The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2017, 14:49
Kiko i cały sztab są najbliżej drużyny więc spokojnie, dobrze, że szukamy alternatywnego ustawienia, a kiedy mieli je poćwiczyć jak nie w sparingach Pewnie, że mogli zgrywać nowych z systemem poprzednim, ale jestem pewien, że treningi są na tyle urozmaicone, że to nie będzie problem. Po drugie jestem przekonany, że w piątek będą maksymalnie 2,3 debiuty. Reszta będzie spokojnie wprowadzdana, dajmy czas trenerom.
Ja również widziałem, że Głowa, Ivan i Zoran gubili się w takim ustawieniu, bo wszyscy są przyzwyczajeni do grania w dwóch stoperów a nie w trzech. Sadlok też się gubił, czy cywka, brakowało automatyzmów. Ale skoro widziałem to ja i wy, to myślicie, żę umknęło to Kiko lub komukolwiek ze sztabu Wcześniejsze sparingi ze słabszymi nie pokazały że się gubimy, bo zwyczjnie przeciwnicy mało atakowali. Zaś już solidne Zagłębie nas wypunktowało i obnażyło słabości systemu, a raczej braku zgrania w tym właśnie systemie. Nie możemy na siłe szukać teraz miejsca na boisku zarówno Ivanowi, Głowie i Arsenicowi, a jest jeszcze Velez. Mamy dużo jakości jeśli chodzi o środkowych pomocników, mamy w końcu drugiego skrzydłowego po Małym (Kostala), którzy będą rozpędzać akcje, więc szkoda byłoby grać tak naprawdę 5 obrońców kosztem np. Kostala, Semira, czy Halilovica. Chyba żę na wahadła Kostal i Mały? Wtedy faktycznie system robi się ultraofensywny! Wtedy do środka Veleza i w razie obrony gość wchodzi do linii i mamy 4 obrońców.
Poczekajmy do piątku, zobaczymy jakim systemem wyjdziemy, bo ja jakoś jestem spokojny, żę tradycyjnie 4-2-3-1.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów