|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Pozwoliłem sobie założyć temat by zapytać, czy istnieje osoba na forum, która podobnie do mnie oczekuje na dostarczenie zakupionych nagród w akcji 12BOHATER?
Na wysyłane zapytania co do terminu dostawy wymijająco informowano mnie, że klub przewiduje realizacje w miesiącu marcu, niestety po tym terminie na kolejne zapytania nie ma już odpowiedzi. Czy jestem odosobnionym przypadkiem, czy moja cierpliwość jest po prostu za mała? Być może za wcześnie się gorączkuję, ale niemałe pieniądze przekazałem i zwyczajnie nie jestem poinformowany. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Niestety bardzo słabo to wygląda ze strony klubu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wszyscy czekaja, jakies tam mniejsze zakupy moze wysyłaja jak kubki czy szaliki zeby od czegos zaczac ale i tego nie jestem pewien
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Mniejszych też nie wysyłają co jest w ogóle dziwne bo zrobić kubek z nadrukiem czy kalendarz na zamówienie to potrzeba 24 godziny licząc robotę i wysyłkę ....
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziwne to, ja uslyszlaem w wislackim swiecie, ze maja wysylac w kwietniu...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
otrzymałem odpowiedz z klubu, ze akcja się przedłużyła, wiec i termin dostaw się przeciągnie
zostaje czekać |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Genio napisał(a):
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
aż sprawdziłem pocztę
![]() kluczowe jest tu to Zdajemy sobie sprawę z niedogodności wynikających z przesunięcia terminu, dlatego do każdej paczki dołączymy niespodziankę od klubu. co załatwia sprawę ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Czyli jest przełom
![]()
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 20.04.2017 o godz. 21:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niespodzianka? Pewno taka sama, na którą czekam (w ramach przeprosin) od poprzedniej akcji. Do dziś nie doszła
![]() ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie kop leżącego
![]() Ps. Bo to jest właśnie niespodzianka - wszyscy czekaja na plakty, vouchery, koszulki w ramach rekompensaty a tu taki C... ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Za chwile polowa maja a dalej nic nie wiadomo odnosnie wysyłania zakupionych nagrod jedynie wiemy, ze niedlugo pilkarze zagraja w specjalnych koszulkach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy ktoś już cokolwiek otrzymał?
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
20 kwietnia w mailu była informacja, że nagrody będą wysyłane stopniowo przez najbliższe 6 tygodni więc ja cierpliwie czekam
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jakieś zmiany? ktoś coś otrzymał? jest w ogóle ruch w kierunku by zrealizować wysyłkę przedmiotów?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W meczu z Bruk-Betem Termalicą Nieciecza zagraliśmy w koszulkach z imionami i nazwiskami kibiców, którzy wzięli udział w akcji #12BOHATER. Dziękujemy Wam, jesteście najlepsi! Po przyszłotygodniowym długim weekendzie możecie wypatrywać listonosza! Za tak długi czas oczekiwania na wysyłkę bardzo przepraszamy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wiem, nudne to juz, ale czy ktos juz cos otrzymal?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Ja już się pogodziłem z tym, że szalika nie dostanę
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez RuczajIII : 04.07.2017 o godz. 06:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Znajomy zamówił ubranko dla dziecka i za chwilę ubranko będzie zbędne...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Szalik dziś do mnie dotarł.
Całkiem zapomniałem, że mam go dostać ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ktoś jeszcze nie dostał paczki ? mają być wyslane 14-18 .08
Powód: odp
Ostatnio edytowane przez m954 : 10.08.2017 o godz. 15:45.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
są jeszcze takie osoby, ale widzialem na allegro ze pilki z podpisami juz wskoczyly na aukcje wiec jest ruch w temacie
czekam na swoją |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
nie jesteś sam
![]() Daje im czas do września i trzeba będzie pogonić to towarzystwo. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() niesmak maly bo o wspomnianej niespodziance nie ma sladu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Niespodzianka jest taka, że musiałeś długo czekać.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|