The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2017, 12:48
A Makreli wciąż mało...i zaprasza kolejnych uchodźców http://niezalezna.pl/91687-bedzie-ko...wadzi-krewnych
Ostatnio edytowane przez AYALA : 04.01.2017 o godz. 13:04.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 04.01.2017, 17:39
http://wmeritum.pl/mein-kampf-hitler...-dodruk/166153

Apropo odwetu na ciapatych. 90 tys Mein Kempf w Niemczech już sprzedane. Także tu nie trzeba żadnej zmiany tylko w pewnym momencie iskry, która zapali to wszystko i zacznie się ogień. Skoro 90 tys osób kupiło tę książkę to już na pewno kilkuset bojowników się śród nich znajdzie.
Teraz tylko kwestia zgrania się i pytanie co przeleje czarę goryczy i kiedy.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 04.01.2017, 20:13
Nie rozumiem. Ludzie, ktorzy przeczytali Mein Kampf wezma ciapakow za zydokomuchow i im zrobia krysztalowa noc czy jak?
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 04.01.2017, 20:47
Nie chodzi o jakieś przełożenie 1 do 1 ale skoro tam się interesują Adolfem to też zainteresują się zrobieniem swojej III Rzeszy złożonej z Niemców a nie ciapatych. Poza tym tak jak Żydzi byli problemem dla Niemców i Europy tak teraz problemem są imigranci. Nie takim samym ale również problemem - zamachy, pobicia, socjal.
I nie napisałem też, że te 90 tys to młode Adolfy bo sam kiedyś czytałem Mein Kempf jak i zarówno Manifest Marksa i Engelsa Także czytać wszystko można ale wiadomo, że jest część osób, które się będą nad tym palowały a później z chęcią swojego idola będą naśladować.
Chociaż tu ich trzeba rozgrzeszyć bo nie oni zaczęli tę wojnę więc trochę przykro jak obcy rodaków zabijają.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 19.01.2017, 23:14
http://wmeritum.pl/szef-mswia-ujawni...egalnie/168096

Cytat:
Szef MSWiA ujawnił istotną informację ws. imigranta, który zamordował Polaka w Ełku. Mężczyzna przebywał w Polsce nielegalnie!
Pozdro dla tych wszystkich, którzy bronili ciapatych. Jak widać nasz śniady koleżka nie dość, że morderca to jeszcze nielegalnie w Polsce siedział. I jak się również okazało to ten chłopak petardy tam nie wrzucił tylko zrobił to ponoć jego kolega po całym zajściu. Także też wielkie joł dla tych co łebka od sebixów wyzywały, co się nasmiewali ze śmierci chłopaka.

Od początku chuja rozumieliście ale mentalne sebixy wiadomo, że musza swoje 3 grosze zawsze dorzucić i wiedzą lepiej. A prawda jest taka, że chłopaczek zabrał im dwie cole, nawet jak wrzucił tam petardę to .... tam, później już jest tylko gorzej, gonią go z nożem jakieś mopsy ciapate (czyli już coś nie pasuje skoro biorą do akcji nóż, to raczej nie ze strachu tylko po to aby dojebac typa), po drugie jeden z ciapatych jest tu nielegalnie, czyli ładnie się brudas panoszy i ładnie musi mieć we łbie skoro nielegalnie tu siedzi a idzie robić dymy z nożem, po trzecie ten morderca ma 26 lat także ile on mógł w tej Polsce mieszkać? Kilka lat? Także jest w gościach kilka lat i sobie pozwala z nożem hasać po ulicy.
Inna kultura, inna mentalność i tyle. Nawet jeśli podłożem nie są sprawy związane z wiarą to te 2 światy na tyle oddzielają sprawy kulturowe, że i tak zawsze prędzej czy później nas "coś" poróżni. Jednak najbardziej przykra różnica jest taka, że ciapate się będą trzymały razem nawet za granicą, a wy byście swojemu rodakowi oczy wydłubali bo coś wam w nim nie przypasuje, nawet śmierci nie umieliście uszanować i musieliście zmarłego Polaka naopluwac od sebixów, patusów, ameb umysłowych i się śmiać, że "patriota atakował najeźdźcę" itp.
Także zastanówcie się nad sobą, nie .......cie później, że Polak Polakowi wilkiem bo widac, że sami jesteście tym cebulactwem, sebixami i zakałą kraju, o której tak lubicie pisac z pogardą. Czołem.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 19.01.2017 o godz. 23:19.
drozd:
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 20.01.2017, 15:55
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
... a wy byście swojemu rodakowi oczy wydłubali bo coś wam w nim nie przypasuje, nawet śmierci nie umieliście uszanować i musieliście zmarłego Polaka naopluwac od sebixów, patusów, ameb umysłowych i się śmiać, że "patriota atakował najeźdźcę" itp..
Serio ma to jakiekolwiek znaczenie czy przebywal legalnie czy nie?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 20.01.2017, 16:25
Teoretycznie tak ...

Gdyby zgodnie z przepisamy został odesłany do domu to chłopak by żył.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 20.01.2017, 17:16
Teoretycznie, gdyby chłopak nie wyniósł tych puszek, to bym ciaparuch za nim nie poleciał.

Nikogo nie bronie, ale argument o legalności pobytu ciapatego bezsensu.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 20.01.2017, 17:39
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Teoretycznie tak ...
Gdyby zgodnie z przepisamy został odesłany do domu to chłopak by żył.
Wydawalo mnie się ze kolega uważa nie ma znaczenia czy byl legalnie czy nie, bo 'wszyscy' 'pastowani' sa tacy sami, niezaleznie od tego co maja w polskich papierach. Dlatego sie zdziwilem

Ad rem.

Dziel i rządź.
Jesteś pewny że Błaszczak nie napuszcza nas na siebie, a my dajemy się łapać jak małe dzieci i szczujemy się nawzajem? Ja tej pewnosci nie mam.

Cytat:
"Ubiegał się o prawo stałego pobytu, ale dostał decyzję odmowną. Czyli de facto nie ma prawa pobytu w Polsce" - powiedział prok. Ryszard Tomkiewicz, rzecznik prasowy Prokuratury Okręgowej w Suwałkach, która niedawno przejęła śledztwo w tej sprawie od prokuratury ełckiej. Dodał, że decyzja odmowna jest "świeża" i "zbiegła się czasowo" ze zdarzeniami w Ełku.
Cytat:
W decyzji o zobowiązaniu cudzoziemca do powrotu określa się termin dobrowolnego powrotu, który wynosi od 15 do 30 dni, liczonych od dnia doręczenia decyzji. Decyzję tę odnotowuje się w paszporcie cudzoziemca. Organ, który wydał decyzję w zobowiązaniu cudzoziemca do powrotu informuje pisemnie cudzoziemca w języku dla niego zrozumiałym o podstawie prawnej wydania decyzji, oraz poucza go, czy i w jakim trybie służy mu odwołanie od tej decyzji.
Możesz mi napisać dlaczego Błaszczak celowo wypowiada sie tak a nie inaczej, mimo że jako szef MSWiA wiedzę na temat procedur dotyczacych pozwolenia o pobyt czasowy/staly ma w jednym palcu?
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 20.01.2017 o godz. 17:46.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 20.01.2017, 17:41
Teoretycznie gdyby ciapatemu zachciałoby się dupczyć mógłby wziąć siłą jakąś Polkę. Im mniej takich osób w naszym kraju, tym bezpieczniej.
Smutne jest że taki ciapaty jest w jednym lepszy od Polaka - potrafią się trzymać razem, a nasi rodacy ? kto był za granicą ten wie jak wgląda sytuacja ...
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 20.01.2017, 18:56
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Wydawalo mnie się ze kolega uważa nie ma znaczenia czy byl legalnie czy nie, bo 'wszyscy' 'pastowani' sa tacy sami, niezaleznie od tego co maja w polskich papierach. Dlatego sie zdziwilem

Jestem przeciwny napływowi, zwłaszcza niekontrolowanemu jakichkolwiek nacji - ale jak już dostał papiery to trudno - tylko mieć nadzieję że nie wydają paszportów masowo. ....
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 20.01.2017, 20:37
Cytat:
Serio ma to jakiekolwiek znaczenie czy przebywal legalnie czy nie?
Tak, bo się okazuje, że ten ciapaty to nie takie niewiniątko, które się po prostu wkurzyło na złodzieja i poszło mu dać nauczkę jak tu, niektórzy chcieli widzieć temat.
Sytuacja wygląda tak, już odpuszczając czy był legalnie czy mu 1 dnia czy 5 minut zabrakło aby "już" był nielegalnie, że ciapaty 26 latek, nie był u siebie, kończył mu się pobyt w PL i jebaniutki ciapaty, który tu pomieszkał kilka (?) lat wyszedł sobie z nożem ustawiac do pionu Polaka w jego Ojczyźnie.
I od początku o tym pisałem, że tak nie powinno być i podtrzymuję to założenie.
Co to zmienia, że legalnie, nielegalnie, że obcokrajowiec a Polak przecież też mógł tak zrobić. To zmienia, że jeśli gość się zaczyna panoszyć w Twoim kraju to jest pierwszy sygnał, że idziemy w kierunku zachodniej Europy.
Proste porównanie. Czy u nas muzułmanie i ogólnie ludzie innego koloru skóry sprawiają jakieś większe problemy? Nie. Dlaczego? Bo jest ich mało i jeszcze się tu nie czują pewnie. Czy na zachodzie sa jacyś inni muzułmanie albo inni murzyni i śniadzi niż u nas? Napewno, napewno do nas przyjeżdżają sami normalni i grzeczni a tam na zachód same debile i terroryści. Taaa. No właśnie, tam już się czują jak u siebie i dlatego ich liczba względem białych w więzieniach wygląda jak wygląda i stąd te wszystkie Kolonie sylwestry itp.
Także pierwszy krok aby się stoczyć to pozwolenie aby gość się panoszył w gościach.
drozd:
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 20.01.2017, 21:38
ale chyba nie o to chodzi...jaka jest roznica miedzy tym czy byl tu legalnie czy nie? juz calkowicie zbaczajac od kwestii formalnych?

zeby sie nie rozgadywac, bo jest piatek wieczor:

1) po pierwsze - nawet gdyby chlopak wszedl tym ciapatym za lade i nasral do kurczaka - nie ma zadnego usprawiedliwienia dla tego, co smierdzacy s....iel zrobil, zabil czlowieka.

2) dokoptowanie do tego kwestii tego czy ciapaty byl tu legalnie czy nie, to juz jest gierka polityczna - nie ma to zadnego znaczenia - czy gdyby byl tu legalnie, ale i tak by zajebal chlopaka, to to by byla jakas okolicznosc lagodzaca, juz by nie byl taki zly arab?
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 20.01.2017, 21:47
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Jestem przeciwny napływowi, zwłaszcza niekontrolowanemu jakichkolwiek nacji - ale jak już dostał papiery to trudno - tylko mieć nadzieję że nie wydają paszportów masowo. ....
Czy by dostał czy nie, nie mam pojecia. Mysle że bylby jednak problem - zatrudnianie obcokrajowców nie jest takie proste.

A tak na marginesie tak sobie mysle - może daloby sie osiągnąć kompromis miedzy lewą stroną a prawą w postaci ugody w której bedziemy kobiety wpuszczać a facetow nie.
Problemów z gwałtami, nożami nie bedzie a i nikt nie zarzući ze my rasiści.

Tak, bo się okazuje, że ten ciapaty to nie takie niewiniątko, które się po prostu wkurzyło na złodzieja i poszło mu dać nauczkę jak tu, niektórzy chcieli widzieć temat.(..)
Także pierwszy krok aby się stoczyć to pozwolenie aby gość się panoszył w gościach.
Jaroo1 o czym Ty mowisz.

Facet legalnie wjechal do naszego kraju, przybył by pracować, przebywał u nas troche, zlozyl wniosek o pobyt stały i polski (cytujac Blaszczaka) 'opieszały' urzednik trzymał mu podanie na biurku dopóki nie stała sie tragedia. Wtedy wniosek odkopali i zalatwili sprawe wiadomo w którym kierunku.

Więc wiekszość faktów na to wskazuje ze do czasu tragedii pracujac nie wiedział czy dostał pozwolenie na stały pobyt czy nie. Przebywał legalnie o czym moim zdaniem Błaszczak świetnie wie ale woli przedstawic tak fakty jak mu wygodnie by podjudzać do takich dyskusji jak nasza i zbijac kapitał z prawej strony.

Reasumując, jakie znaczenie ma to czy przebywał legalnie czy nie, skoro problem leży w innym miejscu i głębiej?
No nie dajmy sie zwariować.

P.S.
To tak jak w 'uchu prezesa' - Kaczyński oglądał i zwrócił uwagę że koty mleka nie piją. I pół Polski dyskutowało czy piją czy jednak nie piją tak jakby serial był o gustach kulinarnych kotów - w podtekście o ich kupkach. Dalej byla juz tylko farsa bo Premier Szydło absurdalnie spłyciła podrzucony temat zastępczy - 'podobały sie jej zwierzęta'. Tyle że tam zwierzat nie ma - kota wizualnie brak a krokodyl to ksywka. Udaje że poziom percepcji ma jak dziecko, dziennikarz nie kupił, ale lud może to kupi. Jaja.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 20.01.2017 o godz. 21:50.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 20.01.2017, 22:50
Tak, macie rację, to czy był legalnie czy nie to jest tylko "smaczek" do całej sprawy, jest to generalnie tak samo ważne i znaczące jak to, że np mógł w przeszłości kopnąć psa na ulicy. Dla całej sprawy znaczenia to nie ma.
Panoszą się u nas i to nie jest dobre i to jest podstawa w tej sprawie.
drozd:
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 06.02.2017, 17:02
Dzień Szweckiego policjanta w pracy:

"...No to jedziemy – takimi sprawami zajmowałem się od poniedziałku do piątku w tym tygodniu. Gwałt, gwałt, gwałt ze szczególnym okrucieństwem, wymuszenie, wymuszenie, groźby karalne, użycie przemocy w stosunku do funkcjonariusza policji, groźby w stosunku do funkcjonariusza policji, narkotyki, usiłowanie morderstwa, znów gwałt, znów wymuszenia i napaść.

Podejrzani; Ali Mohamad, Mahmod, Mohammed, Mohammed Ali, i znów… i Christoffer.. co? Naprawdę? Tak, jedno szwedzkie imię przewinęło się na marginesie sprawy narkotykowej, Mohammed, Mahmod Ali i tak dalej.

Reprezentowane kraje: Irak, Irak, Turcja, Syria, Afganistan, Somalia, Somalia, znowu Syria, Somalia, nieznany kraj pochodzenia, nieznany kraj pochodzenia, Szwecja. Nie znamy pochodzenia połowy podejrzanych, ponieważ nie mają żadnych ważnych dokumentów i w związku z tym najczęściej kłamią w kwestii swojego pochodzenia i tożsamości. Tak to wygląda teraz i przez ostatnie 10-15 lat.” – opisał Peter Springare. ..."
https://ndie.pl/szwedzki-policjant-o...poleczenstwie/
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 06.02.2017, 20:15
Widocznie Szwedzi są za mało gościnni i tolerancyjni więc imigranci źle się czują i im odbija. Jak im się kebaba czy meczetu nie spali i nie da w mordę "na zaś" to wtedy się czują niedocenieni.
drozd:
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 07.02.2017, 09:50
Widocznie Szwedzi są za mało gościnni i tolerancyjni więc imigranci źle się czują i im odbija. Jak im się kebaba czy meczetu nie spali i nie da w mordę "na zaś" to wtedy się czują niedocenieni.
Nie żebym szerzył jakieś dziwne teorie, ale wydaje mnie się, że ludzie w Szwecji padli ofiarą jakiegoś eksperymentu. Nie potrafię sobie wyobrazić dlaczego rdzenni Szwedzi nie wyszli jeszcze na ulice? Zauważyłem też pewną zależność odnośnie chęci przyjmowania "uchodźców" przez kraje europejskie. Dziwnym zbiegiem okoliczności kraje będące pod okupacją sowiecką ich nie chcą, a reszta wręcz przeciwnie.

Cóż historia lubi się powtarzać, tak więc ciekaw jestem kto wypowie podobne słowa "Od Szczecina nad Bałtykiem do Triestu nad Adriatykiem zapadła żelazna kurtyna dzieląc nasz Kontynent".
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 07.02.2017, 10:03
Taaa, ten eksperyment nazywa się chora poprawność polityczna.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 07.02.2017, 10:16
Tudzież lewacka polityka
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 07.02.2017, 10:55
Tutaj stary wywiad o sytuacji w Szwecji - https://euroislam.pl/szwecji-jaka-zn...uz-nie-bedzie/ dość popularny rok temu. Wiele wyjaśnia i rzuca światło na 'eksperymenty' czyli po prostu inżynierię społeczną
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 07.02.2017, 11:11
Cytat:
Tudzież lewacka polityka
toż to praktycznie to samo
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 07.02.2017, 17:13
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 07.02.2017, 18:49
Musi być ciapatych, czarnych muzułmanów jak najmniej:
https://heavenawaits.wordpress.com/m...tion-increase/
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 07.02.2017, 20:28
Cytat:
Nie żebym szerzył jakieś dziwne teorie, ale wydaje mnie się, że ludzie w Szwecji padli ofiarą jakiegoś eksperymentu. Nie potrafię sobie wyobrazić dlaczego rdzenni Szwedzi nie wyszli jeszcze na ulice? Zauważyłem też pewną zależność odnośnie chęci przyjmowania "uchodźców" przez kraje europejskie. Dziwnym zbiegiem okoliczności kraje będące pod okupacją sowiecką ich nie chcą, a reszta wręcz przeciwnie.
Bo to tak jest, że musi wiele wody w rzece upłynąć aby ludzie się zreflektowali w pewnych sprawach i aby poszedł jakiś odwet. My też w PRLu żyliśmy wiele lat i musiało się dużo rzeczy wydarzyć aby z tego gówna się wyrwać. Teraz oni mają swoją politykę podobną do PRLowskiej czyli jedno mówi życie a drugie się mówi oficjalnie i w mediach.
Ale czas komuny w Europie już mija. Zaraz się skończy UE i brudasy. Bo już się kraje budzą, wybory wygrywają nacjonaliści, prawica, konserwatyści, partie uniosceptyczne, do tego BREXIT.
To wszystko się bujnie jak w dominie jak już kilka państw wyjdzie z UE albo zacznie oficjalnie jebać ciapaków.
drozd:
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 08.02.2017, 21:01
http://kiks24.com/wiadomosci/pokaz/2...i-polski-watek

Cytat:
Niedoszły zamachowiec z Paryża, który sam przyznał, iż chciał zabić jak najwięcej turystów przebywających w pobliżu Luwru ma związki z Polską.
Jak udało się ustalić - polskie służby interesują się przelewami, jakie Egipcjanin wykonał do swojego rodaka przebywającego w Polsce. Było to 5 tysięcy euro w dwóch transzach.
Także jeśli ktoś myśli, że Polska jest wolna od tego brudu a jedyne problemy wynikają z tego, że ktoś ukradnie colę i wtedy może liczyć się ze śmiercią lub odcięciem rąk to niech lepiej się zreflektuje, że w gruncie rzeczy nie znamy dnia ani godziny kiedy przez te ....y będziemy cierpieć na polskiej ziemi.
Dlatego trzeba ich profilaktycznie gonić i nie udawać, że deszcz pada jak w mordę plują, nawet wtedy jak częściowo winny jest Polak (tak jak w Ełku) tylko przy każdej możliwej okazji im mówić wy pierdalać.

PS A jak się jest zamachowcem i ma przyjaciół w Polsce, którym się wysyła 5 tysi na konto to już nie jest daleka droga do pomyślenia "a może bym se zamach w Polsce zrobił?"
drozd:
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 08.02.2017, 21:58
Zgadza się, biorąc pod uwagę, że jesteśmy nadal postrzegani jako jedno z najbardziej katolickich państw w Europie(i to bez żadnego przytyku).

I pomimo, że gdzieś z tyłu głowy jako zabezpieczenie traktuje, że w przypadku tfutfu jakiegokolwiek zamachu u nas narodowcy i kibice zrobiliby z nimi porządek, to trzeba zapobiegać temu jak tylko się da.

Bez pieprzenia o dzieciach, których nie chcieli ostatnio wpuścić. Też jest mi ich bardzo żal, sytuacja w Syrii jest straszna, ale no sorry - teraz 10 dzieci, później 2 rodziny, później 10 rodzin i znajdzie się wśród nich prędzej czy później jeden pojeb, który stwierdzi że bombowo będzie się rozerwać na Krupówkach.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 08.02.2017, 22:16
Pomoc dla państw dotkniętych rakiem islamu może być tylko jedna, uderzenie w ISIS tam, na tamtych terenach. Europejska gościnność i socjal z gumy nie są więc dziś milion a jutro 100 mln osób. Ciekawe kto ich przyjmie tylu. Także przyjmowanie tych ludzi nie rozwiązuje żadnego problemu bo i tak nie ogranicza kolejnych cierpień, bólu, śmierci i imigracji. Z przyjmowaniem ich to jest tak jakby mnie bolała głowa a bym sobie rękę uciął żeby zapomnieć o bólu głowy.
Jeśli się chce pomóc to tylko wojna i pogrom tego syfu, inaczej (przyjmowanie imigrantów na dużą skalę bo wiadomo, że ileś tam tysięcy jakby wzięła Europa to nic by się nie stało) to jest pajacowanie i zabieranie się za problem od dupy strony.
drozd:
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 09.02.2017, 09:48
Nie chodzi o jakieś przełożenie 1 do 1 ale skoro tam się interesują Adolfem to też zainteresują się zrobieniem swojej III Rzeszy złożonej z Niemców a nie ciapatych. Poza tym tak jak Żydzi byli problemem dla Niemców i Europy tak teraz problemem są imigranci. Nie takim samym ale również problemem - zamachy, pobicia, socjal.
I nie napisałem też, że te 90 tys to młode Adolfy bo sam kiedyś czytałem Mein Kempf jak i zarówno Manifest Marksa i Engelsa Także czytać wszystko można ale wiadomo, że jest część osób, które się będą nad tym palowały a później z chęcią swojego idola będą naśladować.
Chociaż tu ich trzeba rozgrzeszyć bo nie oni zaczęli tę wojnę więc trochę przykro jak obcy rodaków zabijają.
Akurat słabe i rozbite wewnetrznie Niemcy są nam na rękę. Pozniej ich tylko pobijemy i podbijemy. W ramach pomocy - oczywiście.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 09.02.2017 o godz. 09:57.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.02.2017, 16:44
Kanada: Feministka poszła do meczetu

http://niezalezna.pl/94124-kanada-fe...zla-do-meczetu

Pani Wynne(premier najwiekszej prowincji Kanady Ontario )jest zadeklarowaną lesbijka należąca do protestanckiego koscioła United Church w Toronto.Kosciól ten otwarcie promuje homoseksualizm, seksualizacje dzieci.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów