|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Chavez jak do nas przychodził to miał 26 lat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
szkoda slow i nerwow ale kazdy tu zaglada/) czy to masochizm
? |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jak czytam niektórych i ich płacze tutaj az odechciewa mi się wszystkiego przypomnijcie sobie jak nie dawno gdzie byliśmy i co się działo teraz jest lepiej ludzie się starają a wy narzekacie ? Mówicie aby szukać młodych w niższych ligach a kto tam się wyróżnia bo jakoś nie zauważyłem aby było takich grajków co by dali radę w naszej eklapie ;/ Gracze co przychodzą do nas nie maja jakiś długich kontraktów i tez nie są to starzy gracze co przyjdą i będą odcinać kupony tylko będą chcieli się pokazać i jeszcze raz spróbować swych sił u siebie lub w mocniejszej lidze
Nie narzekać a dopingować i trzymać kciuki za naszą WISEŁKĘ i cieszmy się ze mamy takiego Dyrektora Junco bo przypomnijcie sobie wszyscy jak u nas wcześniej wyglądały okienka i kiedy przychodzili gajkowie i jacy Mam nadzieje ze MARUDERZY przestaną płakać ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
najpierw wyjdźmy z długów poprzez obniżanie zarobów czyli ściąganie budżetowych grajków np z Hiszpanii i wprowadzanie młodych a dopiero za jakiś czas ściągajmy zdolnych i dobrych Polaków. Chyba że przyjdzie jakis szejk
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Valencia jak szybko zadebiutowal w Wisle tak jeszcze szybciej ja opuscil a szkoda bo nawet nie mogl sie pokazac. Zebysmy potem nie czytali jak wymiata w jakims dobrym klubie jak Paulinho bo bedziemy jak LKS
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 23.06.2017 o godz. 17:26.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czas na jakiś skrzydłowych bo cienko z tą pozycją
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Miałeś chyba na myśli Paulinho.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Do obydwóch transferów jestem sceptycznie nastawiony.
Po prostu nieciekawie wyglądają na papierze i nie chodzi tu o ligę tylko raczej o to, że w klubach w których grali na tych niższych poziomach też często mieli problemy z regularną grą. Bardziej by mnie ciekawił młody chłopak co strzela regularnie w 3 lidze, niż ktoś kto się od klubów dużo słabszych od Wisły piłkarsko parokroć odbił jak od ściany. Generalnie nie zamierzam wróżyć z fusów, bo nie takie rzeczy piłka widziała. Możliwe, że odpalą, ale ja bym nawet złamanego szelonga na to nie postawił. Ufam Junco, myślę, że chociaż 1-2 gości jakich ściągnię latem będzie dla nas wzmocnieniem a reszta conajwyżej chwilowym uzupełnieniem. Ostatnie okienko to genialne dwa transfery (Lloncha i Gonzaleza), więc uważam, że zasługuje na zaufanie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
||
|
Cytat:
Powód: Źrodło: https://twitter.com/Strefa_Wisly/status/878278433561874433
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 23.06.2017 o godz. 17:56.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Może, albo klub po prostu nie otoczył go odpowiednią opieką? Z takimi dzieciakami, trzeba jak z jajkiem.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
O Valencii słyszałem, że psioczył na klub i nie chciał zostać. Jeśli rzeczywiście tak było, to bardzo dobrze, że mu podziękowali.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Obronę to akurat mamy zabezpieczoną. Jeżeli ma odejść Mąka i Brlek potrzebny byłby jeszcze ktoś do środka + skrzydła.
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witamy na pokładzie kolejnego tym razem Chorwata. Tych skrzydłowych mamy raptem dwóch, przy czym Boguskiego nim do końca trudno nazwać.
Ostatnio edytowane przez Merkury : 23.06.2017 o godz. 19:10.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Będą jeszcze jakis transfery oprocz bramkarza ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Damian Dukat na TT pisze ze bedzie nowy skrzydlowy.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na razie transfery na papierze wyglądają na szrot, nasz ostatni nabytek rozegrał łącznie niecałe 850 minut w ostatnim sezonie notując jedną asystę. Szczerze mówiąc jak mamy być silniejsi jak trafiają do nas nigdzie niechciani zawodnicy z e słabym CV, tym bardziej, że na 100 % w letnim okienku odejdzie Brlek i myślę że ktoś z dwójki Sadlok i Mączyński.
Przynajmniej na razie vide okienko zimowe Junco kompletnie nie wychodzą transfery zawodników ofensywnych.
Ostatnio edytowane przez Merkury : 24.06.2017 o godz. 07:09.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|