|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
No i przy O, nasz TS - żydów w dupie mamy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
@El'kabat, @heoij
weźcie pod uwagę, że klub może być zobowiązany do restrykcyjnego wykonania zalecenia i wyegzekwowania zakazów. Nie dziwię się zwielokrotnieniu liczby "służbistów" na kołowrotach z prostej, oczywistej przyczyny.
Chyba, że chodziło mu nie o sektor C, a o rząd CZECI na trybunie A. Z wujkiem ![]()
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 16.08.2017 o godz. 17:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Nie wiem po co ta rozkmina o możliwościach wejścia na stadion. Każdy ma swój rozum. A jak tak dalej pójdzie to na jakimś poczytnym portalu zacznie się akcją jak to kibice Wisły chcą ominąć zakaz KL.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Masz takie samo prawo interpretacji(często używane słowo przy tej sprawie) jak Oni oprawy.....
![]() Ja osobiście spodziewałem się większej przy tej nagonce medialnej. ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Kara z dupy.
Przypomina mi się dowcip jak lekarz pokazuje pacjentowi różne wzorki a jemu wszystko się z seksem kojarzy. Gdyby nie banda kretynów z Dziennika i innych mediów nikt by na to uwagi nie zwrócił. Ale oczywiście odwołanie przyniesie podobny skutek jak kłótnia z drogówką na Słowacji - dowalą 2x tyle. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Online |
|
No więc teraz rozmawiasz z ciut starszym gościem, który na gimnazjum się z powodów oczywistych nie załapał, a pierwszy raz na stadionie Wisły pojawił się bodajże w 1988 r. (dokładnie to na meczu ze Stalą Mielec) - oczywiście masz rację, wtedy patologia była większa. Natomiast w swojej poprzedniej wypowiedzi oczywiście "piłem" do tzw. ery Cupiała jako "jak dawniej", co wcale nie oznacza, że starszych nie pamiętam. Co do wycieczek personalnych, to z góry sobie je daruję, jeśli pozwolisz - są poniżej mojej godności. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To tak dla rozluźnienia, coś dla tych co mogą jeszcze obejrzeć powtórkę/nagranie meczu.
Jaką częścią ciała zaatakował Brlek kolano Piątka w 77 minuice, że ten ostatni zwijał się z bólu przez minutę? (Podpowiedź: były ze dwie powtórki) Ja mam jedno przypuszczenie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Klejnotami...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Co do filmiku z derbów
jeden cytat 1. 17:14, nasz ukochany Goncalo Feio po gwizdku końcowy pada na ziemię i zaczyna płakać ze szczęścia(mamy szczęście mając taką osobę w naszym sztabie), potem w 17:50 ociera łzy szczęścia. Oby ten pan jak najdłużej był wśród nas. majac ludzi tak zaangazowanych ,to az chce sie kibicować i chodzić na mecze tej dryzyny,jest chemia. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A ta kara to za palenie rac , tak ? Bo jak za treść to chyba ich poniosło trochę, za co ? Za prośbę do Boga o litość dla wroga? Za krzyże, przecież to nie są znaki zabronione. Nie rozumiem. Idąc tym tokiem to przekreslona gwiazda lansowana na pewnym stadionie też nawołuje do .... no właśnie . To wszystko opiera sie na domniemaniach. Ja bym sie na miejscu klubu stanowczo odwołał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wczoraj na luzie obejrzałem sobie mecz i odnosząc się do w.k.u.r.wionego Grzesia, jak to Stefański nie kartkował Wiślaków tylko Pestkę:
1) już na początku meczu 2 min - Drewniak faul taktyczny - wolny bez oczywistego żółtka; 2) w pierwszej połowie - Malarczyk faul od tyłu na Carlitosie - wolny brak żółtka; 3) w pierwszej połowie - Malarczyk przewraca w polu karnym Carlitosa niezainteresowany w ogóle piłką - gwizdek milczy; 4) w drugiej połowie - Malarczyk macha nogą na powtórce widać jak celowo przerzuca nogę trafiając w głowę Brożka - gwizdek milczy; 5) w drugiej połowie - Malarczyk atakuje barkiem w plecy Ze Manuela, (nie jest to walka bark w bark!!!) na siedemnastym metrze - gwizdek Stefańskiego milczy WIślacy zostali oszczędzeni dwukrotnie - Sadlok i Velez mogli z swoje stemple dostać po żółtku (wolne odgwizdane), ale Malarczyk to powinien nie dokończyć tego meczu, więc pieprzenie Grzesia S. pozostaje jedynie pieprzeniem i to bez ruszania dup.ą.... Na stadionie nie ma powtórek stąd moja uwaga odnośnie faulu na Brożku.... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
no i jeden z w/w fauli Malarczyka to był ewidentny karny, co nie umknelo uwagi nawet niechetnym Wisłe komentatorom C+
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
dawne Derby( za czasów TF), takie np. z 2004 roku jak judki wróciły do ekstraklasy, to był kosmos, palone dywany, jazda po żydowni i helikoptery nad miastem, teraz jest dużo spokojniej ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dawne, to są te drugoligowe
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czasy się zmieniają nic nie poradzimy na taki rozwój rzeczy. Teraz za wyrażanie niechęci do przyjmowania "uchodźców" ludzie łapali wyroki, a co dopiero za obrazę jednych słusznych na tym świecie
Doping na naszym stadionie stopniowo zaczął siadać od kiedy G przeszedł na emeryturę. Co do kary z "dupy", większe przegięcie było po derbach z oprawą odnośnie żydków w sądzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a np "barak,barak,barak cyklon B j... j.... cracovię" jak ja lubilem tą przyspiewkę.szkoda,ze drogo wychodzi płacenie za nią. a z dawniejszych lat na melodię Boney M "mama,bahama mama- zajebi... żydowskeigo chama"
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tylko wiesz... prawo ma byc stanowione obiektyenymi kategoriami a nie czyims widzimisie i jego odczuciami... oprawa moze oburzać ale jest ona swego rodzaju dzielem artystycznym i powinna podlegac obiektywnym kryteriom oceny a nie subiektywnym interpretacjom. Takie moje zdanie
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Najbardziej bulwersujący w sprawie tej oprawy (sektorówki) jest fakt, że była ona dramatycznie słaba. Brzydka i z gówniarsko - napinkowym "przekazem". I że przez to nie będę mógł pójść na mecz... Ech, szkoda patrzeć na to jaki regres zaliczyła UW.
PS. Tak, wiem, że im więcej "....a" w dopingu tym większe wpływy mamy na mieście, a napinkowa sektorówka to +2 osiedla dla Wisły - nikt nie musi mi tego tłumaczyć. Chciałem tylko wyrazić swoje zdanie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jakiś czas temu to Nas nie było na trybunach starozakonnych i na forum była rozkminka jakie to żydy pojebane napinają się na antywisła bez obecności strony przeciwnej. Z drugiej strony każdy darł ryja przy jebaniu starej k....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Już kiedyś, to mówiłem żydki budowały swój kapitał na nienawiści do nas, teraz nasi próbują robić podobnie.
Odnośnie UW kadra trochę się zmieniła przez ten czas |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() Przemarsze prądników czy chociazby kulki od łożysk ktorymi nas napierdalali podczas derbow na makabi. Derby ze swinią tez byly fajne ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Z innej beczki to zapowiada się na temat meczowy z Zagłębiem?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
spokojnie do meczu AŻ 3 dni...
![]()
|