The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2017, 09:10
No właśnie grany o pietruche to można dać szanse młodym. A co do Kiko to miała być rywalizacja a jest dupa, popmimo słabszej gry niektórych zawodników i tak znajdują miejsce w podstawowym składzie. Nie oddać ani jednego celnego strzału na bramkę przez godzinę to się k... w głowie nie mieści. Albo to jest jakiś spadek formy albo już się zaczęło zwalnianie trenejro.
Odpowiedz cytując
Ma_niek
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 07.05.2017, 09:14
Tyle ludzi do grania miala byc realizacja a tu ciagle zelazna jedenastka. i z calym szacunkiem Brozek i Boguski po sezonie podziekowac za gre. Czas na zmiane warty. I od nastepnego meczu mam nadzieje zmiany w skladzie.
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 07.05.2017, 09:23
Bez przesadyzmu. Kontrakty bym im przedłużył ,tyle tylko że jak kolega bez formy to na ławkę a czasem i trybuny. Ciągnę na mecz kibiców sezonowo wycieczkowych a po meczu słyszę że takie "smażenie powideł" to oni wolą w tv oglądać.
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 07.05.2017, 09:24
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Idealny moment do tego by teraz testować
-Chorżake np
-Bartkowskiego, Bartosza, Słomke, Valecie itd

nowe ustawienie

A sezon wlasnie sie skonczył. Teraz otwieramy piwko i patrzymy kto spadnie
A nie gramy o kase z NC+ ?
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 07.05.2017, 10:13
Zająć 5 miejsce i będzie okej.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 07.05.2017, 10:28
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Bez przesadyzmu. Kontrakty bym im przedłużył ,tyle tylko że jak kolega bez formy to na ławkę a czasem i trybuny. Ciągnę na mecz kibiców sezonowo wycieczkowych a po meczu słyszę że takie "smażenie powideł" to oni wolą w tv oglądać.
Tylko, że oni nie grają za kontrakty typu Valencia czy Słomka, tylko 10x większe. Jeśli mamy być szkółką, to niestety nie możemy sobie pozwolić na utrzymanie piłkarzy, którzy dają pożytek w 10% meczów (Boguski) ,albo w 5% (Brożek). Oni nie dają rady już fizycznie. Oprócz doświadczenia na boisku, jakie oferują w.w panowie potrzeba też młodej krwi i trochę fantazji, której w wieku 34 lat nie mają za grosz. Bartosz jest świeży, Valencia pokazał, że szarpnąć umie, czego niestety grający w miejscu Brożek i Boguski nie potrafią. Wczorajsze wypuszczenie Brożka przez Brleka to tylko potwierdza. Próbował szturchnąć piłkę, ale Janicki wyjaśnił go jak jakiegoś juniora.

Z całym, w pełni zasłużonym szacunkiem dla Brożka.
Brożek 1971 minut-5 bramek, 3 asysty.
Zachara 1147-4 bramki, 2 asysty.
Ondrasek 1155-3 bramki, 2 asysty.
Pozytywnie w liczbach, które jednak dla napastnika są najważniejsze, to się nie wyróżnia.

NATOMIAST:
Bartosz w 602 minut strzelił 3 bramki.
Hugo 264 minut 3 asysty.
Semir Stojanović 371 minut 1 bramka, 2 asysty.

Musimy przestań kibicować nazwiskom, a zacząć piłkarzom.
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 07.05.2017, 10:36
https://www.youtube.com/watch?v=Xpiz5TfF-VE
https://youtu.be/2q-kZ9j0who?t=1m14s
https://www.youtube.com/watch?v=MoZuFcj998k

Zobaczcie ile % z tego Brożka zostało. Dzisiaj przy takiej akcji jak pierwszy gol z pierwszego powyższego filmiku, to nie dążyłby zrobić nawet połowy obrotu do piłki, przeleciałaby mu za plecami. Szybkość, sprawność już zdecydowanie nie ta. Strzał też ma znacznie słabszy niż dawniej.
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 07.05.2017 o godz. 11:05.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 07.05.2017, 10:40
Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na głupi pomysł nieprzedłużenia kontraktu z Brożkiem. W tym sezonie owszem - statystyki słabiutkie. Nadal jednak chłop ma olbrzymi wpływ na naszą grę w ofensywie. Widać to, gdy tylko brakuje go w podstawowej jedenastce. Paweł zostać musi, choćby po to, byśmy mieli sensownego zmiennika - trzeba szukać kogoś lepszego od niego, co nie znaczy, że trzeba rezygnować z niego samego.

PS. Czytać mi się nie chce takich głupot jak ta powyższa - jedna akcja ma coś potwierdzać? To ja napiszę, że sytuacja w meczu z Legią i karny na Pawle potwierdza, że to nadal wirtuoz...
Odpowiedz cytując
Virusman
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 07.05.2017, 10:43
Przypomnę jedynie, że według statystyk Canal+ w Multilidze po 30. kolejce Paweł Brożek miał najwięcej asyst drugiego stopnia w całej lidze w rundzie zasadniczej.
ABG ABG ABG
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 07.05.2017, 10:44
Kto by na to zwracał uwagę
Odpowiedz cytując
GBO
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 07.05.2017, 10:46
Bardzo mi się nie podoba Że Kiko zaczyna wchodzić w buty poprzednich naszych trenerów wykazując się ślepym przywiązaniem do nazwisk.

Wygląda to tak że im jest u nas dłużej tym bardziej zaczyna się tego trzymać.

Forma naszych trzech ofensywnych jest katastrofalna. Znowu wygląda to tak że widzą to wszyscy tylko nie trener ze sztabem.

Założenie na mecz były dobre. Jesteśmy kadrowo słabsi - skupiamy się na obronie i na kontrach. Problemem było to że ofensywni wykonawcy zagrali beznadziejnie. W czwórce ofensywnych zawodników mamy dziadka bez szybkości, paralityka z czapką niewidką i drewnianego jeźdźca bez głowy. Uzupełnia ich Brlek. Facet, który robi całą naszą grę w ofensywie. Facet, który załatwił nam bramkę w Warszawie i jest jedyną nadzieją że jeszcze coś w tym sezonie strzelimy.

Nie uwierzę że Zachara, Ondrasek, Videmont, Stilic czy Bartosz na treningach wyglądają gorzej od trio BBM.

Czy w naszym klubie, a raczej naszej szatni, panują jakieś dziwne układy? Czy ktoś Kiko powiedział że jak ta trójka nie będzie grała to zaczną buntować szatnię.

Kolejna bramka stroną Sadloka. Może jak ma taki ciąg na bramkę to niech zagra w pomocy...

Porażka boli ale na takim etapie jesteśmy. Wiadomym było że grając z 4 najlepszymi drużynami w kraju, patrząc na tabelę oczywiście, porażki będą. Większość zakładała porażkę w Warszawie a udało się wywalczyć remis. Teraz spodziewaliśmy się wygranej - przyszła porażka. To chyba typowe dla drużyny środka tabeli.
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.05.2017, 10:49
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na głupi pomysł nieprzedłużenia kontraktu z Brożkiem. W tym sezonie owszem - statystyki słabiutkie. Nadal jednak chłop ma olbrzymi wpływ na naszą grę w ofensywie. Widać to, gdy tylko brakuje go w podstawowej jedenastce. Paweł zostać musi, choćby po to, byśmy mieli sensownego zmiennika - trzeba szukać kogoś lepszego od niego, co nie znaczy, że trzeba rezygnować z niego samego.

PS. Czytać mi się nie chce takich głupot jak ta powyższa - jedna akcja ma coś potwierdzać? To ja napiszę, że sytuacja w meczu z Legią i karny na Pawle potwierdza, że to nadal wirtuoz...
Brożek musi w lecie popracować nad przygotowaniem, najlepiej jakiś indywidualny program. Widać ewidentnie, że nie daje rady fizycznie. 34 lata to przecież nie emerytura, spokojnie może dać nam jeszcze trochę radości.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 07.05.2017, 10:49
GBO napisał(a):Wyświetl post

Nie uwierzę że Zachara, Ondrasek, Videmont, Stilic czy Bartosz na treningach wyglądają gorzej od trio BBM.
Mam dla Ciebie jedną radę - udaj się w końcu na kilka treningów, nie będziesz musiał wierzyć, tylko się przekonasz

luke1906 napisał(a):Wyświetl post
Brożek musi w lecie popracować nad przygotowaniem, najlepiej jakiś indywidualny program. Widać ewidentnie, że nie daje rady fizycznie. 34 lata to przecież nie emerytura, spokojnie może dać nam jeszcze trochę radości.
Czy ja wiem? Start do piłki ma nadal dobry, gorzej to wygląda na dłuższym dystansie i nie wiem, czy można to jeszcze poprawić... Chłopak nadaje się obecnie na zmiennika (oczywiście pod warunkiem znalezienia kogoś lepszego od niego do podstawowego składu - inaczej nie widzę w naszej kadrze alternatywy dla niego).
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 07.05.2017 o godz. 10:53.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 07.05.2017, 10:57
z trybun druga żółta dla Cywki wydawała sie logiczna. Na powtórce dopiero zobaczyłem jak Peszko przycwaniaczył. Ja nie wiem czy tam był kontakt w ogóle
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 07.05.2017, 10:58
Ja z tego sezonu mam bardzo negatywny obraz Brożka- kręcić głową i machać rękami jak komuś coś nie wyjdzie to nie odpuści, ale jak on zmaści, co ostatnio wychodzi mu wyjątkowo dobrze, to wszystko jest ok. Wczoraj np. do Bartosza coś krzyczał po nieudanym zagraniu. Do 20 latka. Który zaczynał jako obrońca. Za złą wrzutkę o ile dobrze pamiętam.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 07.05.2017, 11:01
Ktoś tu pisał, że w meczu w którym wygraliśmy 3:0 mieliśmy podobną taktykę.

Nie, nie mieliśmy. Tam presowaliśmy od połowy boiska i kontrowaliśmy. Tutaj cofaliśmy się na 30 metr od naszej bramki i liczyliśmy na błędy Lechii w rozegraniu (że sama odda nam piłkę). Nie ma co porównywać tych dwóch mecz, zupełnie inna taktyka i gra.

Brożek dobry start?
Toż jego ostatnio wyprzedza praktycznie każdy stoper na paru metrach.

Ma słaby start i jeszcze słabszą szybkość. To na czym zwykł bazować poniżej przeciętnej - nic dziwnego, że nic nie gra.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 07.05.2017, 11:03
Znowu to mityczne już machanie rękami i kręcenie głową, no ludzie...

s1mone napisał(a):Wyświetl post
Brożek dobry start?
Toż jego ostatnio wyprzedza praktycznie każdy stoper na paru metrach.
Tak, uważam że start do piłki nadal ma całkiem niezły - nie jest to już to samo co dawniej, bo być nie może. Wskaż mi tych stoperów, co to Pawła wyprzedzają na pierwszych metrach? Owszem, dłuższe "przebieżki" zdarza mu się przegrywać zbyt często (albo inaczej, obecnie rzadko kiedy Brożek decyduje się na pociągnięcie z piłką, woli zwolnić i rozprowadzić). A jaki ma start najlepiej zobaczysz na treningach - jedź, porównaj z innymi naszymi demonami prędkości, naprawdę nie jest daleko
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 07.05.2017 o godz. 11:08.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 07.05.2017, 11:22
Obejrzałem właśnie konferencję po meczu, widać po Ramirezie niesamowitego w....a o ten mecz i taki żal, że wczoraj nie wyszło. Szkoda, bo sezon właściwie się skończył - możemy już tylko napsuć krwi reszcie i powalczyć o to 5.miejsce, a wcale nie jest powiedziane, że to będzie łatwe i proste, bo Korona się na pewno nie położy.

Zagraliśmy słabo, dopiero po stracie gola ruszyliśmy do przodu, ale w dziesiątkę było to znacznie trudniejsze, Lechia mimo marnej obrony nie dała sobie zrobić zbytnio krzywdy. .... mnie chciał strzelić o to padolino biało-zielonych, najgorsze, że ten kutas - bo inaczej się Gila nazwać nie da - na każde upadki się dawał nabierać i wszystko jak leci gwizdał.

