|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 12.2016
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
A Radek Sobolewski czy Głowa to technicznymi umiejętnościami zasłużyli na waszą sympatie?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
czyta się te niektóre posty i człowiek sobie myśli, jednak są głupsi ode mnie
także pozdrawiam i dziękuje! ja też sobie rozmyję temat a co mi tak ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Radek to niezapomniana bramka w Atenach, o której tuzy techniki pokroju Urygi mogą co najwyżej poczytać w książkach. Jego technika użytkowa również stała na niezłym poziomie, przede wszystkim potrafił celnie podawać do przodu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ktoś kto uważa że Radek Sobolewski nie jest dobry technicznie i ogólnie mówiąc jest ,,drewnem" nie ma zielonego pojęcia i piłce !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
a pokażcie takie bramki Boguskiego, ja nie znam chyba ani jednej za to kompilacja jego "pudeł" jest bardzo długa... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Znowu Boguski nie pasuje?Źle że bramki strzela? To pokaż mi bramkę Cywki strzelona dla Wisły w meczu o punkty.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Brawo, świetne uderzenie Cywki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
"Po primo"
to chyba zupełnie nietrafiony ale przykład,bo kolega na górze o coś innego prosił. Po "drugie primo" to chyba pomyliliście tematy.... ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
w pierwszym linku ten ostatni zwód tuż przed strzałem - Panowie przecież albo to jest jakaś amatorka albo z gościem już rozwiązali kontrakt, jak można dać się tak dziecinnie ograć
9-latkowie na treningu ćwiczą takie stepovery ( ![]() co do drugiego video to co że pięknie przyładował z wolnego ? Adam Mójta też strzelił w Szczecinie bardzo ładną bramkę, ale mimo to jest bardzo słabym piłkarzem |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Widać, że dobry poziom tam mają, goście stoją jak pachołki. Może nasza liga jest zbyt siłowa dla niego?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wiecie, że 70% Championship>Eklapa? No chyba, że Wszołek czy Żyro przeszli do słabszej ligi |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Spicić prawdopodobnie in co oznacza, że nie uda się chyba ściągnąć Arsenicia.
Pytanie kto jest bliżej gry z Koroną - Spicić czy Bartkowski? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Czekali ze Spiciciem do ostatniego sparingu?
Bartkowski zawiódł na lewej, więc zapadło, że Chorwat na pół roku? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ale co? Zawiódł w 1 sparingu? xD
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skoro Arsenić nie dla nas, a Junco chce mieć 2 zawodników na jedną pozycję? Bartkowski bardziej PO, na lewej od biedy Sadlok, a nominalnie Pietrzak nam został.
Bartkowskiego po 1 sparingu nie ma co oceniać |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Spicić może okazać się poważnym z mocnieniem, on nie grał od przez długi czas bo rozwiązał kontrakt z winy klubu wiec zagrał tylko w 3 meczach oficjalnych a potem rozwiazał kontrakt... Pierwszy sparing zagrał słabo ale czego można było się spodziewać jak nie grałeś w żadnym meczu przez pół roku. W ostatnim już sparingu ze steau (nie przypominam sobie) przegranego pojedynku z piłkarzem steau. Gościu grał w dużo mocniejszych ligach niż Polska w naszej lidze może się okazać objawieniem ligi na lewej obronie. Powiedzcie mi jakiś totalnych pewniaków w naszej Ekstraklapie na lewą obronę chętnie posłucham. legia niby taki potentat ale jak widzę hlouska czy jak on się tam pisze to początek miał naprawdę niezły w lidze a po kontuzji nie może w ogóle dojść do siebie jako piłkarz... no może lepiej przepracuje w przerwie i wróci do optymalnej postawy
|
|
|
|
Member
Offline |
|
a obrońca to już jest dno, chłop się po prostu położył, jakby w ogóle nie chciał zatrzymać tej akcji ![]() Żyro ma razie ma kontuzje, ale skoro w Polsce się wybijał ale nie był jednym najlepszy a tam ładował tyle bramek na początku to wnioski są oczywiste ... ![]() PS. oglądałeś kiedyś Neymara ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A oglądałeś ostatnie Chelsea-Arsenal? Co takiego zrobił Hazard, że 6ściu nie wiedziało czy z szatni wyszli? Biegł, praktycznie bez zmiany kierunku, a typy oszołomieni. Poczekajmy co pokaże Żyro po powrocie. Wszołek w 18 meczach 3 gole, 2 asysty. Myślę, że w naszej lidze conamniej podwoił by ten dorobek w 18 meczach |
|
|
|
Member
Offline |
|
Skoro Żyro lepiej grał i miał lepsze liczy w Championship niż w ekstraklasie to wiesz ... Paweł Wszołek w Polonii Warszawa w 60 meczach 9 goli ... ja jak oglądam Neymara to widzę gościa, który ma niesamowitą technikę i który robi z obrońców totalny wiatrak, często używając do tego sztuczek : https://www.youtube.com/watch?v=qeJjs-j0sws |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
Member
Offline |