|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Bernatzky nie działał w Krakowie sam. By zdobyć informacje niezbędne do złożenia oferty, zaangażował do pomocy Dominika Kasztelańca. To wychowanek Hutnika Kraków, który jako junior zdobywał tytuły w drużynie z obecnym reprezentantem Polski Michałem Pazdanem.
Czytaj więcej: http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...lubu,12314979/ ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Chodziło o Dukata, sprawy z przeszłości, do dziś się nienawidzą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Najważniejsze jest to że jest szczęśliwe zakończnie..
![]() Tak nawiasem to zastanawiałem się dzisiaj czy ta cała sytuacja jest jednak korzystna dla Wisły w myśl "nieważne jak się mówi byle by mówiono" czy też ogólnie to źle podziałało marketingowo? A może jakoś pośrodku..co o tym sądzicie? |
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
mimo wszystko dochodzenie trwa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Z mojej strony wielki szacun dla osób które zachowały zimną krew, nie poddały się złudnym obietnicom i spontanicznym emocjom. Które trzeźwo oceniały sytuację od początku i podejrzewały szwindel.
Można powiedzieć że po raz drugi w ciągu 12 m-cy dochodzenie i rozgłos spowodowane wnikliwością i dociekliwością i nieufnością wiślackich fanów uratowało klub od poważnych problemów lub nawet upadku. Wasza aktywność a tym samym troska nagłośniła sprawę, może zaalarmowała oficjeli a i może i przestraszyła oszustów. Wielkie dzięki!!! Ave Wisła!!! ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
Brawo dla prawdziwych kibiców! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Mam nadzieje, ze ta karuzela nastrojow nie wlynie jakos negatywnie na pilkarzy i dalej beda robic swoje. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja tez chce podziekowac chłopakom w swoim imieniu. Mimo ze w wiekszosci przypadkow znamy sie tylko z forum, mimo ze w wielu kwestiach sie porozniamy to swoja postawa pokazalismy, ze i tak ostatecznie najwazniejsza jest Wisła, TS Wisła.
Szacunek ! ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No, kasztelaniec s....ysynu, módl się żeby to nie była prawda z tą biedazemstą.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pamiętajcie, że w internecie nic nie ginie.
To internauci często jako pierwsi pomagają np. Policji w złapaniu przestępcy, więc tutaj w takiej ilości gość nie miał szans. Powiem jedno, ma teraz przejebaane! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jeżeli to się potwierdzi, wówczas policja będzie dla niego wybawieniem. Powinien jednak beknąć za działanie na szkodę spółki.
Powód: Dopisek
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 29.07.2017 o godz. 08:29.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Nie jest tajemnicą,, bo ja to wielokrotnie powtarzałem przy różnych okazjach że Mateusz (mat19, zmięty) dawno dawno temu na Wiśle był jednym z nas (W'01). Jeśli moja pamięć mnie nie zawodzi to był nawet jednym z 7 założycieli. Potem dość szybko jego drogi i grupy się rozeszły. Poszedł w swoją stronę, obrał własną drogę. I tak w 2017 roku on jest sławnym dziennikarzem (mam nadzieję, że już nie będzie mówione że wislackim) a my złym kibicami, szalikowcami, kibolami jak kto woli Ps. https://youtu.be/ys4Zjiz5Iak Powód: 7 a nie 5
Ostatnio edytowane przez PvD : 29.07.2017 o godz. 09:14.
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
rze że sie zakończyło w ten sposób bo wokół całej sprawy narosła taka zła atmosfera (delikatnie mówiąc) że niezależnie od intencji owych typków to przejęcie nie mogło się dobrze skończyć.
A tak to jest spokój i powolny powrót na należne nam miejsce wyważoną polityką finansowo-transferową którą chyba wszyscy bez wyjątku zgodnie chwalimy. Dla TSu cała sprawa chyba ostatecznie była pozytywnym zdarzeniem, bo bardzo dobitnie pokazała że ich działania spotykają się z naszą aprobatą. Nawet jak ktoś żywił nadzieję z niemieckimi milionami to zawsze z dopiskiem "żeby tylko zostawili Junco, żeby tylko nie rozpieprzyli dobrze funkcjonującego klubu" etc.. ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Właśnie sobie czytałem o nowym chińskim właścicielu AC Milan. I wydaje mi się że u nas zostałby tak prześwietlony że nie miałby szans przejąć Wisły
![]() http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...giganta/4hj0gp |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
||
Cytat:
![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Pozwolę sobie wkleić mój post sprzed kilku dni. Chciałem też szczerze podziękować wszystkim, którzy zachowali zdrowy rozsądek. Na szczęście większość tego forum ma łeb na karku. Reszta bardzo chce być omnibusami, a są zwykłymi gimbusami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tymi zajadłymi atakami na zwolenników dobrych,niemieckich pieniędzy pokazujecie chyba brak szacunku dla nich. Będziecie się smażyć w piekle !
Na koniec tego twitterowego kabaretu ostatni podryg skrzywdzonego tłumoka: ![]() https://www.youtube.com/watch?v=z4dM...utu.be#t=8m27s |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Czyli wygląda to tak że ten kasztan zainspirował frajera mige.
Kasztan jakiś trafił na bernatzkiego. Stąd szły wszystkie info. Ale kim jest janekx? Bo wynika z tego że to jest podobne środowisko. Może ten kasztan to także janekx? Głośno myślę. Myślę też że osobiste urazy tutaj wzięły gore. Marzenia o karierze piłkarza padły. O działaczu też. Osobista zemsta ? Może też chęć zarobienia? Innych motywów nie widzę. |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Bardzo dobrze, że sprawa już zakończona. Zwróćcie uwagę na to co pisał Klemba. Gdyby nie Miga i Janekx to asy prawnicze z TF analizowałyby ofertę i kontrahenta w zaciszu gabinetów. Myślę, że wtedy, bez całej tej presji społecznej i tylu ujawnionych, również na tym forum faktów, finał byłby zupełnie inny. Rok temu analizowali inwestora po cichutku i jaki był tego efekt wszyscy wiemy.
Ps. winą Migi jest to, że zbyt mocno uwierzył w te miliony i tym samym optymistycznymi artykułami ukierunkował dyskusję na temat: "TS jest zły - Wisła nie będzie wielka bo trzymają się stołków". |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Bez kasy na stole nie byłoby sprzedaży.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Za obietnicę euro i transferów dalibyście zaorać Wisłę jakimś hochsztaplerom, pisałem już coś o mentalności głupiej kurewki. Rosjanie mawiają o takich ludziach: "cnotę stracił a rubelka nie zarobił". Na przyszłość sugeruję mniej pyskowania a więcej myślenia. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() jaja, jak zawsze ![]() ![]()
Jestem diabeł co się zowie i z wiedźmami żyje w zmowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jesteś tłumokiem który chciał błysnąć, znowu nie wyszło i teraz jeszcze masz do kogoś pretensje?! Ty już może nikomu nic nie tłumacz... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dajcie już spokój - każdy pamięta nicki, które wystawiłyby dupę niemiaszkom i które posądzały TS o niecne działania. Oni sami wiedzą, na jakich pajaców wyszli. To pokazuje też, jakie mają w rzeczywistości pojęcie o klubie i ludziach z nim związanych.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|