|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
WISŁAZWE jest nieobecny, więc temat póki co pusty.
Może w weekend zostanie uzupełniony. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ciężki mecz. Kolejny z resztą. Idę na całość. 0:3 dla Wisełki. Carlitos razy trzy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja tam liczę na Tańczącego z Żydkami jest w formie
![]()
My Psy musimy trzymać się razem!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Jestem dosyć spokojny o ten mecz. Jeśli nie będzie jakiś indywidualnych błędów z naszej strony to powinniśmy ten mecz wygrać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Od ponad roku regularnie tracimy co najmniej jedną bramkę na wyjeździe. Nawet z Olimpią Wojnicz
Akurat ostatnio z Płockiem nie straciliśmy, ale coś mi się zdaje, że i tym razem, by wygrać, potrzebne będą minimum dwa nasze gole. |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak dla mnie, będzie to najtrudniejszy mecz - spośród tych co były - w tym sezonie. Liczę się z porażką, ale mam nadzieję na kolejną wygraną. Zagłębie jest zdecydowanie lepszym zespołem niż Pogoń, Termalika, Wisła, Górnik czy pasy. Będzie bardzo ciężko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Zapewne czas na pierwszy remis w sezonie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Ja bym tym remisem nie pogardził
![]() Z drugiej strony paradoksalnie może to być najłatwiejszy mecz, Zagłębie na pewno nie będzie się broniło dzięki czemu gra może być otwarta ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wychodzimy i ich lejemy. A nie żadne yy może remis, będziemy walczyc itp itd.
3-1 dla Wisełki ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Żelazna reguła wątku meczowego. Im więcej nieokiełznanego optymizmu i pewności że wygramy - tym częściej dostajemy w kuper
![]() Dlatego żebyśmy wygrali ja dla odmiany napiszę - będzie ciężki mecz a faworytem jest Zagłębie. Remis biorę w ciemno ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ja dla odmiany spodziewam się równie ciężkiej przeprawy, jak w Zabrzu. Remis będę uważał za dobry wynik.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Również remisem bym nie pogardzil. Sezon będzie ciężki i przyjdą i porażki - nie ma co się łudzić że będziemy wszystko wygrywać i każdemu serwować kilka bramek.
Co więcej nawet porażka nie zepchnie nas z aktualnego podium ekstraklasy po tej kolejce. Kiko zapowiadal zmiany i nie zdziwię się jeśli do składu wroci Boguski. Zagadka jest kto wyjdzie obok Veleza w środku, bo Llonch ostatnie słabiutko wypadł. Z chęcią zobaczylbym obok Halilovivia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Również remisem nie pogardzę. Bardzo chciałbym zobaczyć poukładaną drużynę z pomysłem na grę.
Buchalik - Cywka, Głowacki, Gonzalez, Sadlok - Boguski, Brlek, Velez, Małecki - Carlitos, Brożek |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Remis to będzie dobry wynik na Kretowisku.
Dla nas Carlitos, dla nich Starzyński. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ten mecz pokaże na co nas stać w tym sezonie chodź Zagłebie też gra pytę, remis biorę w ciemno, a wygrana będzie dla mnie zaskoczeniem.Może Brożek w końcu coś strzeli ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Sranie w banie. Mecz jak każdy inny do tej pory. Prawdziwe granie o to, NA CO NAS STAĆ zacznie się późną jesienią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Ja czuje, że ich wypunktujemy równo
Obym się nie mylił.Co do składu, mam nadzieję, że zmiana w pomocy, o której Kiko wspomina dotyczyć będzie Halilovica za Pola(który widać, że po kontuzji nie doszedł do pełni formy). Z drugiej strony nie wiadmo co z Franem, bo wczoraj dopiero miał wrócić do treningów - problemy mięśniowe. Nie zdziwię się jak go w 18 nie będzie. Wtedy w środku Pol, Halilovic i Brlek. Pewnie i Boguś wróci za Bartosza, zobaczymy. Ze Manuel znowu pewnie dostanie 30 minut, a ciekawe co z Kostalem, czy będzie w 18 i dostanie szsanse. Oby. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Chciałbym sobie pluć w brodę po tym meczu ale obiektywnie nie wróże nic dobrego po końcowym gwizdku.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak chce się grać o coś to trzeba takie mecze wygrywać niestety
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Być może jest tak, jak mówisz - ale Zagłębie wydaje się być najlepszym z dotychczasowych rywali. Na pewno ten mecz powie nam więcej, niż spotkanie z Niecieczą, albo "dwumecz" z Płockiem.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
59 minuta w Gdyni i 0:3 dla Pogoni więc jedyną niepokonaną drużyną w Ekstraklasie jest Zagłębie (oby do poniedziałku)
Remis będzie dobrym wynikiem - biore w ciemno |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
przeczuwam remis bo nudnym i marnym meczu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Wierzę w "wybieganie"...1-2...ale remis biorę w "ciemno"...ps. Cywka-Sadlok?
![]() ![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
![]() Co do samego meczu dalej twierdzę, że wygramy w miarę spokojnie Coś czuje ze zagramy podobnie jak w 1 kolejce w Szczecinie - od pierwszej minuty agresywnie w presingu. Szybkie 2 bramki i 1:2 dla nas VAMOS WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Każde 3 punkty są ważne. Nie ma znaczenia czy na początku czy na końcu sezonu. Musimy wygrać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak,ale mi chodzi tylko o 3 pkt bardziej !!IRIVER!! ma rację,że przyjdą rywale lepsi tzn.Lech czy Legia,a pamiętajmy o tym,że nie ma podziału
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Bez Petara będzie duzo trudniej, ale chwała mu że pomógł nam w 5 pierwszych kolejkach. Medal za MP dostanie
Pytanie kto z miejsca dostanie za niego skład? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Tibor, powodzenia dla chłopaka bo ma spore szanse go godnie zastąpić. Jak nie lepiej.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Nie jestem przekonany czy Junco i Kiko widzą Tibora już jako zastępce Brleka. Piszą gdzieś ze chcemy piłkarza z Dinama Zagrzeb jako nastepce Petara.
Ale w Lubinie Tibor powinie zagrać jako ofensywny pomocnik, a za nim Velez i Llonch/Basha. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|