|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Po jaką cholerę nam on, skoro jest już Ze Rafael?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wg Transfermarkt, w Boaviście grał głównie jako środkowy, w sezonie 15/16 uzbierał 6 bramek. W Setubal w sezonie 16/17 grał głównie na bokach ataku, miał okres w którym na dłużej wypadł z pierwszego składu, strzelił 2 bramki.
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez ChG : 09.08.2017 o godz. 12:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Patrząc na działania pionu sportowego we Wiśle to dochodzę do wniosku, że gdyby nie to zamieszanie z tym hochsztaplerem z Reichu to mielibyśmy komplet punktów po czterech kolejkach i transfery sfinalizowane kilka dni wcześniej. No cóż, patrząc na CV Ze Manuela i obecne możliwości Wisły to po raz kolejny wypada napisać: brawo Zarząd, brawo dyrektor Junco. Oby tak dalej.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Nie zapominajcie że mówimy o naszej ekstraklasie, lidze cudów, gdzie gwiazdą ligi może zostać każdy. Więc nie przywiązywałbym większej wagi do tego że statystyki w lidzie portugalskiej (nomen omen całkiem niezłej) nie powalają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
My gościa kupujemy (klauzula) 700 tysięcy euro - to ten gość zeby na nim zarobić powinien tak zdominować ligę jak grubas Ofoe + dobra gra w pucharach. Czy to jest możliwe? Raczej wątpię. To już prędzej zarobimy na takim Wojtkowskim jak zmężnieje i odpali. Dla mnie ważne żeby ten gość (nawet jak jest tylko na rok) zapewnił nam miejsce w pierwszej 3 i puchary. A liczenie na zarobek na takich piłkarzach? Wątpliwe. Powinniśmy zarabiać na młodych - za nich kwoty są nieproporcjonalne do umiejętności. Szukac i szkolić takich Bednarków. Ze Manuel jest tu do podniesienia jakości gry i dobrych wyników a nie po to żeby na nim zarabiać (wg mnie). ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 09.08.2017 o godz. 12:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ogryzek - z niemal wszystkim się mniej lub bardziej zgadzam. Odnosiłem się wyłącznie do kwestii wieku, bo to różnica czy gość ma 26 z hakiem czy 28, nie do kwestii ewentualnego transferu.
Btw. przy Ofoe znaczenie miał też krótki kontrakt i bunt piłkarza, to nie są czynniki, które korzystnie wpływają na cenę, weź to pod uwagę. |
|
|
|
Guest
|
|
|
domin napisał, że kolejna wypłata dla kopaczy dopiero w październiku. ot co.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Sierpień już prawie w połowie, wrzesień przeleci szybko i mamy październik. Jak się to przeanalizuje ciut głębiej to nie wygląda tak źle
Ja jestem tylko ciekaw czy to tyczy się wszystkich pracowników klubu? Trenerzy, zarząd?![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Skąd takie info ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wiadomo co z Artem Dovbyk? Temat upadł czy negocjacje trwają?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
no i jest info odnosnie wypłat http://www.wislaportal.pl/33170,Wisl...finansowe.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Po raz kolejny(i obym dalej to pisał,w nieskonczonośc) -Brawo Junco ,brawo Zarząd!
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Podbijam. Ktoś wie czy temat upadł?
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Podobno szukają inwestora który wyłoży kasę (200 tys USD) jako ekwiwalent za wyszkolenie. To ostatni news o tym Ukraińcu.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Pozdrawiam październikowych znafffcufffff.
Po co gadać na tematy o których się nie ma zielonego pojęcia? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Byłem pewien, że wyczytałem to w wywiadzie Ćwiąkały, ale rzeczywiście nie mogę znaleźć. Mea culpa
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
To był żart, który odnosil się do szerokiej kadry zespołu.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|