|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
DamianDukat napisał(a):
– Tak, ja nie mam nic, ty nie masz nic, on nie ma nic – zaśmiał się głośno. – To razem właśnie mamy tyle, w sam raz tyle, żeby założyć wielką fabrykę No i właśnie tak to chyba wygląda... ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Janek jest święcie przekonany, że ktoś zakłada na TT podróbki jego konta, żeby go zdyskredytować "NA ZLECENIE WIADOMO KOGO". Biedaczysko, wydaje mu się, że jest w tej grze bardzo ważny. Tak jak dużo ma dobrych informacji (wyłącznie) transferowych, tak samo dużo ma problemów z głową i rozbujałym ego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Online |
|
![]() Ech, a wydawałoby się, że czasy raczkującego kapitalizmu odeszły w zapomnienie nawet w Łodzi, a tu środek Europy Zachodniej i takie numery. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Chyba nie wierzysz że taka "wielka" i "poważna" firma wystraszyła się kilku telefonów z Polski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Niemcy nie przyjechali wczoraj, nie przyjechali dzisiaj i nie przyjadą W OGÓLE! Wyimaginowany obraz potomka hitlera szastającego milionami Euro na lewo i prawo inwestując akurat zupełnie przypadkowo w Wisłę w momenci kiedy kończy się klauzura TF, obiecujący transfery, mistrzostwo i spłatę długów to sfera Fantasy pokroju Lema, Lovecrafta i Kinga razem wziętych.
Dajmy spokojnie pracować TS, ponieważ W GŁÓWNEJ MIERZE to im zawdzięczamy, że Wisła jest w tym miejscu gdzie jest a nie w IV lidze oraz trenerowi Ramirezowi i zawodnikom, którzy wydają się być na wysokiej fali. Snucie domysłów o rzekomym worku pieniędzy odstawmy na bok bo jedynie co możemy teraz zrobić to liczyć na 100% zaangażowanie zawodników w meczach z Zabrzem i Płockiem na wyjazdach bo pamiętamy, że w tamtym roku było słabo w tej kwestii. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Stawiam na Romów.
![]()
rotfl lol2 buhahahahha
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to teraz trochę kwiatków ze strony https://www.fnweb.de/fraenkische-nac...d,1029607.html
Trochę świeższe bo z 8 kwietnia. Wrzucam translację na angielski, bo po naszemu jeszcze większy bełkot wychodzi. Cytat:
Co ciekawe jednymi z zapowiedzianych pierwszych ruchów miały być: pozbycie się lokacji w Höpfingen ( w związku z likwidacją jednej ze spółek, czyli STW, uznanej za nietrafioną inwestycję) i relokacja administracji z Wilhermsdorf do Trautkirchen, powiązana z pozbyciem się nieruchomości, w których rezydowała. Również likwidacja STW miała wiązać się ze zbyciem nieruchomości. P.S. Koniec końców wciąż brak informacji o tym czym to się skończyło i co się obecnie dzieje w Stechert. Powód: P.S.
Ostatnio edytowane przez Adasss : 28.07.2017 o godz. 11:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Info zza kulis, tylko u mnie
http://www.captiongenerator.com/626802/Niemcy-we-Wisle Przepraszam, ale przez kodowanie nie wyświetla polskich znaków. Mogę to poprawić. EDIT: Poprawione, ale zostały dwa błędy.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 28.07.2017 o godz. 11:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Do Zabrza po zwycięstwo!!! ![]() ![]() Nejlepší černoch je BERNARD z Humpolce!
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
Narod ktory w prostej linii pochodzi od Boga nie mogl byc ....ami. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Od tygodnia nie ma kontaktu z niemcami ale kibice się dodzwonili.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
No też mnie to rozśmieszyło.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za te brednie Mateusz powinien dostać bana na Wiśle.
Przecież tego nie da się czytać na poważnie. Nie dość, że się ośmieszyli - dziennikarze i Tele-Fonika, to teraz próbują zwalić wszystko na kibiców. Pajace. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
On mieszka w Krakowie ten pajac?
Przecież tu jest tyle ewidentnych kłamstw że aż ręce opadają. Sam na twiterze płakał że że spotkania nici, żaden dziennikarz nie może zrobić z nim wywiadu (nie licząc 5 sekund tvp) a teraz mówi że niemcy wydali jakieś oświadczenie... A kibice dzwoniacy do steherta to w ogóle szczyt falszu. Mam nadzieję żeTS odbierze mu akredytację i zablokuje kartę kibica (Jeżeli taka posiada), niech oglada Wisłę w tv. ![]()
Ddf
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Tonący brzytwy się chwyta. Chyba zrozumiał ze ktoś go zrobił w ch.ja.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Świetnie, że zrozumiał, tylko niech nie .......i głupot, że kibice dzwonią po Niemcach z pogróżkami. Przecież to jest ....a absurd. Brnie w to gówno, starając siebie wybielić, zamiast napisać wprost: Sorry, ....a, dałem się wrobić. Leszcz ze mnie.
Parę dni temu pisałem o tym, że nadejdzie taki dzień, że wymierzy mu ktoś liścia. Ten dzień nadchodzi z prędkością światła. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Oj tam sie czepiacie. Sumienie mu "utknelo na jednym z biurek". Pajac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Miga - jesteś żałosny.
Trzeba nie mieć wstydu, żeby w obliczu całego tego absurdalnego zachowania Niemców (czy kogokolwiek) zwalać winę na kibica Wisły. Nie wstyd Ci? Mam nadzieję, że to przeczytasz. Brawo dla Towarzystwa Sportowego. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Brakowało tylko, żeby wspomniał o wizycie u Niemców chłopaków w krótkich spodenkach. Dziennikarstwo sportowe w tym kraju nie istnieje. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jemu ma byc wstyd? Przecież to szmaciarz, nie pierwszy raz szkodzi Wiśle i Wiślakom.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Online |
|
Życzę powodzenia osobom, które sprzedały Stecherta, być może za grosze plus zobowiązanie do spłaty długów w dochodzeniu od JL wykonania zobowiązania do inwestycji w spółkę po tym, jak już cały majątek grupy się rozpłynie w niebycie. Nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że mogą go potrzebować. Inna sprawa, że jeśli prawdą są doniesienia medialne, że potrafili tak szybko roztrwonić dorobek kilkudziesięciu lat pracy założyciela firmy, to jakoś mi ich nie żal. Żal by mi było, jakby JL zabrał się za restrukturyzację Wisły. |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Im szybciej ta ustawa o "fake news" wejdzie tym lepiej dla wszystkich.
W tym i dziennikarzy. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
I tu nie ma i od początku nie było obozu TS i obozu Niemców/TF. Jest tylko grupa ludzi rozsądnych i logicznie myślących (ewentualnie doświadczonych życiowo) oraz grupa tych, którzy dali się zwieść i wciąż pozostają w mylnym przekonaniu. Część osób z wymienionych grup nie rozmawia, ale napastuje tych, którzy mają inne zdanie. To wszystko. Ale wiesz, że to zostanie wykorzystane do cenzury i wyparcia z mediów wszystkiego, co niewygodne i niepoprawne politycznie, a nie do wprowadzenia rzetelności? ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Blood Brothers
Offline |
|
|
czyżby zapanowała cisza przed burzą ?....
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...ampaign=profil
Cytat:
|
|