abcabc napisał(a):

@Ogryzek
Jeżeli sam twierdzisz, że nie przegranie meczu (i to po żałosnej obronie) jest sukcesem, to znaczy, że uznajesz, że Wisła jest słaba i na puchary jej nie stać pod w względem umiejętności (ciekawe, że Legia miała kilku drewniaków w składzie, ale ją stać?). Więc o co ci chodzi? Właśnie napisałem: no to po pucharach, gra żałosna. No chyba nie twierdzisz, że gra była dobra? 
A jeżeli o grę o puchary chodzi, to remis teraz obiektywnie jest porażką. No chyba nie można tego negować, nie?
"Myśmy nie chcieli pucharów"? Kto? Kibice? Bo trener i piłkarze specjalnie sie wykartowali na mniej ważny mecz, żeby w rundzie finałowej grac o puchary. Kiko mówił o pucharach.
Wiec kto ich niby nie chciał? Kto to są ci "my"?
A nie wiem co można odpowiedzieć geniuszom artykulacji jak @kpn @Dariook. Bo ten @Revolver najwyraźniej dzieli się z innymi swoimi osobistymi kuracjami.
|
Nie stać nas tym składem na puchary!
Mamy za słaby, za stary skład. Owszem - możemy się do nich zakwalifikować- ale tymi piłkarzami najemy się wstydu niż chwały. Zejdź na ziemię bo "cuchniesz" gimbazą. Ja zawsze zalecam trochę spokoju i lód na głowę. Bo chyba jeszcze nie opuściły cie emocje pomeczowe