|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dla mnie bez roznicy czy bedzie bronil Cuesta czy Buchalik bo to taki sam poziom.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Na razie Buchalik wygląda podobnie lub nawet trochę lepiej w stosunku do tego jak go zapamietalismy. A przeszlo 2 lata temu zaliczył ostatnie poważne spotkania. Ma swoje wady, ale chyba nad czymś oni na tych treningach pracują? Mimo wszystko wydaje się lepszym piłkarzem niż kiedyś ale życie to jeszcze zweryfikuje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Cuesta na linii się uwija jak ukropie, na przedpolu też lepiej. Ogólnie jest lepszym bramkarzem z dużo lepszą techniką.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Buchal nie przejmuj sie. Ta banda frustratów wytknie ci nawet jak cie sfauluja w polu bramkowym i powiedza ze twoja wina i jestes słaby. Bardzo dobre trzy ostatnie występy - oby tak dalej!
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
zapomniałeś jak grał przed kontuzją ?![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pamiętam. Przecietny bramkarz, ktory przynajmnej nie robil takich baboli jak Misiek.
Nic wielkiego nie wybraniał nic wielkiego nie zawalał. Taki średniak. Ale jak jemu sie wypomina ze skutecznie na raty zlapal mocny strzal z 20 metrow, to mam wrazenie ze robią to poprostu frustraci i tyle.
Ostatnio edytowane przez regan : 15.08.2017 o godz. 13:02.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ja bym Buchalowi dał szansę, chu.jowo go potraktowano, odpalono, później wzięto znowu jak nikogo nie znaleźli, a gość i tak daje rade
![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Świetny mecz! Świetne świętowania. Mały z nami z kibicami
![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tak mi się przypomniało w kwestii oprawy derbowej...
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale po co o tym w ogole gadać. Samo doszukiwanie sie w symbolice jakis sensacji jest śmieszne i nie warto tego poruszać. Nie było żadnych niedozwolonych treści na oprawie, nikt nikomu nie ublizal nie obrazał nie groził. Reszta jest interpretacją. Ja sobie interpretuje po swojemu ktoś po swojemu. Teoretycznie Nie maja zadnych podstaw do nałożenia kary. Praktycznie to wiadomo... żyjemy w kraju bezprawia
Ps. Jedyna podstawa to race. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Z całym szacunkiem do Buchalika, dobrze że jest, ma kto w bramce stać ale różnicy na plus to on nigdy nie robił . Nie tylko we Wiśle, i nie przypadkiem był do odpalenia. Obym się mylił.
![]()
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Dla mnie Buchal był jest i pewnie będzie taka kluchą.bezpłciową. Wyłapie to wyłapie, puści to puści. Nie daje mi podstaw bym wierzył ze ryknie na druzyne, ze pokaze jaja i wyjsciem do pilki przebije mur przeciwnika, ze przeciwnik bedzie sie go bał. To sa cechy osobowe ktorych on juz ni chuja nie nabędzie. Cuesta swoja droga tez na taka kluske wyglada, ale poki co jest nowy i ma czysta karte. Zeby oni mieli chociaz mentalnosc jak np. Pareiko. Cuesta bedzie bronil bo jest czlowiekiem Kiko. Oby bronil jak najdluzej i trener byl z niego zadowolony oraz my kibice. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kulisy
https://www.youtube.com/watch?v=Eo9F...ure=youtu.be&a 9:44 i slowa Carlitosa wychodzacego z tunelu ...Mały?! Vamos! . Widac ze Maly ich tam niezle nakrecal ![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Filmik pokazuje jaki mamy zespół i sztab. Widać że jest wiara i ZESPÓŁ.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Serce rośnie, jak się ogląda takie obrazki z szatni. Jeszcze raz dziękujemy chłopaki!
![]()
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka Gdyby to najczęstsze słowo polskie Gdyby mama miała ...., to by była ojcem" |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jakie to życie przewrotne, teraz liczy się co oprawa pokazywała, a nie interpretacja. Szkoda, że jak nazywano nas antysemitami za JŻS to wtedy były tutaj śmiechy na forum, że przecież "każdy wie o co chodzi, a pismaki szukają sensacji".
Oprawa skandaliczna, jak przyśpiewki sprzed lat gdzie i co robi człowiek, że nie bawi się z nami. To, że dziewczyny z drugiej strony robią to samo to nie jest wytłumaczenie, wiele lat byliśmy poziom wyżej i nie zwracaliśmy na nich uwagi. To ich bolało. Niestety byliśmy. Niby źle się działo, a to teraz co chwila słychać o problemach ze zbiórkami na oprawy. Dobrze też widziałem, że nawet na derby młyn nie mógł się zapełnić, a kiedyś to było nie do pomyślenia? Ot luźne spostrzeżenia.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 16.08.2017 o godz. 12:54.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
m_wolf tak byliśmy i źle się działo, teraz już jest inaczej, na każdym kroki i w każdym momencie Wisła j... Cracovię. nie podoba Ci się oprawa, trudno. moim zdaniem w niej żadnego przegięcia nie było
i przypomnij sobie Derby o których wspomniałeś ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po ilu kolejkach w tamtym sezonie osiągnęliśmy lub przekroczyliśmy 12 pkt ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
KL: grzywna 15000 i zakaz wstępu na najbliższy mecz (Lechia) dla ludzi siedzących na derbach na sektorze C.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Wystarczy kupić sobie bilet na Silver VIP czy Gold VIP i wejdziecie bez problemu na mecz z Lechią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zależy, teraz mogą sprawdzać
Możesz też w kasie na kogoś dane kupić bilet i próbować szczęścia.
Ostatnio edytowane przez heoij : 16.08.2017 o godz. 16:45.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Generalnie ujmę to tak - oprawa mi zwisa i powiewa, choć ani inwencją, ani dobrym smakiem nie grzeszyła, natomiast boli mnie to, że kibicowsko zaczyna to przypominać to, co dzieje się po gorszej stronie Błoń.
Czyli jakieś 3/4 dopingu na derbach było poświęcone nie Wiśle, a Cracovii... Wolałbym, żeby zostało "jak dawniej", czyli niech Cracovia leczy swoje kompleksy sportowe przez oprawy i doping skierowane przeciwko nam, a my pozostańmy przy skupianiu się na walce o najwyższe cele bez zniżania się do ich poziomu. No ale... stary już pewnie jestem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Regulamin stadionu, § 3, 1c: Cytat:
Proponuję nie pisać pierdół dla samego pisania. Bo aż płakać się chce.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 16.08.2017 o godz. 16:47.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powiem tak, kolega kiedyś też miał zakaz, raz wybrał opcję VIP a drugi raz wszedł na KK kolegi i mu się udało, także to nie są pierdoły tylko propozycje
![]() Płakać to się chce jak jest stosowana odpowiedzialność zbiorowa.
Ostatnio edytowane przez heoij : 16.08.2017 o godz. 16:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Regulamin regulaminem - a rzeczywistość, rzeczywistością.
Klub jak podejdzie normalnie do tematu to i na VIP i na każdy pesel wejdziesz ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jak nie na VIP to zwykły bilet w kasie można kupić na czyjeś dane, ale jak się trafi na służbistę na bramkach to już jest problem, w każdym razie każdy zrobi jak będzie chciał. Nikogo do niczego nie namawiam.
PS. Najlepiej wchodzić przed samym meczem jak są kolejki
Ostatnio edytowane przez heoij : 16.08.2017 o godz. 17:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Pierdzielisz raz
Cytat:
Przestańcie wspominać "stare czasy" bo ich nie pamiętacie. W starych czasach była większa patologia ostrzejsze zadymy, ostrzejsze disy teksty. Jak ja dawno nie słyszałem "JEB.AC ZYDÓW SKU.RWYSYNÓW" "kazdy to przyzna izrael żydów ojczyzna" "do pieca" itp. - gdzie w waszych wyimaginowanych "starych czasach" leciało na każdych derbach i często poza derbami. Już nie mówiąc o paleniu dywanów na każdych derbach, zadym pod wejściem na stadionie demolki itd. Pier.dolicie gimbusy chu.ja znacie temat. Nie odzywajcie się w sprawach których nie znacie. Cytat:
Co do kary. Odpowiedzialności zbiorowej nie popierałem nie popieram i popierał nie będę! Ta kara to skandal! ![]()
Tylko Wisła!
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze bym dorzucił "żydzie jeb.any czy jesteś już obrzezany"
Teraz rurkowce by chyba umarły z oburzenia. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|