![]() |
12BOHATER - dostawa nagród
Pozwoliłem sobie założyć temat by zapytać, czy istnieje osoba na forum, która podobnie do mnie oczekuje na dostarczenie zakupionych nagród w akcji 12BOHATER?
Na wysyłane zapytania co do terminu dostawy wymijająco informowano mnie, że klub przewiduje realizacje w miesiącu marcu, niestety po tym terminie na kolejne zapytania nie ma już odpowiedzi. Czy jestem odosobnionym przypadkiem, czy moja cierpliwość jest po prostu za mała? Być może za wcześnie się gorączkuję, ale niemałe pieniądze przekazałem i zwyczajnie nie jestem poinformowany. |
Cytat:
|
Niestety bardzo słabo to wygląda ze strony klubu
|
Wszyscy czekaja, jakies tam mniejsze zakupy moze wysyłaja jak kubki czy szaliki zeby od czegos zaczac ale i tego nie jestem pewien
|
Mniejszych też nie wysyłają co jest w ogóle dziwne bo zrobić kubek z nadrukiem czy kalendarz na zamówienie to potrzeba 24 godziny licząc robotę i wysyłkę ....
|
Dziwne to, ja uslyszlaem w wislackim swiecie, ze maja wysylac w kwietniu...
|
otrzymałem odpowiedz z klubu, ze akcja się przedłużyła, wiec i termin dostaw się przeciągnie
zostaje czekać |
Cytat:
|
Cytat:
kluczowe jest tu to Zdajemy sobie sprawę z niedogodności wynikających z przesunięcia terminu, dlatego do każdej paczki dołączymy niespodziankę od klubu. co załatwia sprawę |
Czyli jest przełom :D ciekawe co to bedzie za niespodzianka, pewnie jakas broszka albo cos w tym stylu :D Jak sie okaze, ze 2 czesc magazynu R22 to sie wkurze bo kupiłem przed meczem z Zagłebiem :P
|
Niespodzianka? Pewno taka sama, na którą czekam (w ramach przeprosin) od poprzedniej akcji. Do dziś nie doszła :lol:
|
Nie kop leżącego :-p
Ps. Bo to jest właśnie niespodzianka - wszyscy czekaja na plakty, vouchery, koszulki w ramach rekompensaty a tu taki C... ;) |
Za chwile polowa maja a dalej nic nie wiadomo odnosnie wysyłania zakupionych nagrod jedynie wiemy, ze niedlugo pilkarze zagraja w specjalnych koszulkach
|
czy ktoś już cokolwiek otrzymał?
|
Cytat:
|
jakieś zmiany? ktoś coś otrzymał? jest w ogóle ruch w kierunku by zrealizować wysyłkę przedmiotów?
|
Cytat:
|
wiem, nudne to juz, ale czy ktos juz cos otrzymal?
|
Ja już się pogodziłem z tym, że szalika nie dostanę
|
Znajomy zamówił ubranko dla dziecka i za chwilę ubranko będzie zbędne...
|
Szalik dziś do mnie dotarł.
Całkiem zapomniałem, że mam go dostać :D |
Cytat:
|
ktoś jeszcze nie dostał paczki ? mają być wyslane 14-18 .08
|
są jeszcze takie osoby, ale widzialem na allegro ze pilki z podpisami juz wskoczyly na aukcje wiec jest ruch w temacie
czekam na swoją |
Cytat:
|
nie jesteś sam :)
Daje im czas do września i trzeba będzie pogonić to towarzystwo. |
Cytat:
niesmak maly bo o wspomnianej niespodziance nie ma sladu |
Niespodzianka jest taka, że musiałeś długo czekać.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl