|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Mała ciekawostka: Kolumbijczycy są wypożyczeni do końca roku, a nie sezonu.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wiemy od kilku dni.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A ja myślę że Ondrasek mógłby zostać ale on musi mieć koło siebie takiego kogoś jak Badija. On robi ścianę a ten sobie strzela.
Tak jak Piast strzelił bramkę nam... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
korona sciagnela Cabrere to i może nam się uda kogoś ciekawego wynaleźć po rezerwowych ligach europejskich
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Skąd w ogóle ten Trabzon, gdybanie czy jakiś faktyczny news?
1 mln ojro za 23-letniego, rozwojowego zawodnika, który jest najlepiej grającym piłkarzem topowej drużyny ligi (tabela za wiosnę), z przeszłością w U21 mocnego piłkarsko kraju to mało. Sytuacja finansowa klubu już chyba nie jest agonalna, szanujmy się. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
d
Nie ma przecież oficjalnych ofert. Jeśli będziemy stabilni finansowo - to nie będziemy musieli sprzedawać kazdego za wszelką cenę. Wcześniej nie mieliśmy tego komfortu. Myślę że teraz trzeba szukać chętnego na Sadloka. W czerwcu zostanie mu roczny kontrakt i pytanie czy przedłuży czy tez lepiej będzie sprzedać żeby zarobić na jakby nie było reprezentancie polski. A Brleka (jeśli nie trafi się naprawdę dobra oferta) to lepiej jeszcze potrzymać w klubie. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kilka meczy za nami więc musze zapytać:
O co chodzi z tym Videmontem? No moje oko któraś z odpowiedzi: a)gość jest jakiś rozbity psychnicznie b)gość nie umie grać w piłke c)gość jest bez formy d)cięzko przechodzi mu aklimatyzacja Co by nie mówić to nawet takie wynalazki jak Barrientos czy Crivelaro dawali jakieś przebłyski. A on nic. Praktycznie nie ma udanych zagrań ani decyzji boiskowych. Wczoraj raz w końcówce dobrym powrotem nazwałbym jedyne udane zagranie. W Gliwicach oprócz dośrodkowania na bramkę nie miał udanego zagrania ani dryblingu (same straty). Jak dla mnie nie ma ani techniki ani szybkości ani strzału. Przy takiej formie to lepiej dać szanse Bartoszowi czy Bartowskiemu na skrzydle. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Przypominam, ze dzieki Videmontowi wygralismy w Gliwicach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^
wspomniałem o tym. Ale to naprawdę było jego jedyne udane zagranie. Zresztą Crivellaro czy Barrientos też strzelali nam bramki na wagę 3 punktów. Ale jedna jaskółka wiosny nie czyni. Nie wiem może jest też mistrzem treningu ale póki co na boisku to on ginie. Żadnej wartości dodanej drużynie nie daje.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
No i to on podawał do Stilicia, więc ja bym nie szarżował
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W mojej opinii A, D i w efekcie C. Oby i w jego przypadku powtórzył się casus Brleka. Trener w niego wierzy, koledzy z zespołu chwalą go w swoich wypowiedziach, więc chyba nie jest tak drewniany na jakiego teraz wygląda. Miejmy nadzieję, że w końcu głowa zacznie pracować i pokaże nam pełnię swoich umiejętności na boisku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Widzisz cudzyslow?
Chodzi o to ze potrafi przepchac sie i zrobic sobie miejsce, dzieki czemu dlugie pilki grane na niego nie sa przewaznie tracone ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Liczby Hugo ma dobre, 2 asysty a nie wiem czy uzbierał łącznie 180 minut
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
regan napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Videmont ma trochę pod górkę. Jak w przypadku Lloncha i Gonzaleza obydwoje wskoczyli do pierwszego składu głównie z powodu braku konkurencji tak Francuz ma świadomość że ma bardzo trudnego konkurenta do pierwszej jedenastki. Wyobraźcie sobie sytuację że bardzo wam na czymś zależy ( a nie wątpię że piłkarzowi, zwłaszcza z krótkim kontraktem, bardzo zależy ). W końcu szef wam mówi "Dawaj teraz twoja szansa pokaż na co cię stać" Łatwo się spalić w takiej sytuacji? Bardzo łatwo. Zwłaszcza że wchodzisz do grupy zgranych z sobą ludzi... Trzeba być nad wyraz silnym mentalnie żeby udźwignąć taką sytuację. Czy nie tak było z Brlekiem do czasu aż nie przyszło przełamanie? Ja z własnego doświadczenia, aczkolwiek nie piłkarskiego, wiem że tak jest.
Ja wierzę w naszego żabojada. Tym bardziej że, moim zdaniem, w sztuce piłkarskiej jest przed, dość surowym piłkarsko, Patrykiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
GBO
Może i jest przed Patrykiem w sztuce piłkarskiej, ale w ostatnim meczu I połowa dramat. W drugiej połowie było trochę lepiej. Dla mnie Videmont jest we wszystkim solidny a w niczym dobry. Patryk surowy technicznie, może. Ale to on wygrywa sporo pojedynków 1 na 1. Videmont co mógł to przegrał w grze 1 na 1. Tak to na dziś wygląda. Drybling jak 33 letni Boguski... Owszem jak się zgra z kolegami może być lepiej. Ja tam go nie skreślam. Ale na tą chwile nie wiem w czym on jest mocny. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Jakby nie patrzeć to ma już dwie asysty i to bardzo ważne. Trzeba mu dać czas jak Brelkowi. Jego też już wszyscy skreślili jakiś czas temu, a teraz liczą hajsy za niego. Jedynym problemem może być to, że on tyle czasu może nie mieć. Kontrakt do końca sezonu chyba, nie?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
tak,wrzutka na ślepo,nawet sie nie patrzył gdzie wrzuca,no ale był na szczescie Brlek ![]() Ale ok,ja nie jestem przekonany do gościa,ale rozumiem jego sytuacje,na razie ma pewnego rodzaju taryfe ulgowa,ma czas zeby z niej skorzystać ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wrzutka Videmonta na ślepo...Stilić celował w lewy słupek, Małecki zawsze patrzy gdzie wrzuca piłkę...Panowie, nasza liga to nie Premiership. Videmont w dwóch meczach walnie przyczynił się do zdobycia 6 punktów, awansu do górnej ósemki, zatrzymania Kiko na dłużej, powodzenia planu Junco. Wisła zdobywa punkty, pnie się w tabeli, zostawiła w tyle parchatych, ale Wam brakuje stylu, mierzonych podań i ch... wie czego jeszcze. Wrzućcie na luz. Ta szklanka jest w połowie pełna. Więcej niż w połowie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Magic Johnson też nie patrzył, gdzie podaje
![]() |
|