|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Wybiera sie moze ktos do kas po bilety? Niestety moj kumpel nie da rady skoczyc mi po bilety a w sobote nie chce mi sie stac w kolejkach. Wolalbym na spokoju dojechac i miec wszystko zalatwione
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
365 złotych.
Złotówka za każdy dzień. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Siema. Mam do sprzedania dwa karnety na A 22 po 130 zł za sztukę i jeden karnet na C 2 za 110. Chętni pisać na priv. Sprawa pilna. Cena nie podlega negocjacji
![]()
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cisza w temacie; ja jutro idę kupić dwa karnety na cały sezon, resztę też zachęcam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
To dobrze z twojej strony
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
U mnie kupiony roczny karnet.
Polecam każdemu. Wydatek większy raz, ale masz cały rok z głowy. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie karnety sa teraz na raty, wiec kazdy moze sobie rozbic cene karnetu nawet na liczbe wejsciowek na caly rok, wiec wymowki ze nie mam kasy, ze za drogo, odpadaja w tej chwili.
Kupowac jak najwiecej ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja wznowiłem karnety na cały sezon dla siebie i dla żony
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jedziemy z koksem na chwałę Wielkiej Wisły
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Czy ktoś miał problem z zalogowaniem się na konto w serwisie biletowym? Ciągle podaje mi informację - także przy opcji 'zapomniałem hasła' - że użytkownik nie istnieje w bazie. Ciekawe jakim cudem, skoro kupowałem już bilety/karnety iks razy i nawet na skrzynce wciąż mam potwierdzenie zakupu.
Próbowałem też skorzystać z maila, który podałem przy wyrabianiu nowej karty. Dalej nie działa. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Sprzedano mniej niż tysiąc karnetów...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
To się elitarny sezon szykuje...
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
macie wszyscy karnety, to się pochwalcie. Narzekać potrafi każdy ale jak przychodzi co do czego to słabo. to jest żenada, że wymagania ze strony kibiców są olbrzymie ale karnetów nie ma kto kupić. co do ceny, to moim zdaniem są spoko i jeżeli ktoś uważa, że 400 zł za karnet na D23, na cały sezon to dużo to niech się uderzy w pusty łeb. pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skonczcie juz ryczeć dziewczyny. Co pol roku ta sama spiewka... wy macie jakies jaja? Do pierwszego meczu jest 2 tygodnie jeszcze i bedzie tyle ile jest zawsze a karnety rusza z grubej rury za tydzien i pojdzie ok 4-6 tys. Czyli tyle co zawsze.
Jak nie macie co robic tylko plakac to zapiszcie sie może do kółka jerozolimskich niewiast to bedzie lepsze rozwiazanie niz sianie defetyzmu wśród ludzi czytajacych to forum ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dzisiaj przyszedł mail promocyjny z klubu ...
Cytat:
BTW nie ma w ogóle karnetów tylko na rundę ? ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Sa na sezon i na jesień (wiecej niz runda). Kupiłem na caly sezon, wychodzi najekonomiczniej, jakies 30 zł na mecz na E23.
![]()
DysoN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wstyd, że te karnety idą jak słabo. jak nie będzie sprzedane 3 tys. to powinni w nagrodę podnieść ceny zwykłych biletów, niech się nauczą ludzie, że kupujemy karnety. tym bardziej, że można nawet na raty...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Jak podniosą ceny zwykłych biletów, to dopiero będzie frekwencja...
Dziwi mnie kolosalna różnica w cenie. Jak wydałem 280 na rundę, a moja dziewczyna 275 na sezon (sic!) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Judas nie uważam, że to znacząco wpłynie na frekwencję, bo masę osób po prostu idzie na mecz. Nie wspominając już o topowych... zresztą porównywał ktoś nasze ceny do "konkurencji" nie tylko z drugiej strony błoń?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Pamiętajcie, że pozostaje jeszcze jednak kwestia - brak możliwości zmiany miejsca. Kupując karnet na cały sezon nie mam możliwości kupienia na wybrany mecz biletu na inny sektor. A czasem idę z kimś z rodziny albo ze znajomym na mecz a wtedy idę na inny sektor niż C.
Niestety teraz nie ma takiej opcji aby wykupić inny bilet (nawet płacąc dobrowolnie za ten bilet drugi raz). Także ja pasuje z karnetem, choć będę kupował bilety na każdy mecz. ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
p.s PAMIĘTAJCIE KARNET MOŻNA KUPIĆ NA RATY JAK KTOŚ TWIERDZI ŻE JEDNORAZOWY WYDATEK TO DUŻO DLA NIEGO
Ostatnio edytowane przez regan : 10.07.2017 o godz. 15:32.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Dużo osób tak jak już ktoś wcześniej wspomniał karnet przydziela Ci stałe miejsce na stadionie.
I teraz, np. gdy przestałem chodzić na C to często siadam na różnych sektorach i nie chce być przydzielony do jednego miejsca. A tak btw. są jakieś statystyki z ostatnich lat ile schodziło karnetów? ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Można po archiwalnych nrwsach szukać, ale tak z latami od 2013 wzwyż to się nie spotkałem. Rekord na rundę to jest 10k z hakiem.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|