|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie szkodzi, ważne że ma "to coś"!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Według mnie w żadnym sparingu nie byl gorszy od np Brleka. W Sosnowcu wszedł w końcówce i zrobił różnice jak kilka razy fajnie podaniem z pierwszej piłki przyspieszył akcje, kilka razy ładnie zagrali z Petarem, a po jednej takiej akcji był bliski bramki, ta akcja z 90 minuty jak wymanewrowal 3 obrońców jednym zawodem i uderzył tuż obok słupka pokazała, że wrócił mu ten luz. A sparing gdzie obsłużyl Bogusia genialnym podaniem i padła bramka? W meczach o punkty KLUCZOWE jest posiadanie kogoś takiego kto potrafi zrobić jednym podaniem roznice. Semir to zawsze miał a teraz wrócił ten jego luz.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A kto jako video assistant referee ?
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
var tylko w kielcach
![]() Stilic w 2 ostatnich meczach gral lepiej niż Brlek, to trzeba przyznać. Ale dalej Stilic gra poniżej pewnego poziomu, do którego przyzwyczaił krakowskich kibiców. Velez.przepracowal z nami więcej niz chociazby Kostal czy Halilovic(tu nie jestem pewien). Więc trochę jednostek treningowych przebył ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
W tej lidze nigdy nie bedzie normalnie
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Var mial byc podobno w 6 meczach w kolejce a jednak jest w 1? Skad ta zmiana? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
tylko w jednym wybranym losowo meczu (sędziów przeszkolonych brak!). Docelowo VAR ma być na 7 meczach w kolejce. Co do meczu mam obawy, ale Pogoń słabsza od nas. Trzy punkty na początek! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ej no, jest jeden przeszkolony sędzia techniczny od VAR. Pan Gil, ktory bedzie jeździł na 2 mecze w weekend. Jako glowny i jako ten od VAR
![]() faktycznie halilovic i kostal byli 4 dni wczesniej niz velez. Spora roznica.
Ostatnio edytowane przez jonaf : 14.07.2017 o godz. 06:44.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieje ze juz nie bedziemy teraz bardzo defensywnie grali.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Ewidentnie daje mi się we znaki przerwa letnia, bo śniło mi się dzisiaj, że wygrywamy 1-0 po samobóju w 86 minucie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że dziś wybiegniemy w takim składzie:
Julian Cywka-Głowacki-Gonzalez-Sadlok Boguski-Velez-Brlek-Małecki Stilic Ondrasek Wątpie, żeby Kiko ryzykował zwłaszcza że gramy przeciwko drużynie która ma spore problemy kadrowe i w większości zagra juniorami, albo chłopakami mało doświadczonymi. Jest zatem ogromna szansa na 3 pkt. W drugiej połowie pewnie za Ondraska wejdzie Carlitos lub Brożek ?, a za Boguskiego lub Stilicia ktoś z dwójki Wojtkowski-Kostal
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 14.07.2017 o godz. 10:05.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kiko Ramirez obchodzi dzisiaj swoje 47 urodziny wiec dobrze by bylo wygrac i z przytupem wejsc w nowy sezon
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
W Szczecinie, nawet z oslabiona kadrowo Pogonia, go wdeptaja w ziemie. W srodku pola mamy olbrzymia dziure. Niby odszedl jeden Maczynski, wysypal sie na chwile Pol i jest lekka tragedia. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Mam nadzieje ze nie wyjdziemy z Semirem tylko włąsnie Velez, Brlek i albo Halilovic albo Buguski. Taktyka któa gramy skupia sie na zageszczeniu srodka, czyli klimat w którym Semir nie oddycha. Veleza na def, Brleka na rozbijaka i Halilivic/Boguski jako rozprowadzający piłke. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Julian
Cywka-Arsenić-Gonzalez-Sadlok Boguski-Halinović-Velez-Mały Brlek Carlitos(Zdenek) Halinović jest brany pod uwagę jako pierwszy wybór oprócz Pola którego nie ma potem Brlek na ofensywnym i takie jest optymalne Trio w środku ale że gramy na wyjeżdzie nie ma Pola który dużo dawał w obronie to bejdzie na dziko Velez tak przynajmniej myśle... i Broń boże od ustawienia 5-3-2 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
UcheJ
Twój skład jest zbyt ryzykowny, jedynie Velez ma szansę moim zdaniem na 1 skład z uwagi na to, że nie może grać Pol. A tak to wszystko pozostanie po staremu, pewnie gdyby Brożek był w pełni sił to on zacząłby to spotkanie, a tak zagra bardziej doświadczony w Polskiej lidze Ondrasek. Arsenic nie grał pół roku, niedawno wszedł do zespołu, na pewno nie zagra od początku, Głowa zagra Halilovic - j.w, pewnie wejdzie w końcówce Carlitos - j.w. pewnie wejdzie w końcówce ![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Pytanie na logikę : W jakim celu Kiko brałby na konferencje Carlitosa który wg. Ciebie pewnie wejdzie w końcówce? Ile minut w sparingach rozegrał Ondrasek? Po co w kazdym sparingu w pierwszym składzie gral Arsenic skoro dzis ma wg. Ciebie usiąść na ławce? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na konferencję mógł zabrać Kacpra Laskosia i co też byś go widział w 1 składzie?
To, że Arsenic grał w sparingach o niczym nie świadczy, w sparingach grało też kilku innych chłopaków wcale nie przewidzianych do 1 składu... Mówię to tylko moje zdanie, przekonasz się za parę godzin kto miał rację. ![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Na 99 procent bedzie to Cuesta-Arsenic,Glowacki,Gonzalez-Velez,Brlek,Małecki,Halilovic,Boguski-Carlitos,Ondrasek i gra ofensywna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Nie jestem optymistą. Remis uznam za sukces. Pogoń gra u siebie, z nowym Trenerem, będą chcieli się pokazać. Patrząc na sparingi nie wydaje się, żeby naszym jedynym problemem było zmęczenie. Jak Kiko będzie forsował nowe ustawienie to naprawdę może to wyglądać nieciekawie. W dodatku w zeszłym sezonie na wyjazdach zanotowaliśmy bilans 3-3-13. Dlatego choćby punkcik będzie niezłym wynikiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Zobaczymy kto będzie bliżej
Moim zdaniem Halinović ma pewny skład !!! nawet pewniejszy niż Brlek bo 8 jest najważniejsza w zespole moim zdaniem... Bez 8 widzieliśmy grę w reprze 70 miejsce w rankingu i nie ważne kto gra z przodu (Lewandowski, Milik, Błaszczu czy Ondrasek) bez środka nie osiągniesz nic. Dla tego Halinović jest jedyną w 100% 8 będzie grał choć by się waliło i paliło pozdro |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
akurat oglądam skrót zeszłorocznej inauguracji https://www.youtube.com/watch?v=KbufgUobCP8 Uryga się wtedy nie popisał, delikatnie rzecz ujmując
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Remis biorę w ciemno.
![]()
Żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie przesadzajmy z tym remisem w ciemno jakbyśmy do Poznania albo Wawy jechali. Chyba zapominacie kim jest Pogoń, a na pewno nie jest hegemonem tej ligi. Gramy o zwycięstwo z tym zastrzeżeniem, że dokonało się wiele zmian i nie można pruć się o nie daj Boże przegraną.
Skoro rok temu potrafiliśmy wygrać z nimi mając na boisku Urygę i Mójtę i bramki strzelali dla nas Brożek i Pietrzak, to co teraz może pójść źle?
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 14.07.2017 o godz. 16:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Brawo!
Bardzo przyzwoita gra w obronie, poza bramkami wykreowane 3-4 dobre sytuacje Carlitos super, Julian swoje wybronil, Velez na razie srednio , widać ze to bardziej stoper, ale twardziel i walczak Wojtkowski słaby fizycznie sie wydaje, poki co bardziej na juniora wygląda ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|