forum rośnie wprost proporcjonalnie do ilości stron w tym temacie.
Teraz po prawie roku niektórzy zoorientowali się, że Kiko zawsze na konferencjach uprawia 'słodkie pierdzenie' i jest wręcz skrajnie politycznie poprawny. Ten typ tak ma i jeśli chodzi o mnie - bardzo dobrze.
Niektóre rzeczy załatwia się w szatni, a nie na konferencjach prasowych.
A jak wam nie pasuje taki styl to Wdowczyk 'dajcie mi pół napastnika' jest wolny. Albo możecie też poczekać na Probierza - ten też lubi błyszczeć.
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Stary 22.09.2017, 14:30
El'kabat napisał(a):Wyświetl post

Powinien pojechac ze soba,pilkarzami,Zarzadem,dokladnie tak,jak robia to najlepsi trenerzy na swiecie,Mourinho,Guardiola,Klopp,Allegri,Conte,Zid ane,kogo tam sobie jeszcze wymarzysz. Oni po kazdym przegranym meczu mowia o tym,jak to fatalnie zagrali... Tak zreszta postepuje kazdy trener w kazdej lidze,albo 99%... Wystarczy wyguglowac... I to oczywiscie swiadczy, ze sa mitomanami... Pisujesz na weszlo! Krzysiu ?

Snow napisał(a):Wyświetl post
Sorry ale lista czubków na tym forum rośnie wprost proporcjonalnie do ilości stron w tym temacie.
.
Ditto
Ostatnio edytowane przez wyar : 22.09.2017 o godz. 14:32.
You'll never know...
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Stary 22.09.2017, 14:42
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Bo żeby można było rzetelnie oceniać, potrzebne są jasne kryteria i solidny punkt odniesienia.
To tez w samo sedno.
You'll never know...
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 22.09.2017, 16:43
Za nami najdłuższa i najcięższa (dla niego) konferencja prasowa Kiko Ramireza jako trenera Wisły. Dużo trudnych pytań i emocjonalnych odpowiedzi. Warta obejrzenia i jedyne czego można żałować, to faktu, że nawet połowa treści wypowiedzianej przez Ramireza nie jest tłumaczona. I tu nawet nie mam pretensji do Pani tłumacz, bo widać, że się stara na ile potrafi. Facet ma sporo do powiedzenia, ale bariera językowa powoduje, że tak naprawdę nie wiemy co mu siedzi w głowie.

Widać też, że Kiko wie że żarty się skończyły. To jego największa porażka jako trenera Wisły.
Pozytywne jest to, że bierze porażkę na siebie. Wielu trenerów na to nie stać. Miejmy nadzieję, że wyciąga też wnioski...

Jako, że nie należę ani do fanatyków, ani do największych krytyków Ramireza chciałbym obiektywnie zwrócić uwagę na jedną rzecz. Tłumaczymy porażki dużą ilością nowych zawodników w składzie. Tymczasem:
w wyjściowym składzie Korony były 5 nowych zawodników
w wyjściowym składzie Wisły było... 5 nowych zawodników

Czyżby problemy z grą dotyczyły tylko Wisły? czy tylko Wisła latem przewietrzyła kadrę? przestańmy tłumaczyć porażki rotacją w składzie bo nie jesteśmy sami na świecie

I drugi zarzut: Basha powiedział, że Korona wygrała z nami bo była agresywniejsza, bardziej zdeterminowana, prowadziła intensywniejszą grę. A dlaczego Panowie piłkarze nie grali w ten sam sposób?
Warto zadać pytanie trenerowi: jak chciał wygrać z Koroną i czy nie zauważył po poprzednim meczu jak gra się w Kielcach? I dlaczego nie potrafił wpłynąć na zawodników choćby w przerwie spotkania, by wykazywali większą determinację?
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 22.09.2017, 17:14
No i Basha dał trafną diagnozę. Basha na trenera!
Odpowiedz cytując
szczepans21
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 22.09.2017, 17:15
DUŻY SPOKÓJ...

Trener ma ważny kontrakt, jesteśmy wyżej w tabeli niż nasza gra.
Przemeblowaliśmy atak i pomoc. Niech pierwsze rozliczenia przyjdą w zimę.
Kiko dał d&&y jak i piłkarze w PP, dostali burę,medialnie piekełko (polecam TT) , za każdym razem inny atak i srodek pola plus obrona i bramkarz (Buchalik...)

We środę pierwszy sypałem ku&&&mi i chciałem nabić zespół na pal i zwolnić wszystkich razem z Panią Halinką z pralni ...i potem pomyślałem że tak właśnie działał BC i wiadomo jak to się skończyło...

Nie obchodzi mnie gra, liczą zwycięskie bitwy które nasz przybliżają do Idylli czyli "pucharów"

I niech teraz każdy sobie odpowie na pytanie:
"Wolę cudowną grę a'la Kaziu Moskal i pewne 8 miejsce czy kiszenie ogóra i walkę o pierwszą 3-4 miejsca?"
Bo póki co to tabela mówi że jak wygramy w sobotę to będziemy wysoko
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 22.09.2017, 17:33
Znowu Moskal...
Odchodzil 30 listopada ....a, jebanego 30 listopada. Wisla miala czwarte miejsce. Mamy 22 wrzesnia, Wisla ma piate miejsce. Moskal - pewne 8 miejsce, Kiko - walka o 3-4 miejsce Juz nawet pomijajac fakt, ze takich rzeczy sie nie da porownac, to wezcie wy sie czasem zastanowcie zanim cos napiszecie.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 22.09.2017, 17:49
Po pierwsze w Kielcach nie wygraliśmy od 4 lat.
Po drugie nie wiem gdzie zapisano cele na ten rok ale realnie to celem jest nie spaść. Jak się uda grupa mistrzowska to będzie to cel osiągnięty wcześniej.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.09.2017, 17:56
Nie wiem w jakim celu zestawiać liczbę nowych zawodników w Wiśle i Koronie. To nieistotne. Istotne jest kiedy przyszli, ile minut grali razem, ile grali w ogóle.
Korona zamknęła kadrę dużo wcześniej niż Wisła. Do Krakowa trafiali gracze jeszcze kilkanaście dni temu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów