|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A Makreli wciąż mało...i zaprasza kolejnych uchodźców http://niezalezna.pl/91687-bedzie-ko...wadzi-krewnych
Ostatnio edytowane przez AYALA : 04.01.2017 o godz. 13:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
http://wmeritum.pl/mein-kampf-hitler...-dodruk/166153
Apropo odwetu na ciapatych. 90 tys Mein Kempf w Niemczech już sprzedane. Także tu nie trzeba żadnej zmiany tylko w pewnym momencie iskry, która zapali to wszystko i zacznie się ogień. Skoro 90 tys osób kupiło tę książkę to już na pewno kilkuset bojowników się śród nich znajdzie. Teraz tylko kwestia zgrania się i pytanie co przeleje czarę goryczy i kiedy. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Nie rozumiem. Ludzie, ktorzy przeczytali Mein Kampf wezma ciapakow za zydokomuchow i im zrobia krysztalowa noc czy jak?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie chodzi o jakieś przełożenie 1 do 1 ale skoro tam się interesują Adolfem to też zainteresują się zrobieniem swojej III Rzeszy złożonej z Niemców a nie ciapatych. Poza tym tak jak Żydzi byli problemem dla Niemców i Europy tak teraz problemem są imigranci. Nie takim samym ale również problemem - zamachy, pobicia, socjal.
I nie napisałem też, że te 90 tys to młode Adolfy bo sam kiedyś czytałem Mein Kempf jak i zarówno Manifest Marksa i Engelsa Chociaż tu ich trzeba rozgrzeszyć bo nie oni zaczęli tę wojnę więc trochę przykro jak obcy rodaków zabijają. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://wmeritum.pl/szef-mswia-ujawni...egalnie/168096
Cytat:
Od początku chuja rozumieliście ale mentalne sebixy wiadomo, że musza swoje 3 grosze zawsze dorzucić i wiedzą lepiej. A prawda jest taka, że chłopaczek zabrał im dwie cole, nawet jak wrzucił tam petardę to .... tam, później już jest tylko gorzej, gonią go z nożem jakieś mopsy ciapate (czyli już coś nie pasuje skoro biorą do akcji nóż, to raczej nie ze strachu tylko po to aby dojebac typa), po drugie jeden z ciapatych jest tu nielegalnie, czyli ładnie się brudas panoszy i ładnie musi mieć we łbie skoro nielegalnie tu siedzi a idzie robić dymy z nożem, po trzecie ten morderca ma 26 lat także ile on mógł w tej Polsce mieszkać? Kilka lat? Także jest w gościach kilka lat i sobie pozwala z nożem hasać po ulicy. Inna kultura, inna mentalność i tyle. Nawet jeśli podłożem nie są sprawy związane z wiarą to te 2 światy na tyle oddzielają sprawy kulturowe, że i tak zawsze prędzej czy później nas "coś" poróżni. Jednak najbardziej przykra różnica jest taka, że ciapate się będą trzymały razem nawet za granicą, a wy byście swojemu rodakowi oczy wydłubali bo coś wam w nim nie przypasuje, nawet śmierci nie umieliście uszanować i musieliście zmarłego Polaka naopluwac od sebixów, patusów, ameb umysłowych i się śmiać, że "patriota atakował najeźdźcę" itp. Także zastanówcie się nad sobą, nie .......cie później, że Polak Polakowi wilkiem bo widac, że sami jesteście tym cebulactwem, sebixami i zakałą kraju, o której tak lubicie pisac z pogardą. Czołem.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 19.01.2017 o godz. 23:19.
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Serio ma to jakiekolwiek znaczenie czy przebywal legalnie czy nie?
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Teoretycznie tak ...
Gdyby zgodnie z przepisamy został odesłany do domu to chłopak by żył. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Teoretycznie, gdyby chłopak nie wyniósł tych puszek, to bym ciaparuch za nim nie poleciał.
Nikogo nie bronie, ale argument o legalności pobytu ciapatego bezsensu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
![]() Ad rem. Dziel i rządź. Jesteś pewny że Błaszczak nie napuszcza nas na siebie, a my dajemy się łapać jak małe dzieci i szczujemy się nawzajem? Ja tej pewnosci nie mam. Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 20.01.2017 o godz. 17:46.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|||
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Teoretycznie gdyby ciapatemu zachciałoby się dupczyć mógłby wziąć siłą jakąś Polkę. Im mniej takich osób w naszym kraju, tym bezpieczniej.
Smutne jest że taki ciapaty jest w jednym lepszy od Polaka - potrafią się trzymać razem, a nasi rodacy ? kto był za granicą ten wie jak wgląda sytuacja ... |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() Jestem przeciwny napływowi, zwłaszcza niekontrolowanemu jakichkolwiek nacji - ale jak już dostał papiery to trudno - tylko mieć nadzieję że nie wydają paszportów masowo. .... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Sytuacja wygląda tak, już odpuszczając czy był legalnie czy mu 1 dnia czy 5 minut zabrakło aby "już" był nielegalnie, że ciapaty 26 latek, nie był u siebie, kończył mu się pobyt w PL i jebaniutki ciapaty, który tu pomieszkał kilka (?) lat wyszedł sobie z nożem ustawiac do pionu Polaka w jego Ojczyźnie. I od początku o tym pisałem, że tak nie powinno być i podtrzymuję to założenie. Co to zmienia, że legalnie, nielegalnie, że obcokrajowiec a Polak przecież też mógł tak zrobić. To zmienia, że jeśli gość się zaczyna panoszyć w Twoim kraju to jest pierwszy sygnał, że idziemy w kierunku zachodniej Europy. Proste porównanie. Czy u nas muzułmanie i ogólnie ludzie innego koloru skóry sprawiają jakieś większe problemy? Nie. Dlaczego? Bo jest ich mało i jeszcze się tu nie czują pewnie. Czy na zachodzie sa jacyś inni muzułmanie albo inni murzyni i śniadzi niż u nas? Napewno, napewno do nas przyjeżdżają sami normalni i grzeczni a tam na zachód same debile i terroryści. Taaa. No właśnie, tam już się czują jak u siebie i dlatego ich liczba względem białych w więzieniach wygląda jak wygląda i stąd te wszystkie Kolonie sylwestry itp. Także pierwszy krok aby się stoczyć to pozwolenie aby gość się panoszył w gościach. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale chyba nie o to chodzi...jaka jest roznica miedzy tym czy byl tu legalnie czy nie? juz calkowicie zbaczajac od kwestii formalnych?
zeby sie nie rozgadywac, bo jest piatek wieczor: 1) po pierwsze - nawet gdyby chlopak wszedl tym ciapatym za lade i nasral do kurczaka - nie ma zadnego usprawiedliwienia dla tego, co smierdzacy s....iel zrobil, zabil czlowieka. 2) dokoptowanie do tego kwestii tego czy ciapaty byl tu legalnie czy nie, to juz jest gierka polityczna - nie ma to zadnego znaczenia - czy gdyby byl tu legalnie, ale i tak by zajebal chlopaka, to to by byla jakas okolicznosc lagodzaca, juz by nie byl taki zly arab? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A tak na marginesie tak sobie mysle - może daloby sie osiągnąć kompromis miedzy lewą stroną a prawą w postaci ugody w której bedziemy kobiety wpuszczać a facetow nie. Problemów z gwałtami, nożami nie bedzie a i nikt nie zarzući ze my rasiści. ![]()
![]() Facet legalnie wjechal do naszego kraju, przybył by pracować, przebywał u nas troche, zlozyl wniosek o pobyt stały i polski (cytujac Blaszczaka) 'opieszały' urzednik trzymał mu podanie na biurku dopóki nie stała sie tragedia. Wtedy wniosek odkopali i zalatwili sprawe wiadomo w którym kierunku. Więc wiekszość faktów na to wskazuje ze do czasu tragedii pracujac nie wiedział czy dostał pozwolenie na stały pobyt czy nie. Przebywał legalnie o czym moim zdaniem Błaszczak świetnie wie ale woli przedstawic tak fakty jak mu wygodnie by podjudzać do takich dyskusji jak nasza i zbijac kapitał z prawej strony. Reasumując, jakie znaczenie ma to czy przebywał legalnie czy nie, skoro problem leży w innym miejscu i głębiej? No nie dajmy sie zwariować. P.S. To tak jak w 'uchu prezesa' - Kaczyński oglądał i zwrócił uwagę że koty mleka nie piją. I pół Polski dyskutowało czy piją czy jednak nie piją tak jakby serial był o gustach kulinarnych kotów - w podtekście o ich kupkach. Dalej byla juz tylko farsa bo Premier Szydło absurdalnie spłyciła podrzucony temat zastępczy - 'podobały sie jej zwierzęta'. Tyle że tam zwierzat nie ma - kota wizualnie brak a krokodyl to ksywka. Udaje że poziom percepcji ma jak dziecko, dziennikarz nie kupił, ale lud może to kupi. Jaja.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 20.01.2017 o godz. 21:50.
![]()
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, macie rację, to czy był legalnie czy nie to jest tylko "smaczek" do całej sprawy, jest to generalnie tak samo ważne i znaczące jak to, że np mógł w przeszłości kopnąć psa na ulicy. Dla całej sprawy znaczenia to nie ma.
Panoszą się u nas i to nie jest dobre i to jest podstawa w tej sprawie. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dzień Szweckiego policjanta w pracy:
"...No to jedziemy â takimi sprawami zajmowałem się od poniedziałku do piątku w tym tygodniu. Gwałt, gwałt, gwałt ze szczególnym okrucieństwem, wymuszenie, wymuszenie, groźby karalne, użycie przemocy w stosunku do funkcjonariusza policji, groźby w stosunku do funkcjonariusza policji, narkotyki, usiłowanie morderstwa, znów gwałt, znów wymuszenia i napaść. Podejrzani; Ali Mohamad, Mahmod, Mohammed, Mohammed Ali, i znów⌠i Christoffer.. co? Naprawdę? Tak, jedno szwedzkie imię przewinęło się na marginesie sprawy narkotykowej, Mohammed, Mahmod Ali i tak dalej. Reprezentowane kraje: Irak, Irak, Turcja, Syria, Afganistan, Somalia, Somalia, znowu Syria, Somalia, nieznany kraj pochodzenia, nieznany kraj pochodzenia, Szwecja. Nie znamy pochodzenia połowy podejrzanych, ponieważ nie mają żadnych ważnych dokumentów i w związku z tym najczęściej kłamią w kwestii swojego pochodzenia i tożsamości. Tak to wygląda teraz i przez ostatnie 10-15 lat.â â opisał Peter Springare. ..." https://ndie.pl/szwedzki-policjant-o...poleczenstwie/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widocznie Szwedzi są za mało gościnni i tolerancyjni więc imigranci źle się czują i im odbija. Jak im się kebaba czy meczetu nie spali i nie da w mordę "na zaś" to wtedy się czują niedocenieni.
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Cóż historia lubi się powtarzać, tak więc ciekaw jestem kto wypowie podobne słowa "Od Szczecina nad Bałtykiem do Triestu nad Adriatykiem zapadła żelazna kurtyna dzieląc nasz Kontynent". ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taaa, ten eksperyment nazywa się chora poprawność polityczna.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Tudzież lewacka polityka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Tutaj stary wywiad o sytuacji w Szwecji - https://euroislam.pl/szwecji-jaka-zn...uz-nie-bedzie/ dość popularny rok temu. Wiele wyjaśnia i rzuca światło na 'eksperymenty' czyli po prostu inżynierię społeczną
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Musi być ciapatych, czarnych muzułmanów jak najmniej:
https://heavenawaits.wordpress.com/m...tion-increase/ ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ale czas komuny w Europie już mija. Zaraz się skończy UE i brudasy. Bo już się kraje budzą, wybory wygrywają nacjonaliści, prawica, konserwatyści, partie uniosceptyczne, do tego BREXIT. To wszystko się bujnie jak w dominie jak już kilka państw wyjdzie z UE albo zacznie oficjalnie jebać ciapaków. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://kiks24.com/wiadomosci/pokaz/2...i-polski-watek
Cytat:
Dlatego trzeba ich profilaktycznie gonić i nie udawać, że deszcz pada jak w mordę plują, nawet wtedy jak częściowo winny jest Polak (tak jak w Ełku) tylko przy każdej możliwej okazji im mówić wy pierdalać. PS A jak się jest zamachowcem i ma przyjaciół w Polsce, którym się wysyła 5 tysi na konto to już nie jest daleka droga do pomyślenia "a może bym se zamach w Polsce zrobił?" ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zgadza się, biorąc pod uwagę, że jesteśmy nadal postrzegani jako jedno z najbardziej katolickich państw w Europie(i to bez żadnego przytyku).
I pomimo, że gdzieś z tyłu głowy jako zabezpieczenie traktuje, że w przypadku tfutfu jakiegokolwiek zamachu u nas narodowcy i kibice zrobiliby z nimi porządek, to trzeba zapobiegać temu jak tylko się da. Bez pieprzenia o dzieciach, których nie chcieli ostatnio wpuścić. Też jest mi ich bardzo żal, sytuacja w Syrii jest straszna, ale no sorry - teraz 10 dzieci, później 2 rodziny, później 10 rodzin i znajdzie się wśród nich prędzej czy później jeden pojeb, który stwierdzi że bombowo będzie się rozerwać na Krupówkach. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pomoc dla państw dotkniętych rakiem islamu może być tylko jedna, uderzenie w ISIS tam, na tamtych terenach. Europejska gościnność i socjal z gumy nie są więc dziś milion a jutro 100 mln osób. Ciekawe kto ich przyjmie tylu. Także przyjmowanie tych ludzi nie rozwiązuje żadnego problemu bo i tak nie ogranicza kolejnych cierpień, bólu, śmierci i imigracji. Z przyjmowaniem ich to jest tak jakby mnie bolała głowa a bym sobie rękę uciął żeby zapomnieć o bólu głowy.
Jeśli się chce pomóc to tylko wojna i pogrom tego syfu, inaczej (przyjmowanie imigrantów na dużą skalę bo wiadomo, że ileś tam tysięcy jakby wzięła Europa to nic by się nie stało) to jest pajacowanie i zabieranie się za problem od dupy strony. ![]()
drozd:
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Dariook : 09.02.2017 o godz. 09:57.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kanada: Feministka poszła do meczetu
http://niezalezna.pl/94124-kanada-fe...zla-do-meczetu Pani Wynne(premier najwiekszej prowincji Kanady Ontario )jest zadeklarowaną lesbijka należąca do protestanckiego koscioła United Church w Toronto.Kosciól ten otwarcie promuje homoseksualizm, seksualizacje dzieci. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|