|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Sorry mordo ale ....a ty naprawdę jesteś debilem ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Jezu chlopie, każdy twój post to takie pesymistyczne .......enie... Skoro Ci tak zle to w lidlu promocja na sznury
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Forum ciezko czytać bo pokolenie łapek w górę i dzwoneczków wylęgło ,opanowali forum ,sektor C 3 i nic dobrego z tego nie mogło wyniknąć.I w obu tych miejscach to juz nie to co kiedyś.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 23.06.2017 o godz. 20:24.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cytat:
Przychodzi młody zawodnik grający w 5. zespole ligi chorwackiej - też źle, jakby był taki dobry to by do polskiej ligi nie przyszedł. Kurtyna. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Ja pierdyle wchodzę na forum, czytam te .......enie płaczków a w szczególności Merkurego i już mam doła na cały weekend.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() Gonzalez i Pol to też szrot ?![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Rany, ja Wam się dziwię, że jeszcze reagujecie na jojcenie Merkurego. Przecież on NIGDY nie będzie zadowolony zawsze coś (wszystko) będzie źle.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
|
|
Jak odpali w innym klubie, to wtedy przypomnę Ci ten "szrot".
Może dlatego, ze skończyła mu się umowa? ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Aleksandar Holigaâ
@AlexHoliga Sorry, just don't see anything interesting about him. He's been a below average player (in terms of Cro league) in every respect. opinia o naszym nowym zawodniku (pismak z Zagrzebia) nie napawa optymizmem ale zobaczymy. ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Merkury i reszta zgrymaszonych roczników 9... spierdalać na "żyletę"
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|||
Cytat:
![]()
Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Online |
||
![]() ![]()
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Merkury ma jedną zaletę i prosze odpuście mu.kazdy jego post powoduje lawnine odpowiedzi.dzięki temu jest co czytać.tacy ludzie tez sa potrzebni
![]()
Ostatnio edytowane przez picasso : 23.06.2017 o godz. 22:24.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Też mam nadzieję że gość się myli a Tibor okaże się wzmocnieniem .
Matejas mam nadzieje ze z "ta resztą" nie chodziło ci o mnie. ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No ty zdecydowanie pracodawcy nie masz. Żebys tak ochoczo się wypłacił za przejebany zakład jak sobie .......isz ...2tyś pln przypominam...na akademie Wisły.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Na papierze 2 pierwsze nasze transfery to są generalnie nonejmy z niższych lig, w dodatku nawet tam mające problemy z regularną grą. Coś ala Videmont, klasę niżej niż Gonzalez czy Llonch. Na to, że wypalą faktycznie nie postawiłbym ani grosza. Z drugiej strony Junco zasłużył sobie poprzednim okienkiem na minimum zaufania, więc je ode mnie dostaje. Tak jak pisałem, nie takie cuda piłka widziała - więc równie dobrze mogą okazać się gwiazdami ligi. Oceniał będę jak wyjdą na boisko. Tak z 5-10 razy. A teraz mogę jedynie napisać jakie mam odczucia. Jednoznacznych wyroków w piłce nie zamierzam forować, bo ten sport jest nieprzewidywalny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
i on niby jest klasę niżej niż Llonch? hmmm proponuję przeszukać czeluście ynternetów ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jak już pisałem lepsi zawodnicy od Tibora się w polskiej lidze nie odnaleźli a i słabsi bywali gwiazdami. Nie ma regóły. Nie mniej jednak bardzo popieram kierunek bałkański w poszukiwaniu nieoszlifowanych talentów. Raz, że bardzo dobrze szkolą tam piłkarzy, którzy też na rynku europejskim są bardzo cenieni. Szybko łapią język i kulturę oraz łatwiej się zaadoptują niż np. Kolumbijczycy.
Zarówno jednak co do niego jak i Carlitosa raczej staram się tonować nastroje, bo wolę się pozytywnie zaskoczyć ich postawą, niż sromotnie rozczarować. Większe oczekiwania mam od Juliana i Arsenicia którzy już zdążyli pokazać, że prezentują określony poziom. Z "pewnych" transferów możemy na pewno oczekiwać jeszcze drugiego bramkarza i skrzydłowego. Niby Kiko mówił jeszcze o obrońcy który może grać na pozycji DP, ale raczej w mediach to nazwisko nie wypłynęło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Tak uważam.
Gonzalez miał przeszłość na poziomie ekstraklasy i widać było, że po prostu wpadł w dołek. Llonch grał niżej ale widać było, że gra prawie wszystko od deski do deski przez większość swojej kariery. Nasz nowy bramkarz to niestety głównie podczas swojej kariery wygrzewał ławę. I epizod typu zagranie kawałka rundy w LaLiga i zostanie odpalonym nie robi na mnie wrażenia. Albo był rezerwowym i ktoś doznał kontuzji, albo dano mu szansę i odpalono. Podobna sytuacja jak w przypadku Załuski (którego uważam za przereklamowanego) tylko w o wiele słabszym klubie niż Celtic. Sorry, raczej nie będę się pozytywnie zapatrywał na transfer kogoś kto przez całą karierę w wieku 26 lat rozegrał tyle spotkań seniorskich co ma lat (+/-). Jeśli chodzi o napastnika to też wątpię, żeby się sprawdził, bo wcale nie ma rewelacyjnych statystyk jak na tak niską ligę. Po prostu jestem sceptyczny, uważam, że ma pełnić rolę Zachary, czyli czasem wejść i coś tam zagrać (chociaż np. uważam, że Zaki zasługiwał na grę u nas - bo z naszego trio najlepiej wyglądał wg mnie w tym sezonie). Za to nasz 3 nabytek już mi się dużo bardziej podoba chociaż nie można mówić, że to gość praktycznie gotowy do gry jak Brlek, raczej melodia przyszłości.Do gry na teraz w pierwszym składzie jest Arsenić. Na niego liczę najmocniej.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 23.06.2017 o godz. 23:11.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Obcokrajowcy (procentowy udział obcokrajowców - decyduje "pierwsze obywatelstwo" lub w przypadku zawodników grających w reprezentacji narodowej kraj, który reprezentują - wg minut na boisku)
Jagiellonia Białystok 20988 36582 57,37% Korona Kielce 19194 36551 52,51% Lechia Gdańsk 19072 36573 52,15% Bruk-Bet Termalica Nieciecza 19012 36593 51,96% Piast Gliwice 18579 36589 50,78% Legia Warszawa 18177 36598 49,67% Śląsk Wrocław 17868 36572 48,86% Lech Poznań 13477 36542 36,88% Zagłębie Lubin 12312 36625 33,62% Pogoń Szczecin 12017 36580 32,85% Wisła Kraków 10942 36563 29,93% Górnik Łęczna 10300 36469 28,24% Wisła Płock 9836 36619 26,86% Arka Gdynia 9391 36568 25,68% Cracovia 8141 36546 22,28% Ruch Chorzów 2730 36501 7,48% Kolejno: nazwa klubu, liczba minut na boisku obcokrajowców, liczba minut na boisku wszystkich zawodników, procent udziału minut na boisku obcokrajowców w stosunku do udziału wszystkich zawodników
Ostatnio edytowane przez Dariook : 23.06.2017 o godz. 22:56.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Ty już wiesz ze mu nie wyszly transfery zawodników ofensywnych |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Chorwacki pomocnik, który do nas dołączył rozegrał 18 spotkań w tamtejszej Ekstraklasie, spędzając na boisku niespełna 900 minut. Należy dodać, że te 18 spotkań są jedynymi, które rozegrał w dotychczasowej karierze na poziomie Ekstraklasy. W 13 spotkaniach nie siedział nawet na ławce.
Stawiam tezę, że żadnego z tych zawodników przedstawiciele Wisły nie oglądali i są autorskim pomysłem M. Junco i jego zaprzyjaźnionych menadżerów, co potwierdzały by słowa M. Kuźby z którym chwilę rozmawiałem jakiś czas temu, że nie ma pieniędzy w klubie na opłacenie przelotów i hoteli m.in. dla niego i zasadniczo w ostatnim półroczu za bardzo nie miał się czym wykazać. Ci, którzy do nas teraz przyszli są tu dlatego, że Wisła nie ma środków w budżecie na transfery i kontrakty na odpowiednim poziomie.
Ostatnio edytowane przez Merkury : 24.06.2017 o godz. 07:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Merkury pogadaj lepiej z Kuźbą, czy jemu starcza od pierwszego do pierwszego, ile kasy odłożył sobie za całą karierę i czy dalej jest hossa w kasynie?
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
||
Ostatnim zdaniem Ameryki nie odkryłes. Sam pisałem kilka dni temu,że do Wisły będę trafiać zawodnicy bez kontraktu za których nie będziemy musieli płacić.
Ostatnio edytowane przez PvD : 24.06.2017 o godz. 07:43.
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Akurat Videmont był na odległym miejscu na liście Kuźby, za zawodników wyżej trzeba było płacić i w związku z tym przyszedł Hugo w wariancie oszczędnościowym.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|