|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Będzie ciężko.
Legia nie podejdzie do nas lekceważąco jak do Ruchu. Mam nadzieję, że nie przegramy, a nasi piłkarze uczynią jakiś kolejny krok do przodu w kreacji gry i wejdą na wyższy poziom. Po to, by następne mecze coraz lepiej wyglądały. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
bedzie bardzo ciezko,tu nie ma co w ogóle dyskutować.Dlatego wazne byly te 3 pkt w Gliwicach. Ale ...nawet jesli (odpukać) nam sie w W-wie nie powiedzie,,to jak popatrzec na kalendarz ...wyglada on do konca dobrze.Musimy wejsc do grupy Mistrzowskiej,z ciezkich to tylko mamy Amike i to u siebie na ktora trzeba sie mega zmotywowac. Takze w Wawie walczymy ,remis byłby super,ale wiadomo ze z Legią to i za Kasperczaka lubilimsy tam dostać oklep.Ale oni dostawali go za to u nas i tak to juz bylo przez lata .Eh fajne te mecze byly keidys ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Mecz z Legią nie będzie kluczowy jeśli chodzi o nasz awans do 8. Taki będzie mecz z Orlenem i Termaliką. Oczywiście wiadomo, że każdy punkt przybliży nas do grupy mistrzowskiej. Myślę, że ważniejszy w tym meczu będzie aspekt medialny. Jeśli ugramy dobry wynik, skończą się żarty warszawiaków o IV ligowym trenerze. Najnormalniej w świecie będzie im wstyd
Damy też mocny sygnał dla kibiców w całej Polsce - wracamy do gry o coś więcej w tej lidze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Nie jestem optymistą przed tym meczem i remis wziąłbym w ciemno. Niemniej liczę że nie będzie jakiegoś blamażu. Walczyć Wisła walczyć!
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Myślę, że padnie dosyć rozsądny wynik, tzn. w myśl zasady "nie może być zbyt pięknie" dostaniemy oklep 2/3:0 i nastroje do koljnego meczu znowu opadną. Ot taka sinusoida drużyny ze środka tabeli, śledząć wyniki Wisły od paru lat można spokojnie przewidzieć stratę punktów, szczególnie z ległą..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
A ja jestem optymistą jesteśmy w stanie się im postawić trzeba zapierdal...I będzie dobrze Wiselko tylko zwycięstwo!
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Remis biorę w ciemno.
Niech wygra lepszy. I niech Gil ma dzień konia a nie dzień sprzedawczyka. |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
W tym sezonie zagramy z legla 2 razy... raz remis, raz wygrana. Jak bedzie w Niedziele
Najwazniejszy mecz bedziemy grac z plockiem... jesli wygramy, mamy grupe mistrzowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Wypowiadając się nt. najbliższego meczu, Jacek Magiera zwrócił uwagę na pomoc sędziów i innych organów e-klasy udzielaną Legii.
Cytat:
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
2-0 dla nas, Brożek x2.
W Wawie komplet, więc piłkarzyki nie udźwigną presji ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Czuję w....... niestety.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Fajny z ciebie kibic skoro nie wierzysz w swoją drużynę....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Lepiej się nakręcić na "pewną wygraną" z 7 a w niedzielny wieczór wieszać psy na Ramirezie.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Niestety niektórzy uwierzyli że jesteśmy wręcz faworytem bo legła się potknęła 2 razy u siebie. Dopiero będą Ramirez i piłkarze jechani po porażce skoro byliśmy faworytami. Ale my nie nie jesteśmy faworytami więc nie ma się co napinać. Co nie znaczy że i my nie możemy sprawić niespodzianki. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieje na dobre defensywne ustawienie. Skupienie i asekurowanie. Wtedy mozemy raz czy drugi ukąsić cwelke z kontry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Za wszystko więcej niż porażka powinniśmy nosić naszych grajków na rękach. Nie tak mocna Wisła już przy Ł3 przegrywała, nie oczekujmy samych zwycięstw.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Liczę, że powalczą nasi, wtedy będzie szansa na korzystny wynik.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Bedzie 1-0 ale nie wiem dla kogo. Oby dla nas
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
W tej lidze każdy wynik jest możliwy
a patrząc realnie po ostatnich meczach stołecznych to raczej pogrom nam nie grozi. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Serce mówi wygrana, rozum legia więc pewnie będzie remis
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Niestety wpierrdol, gdyż w meczach z legią na wyjeździe gra się 11 vs 15.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja postawilem 25 zl na Wiselke. Do wygrania ponad stowa!
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Będzie dobrze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Remis biorę w ciemno.
Obu drużynom brakuje klasowego, szybkiego napastnika. Lech jest dla mnie faworytem do mistrzostwa w tym sezonie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
To nie temat o Amice, ale czuję, że rozdupcą się dopiero na nas na Reymonta.
Co do krawatów to im dłużej potrwa mecz z wynikiem 0-0 tym większa szansa, że coś na kontrze Brozio wsadzi. Może też po rogu czy wolnym uda się coś wpakować. Uważnie i twardo w defensywie, a szanse na pewno z biegiem meczu się pojawią. 1-1 ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2014
Offline |
|
|
Wisła spokojnie powinna wygrać. Jak z Jagą i Lechią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Moze nie bedzie tak zle w koncu motywacja dodatkowa bo gramy z Mistrzem Polski. W Poznaniu zremisowalismy wiec z Legia na spokojnie mozna przynajmniej o remis powalczyc
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 11.03.2017 o godz. 19:49.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|