The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MB1906
Senior Member

Od: 05.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2017, 13:17
Najgorsze co moze zarzad zrobic to milczec lub mowic, ze nie ma problem i dodatkowo walczyc z mediami(nikt jeszcze nie wygral).

Sytuacja jaka jest wszyscy wiemy, kasa nie smierdzimy.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 07.06.2017, 13:20
Wiec dochodzimy do paradoksu...Czyli, że 6 miejsce było jednak ogromnym sukcesem Wisły i ludzi z nią związanych
Ostatnio edytowane przez Dariook : 07.06.2017 o godz. 13:24.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Ma_niek
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 07.06.2017, 13:35
No i ciekawe co teraz powie pani prezes i rzecznik ktory tak ochoczo zapewnial na tt ze nie ma problemów finansowych.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 07.06.2017, 13:48
http://www.90minut.pl/news/278/news2...t-z-Wisla.html

Paweł na Boga ! W co Ty się chłopaku pchasz

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Flinston
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 07.06.2017, 13:54
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...sly_krakow_sa/
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 07.06.2017, 13:56
Cytat:
AKTUALIZACJA: Po publikacji wywiadu z autorem skontaktował się Krzysztof Mączyński, którego Zarząd Klubu poinformował, że do 10 czerwca 2017 roku zaległości wobec piłkarzy zostaną rozliczone.

Szybka reakcja aczkolwiek wkurza mnie,że nas okłamują
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 07.06.2017, 13:56
Nie spodziewałem się tak jednoznacznego wywiadu Mączyńskiego. Widać, że jest w olbrzymi sposób rozżalony, widać też, że chce z klubu odejść.
Jak napisałem tutaj, że wypowiedzi Sarapaty nie mają nic wspólnego z rzeczywistością a jedynie psują napiętą atmosferę w szatni to także część osób chciała mnie zjeść. Natomiast jedyna rzecz, która mi się nie zgadza to informacja, że Mączyński nie dostał żadnych przelewów od lutego. Bo rzeczywiście później przelewy ze spłatą części zaległości były i osoba od której ja mam informacje takowe dostała. Jeżeli wiec to co mówi Mączyński jest prawdą przelewy nie dotarły do wszystkich pracowników.
A to sprostowanie, które się ukazało jest naprawdę słabe. Jeżeli już się zostało złapanym na kłamstwie to lepiej zamilknąć...
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 07.06.2017, 13:57
Martinus napisał(a):Wyświetl post
Nie spodziewałem się tak jednoznacznego wywiadu Mączyńskiego. Widać, że jest w olbrzymi sposób rozżalony, widać też, że chce z klubu odejść.
Jak napisałem tutaj, że wypowiedzi Sarapaty nie mają nic wspólnego z rzeczywistością a jedynie psują napiętą atmosferę w szatni to także część osób chciało mnie zjeść. Natomiast jedyna rzecz, która mi się nie zgadza to informacja, że Mączyński nie dostał żadnych przelewów od lutego. Bo rzeczywiście później przelewy ze spłatą części zaległości były i osoba od której ja mam informacje takowe dostała. Jeżeli wiec to co mówi Mączyński jest prawdą przelewy nie dotarły do wszystkich pracowników.
A to sprostowanie, które się ukazało jest naprawdę słabe. Jeżeli już się zostało złapanym na kłamstwie to lepiej zamilknąć...

ten sport.pl to nie jest wyborcza czasem?
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 07.06.2017, 13:59
Ależ z was beka po oświadczeniu klubu i po tym co Mączyński napisał
Powód: Jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 07.06.2017 o godz. 14:03.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 07.06.2017, 13:59
Przecież o tym wiadomo od jakiegoś czasu. Niektóre oszołomy tutaj pisały coś o spisku dziennikarskim przeciwko Wiślę(nieźle trzeba mieć nasrane we łbie) . Mączyński ma jednak klasę, bo mógł rozwiązać ten kontrakt(2 miesiące zaległości, to już podstawa. Tak to zrobił Lipski). Z drugiej strony jakieś dziwne zachowanie klubu... Facet chce odejść, nie płaci mu się, jest oferta(podobno dobra, jak za wiekowego piłkarza) i odrzucamy. Coś tutaj nie tak. Po transferze to raczej wszyscy byliby zadowoleni, bo a) schodzi kontrakt b) można coś zarobić c) można pospłacać jakieś długi.

P.S - Te oświadczenia pisze jakiś "mistrz" . Zatrudniliby kogoś poważnego. Najpierw płacimy, a potem oświadczamy. Słów bez pokrycia było wiele.
Odpowiedz cytując
Flinston
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 07.06.2017, 14:00
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Szybka reakcja aczkolwiek wkurza mnie,że nas okłamują
Kto Cię okłamuje? Chyba Sport.pl i Krzysztof Mączyński którzy kłamali że od lutego nie dostawali wypłat.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 07.06.2017, 14:02
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Ależ z was beka po oświadczeniu klubu i tego co Mączyński napisał
Ale to te same osoby, sterowne bzdurami jak sam skvrwysyn

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Stary 07.06.2017, 14:05
Vinci:
Cytat:
ten sport.pl to nie jest wyborcza czasem?
Tak. A ma to jakieś znaczenie?

wiesniak842:
Cytat:
Ależ z was beka po oświadczeniu klubu i tego co Mączyński napisał
Z czym beka? Że klub nie płacił a twierdził, że płacił? Że Mączyński poszedł do prasy i powiedział prawdę bez owijania? Czy może z tego, że dopiero teraz Wisła się z nim skontaktowała i obiecała spłatę?
Na marginesie dodam, że takie obietnice w stosunku do kilku osób były już robione kilkukrotnie. Kończyło się tylko na słowach.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 07.06.2017, 14:08
Z was, przecież napisałem.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Stary 07.06.2017, 14:08
Vinci:

Tak. A ma to jakieś znaczenie?

wiesniak842:

Z czym beka? Że klub nie płacił a twierdził, że płacił? Że Mączyński poszedł do prasy i powiedział prawdę bez owijania? Czy może z tego, że dopiero teraz Wisła się z nim skontaktowała i obiecała spłatę?
Na marginesie dodam, że takie obietnice w stosunku do kilku osób były już robione kilkukrotnie. Kończyło się tylko na słowach.
Martinus chłopaku.... nie siej fermentu i zrób innym przysługę, zachowując swoje żale dla siebie.

Wracając do Twojego pytania rozsądnie byłoby powiedzieć, ze nie ma, no ale, że to szKODnikowski pomiot...to sam rozumiesz...nie takie rzeczy już tam publikowali...

Mąka - mam nadzieję, że i Wisłą i Ty znajdziecie wspólny mianownik. Obie strony sporo sobie zawdzięczają.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 07.06.2017, 14:09

Tak. A ma to jakieś znaczenie
No to idąc twoim tokiem rozumowania, powiem : Beka z Mączynskiego

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 07.06.2017, 14:12
Nie ufaj nigdy dziennikarzom
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Stary 07.06.2017, 14:12
Cytat:
Martinus chłopaku.... nie siej fermentu i zrób innym przysługę, zachowując swoje żale dla siebie.
Ja mogę swoje żale zachować dla siebie. Gorzej z piłkarzami i sztabem klubu, który nie otrzymuje pieniędzy.

Cytat:
Wracając do Twojego pytania rozsądnie byłoby powiedzieć, ze nie ma, no ale, że to szKODnikowski pomiot...to sam rozumiesz...nie takie rzeczy już tam publikowali...
Może i nie takie. Co nie zmienia faktu, że to co napisali poprzednio i dzisiaj jest prawdą. A klub się kompromituje kolejnymi oświadczeniami.
Naprawdę syndrom oblężonej twierdzy to nie jest zdrowy objaw.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 07.06.2017, 14:15
https://twitter.com/makatsw/status/872439511728480256

Ja .......e inczej sie nie da , sorki.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 07.06.2017, 14:17
Juz pomijajac nawet dzisiejsze rewelacje. Ilez mozna czytac takich placzkow jak w tym temacie. Wiadomo, ze z kasajest krucho bo jakby nie bylo to nikt by sie nie dopominal i nikt by nic nie pisal o zadncyh zaleglosciach. Nikt z klubu nigdzie nie mowil, ze zaleglosci nie ma,ze nie ma zadnych dlugow i osiagamy same zyski. Za kazdym razem tylko pojawi sie jakis news w tym temacie, chmara placzacych bab wypisuje tutaj swoje dyrdymaly na temat zarzadu i tego jak ich oklamuje. Idzcie wy na zydownie, tam Stawowy przynajmniej obiecywal LM. Dajcie pracowac zarzadowi, sami dokladajcie ile mozecie jak wam tak na Wisle zalezy i .... skonczcie w koncu plakac.
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Stary 07.06.2017, 14:22
wiesniak842:
Cytat:
Juz pomijajac nawet dzisiejsze rewelacje. Ilez mozna czytac takich placzkow jak w tym temacie. Wiadomo, ze z kasajest krucho bo jakby nie bylo to nikt by sie nie dopominal i nikt by nic nie pisal o zadncyh zaleglosciach. Nikt z klubu nigdzie nie mowil, ze zaleglosci nie ma,ze nie ma zadnych dlugow i osiagamy same zyski. Za kazdym razem tylko pojawi sie jakis news w tym temacie, chmara placzacych bab wypisuje tutaj swoje dyrdymaly na temat zarzadu i tego jak ich oklamuje. Idzcie wy na zydownie, tam Stawowy przynajmniej obiecywal LM. Dajcie pracowac zarzadowi, sami dokladajcie ile mozecie jak wam tak na Wisle zalezy i .... skonczcie w koncu plakac.
Widzisz, problem polega na czymś zupełnie innym. Gdyby po pierwszych informacjach, które pojawiły się w prasie (i tak z dużym opóźnieniem w stosunku do zaległości, które były), że klub nie płaci na czas wyszła prezes Sarapata i powiedziała: jeszcze kilka miesięcy temu sytuacja klubu była rozpaczliwa, robimy wszystko, aby na bieżąco regulować nasze zobowiązania itp, itd to nie byłoby problemu. Tymczasem ona stwierdziła, że żadnych zaległości nie ma, że Wisła płaci na czas po czym rzecznik stwierdził, że czasy w których mówi się o finansach klubu minęły.
I problemem z tą wypowiedzią nie polegał na tym, że na forum zrobiła się dyskusja i płacze. Problem polegał na tym, że takimi wypowiedziami Sarapata jeszcze tylko irytowała szatnię, która płacone nie miała a prezes publicznie twierdziła co innego.
Tyle w temacie.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 07.06.2017, 14:25
Podaj mi artykul, w ktorym Pani Prezes tak mowila, prosze.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 07.06.2017 o godz. 14:25.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 07.06.2017, 14:28
Ejj tam, przecież Wdowczyk miał płacone i nie mógł rozwiązać kontraktu... Ohh, wait! Kiedy przyszło pokazać kwity przed odpowiednim organem, to gdzieś się zawieruszyły . Do dzisiaj też nie doczekaliśmy się pozwów za szkalowanie wizerunku klubu .
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Stary 07.06.2017, 14:30
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...-zaleglosciach

For FuN:
Pamiętaj, że każde słowo mówiące o jakiś kłopotach Wisły to żydowsko-warszawski spisek.
Ostatnio edytowane przez Martinus : 07.06.2017 o godz. 14:32.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 07.06.2017, 14:31
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Ejj tam, przecież Wdowczyk miał płacone i nie mógł rozwiązać kontraktu... Ohh, wait! Kiedy przyszło pokazać kwity przed odpowiednim organem, to gdzieś się zawieruszyły . Do dzisiaj też nie doczekaliśmy się pozwów za szkalowanie wizerunku klubu .
kiedy przyszła pora pokazania kwitów, to Wdowczyk zmienił powód rozwiązania kontraktu
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Stary 07.06.2017, 14:34

For FuN:
Pamiętaj, że każde słowo mówiące o jakiś kłopotach Wisły to żydowsko-warszawski spisek.
Innym źródłem dublujesz ten sam sport.pl...Masz jakieś poczucie misji?
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 07.06.2017, 14:40

For FuN:
Nic mi to nie mówi. Dziennikarzowi może chodziło o wszystkich piłkarzy a Pani Prezes nie o wszystkich skoro powiedziała, że jeśli następują opóźnienia to są uzgadniane z piłkarzami. Pani Marzena jest inteligentna kobieta i zapewniam was, że zważa na każde słowo jakie mówi.
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Stary 07.06.2017, 14:41
Vinci:
Cytat:
Innym źródłem dublujesz ten sam sport.pl...Masz jakieś poczucie misji?
A Ty psychozę paranoidalną?
Gdyby pani prezes udzieliła wypowiedzi na ten temat Gazecie Polskiej Codziennie to zacytowałbym Gazetę Polską Codziennie. A że akurat udzieliła wypowiedzi sportofefakty.wp.pl to zacytowałem tę stronę.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Stary 07.06.2017, 14:44
Vinci:

A Ty psychozę paranoidalną?
Gdyby pani prezes udzieliła wypowiedzi na ten temat Gazecie Polskiej Codziennie to zacytowałbym Gazetę Polską Codziennie. A że akurat udzieliła wypowiedzi sportofefakty.wp.pl to zacytowałem tę stronę.
To moze zamiast cytować zrób coś pożytecznego..
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Stary 07.06.2017, 14:44
wiesniak842:
Cytat:
Nic mi to nie mówi. Dziennikarzowi może chodziło o wszystkich piłkarzy a Pani Prezes nie o wszystkich skoro powiedziała, że jeśli następują opóźnienia to są uzgadniane z piłkarzami. Pani Marzena jest inteligentna kobieta i zapewniam was, że zważa na każde słowo jakie mówi.
Może.
Ja z kolei wiem, że takie terminy były uzgadniane kilkukrotnie i kilkukrotnie klub się z nich nie wywiązywał. Wiem także, że ta konkretna wypowiedź Sarapaty wywołała w szatni burzę. Nie pierwszą zresztą.
Nie ma sensu tego ciągnąć dalej. Miejmy nadzieję, że klubowi rzeczywiście w czerwcu uda się zaległości spłacić a my zaczniemy się interesować kwestiami czysto sportowymi.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów