The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
W.S
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2017, 22:08. [VI KOLEJKA] Zagłębie Lubin - WISŁA Kraków, 21 sierpnia, godz. 18:00
WISŁAZWE jest nieobecny, więc temat póki co pusty.
Może w weekend zostanie uzupełniony.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 18.08.2017, 22:46
Ciężki mecz. Kolejny z resztą. Idę na całość. 0:3 dla Wisełki. Carlitos razy trzy.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Kamrat
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 18.08.2017, 22:48
Ja tam liczę na Tańczącego z Żydkami jest w formie
My Psy musimy trzymać się razem!
Odpowiedz cytując
maciekkk
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 18.08.2017, 22:49
Jestem dosyć spokojny o ten mecz. Jeśli nie będzie jakiś indywidualnych błędów z naszej strony to powinniśmy ten mecz wygrać.
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 18.08.2017, 22:56
Od ponad roku regularnie tracimy co najmniej jedną bramkę na wyjeździe. Nawet z Olimpią Wojnicz Akurat ostatnio z Płockiem nie straciliśmy, ale coś mi się zdaje, że i tym razem, by wygrać, potrzebne będą minimum dwa nasze gole.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 19.08.2017, 09:18
Jak dla mnie, będzie to najtrudniejszy mecz - spośród tych co były - w tym sezonie. Liczę się z porażką, ale mam nadzieję na kolejną wygraną. Zagłębie jest zdecydowanie lepszym zespołem niż Pogoń, Termalika, Wisła, Górnik czy pasy. Będzie bardzo ciężko.
Odpowiedz cytując
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 19.08.2017, 09:24
Zapewne czas na pierwszy remis w sezonie.
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 19.08.2017, 10:12
kpn napisał(a):Wyświetl post
Zapewne czas na pierwszy remis w sezonie.
Ja bym tym remisem nie pogardził

Z drugiej strony paradoksalnie może to być najłatwiejszy mecz, Zagłębie na pewno nie będzie się broniło dzięki czemu gra może być otwarta
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 19.08.2017, 10:15
Wychodzimy i ich lejemy. A nie żadne yy może remis, będziemy walczyc itp itd.

3-1 dla Wisełki
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 19.08.2017, 10:48
Żelazna reguła wątku meczowego. Im więcej nieokiełznanego optymizmu i pewności że wygramy - tym częściej dostajemy w kuper

Dlatego żebyśmy wygrali ja dla odmiany napiszę - będzie ciężki mecz a faworytem jest Zagłębie. Remis biorę w ciemno
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 19.08.2017, 11:10
Ja dla odmiany spodziewam się równie ciężkiej przeprawy, jak w Zabrzu. Remis będę uważał za dobry wynik.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 19.08.2017, 11:32
Również remisem bym nie pogardzil. Sezon będzie ciężki i przyjdą i porażki - nie ma co się łudzić że będziemy wszystko wygrywać i każdemu serwować kilka bramek.
Co więcej nawet porażka nie zepchnie nas z aktualnego podium ekstraklasy po tej kolejce.

Kiko zapowiadal zmiany i nie zdziwię się jeśli do składu wroci Boguski. Zagadka jest kto wyjdzie obok Veleza w środku, bo Llonch ostatnie słabiutko wypadł. Z chęcią zobaczylbym obok Halilovivia.
Odpowiedz cytując
Maciek17
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 19.08.2017, 11:50
Również remisem nie pogardzę. Bardzo chciałbym zobaczyć poukładaną drużynę z pomysłem na grę.
Buchalik - Cywka, Głowacki, Gonzalez, Sadlok - Boguski, Brlek, Velez, Małecki - Carlitos, Brożek
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 19.08.2017, 11:50
Remis to będzie dobry wynik na Kretowisku.
Dla nas Carlitos, dla nich Starzyński.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.08.2017, 12:08
Ten mecz pokaże na co nas stać w tym sezonie chodź Zagłebie też gra pytę, remis biorę w ciemno, a wygrana będzie dla mnie zaskoczeniem.Może Brożek w końcu coś strzeli ?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 19.08.2017, 12:21
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Ten mecz pokaże na co nas stać w tym sezonie chodź Zagłebie też gra pytę, remis biorę w ciemno, a wygrana będzie dla mnie zaskoczeniem.Może Brożek w końcu coś strzeli ?
Sranie w banie. Mecz jak każdy inny do tej pory. Prawdziwe granie o to, NA CO NAS STAĆ zacznie się późną jesienią.
Odpowiedz cytując
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Stary 19.08.2017, 12:41
Ja czuje, że ich wypunktujemy równo Obym się nie mylił.
Co do składu, mam nadzieję, że zmiana w pomocy, o której Kiko wspomina dotyczyć będzie Halilovica za Pola(który widać, że po kontuzji nie doszedł do pełni formy). Z drugiej strony nie wiadmo co z Franem, bo wczoraj dopiero miał wrócić do treningów - problemy mięśniowe. Nie zdziwię się jak go w 18 nie będzie. Wtedy w środku Pol, Halilovic i Brlek. Pewnie i Boguś wróci za Bartosza, zobaczymy. Ze Manuel znowu pewnie dostanie 30 minut, a ciekawe co z Kostalem, czy będzie w 18 i dostanie szsanse. Oby.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 19.08.2017, 12:50
Chciałbym sobie pluć w brodę po tym meczu ale obiektywnie nie wróże nic dobrego po końcowym gwizdku.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 19.08.2017, 13:27
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Sranie w banie. Mecz jak każdy inny do tej pory. Prawdziwe granie o to, NA CO NAS STAĆ zacznie się późną jesienią.
Jak chce się grać o coś to trzeba takie mecze wygrywać niestety
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 19.08.2017, 13:50
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Być może jest tak, jak mówisz - ale Zagłębie wydaje się być najlepszym z dotychczasowych rywali. Na pewno ten mecz powie nam więcej, niż spotkanie z Niecieczą, albo "dwumecz" z Płockiem.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
szym_ek
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Stary 19.08.2017, 15:48
59 minuta w Gdyni i 0:3 dla Pogoni więc jedyną niepokonaną drużyną w Ekstraklasie jest Zagłębie (oby do poniedziałku)

Remis będzie dobrym wynikiem - biore w ciemno
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 19.08.2017, 17:31
przeczuwam remis bo nudnym i marnym meczu
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 19.08.2017, 19:42
Wierzę w "wybieganie"...1-2...ale remis biorę w "ciemno"...ps. Cywka-Sadlok?
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
Odpowiedz cytując
forthy
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 19.08.2017, 21:46
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Jak chce się grać o coś to trzeba takie mecze wygrywać niestety
Chodzi Ci o mecz w Lubinie? Bez przesady, walka o zwycięstwo owszem, ale nie trzeba wygrywać WSZYSTKIEGO, czyli np wyjazdów do ekipy z top6 ligi (lekko licząc), by o coś grać.
Odpowiedz cytując
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Stary 19.08.2017, 22:37
forthy napisał(a):Wyświetl post
Chodzi Ci o mecz w Lubinie? Bez przesady, walka o zwycięstwo owszem, ale nie trzeba wygrywać WSZYSTKIEGO, czyli np wyjazdów do ekipy z top6 ligi (lekko licząc), by o coś grać.
Dokładnie tak. To jest 6 kolejka wiec trochę spokoju jeśli chodzi o daleko idące cele ( puchary, mistrzostwo). Przegrana na tym etapie jeszcze niczego nie oznacza. Ligę wygrywa się zwycięstwami na stadionach drużyn z dolnej połówki i oczywiście u siebie. Chociaż nasza liga w ostatnim czasie zrobiła się w stylu każdy z każdym wszędzie może wygrać
Co do samego meczu dalej twierdzę, że wygramy w miarę spokojnie Coś czuje ze zagramy podobnie jak w 1 kolejce w Szczecinie - od pierwszej minuty agresywnie w presingu. Szybkie 2 bramki i 1:2 dla nas
VAMOS WISŁA!
Odpowiedz cytując
Kowalski
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 20.08.2017, 08:30
Każde 3 punkty są ważne. Nie ma znaczenia czy na początku czy na końcu sezonu. Musimy wygrać.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 20.08.2017, 08:37
forthy napisał(a):Wyświetl post
Tak,ale mi chodzi tylko o 3 pkt bardziej !!IRIVER!! ma rację,że przyjdą rywale lepsi tzn.Lech czy Legia,a pamiętajmy o tym,że nie ma podziału
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 20.08.2017, 08:55
Bez Petara będzie duzo trudniej, ale chwała mu że pomógł nam w 5 pierwszych kolejkach. Medal za MP dostanie

Pytanie kto z miejsca dostanie za niego skład?
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 20.08.2017, 09:05
Tibor, powodzenia dla chłopaka bo ma spore szanse go godnie zastąpić. Jak nie lepiej.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 20.08.2017, 09:11
Nie jestem przekonany czy Junco i Kiko widzą Tibora już jako zastępce Brleka. Piszą gdzieś ze chcemy piłkarza z Dinama Zagrzeb jako nastepce Petara.

Ale w Lubinie Tibor powinie zagrać jako ofensywny pomocnik, a za nim Velez i Llonch/Basha.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów