|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A ja się cieszę, że w ogóle są konferencje. A Juszczyk to mi wyglądał...jak by to powiedziec, na niedorobionego
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 10.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ja też nie rozumiem płaczu, Juszczyk - ok, był komunikatywny no i to by było na tyle. Jak myślicie kto wypuścił posta o Urydze przed jego odejściem? Oprócz tego musiał mieć coś za uszami, z kimś się nie dogadywać z góry i tyle. Mamy nową Panią rzecznik; może nie tak obytą z piłką, może nie tak ładnie się wysławiającą (co się może zmienić jak trema zejdzie), ale przynajmniej nie plecącą bzdury 3 po 3 i nie prowadzącą wojenek na forach internetowych.
Ja mam nadzieję, że pod względem wypowiedzi się wyrobi, a pewnie trzyma jedną linię z zarządem. Juszczyk lubił coś chlapnąć i czasem powiedzieć o dwa słowa za dużo. Wolę jednak kogoś kto na tej pozycji potrafi trzymać język za zębami jak trzeba. Rozumiem, że włożył ogrom pracy w Wisłę, ale zawsze miałem wrażenie, że jest lekko pajacowaty. Tak go niestety odbierałem. Na poważnych stanowiskach moim zdaniem powinni być poważni ludzie, a nie mentalne nastolatki. A tak odbierałem niestety Juszczyka. Do pracy w biurze się nadawał jak znalazł, do bycia twarzą i ustami zarządu.... no cóż, wg mnie nie.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 11.08.2017 o godz. 00:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Płacze po Juszczyku są, bo za jego kadencji wyglądało to wszystko znacznie lepiej. Przydałby się nam po prostu rzecznik ze znajomością hiszpańskiego.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 11.08.2017 o godz. 08:01.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
PS. Dariook, jak zwykle głos rozsądku ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Mamy po prostu korpo-rzecznika i tyle w temacie. Fanem piłki ona nigdy nie będzie więc radzę się przyzwyczajać.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Po prostu jest funfelką Prezeski i tyle. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
imho - wczoraj przesluchalem (nie ogladalem tylko sluchalem) 2 konferencje ostatnie - mialem wrazenie ze to jakis festyn szkolny z przestraszoną panią konferansjerką. Kijek w dupie po gardło. no ale co zrobisz jak nic nie zrobisz, na szczescie baby nie ogladam codziennie ani na meczu, wiec w sumie dla mnie jest to element do poprawy ale nie w pierwszej kolejności ponieważ sa wazniejsze sprawy ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Łukasz Stupka od dziś już oficjalnie jako Head of International Scouting w Wiśle Kraków!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jaki to ma wpływ na wykonywaną przez nią funkcję i dlaczego miałoby być dyskwalifikujące?
Polityka w takim najbardziej prymitywnym wydaniu zawładnęła już tyloma sferami życia publicznego, że może warto postarać się, by kibicowanie Wiśle było wolne od konieczności deklarowania przynależności plemiennej. Zwłaszcza, że świadomy wybór doktryny czy ideologii to trochę więcej niż przysłuchiwanie się przekrzykiwaniu półinteligentów-dziennikarzy skierowanego do ćwierćinteligentów-odbiorców. edit: aha, żeby nie było - media, które wymieniłeś to nie moja bajka - po prostu szanujmy siebie i pracowników klubu ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ta Pani jest fanem lewackich pisemek (co na początku na SB ktoś wyciągnął): GW, Krytyka Polityczna, Kultura Liberalna i innych tego typu badziewi antypolskich. Ktoś kto pracuje w polskiej piłce powinien orientować się w kwestiach i specyfice naszego "klimatu".... Oczywiście nie jest to główny zarzut wobec niej, jest dramatycznie słaba. Ale jak wielu pisało, obecnie jest to jakiś 100 problem w hierarchii ważności.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 11.08.2017 o godz. 14:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Od siebie dodam tylko tyle, że irytuje mnie zawłaszczanie przez ideologie każdej sfery ludzkiego życia - niezależnie od tego, jaka by to ideologia nie była. W szczególności nie podoba mi się mieszanie zwulgaryzowanej debaty publicznej do kibicowania Wiśle. Trudno mi wyobrazić sobie, co ma wspólnego islam, lęk przed islamem, albo wrogość wobec islamu z meczami piłki nożnej w Polsce i dlaczego rzecznik prasowy Wisły Kraków miałaby wypowiadać się na ten temat, albo kibice Wisły (jako kibice Wisły) - szli demonstrować za/przeciw migracji muzułmanów do Polski. Niech robią to jako obywatele, stowarzyszenia obywatelskie, partie polityczne etc., bo te organizacje mają związek ze sferą polityki. Wiem, że są w środowisku osoby mocno utożsamiające się z doktrynami prawicowymi (czegokolwiek by przez to nie rozumieć) - to przecież oczywiste. Osoby te mogą podczas rozmowy mieszać swoje piłkarskie i polityczne zaangażowanie, nie ma przecież w tym nic złego. Dotychczas na tym forum było akurat neutralnie. Może przy tym pozostańmy, a dysputy polityczne prowadźmy w Hyde Parku. Edit: i, uprzedzając, jeszcze raz powtarzam, że nie identyfikuję się intelektualnie z żadnym ze środowisk, które wymieniłeś. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Pozostaje tylko ironia.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Rozumiem ze jakby ta Pani miałą poglady prawicowe,czytała Gazete Polską ,Sieci i tym podobne wynalazki,ogladała TVP info i TV Trwam, to nie musiała by się znac na piłce.Byłaby cool .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Zresztą jak można łączyć GaPola, W Sieci z TV Trwam, czy szerzej z ideologią prawicową. Bo chyba wszyscy się zgodzimy,że PiS w wielu obszarach jest lewicowy. A W sieci, TVP czy GaPol są propisowskie, a nie prawicowe.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 11.08.2017 o godz. 17:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem, jakim językiem posługuje się "Naród Polski", ale po polsku piszę się "naród polski".
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jak już się tak czepiasz to "powinno zostać napisane " . "Pisze się " nie ma w polskim języku
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Online |
|
|
Piłka nożna to jest bardzo prosta gra. 22 facetów biega za jedną piłką. Wszystkim nam na tym forum chodzi o to, żeby na końcu wygrywała Wisła.
Na cholerę łączyć to z polityką - nie mam pojęcia. Czy ludzie prawicy tak mają, że wpadają w patos ("Naród Polski") nawet z powodu piłki kopanej? Mam w de poglądy polityczne pani rzecznik. Chciałbym, żeby lepiej prowadziła konferencje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
domin_czyzyny - popadasz w wewnetrzną sprzeczność. Domagasz się prawa do wolności wyrażania poglądów i równoczesnie pozbawiasz go pani rzecznik, która ma odmienne od Ciebie poglądy. Poza tym nie utożsamiaj siebie z wszystkimi kibicami. Nie jestes ich reprezentantem, ani tym bardziej nie kazdy kibic musi sie z Toba zgadzać.
Poza tym są inne miejsca na wyrazanie swoich poglądów politycznych / światopoglądowych. Fifa, UEFA, PZPN od lat walcza z wyrazaniem przez kibiców na stadionie pogladów niezwiązanych z pilka nożną. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To Ty nie wiesz, że na stadionie nie ma demokracji? [/IRONIA] |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A potem płacze ze na derby nie można zapełnić stadionu
![]() ,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nic nie odmawiam Pani rzecznik. Może być nawet jawnym rzecznikiem szechtera, ale to zwyczajnie nie gra z większością kibiców w RP. Tylko tyle. I jak pisałem wam gimbusy, to tylko wisienka na torcie, a nie tort... pani rzecznik jest merytorycznie beznadziejna. Jak się pajacyku czepiasz, to kolega Ci powyżej też napisał jaki z Ciebie "znafca". Widzę,że tobie NARÓD POLSKI pisany z dużych liter nie pasuje, tak samo jak temu ścierwu lewackiemu Szumlewiczowi...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 11.08.2017 o godz. 23:27.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|