|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ma nadal procent od sprzedaży Wisły wg słów Damiana Dukata.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
No nareszcie powiem szczerze ze nie nadążałem tych wszystkich postów czytać bo było ich poprószy setki. Najważniejsze ze Wkoncu Wisła jest tam gdzie powinna być. Cieszy mnie sytuacja gdzie wszystkie sekcje spokojnie mogą zacząć współpracować ile to już było akcji piłkarzy z kszykarkami.
Mam nadzieje ze się właściciel już nie zmieni a u władzy będą osoby kompetentne kochający Wiśle Kraków jako całość i bezgranicznie jej oddane. Oby takie osoby jak Pani Prezes albo Damian Dukat będą tam gdzie będzie trzeba i zadbają by Wiśle nic się nie stało. Można przecież kochać i zarazem robić biznes to co przez ostatni rok zrobił zarząd wszyscy powinnismy na kolanach do Czestochowy pójść i podziękować. Ostatnie dni były bardzo stresujące i zarazem nerwowe ale już teraz pod władza TS-u bez ingerencji TFK będzie zarządowi łatwiej to wszystko poukładać i odbudować wielka Wisle. A ci którym przeskadza TS i przez całe życie będą wypominać błędy przeszłości nawet nie ma co podawać ręki bo nie potrafią docenić tego gdzie byliśmy, gdzie teraz jesteśmy i jestem przekonany ze po tych ciężkich czasach będziemy na szczycie. Pozdro i żebyśmy zostali po najbliższej kolejce jedyna drużyna z kompletem punktów! JJJBG |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
A konkretnie od zysku ze sprzedazy
![]() Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 28.07.2017 o godz. 21:46.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Powiem szczerze niech ma ale mam nadzieje ze TS pozostanie właścicielem z bogatymi partnerami, inwestorami
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Powiem wam tyle: lepiej nie czytajcie komentarzy na fb pod newsem o zakonczeniu kabaretu. Załamać się można.
![]()
Ddf
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Szczęściem w tym czasie jest nie mieć konta na portalach społecznościowych mniej nerwów i stresu.
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Konrad. - co tam się - tak w skrócie - dzieje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez MłodePokolenie : 28.07.2017 o godz. 22:09.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie wiedziałem że 7 kotów to słynny plankton.
![]() ![]()
Najwspanialszy klub na świecie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
E tam, jest paru debili ale przeważają rozsądne głosy.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
MłodePokolenie napiszę Ci to, co na sb: brawo brawo brawo! Chyba ubędzie nam jeden forumowicz.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Już wcześniej ktoś to zdemaskował.
wolfy kozaku niedawno jeżdżący mpk odp... sie od niewinnych. Ashkeczup jak i nesta łudzili się na drugą bajeczną wersję, są tutaj z nami jakiś czas, są WIŚLAKAMI więc sie odp Każdemu może się zdarzyć.Może nie głupi a łatwowierni, naprawdę nie trzeba było być niewiadomo jakim omnibusem, żeby przewidzieć jak się to skończy .... Kupcie karnety zamiast pisać smuty... Ashkeczup w ramach rekompensaty niech zakupi karnet przynajmniej na runde i tu wklei, będzie rozgrzeszony. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To dlatego ta menda nieustannie krytykowała TS. Z jego "wyliczeń" wynikało tylko że nie umie liczyć, co wiele osób - w tym ja - mu wypominało. W jego "teoriach" TS zadłużył Wisłę którą TF zostawiła w dobrym stanie...
Pytanie co chciał osiągnąć? Wspominał też że TS nie chciał sprzedać Wisły bogatemu sponsorowi.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 28.07.2017 o godz. 22:35.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Cytat:
Dobrej nocy wszystkim ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
On jest bardzo skłócony z Damianem.... Podobno to była jego zemsta.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
i jak ten portal działa ? ktoś korzysta? pierwsze słysze :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fakt, narobił roboty i zmartwień porządnym ludziom.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
dobra, to teraz dla mnei starego nienadążającego za współczesnym swiatem prosze o streszczenie : o co chodzi z tym Kasztelańcem.przyznam szczerze,ze nie mam czasu wszystko przegladac i zastanawiac sie nad tym co ktos kiedyś napisał
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
@MlodePokolenie - no stary szacun za risercz, mi by sie nie chciało
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
najlepiej jakby się sam wypowiedział tutaj, o ile się na to zdobędzie. I o ile ktoś mu uwierzy, bo na pewno będzie się wybielać. Nie dziwi teraz, że był głównym "pro-sprzedażowym" użytkownikiem w tym temacie oraz że miał zawsze pozytywne informacje. Co za ulga, że się skończyło. Niech mi teraz te gamonie mój stracony czas oddadzą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Sytuacja z Damianem do teraz mnie interesuje. Ktoś ma jakiś naprawdę pomysł. DLACZEGO?
Bo jedyne co mi przychodzi do głowy, to po prostu Prezes Sarapata wolała mieć swoją osobę na tym stanowisku. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
W ramach osobistej zemsty chciał pogrązyć całą Wisłę? Fajny kibic.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może był tylko pionkiem, jak janexx czy Miga? Nie wydawał się zbyt bystry. Mógł wierzyć że to dla dobra Wisły.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
No, to albo pionek, albo zemsta. Odnoszę się tylko do plotki kilka postów wyżej.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i mieli w tym przypadku rację, bo chodziło przecież o to, że TS twierdził jakoby od nich zależała sprzedaż, a była to decyzja TF.
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 28.07.2017 o godz. 23:15.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Prezydentowa - najbardziej "lajkowanymi" postami były te o złym tsie, który przegonił inwestorów. Ale widzę że normalne zaczęły przeważać, więc nie jest tak źle jak myślałem...
![]()
Ddf
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|