Sytuacja z czerwoną dla Cywki hipernaciągana, ale ten ruch ręką Tomka stary cwaniak pijak Peszko wykorzystał i upadł jakby go piorun .......nął, więc JAKIŚ pretekst Gil miał.

Zapowiada się pasjonująca walka o mistrzostwo i szkoda, że my będziemy w niej tylko uprzykrzać życie innym a nie grać o ten najwyższy cel.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 07.05.2017, 11:23
Brozek krol asyst drugiego stopnia ? Brakuje jeszcze zeby ktos obliczyl ilosc asyst piatego stopnia Glowackiego albo dziesiatego stopnia Zaluski i na tej postawie doszedl do wniosku, ze sa bezcenni dla dzialan ofensywnych

Te jego "asysty" potwierdzaja tylko tyle co widac golym okiem, czyli ze jako jedyny napastnik nie wychodzi na pozycje strzeleckie i praktycznie nie oddaje strzalow na bramke (chetnie zobaczylbym jego statystyki w tym zakresie z calego sezonu), tylko wiecznie oddaje wiekszosc pilek do pomocnikow, by ci wykonywali robote przypadajaca na jego obowiazki.
Odpowiedz cytując
Wiślak88
Member

Od: 03.2006

Stary 07.05.2017, 11:32
Szanuję przeważnie, to co piszą użytkownicy z długim stażem, bo przeważnie też piszą mądrze, ale to co Ty serek napisałeś w dwóch ostatnich postach, to śmiech na sali.

Po pierwsze żadne mityczne machanie łapami, tylko każdy kto był na stadionie to widział. To samo zresztą było w meczu z legią gdzie chyba ze 2 razy miał wielkie pretensje do Bartosza. O co? to chyba tylko on sam wie.

Po drugie pisanie, że Brożek ma ciągle dobry start do piłki, to już mitomania najwyższych lotów. Przecież on w tej chwili porusza się jak wóz z węglem. Przegrywa praktycznie każde starcie. Wydaje się bardzo ociężały nie tylko biegowo, ale po prostu ruchowo. Myślę, że każdy choć trochę skupiony na meczu to widzi.
Odpowiedz cytując
fansorina
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 07.05.2017, 11:34
Był to 5 mecz Kiko z czołówką (Jaga 3:1, Lech 0:0, Legia 0:1, 1:1 i Lechia 0:1). Moim zdaniem Kiko za bardzo boi się drużyn, które są nad nami. W ofensywie wyłączając mecz z Jagą w każdym z pozostałych byliśmy beznadziejni w ataku.
Szanse, które możemy pamiętać z meczów z drużynami na L to Zachara i Małecki w pierwszym meczu z Legią, strzał z dystansu Brleka w drugim spotkaniu z Legią i wczorajsze okazje Bartosza i Zachary. Co do obrony w tych meczach nie było tak dobrze jak wskazują wyniki. To mi przypomina Atletico dla bardzo ubogich Więcej odwagi panie Kiko to nie są Barcelony czy Bayerny!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 07.05.2017, 11:35
Równie dobrze można odwrócić role i napisać, że Brożek mając te asysty drugiego stopnia cofa się i wykonuje robotę pomocników, bo ta nasza "najlepsza pomoc w lidze" nie potrafi dograć choć jednej porządnej piłki na mecz napastnikom... Bądźcie choć trochę obiektywni, bo to już na kpinę zakrawa. Brożek musi strzelić gola w meczu, inaczej "zagrał chujowo". Tak właśnie go oceniacie. Jest gol, jest ok - nie ma gola, jest katastrofa, do wyjebania itp...

Wiślak88 napisał(a):Wyświetl post
Szanuję przeważnie, to co piszą użytkownicy z długim stażem, bo przeważnie też piszą mądrze, ale to co Ty serek napisałeś w dwóch ostatnich postach, to śmiech na sali.

Po pierwsze żadne mityczne machanie łapami, tylko każdy kto był na stadionie to widział. To samo zresztą było w meczu z legią gdzie chyba ze 2 razy miał wielkie pretensje do Bartosza. O co? to chyba tylko on sam wie.

Po drugie pisanie, że Brożek ma ciągle dobry start do piłki, to już mitomania najwyższych lotów. Przecież on w tej chwili porusza się jak wóz z węglem. Przegrywa praktycznie każde starcie. Wydaje się bardzo ociężały nie tylko biegowo, ale po prostu ruchowo. Myślę, że każdy choć trochę skupiony na meczu to widzi.
To straszne, naprawdę - Brożek macha łapami. Żeby się tylko chłopaki nie zamknęli w sobie z tego powodu

Brożek ma dobry start do piłki to mitomania - ok. Kto ma w takim razie dobry start do piłki, który z naszych asów napastników porusza się lepiej od Brożka? Zdenek?
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 07.05.2017 o godz. 11:38.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 07.05.2017, 11:43
Co do samego meczu - Kiko powinien wyciągnąć wniosku na przyszłość. Szkoda tylko, że taka lekcja przyszła w ważnym momencie sezonu.
Wisła grać defensywnie może do pewnego stopnia, do aż tak defensywnej gry jak wczoraj, po prostu stworzeni nie jesteśmy.
Prędzej, czy później Lechia by nas złapała, niezależnie od kartek Cywki.

Co do Brozia - to z wiekiem utracił szybkość i dynamikę na pewno. Ale zastawienie się przy obrońcy i odegranie dalej ma na topowym w lidze poziomie.

Kiedyś to była bestia. Pytanie, czy faktycznie jest sens trzymać dalej Pawła i czy mamy jakiekolwiek pieniądze na kogoś lepszego.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 07.05.2017 o godz. 11:46.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 07.05.2017, 11:47
Równie dobrze można odwrócić role i napisać, że Brożek mając te asysty drugiego stopnia cofa się i wykonuje robotę pomocników, bo ta nasza "najlepsza pomoc w lidze" nie potrafi dograć choć jednej porządnej piłki na mecz napastnikom... Bądźcie choć trochę obiektywni, bo to już na kpinę zakrawa. Brożek musi strzelić gola w meczu, inaczej "zagrał chujowo". Tak właśnie go oceniacie. Jest gol, jest ok - nie ma gola, jest katastrofa, do wyjebania itp...

To straszne, naprawdę - Brożek macha łapami. Żeby się tylko chłopaki nie zamknęli w sobie z tego powodu

Brożek ma dobry start do piłki to mitomania - ok. Kto ma w takim razie dobry start do piłki, który z naszych asów napastników porusza się lepiej od Brożka? Zdenek?
1. Gramy 5 pomocnikami, 3 w środku, a napastnikiem jednym. Wczoraj Brożek tak presował, że Iwański czy Yaya Toure by się nie powstydzili.

2. Dla mnie frustrujące jest, gdy ktoś, kto gra tragicznie przypierdala się do młodego chłopaka, który wchodzi na 20 minut i tworzy przy tym więcej zagrożenia, niż on sam przez cały mecz.

3. Zachara się rozruszał. Ma nosa, nie ma ogrania, ale Brozio jest dużo wolniejszy na szybkość i NA PEWNO mniej dynamiczny.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 07.05.2017, 11:47
Ja się powtórzę i kończę dyskusję - jest sens zatrzymać Brożka. Jeśli znajdziemy lepszego od niego - będziemy mieli naprawdę dobrego zmiennika. Jeśli nie znajdziemy nikogo lepszego, to jaki jest sens pozbywać się Brożka?

ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
1. Gramy 5 pomocnikami, 3 w środku, a napastnikiem jednym. Wczoraj Brożek tak presował, że Iwański czy Yaya Toure by się nie powstydzili.

2. Dla mnie frustrujące jest, gdy ktoś, kto gra tragicznie przypierdala się do młodego chłopaka, który wchodzi na 20 minut i tworzy przy tym więcej zagrożenia, niż on sam przez cały mecz.

3. Zachara się rozruszał. Ma nosa, nie ma ogrania, ale Brozio jest dużo wolniejszy na szybkość i NA PEWNO mniej dynamiczny.
To jeszcze na koniec...

1. W składzie mamy jednego takiego napastnika, który "pressował" na poziomie - Ondrasek. Jeśli wolisz grać takim napastnikiem, to pogratulować.

2. Słabą masz w takim razie psychikę.

3. Zachara? Wg mojej oceny straszny przeciętniak, słaba technika, zastawić się nie potrafi, do gry kombinacyjnej za bardzo nie pasuje, gry głową nie ma nawet co oceniać. No ale każdy ma prawo widzieć inaczej.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 07.05.2017 o godz. 12:01.
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 07.05.2017, 11:53
Zostaliśmy zdominowani w pierwszej połowie... ok, ale tak naprawdę to jedyną poważna sytuację miał pajszaoo jak do pustej nie trafił. Pozostałe sytuacje nie były nawet blisko 100procentowych.
Wierzę w to, że mieliśmy w końcówce przycisnąć i dobić lechię, ale Cywka niestety popełnił błędy.
A skoro taktyka była jaka była (autobus) to Bartosz i Zachara powinni zacząć mecz w podstawowym składzie wtedy byśmy w ogóle mieli szanse na kontry. A duet B-B wprowadzić na ostatnie 20-30 minut na podmęczonych wawrzyniaków. Fizycznie to końcówkę mieliśmy bardzo dobrą.. opłaciło się "oszczędzać siły" w pierwszej połowie
Mecz do wyciągnięcia wniosków i zapomnienia. Teraz czas na punkty w Białymstoku.
Pozdr.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 07.05.2017, 11:53
Ja się powtórzę i kończę dyskusję - jest sens zatrzymać Brożka. Jeśli znajdziemy lepszego od niego - będziemy mieli naprawdę dobrego zmiennika. Jeśli nie znajdziemy nikogo lepszego, to jaki jest sens pozbywać się Brożka?
To zależy co ma w głowie, bo jeśli podwyżkę czy nawet taką samą pensję jak teraz to nie ma sensu. Bramek nam nie daje, swoją postawą do walki nie zagrzewa. Chętnie bym zobaczył grę na 2 napastników Drzazga/Zachara/Zdenek ze szczególnym wskazaniem na tego pierwszego, gdzie on ma tylko ofensywne zadania, szukanie tuneli, a Zachara/Zdenek ściąganie przeciwnika i robienie Krzyśkowi miejsca. Małecki zawsze dużo biega i starań odmówić mu nie można. Na prawej stronie mamy Videmonta/Valencie + myślę, że jeszcze 1 zawodnik na skrzydło przyjdzie w lecie. Gdyby udało się ściągnąć Dancha, to rywalizacja w defensywie na wysokim poziomie- Głowacki, który ze względu na wiek pewnie złapie od czasu do czasu kontuzje, Ivan, Uryga, którego ostatni występ,mam nadzieję, doda w końcu wiary w siebie i zacznie grać jak należy.
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.05.2017, 12:04
Ja z tego sezonu mam bardzo negatywny obraz Brożka- kręcić głową i machać rękami jak komuś coś nie wyjdzie to nie odpuści, ale jak on zmaści, co ostatnio wychodzi mu wyjątkowo dobrze, to wszystko jest ok. Wczoraj np. do Bartosza coś krzyczał po nieudanym zagraniu. Do 20 latka. Który zaczynał jako obrońca. Za złą wrzutkę o ile dobrze pamiętam.

Brożek opierdalał Bartosza? Raczę zauważyć, że zszedł z boiska kilka minut przed tym jak Bartosz się na nim pojawił.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 07.05.2017, 12:08
A to jeszcze lepiej, nie zauważyłem tego
Odpowiedz cytując
rasel1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 07.05.2017, 12:23
Dawno juz nie byłem na meczu gdzie kibice tak bardzo skupili sie na 'komentowaniu' pracy sędziego. Ostatnie minuty to wlasciwie juz tylko festiwal bluzg nawet hymnu nie odspiewalismy a jak to wyglądało w tv? Jak oceniacie kontrowersyjne sytuacje ? karny, kartki, odgwizdywanie fauli dla lechii?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów