The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2017, 17:26
MaLk napisał(a):Wyświetl post

Czyli jakieś 3/4 dopingu na derbach było poświęcone nie Wiśle, a Cracovii...
Pierdzielisz raz

Cytat:
Wolałbym, żeby zostało "jak dawniej", czyli niech Cracovia leczy swoje kompleksy sportowe przez oprawy i doping skierowane przeciwko nam, a my pozostańmy przy skupianiu się na walce o najwyższe cele bez zniżania się do ich poziomu.
Pierdzielisz dwa

Przestańcie wspominać "stare czasy" bo ich nie pamiętacie. W starych czasach była większa patologia ostrzejsze zadymy, ostrzejsze disy teksty.

Jak ja dawno nie słyszałem "JEB.AC ZYDÓW SKU.RWYSYNÓW" "kazdy to przyzna izrael żydów ojczyzna" "do pieca"
itp. - gdzie w waszych wyimaginowanych "starych czasach" leciało na każdych derbach i często poza derbami. Już nie mówiąc o paleniu dywanów na każdych derbach, zadym pod wejściem na stadionie demolki itd.

Pier.dolicie gimbusy chu.ja znacie temat. Nie odzywajcie się w sprawach których nie znacie.

Cytat:
No ale... stary już pewnie jestem.
Ostatnio gadałem z leszczem taki 19 max 20 lat i on mi mówi, że on działa na Wiśle ale już wyrósł ze stania z puchą

Co do kary. Odpowiedzialności zbiorowej nie popierałem nie popieram i popierał nie będę! Ta kara to skandal!
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów