|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Najgorsze co moze zarzad zrobic to milczec lub mowic, ze nie ma problem i dodatkowo walczyc z mediami(nikt jeszcze nie wygral).
Sytuacja jaka jest wszyscy wiemy, kasa nie smierdzimy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wiec dochodzimy do paradoksu...Czyli, że 6 miejsce było jednak ogromnym sukcesem Wisły i ludzi z nią związanych
Ostatnio edytowane przez Dariook : 07.06.2017 o godz. 13:24.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No i ciekawe co teraz powie pani prezes i rzecznik ktory tak ochoczo zapewnial na tt ze nie ma problemów finansowych.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Szybka reakcja aczkolwiek wkurza mnie,że nas okłamują ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie spodziewałem się tak jednoznacznego wywiadu Mączyńskiego. Widać, że jest w olbrzymi sposób rozżalony, widać też, że chce z klubu odejść.
Jak napisałem tutaj, że wypowiedzi Sarapaty nie mają nic wspólnego z rzeczywistością a jedynie psują napiętą atmosferę w szatni to także część osób chciała mnie zjeść. Natomiast jedyna rzecz, która mi się nie zgadza to informacja, że Mączyński nie dostał żadnych przelewów od lutego. Bo rzeczywiście później przelewy ze spłatą części zaległości były i osoba od której ja mam informacje takowe dostała. Jeżeli wiec to co mówi Mączyński jest prawdą przelewy nie dotarły do wszystkich pracowników. A to sprostowanie, które się ukazało jest naprawdę słabe. Jeżeli już się zostało złapanym na kłamstwie to lepiej zamilknąć... ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
ten sport.pl to nie jest wyborcza czasem? ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ależ z was beka po oświadczeniu klubu i po tym co Mączyński napisał
Powód: Jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 07.06.2017 o godz. 14:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
Przecież o tym wiadomo od jakiegoś czasu. Niektóre oszołomy tutaj pisały coś o spisku dziennikarskim przeciwko Wiślę(nieźle trzeba mieć nasrane we łbie)
P.S - Te oświadczenia pisze jakiś "mistrz" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ale to te same osoby, sterowne bzdurami jak sam skvrwysyn
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Vinci:
Cytat:
wiesniak842: Cytat:
Na marginesie dodam, że takie obietnice w stosunku do kilku osób były już robione kilkukrotnie. Kończyło się tylko na słowach. ![]()
Eppur si muove!
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z was, przecież napisałem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Wracając do Twojego pytania rozsądnie byłoby powiedzieć, ze nie ma, no ale, że to szKODnikowski pomiot...to sam rozumiesz...nie takie rzeczy już tam publikowali... Mąka - mam nadzieję, że i Wisłą i Ty znajdziecie wspólny mianownik. Obie strony sporo sobie zawdzięczają. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie ufaj nigdy dziennikarzom
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Naprawdę syndrom oblężonej twierdzy to nie jest zdrowy objaw. ![]()
Eppur si muove!
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Juz pomijajac nawet dzisiejsze rewelacje. Ilez mozna czytac takich placzkow jak w tym temacie. Wiadomo, ze z kasajest krucho bo jakby nie bylo to nikt by sie nie dopominal i nikt by nic nie pisal o zadncyh zaleglosciach. Nikt z klubu nigdzie nie mowil, ze zaleglosci nie ma,ze nie ma zadnych dlugow i osiagamy same zyski. Za kazdym razem tylko pojawi sie jakis news w tym temacie, chmara placzacych bab wypisuje tutaj swoje dyrdymaly na temat zarzadu i tego jak ich oklamuje. Idzcie wy na zydownie, tam Stawowy przynajmniej obiecywal LM. Dajcie pracowac zarzadowi, sami dokladajcie ile mozecie jak wam tak na Wisle zalezy i .... skonczcie w koncu plakac.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wiesniak842:
Cytat:
I problemem z tą wypowiedzią nie polegał na tym, że na forum zrobiła się dyskusja i płacze. Problem polegał na tym, że takimi wypowiedziami Sarapata jeszcze tylko irytowała szatnię, która płacone nie miała a prezes publicznie twierdziła co innego. Tyle w temacie. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Podaj mi artykul, w ktorym Pani Prezes tak mowila, prosze.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 07.06.2017 o godz. 14:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
Ejj tam, przecież Wdowczyk miał płacone i nie mógł rozwiązać kontraktu... Ohh, wait! Kiedy przyszło pokazać kwity przed odpowiednim organem, to gdzieś się zawieruszyły
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...-zaleglosciach
For FuN: Pamiętaj, że każde słowo mówiące o jakiś kłopotach Wisły to żydowsko-warszawski spisek.
Ostatnio edytowane przez Martinus : 07.06.2017 o godz. 14:32.
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Vinci:
Cytat:
Gdyby pani prezes udzieliła wypowiedzi na ten temat Gazecie Polskiej Codziennie to zacytowałbym Gazetę Polską Codziennie. A że akurat udzieliła wypowiedzi sportofefakty.wp.pl to zacytowałem tę stronę. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To moze zamiast cytować zrób coś pożytecznego..
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wiesniak842:
Cytat:
Ja z kolei wiem, że takie terminy były uzgadniane kilkukrotnie i kilkukrotnie klub się z nich nie wywiązywał. Wiem także, że ta konkretna wypowiedź Sarapaty wywołała w szatni burzę. Nie pierwszą zresztą. Nie ma sensu tego ciągnąć dalej. Miejmy nadzieję, że klubowi rzeczywiście w czerwcu uda się zaległości spłacić a my zaczniemy się interesować kwestiami czysto sportowymi. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|